ههههههنقل قول:
رفتم گشتم از پست های قدیمت یوزرت رو پیدا کردم Madmaster CG ...
میخواستم باور کنم که این حرفایی که میزنی واقعیه یا نه فکر میکردم با دعا کردن الان دیاموندی چیزی هستی.....
یعنی آیا واقعا خودت فکر میکنی همه چی با تلقین کردن و دعا کردن درست میشه ؟ :n31:
خیلــــــــــــــــــــــ ــــــــــی فکر احمقانه ای میکنی که فکر میکنی اگه روزی 1000 بار بگی مثلا من میبرم واقعا بتونی ببری .
قبل گیم بشینی دو زانو دستا رو به سمت آسمان دراز کنی و دعا کنی بگی کمک ام کن من ببرم و تیم خوب واسم بیاد:n19::n31:... عمرا همچین اتفاقی نمیافته ! مگه عنه ؟ :n31:
یا مثلا رو کاغذ بنویسی من میبرم من میبرم من میبرم و باور کنی حرفت رو... الان سوال من اینه پس چرا نمیبری پس :n27::n27::n27::n27:
آقا اینا همش خرافاته :n02: پولت رو ریختی تو چاه دیگه ازین کتابا نخر
بجاش پولت رو بده به یه نفر ( من ) یعنی کسی که تو کاره بوست کردنه اکانته :n39:
با دعا کردن و من میبرم نوشتن و تیم خوب و شانس این چیزا نمیتونین بیاین بالا یعنی شاید بتونین بیاین ولی یا همون سیزن یا سیزن بعد برمیگردین جایگاه اصلیتون اگه بازم شانس بیارین میرین بالا اگه نیارین تا وقتی که بازیتون رو بهتر نکنین نمیتونین بیاین بالا و دوباره به امید شانس بازی میکنین :n03:
پس اگه نمیتونین برسین به دیویژن بالا تر باید روش بازیتون رو عوض کنید بهترین کاری هم که میتونین بکنین برین بازی پلیر های پرو رو نگاه کنید
با دعا کردن نمیتونین پیشرفت کنین
مثله اینه که مثلا یکی داره کتکتون میزنه بعد شما بجای اینکه از خودتون دفاع کنین وایستین نفرینش کنین ...
:n16:
تو چرا رفتی پست های قدیم من؟ من خودم تو همین پست های اخیر گفتم .
شما اولا که یادت هستش من همش میومدم اسپام میکردم که صبا نت قطع شد یا فلان
الان ببین سالی یکبار اونم برای خنده شاید بگم
تازه شما اسم انتونی رابینز رو شنیدی؟ ایشون کسی هستند که تو دنیا در مورد موفقیت صحبت می کنند. تو کل جهان سمیناز میزارن و کلی ازش مشاوره میگیرن.حالا میدونی مدرک تحصیلی ایشون چیه؟ دیپلم
یعنی چون ایشون دیپلم هستند حرفاش دیگه به درد نمی خوره؟
دوما. شما مثلا تو لول میای پول میدی که یکی برات بوست کنه
حالا بگو ببینم؟ پس فردا مثلا می خوای پول بدی تا یک زن خوشگل به درد بخور گیرت بیاد؟ یا مثلا می خوای پول بدی بی ام و بخری؟ شما اولا با پول نمی تونی همه چیز رو بخری. ممکنه با پول یک بی ام و بخری و از نظر امنییت این ماشین خیلی امنیت خوبی داره. ولی ایا تو دنیا کسی با این ماشین تصادف نمی کنه و نمیمیره؟ بعنی پس پول اینجا هم به کارت نیومده. ولی یک دعا می تونه جونت رو حفظ کنه. فرض کن یک زن خوشگل هم بگیری. ولی این تضمین نمی کنه عشق رو هم بخری. اون برای پولت اومده جلو نه خودت
