والا برای من که اصلا نمیشه !نقل قول:
از این سایتتی که الان داری میبینی با قند ش.کن من نهایت میتونم 480 ببینم !
شاید از اپارات خودمون 1080 بشه :n02:
Printable View
والا برای من که اصلا نمیشه !نقل قول:
از این سایتتی که الان داری میبینی با قند ش.کن من نهایت میتونم 480 ببینم !
شاید از اپارات خودمون 1080 بشه :n02:
آهاننقل قول:
الآن هم زنگ زدم جواب دادند که همون بوده ! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون 200 سایت داخلی که ترافیکشون نیم بهاست های وب هم ساپورتشون می کنه؟
مثلا اگر فشفشه 70 گیگ بخریم و تو اون سایت ها بچرخیم و دانلود کنیم اندازه 140 گیگ مصرف کنیم فشفشه تموم میشه؟
لیست 214 سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببنیدنقل قول:
در مورد سوالتون اگ تبادل دیتا فقط با ایپی های داده شده صورت فقط بگیره اونوقت شما نه 140 گیگ بلکه کمتر با احتساب اپلود میتونید استفاده کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وضعیت گند از ظهر دیروز
احتمالا بخاطر حملات دارن کنترل میکنن بقیه بچه ها کمبود ندارن؟
منم برای استفاده کودی میخواستم بیام های وب ولی دوستمون رفت YT تست کرد نه لایو
نقل قول:
اینترنت به حالت اغما و کما رفته سرعت بنده هم بشدت افت کرده پینگ داخل هم نزدیک 100 شده اتفاقات دیروز خوب بهونه ای شد از این به بعد واسه داغون کردن اینترنت و محدودیت ها
هاى وب چند روزه وصل مى کنه!؟ شنبه براى ثبت نام مى رم
زمانی که من ثبت نام کردم ساعت 10 صبح نمایندگی ثبت نام کردم و ساعت 3 عصر اینترنت های وب فعال شد.نقل قول:
کلا 1 روزه رانژه انجام میشه مگر مرکز مخابراتی تنبل باشه یا شلوغ!
(فقط خواستی نمایندگی ثبت نام کنی کارت ملی و اخرین قبض پرداختی خط همراه داشته باش که ثبت نام کامل بشه و برای هدیه روز تولد بهانه نیارن که مدارک ثبت نشده)
واسه چی نمایندگی احتیاجی نیست بیخودی یه پولی هم بریزی جیب اونا خودت برو از داخل سایت درخواست بده مدارکی رو که میخواد با گوشیت واضح و خوانا با حجمی که معین کرده عکس بگیر واسشون بفرست آپلود کن هزینه رو پرداخت کن بعد وصل میکنن واست تنظیمات مودم هم VPI/VCI رو بذار روی 0 و 35نقل قول: