سلامنقل قول:
هدفتون از خرید دوربین سوپر زوم چیه?
اگه برای مصرف خونگی میخواین یه دوربین کامپکت خوب خروجی بهتری بهتون میده ولی اگه علاقمند به یادگیری عکاسی هستید یه دوربین حرفه ای بخرید مثل 1100d بقیمت حدودی 1100 یا ...
سلامنقل قول:
هدفتون از خرید دوربین سوپر زوم چیه?
اگه برای مصرف خونگی میخواین یه دوربین کامپکت خوب خروجی بهتری بهتون میده ولی اگه علاقمند به یادگیری عکاسی هستید یه دوربین حرفه ای بخرید مثل 1100d بقیمت حدودی 1100 یا ...
خیلی ممنون استفاده کردم ولی انگار این حالت بیشتر برای عکاسی به درد میخوره تا فیلمبرداری ونقل قول:
عدد f رو چطور میشه تغییر داد چون شاتر تا نیمه که میارم همیشه فقط 2.7 که حالت واید هست رو نشون میده , این رو چطور میتونم بالاتر ببرم موقع عکاسی یا فیلمبرداری؟ که بتونم حالت تله عکاسی یا فیلمبرداری کنم؟
انشاءالله سربلند باشید
لطفا در مورد باتری هم بگید مثل 280 ضعیف هست یا نه ؟؟نقل قول:
سلام. اگه میشه لطفا راهنماییم کنید.
دنبال یه دوربین می گردم زیر 700 تومن. فیلمبرداریش خیلی برام مهم نیست، کیفیتش نسبتا خوب باشه کافیه. زوم هم برام خیلی اهمیت نداره. مهمتر از هر چیز کیفیت عکاسیه (به خصوص برای عکاسی از منظره و بالاخص غروب خورشید!!!!). ترجیحا کیفیت عکس تو تاریکی خوب باشه و از امکان ماکرو (که رو اشیا نزدیک focus میکنه) زیاد استفاده میکنم. gps و wifi هم لازم ندارم. حرفه ای هم نیستم. فروشنده ها sx280 پیشنهاد میدادن. البته یکیشون گفت sx270 بهتره چون 280 از نظر نرم افزاری تو فیلمبرداریش مشکل داره. تو اینترنت گشتم همه از مشکل باطری 280 شکایت دارن. من دوام باطری برام مهمه، چون میخوام تو سفر ازش استفاده کنم. جمع و جور هم باشه.
چه دوربینی پیشنهاد میدین؟ sx260 چطوره؟ ممنون
با سلام برای من یک یا چند مدل دوربین معرفی کنید برای خرید . مصرف هم اول فیلمبرداری با کیفیت فول اچ دی ( روی تلویزیون میخام ببینم) بعد عکاسی با کیفیت خوب برای مصارف خانگی . خودم نظرم رو سونی Rx100-ii هست نظر شما چیه؟ مدلهای دیگه چی پیشنهاد می دید؟ و سوال آخر اینکه بنظرتون صلاحه سفارش بدم این مدلو از خارج بیام بیارن؟ با تشکر از راهنمایی شما
سلام
تفاوت دوربین canon A2500 و canon A2550 در چی هست؟
کدوم بهتره؟؟
سلام دوستان عزیز
یکی از دوستان یه دوربین میخواستن که هم کیفیت فیلمبرداری خوبی در مدت زمان مثلا 1 ساعت داشته باشه بدون تمام شدن باتری و هم اینکه کیفیت عکس خوبی داشته باشه.
برای دوربین میتونه تا 750 هزینه کنه.
در ضمن دوستان اگر gps و wifi مخصوصا وای فا داشته باشه + صفحه لمسی خیلی خوب میشه.
الان مدل sx280 مد نظرم هست اما مشکلات باتری نگران کنندس.
کلا از دوربین خیلی کار میکشه چون برای مدرسه هست.
شما دوستان یه لطف کنید یه دوربین که تو شب و روز کیفیت خوب +wifi+ gps + صفحه لمسی و شارژ دهی بالا باشه معرفی کنید.
راه داره بخاطر شارژ مناسب مثلا جی پی اس رو حذف کرد.
دوستان کسی نیست جواب مارو بده؟؟ درضمن نمیخام پول واسه امکاناتی بدم که به کارم نیاد. بیشتریت کارایی با کمترین قیمت مدنظرم هست با تشکرنقل قول:
بودجه چقدر هست؟اگه اولویت فیلمبراداری هست حتما سونی روانتخاب کن.نقل قول:
سلام دوستان
دائیم میخواد یه دوربین بگیره ، واسه عکاسی از کودک و چیزای روزمره ....
تا 600 تومن چی پیشنهاد میدین ؟؟؟
تشکر ...