شما می تونی مثلا یک خونه بزرگ بخری و با زن بچه زندگی کنی. ولی پول تضمین می کنه که بچت سلامت باشه؟ مثلا اگر بچت سرطلان بگیری. تو فکر کردی می تونی درمانش کنی با پول؟ حتما میگی میبرمش خارج و ... ولی اونجا هم تمی تونن درمانش کنن. همین زن دایی من وضعشون خوبه تو بالاشهر تهران هستند. خدا بیامرز همین چند وقت پیش مرد. یکمی بعدش خواهرش از سرطان مرد. تازه یکی از خواهرای دیگش هم بین این دنیا اون دنیاست
خوب میبینی؟ پول تضمین نمی کنه که شما خوشبحت باشی. قبول دارم بی پولی بدبختی میاره. ولی پول هم خوشبختی برای شما نمیاره
همه چیز این دنیا که با پول حل نمیشه دوست من. همین سخنرانی های دکتر فرهنگ رو داشتم میدیدم. یک داستان خیلی جالب توش تعریف کرد
گفت یک خانمی میره پارک روی یک صندلی سفت میشینه. بعد نگاهش به یک تابلویی میفته که مثلا اقای فرهنگ در مورد موفقیت میخواد صحبت کنه. رایگان
خوب این میگه من برم اونجا اقلا صندلی هاش سفت نیست. افتاب هم نیست. خنک تره
میره اونجا و وقتی فرهنگ صحبت می کرده این میگفته این داره شر میگه
بعد مادر همین خانم سرطان داشته و دکترها هم جوابش کردند.
بعد این خانم میگه بزار صحبت های این دکتر فرهنگ رو ضبط کنم ببرم مادرم گوش کنه امید بگیره. مادرم که بیسواده شاید این حرفها خوشش بیاد بخنده. حرفاش خنده داره دکتر فرهنگ
خلاصه هر جلسه میره ضبط می کنه میبره مادرش گوش می کنه
جالبه که مادرش بعد از یک مدت میره دکتر و دکتر به مادرش میگه سرطان غیب شده. چی کار کردید؟
بعد این خانمه خودش میاد به فرهنگ داستان رو میگه و میگه بگو کی قرار کلاس جدیدت شروع بشه که من بیام گوش کنم ببینم مادرم چی کار کرد خوب شد
دکتر فرهنگ بهش میگه خوب برو همونا که ضبط کردی رو گوش کن. میگه اونهایی که ضبط می کردم مادرم که گوش می کرد نوار رو دوباره روش جدیدا رو ضبط می کردم
ببین دوست من. این صبحت از دعا و انرژی مثبت و این کتاب هایی که من گفتم. چیزهایی هستند که ملت موفق دنیا دارند انجام میدند و زندگیشون 180 درجه عوض شده
و همین دعا و انرژی مثبت حتی از نظر علمی هم ثابت شده.
حالا شما این حرف ها رو قبول نداری نداشته باش. من بهترین پولی که تو زندگیم خرج کردم همین پولی بوده که بابت این کتاب ها و مستند راز و فرهنگ دادم. اگر همین کتاب ها رو نخونده بودم و راز رو ندیده بودم مطمئن هستم تا حالا 1000000 بار خودگشی کرده بودم. خواست خدا بود که این ها رو ببینم و زندگیم عوض بشه
حالا در مورد این تحقیق شما
بنده خودم به سیلور 5 دموت شدم. و علت اینکه سیلور 5 هستم این هستش که مغز من این باور رو داره که همیشه اسمورف تو تیم دشمن هستش. همیشه هرچی نوب ترول هستش تو تیم من هستش.
خوب نتیجه بازی هم معلومه میبازم. ولی دارم رو خودم کار می کنم و یکمی زمان میبره.
حالا میگی پس دعا این حرفها چی شد؟
اولا که گفتم. شما باید به این چیزا اعتفاد داشته باشی تا اتفاق بیفته
دوما من خودم تازه شروع کردم این قضیه دعا کردن رو . جادو نیست. شما مطمئن باش من چند وقته دیگه گلد میشم. میام اینجا به همه هم میگم
تازه مثلا اگر من هم گلد نشم. دلیل نمیشه این دعا یا انرژی مثبت نیست. بابا ممکنه ایراد از منه. یا اینکه من باور ندارم فقط شعارش رو دادم. یا اینکه صلاح نبوده گلد بشم. و دلایل دیگه
خلاصه یک نگاهی به دور وردت بکن؟ همه ملت کشور ما انرژی منفی فکر منفی. دعا نمی کنند. دقیقا حرف های شما رو میزنن. .وضعشون رو ببین؟ صبح تا شب میدوند هیچی هم ندارند. مگه نمیگن تلاش کنید موفق مشیشد . کو ؟ این بد بختا که 12 ساعت کار می کنن یک خونه هم ندارن ختی.؟؟
علتش برمیگیرده به طرز فکرشون و دلایل دیگه
که میگم اگر اهل کتاب نیسیتند که اشتباه می کنید. بیاید مستند راز و فرهنگ رو تماشا کنید. ببینید چقدر تو زندگی تا الان اشتباه می کردید
یک روزه که نیست. من بنویسم به لطف خدا به زودی گلد میشم. ( وقتی مغزت باورش این هستش که نه این روش عمل نمی کنه خوب عمل هم نمی کنه ) شما باید اینقدر بنویسی. 1 ماه 10 ماه 1 سال تا این مغزت قبول کنه که این روش عمل می کنه
بعد گلد که سحله شما چلنجر هم می تونی بشی.
الان شما مثلا تو همین نت سرچ کن. داستان های قانون جذب
جه ایرانی چه خارجی اومدن داستانشون رو گفتند که چه جوری زندگیشون تغیز کرده. تو این کتابها این همه داستان گفته
از نظر علمی از نظر علم فیزیک کوانتوم از نظر روانشانسی تائید شده
تو همین راز همه کسانی که میان صحبت می کنند دکتر یا پروفسور روانشناسی یا ماورالطبیعه یا فیزیک کوانتوم هستند
یعنی شمایی که فکر نمی کنم لیسانس هم داشته باشی؟ اون لیسانس دانشگاه های ایران؟ از این اقایون بهتر میفهمی دوست من؟
ترولمون کردی یا جدی هستش؟ اگر جدی هستی من برات متاسفم. به خودت رحم کن. چون در آینده نزدیک بیچاره میشی.
دوستان قبلا گفتم بازم میگم. 20 سال 30 سال روش خودتون زندگی کردید به هیچ جا نرسیدید. نه تو بازی نه تو زندگی واقعی. بیاید این حرفهای من رو 3 4 ماه تست کنید. ببینید چه تغییر می کنه زندگیتون.
خود من مثلا 10 سال این چیزا رو فهمیدم. ولی علت اینکه به بعضی از خواسته هام رسیدم به بعضی ها نرسیدم علتش رو تازه فهمیدم. یعنی قبلا تو راز هم شنیده بودم ولی گوش نکرده بودم
1. حساسیت هستش. گفتم وقتی شما به ترول افک این قطعی اینترنت این چیزا مثلا حساسیت نشون میدید. طبق فیزیک کوانتوم بیشتر این چیزا ها و مثل این ها رو جذب می کنید.اگر به جای این فکر که همیشه ترول ها تو تیم هستند به این باورت برسید که همیشه بازی کن هار حرفه ای تو تیم من هستند. مطمئن باش حتی اگر نوب باشی تا خود چلنچر میری
من گفتم گلد که نزدیک باشه خیلی حول نکنی بگی نه بابا نمیشه.
البته جمله تاکیدی باید چیزی باشه که شما هم ضمیر نا خود اگاه و نا خود اگاهت قبول کنه
یعنی مثلا اگر جمله تاکیدی بگی مثلا من گلد هستم ( حالا برنز هستی )
ضمیر نا خود اگاهت می که تو گلد هستی. تو گلد هستی. تو گلد هستی
ضمیر خود اگاهت میکه نه من منطقی هستم. تو برونز هستی خودت رو گول نزن
این دوتا با هم دعواشون میشه. معمولا توجه کن معمولا ضمیر ناخودآگاه میبره
حالا چه کار کنیم که هم ضمیر نا خود آگاه و هم نا خودآکاه دعواشون نشه و با هم دوست باشن. اینطوری عملکرد مغز ضربدر 2 میشه
این رو بگو. منم خودم هم جدیدا دارم این رو میگم ( البته جملات تاکیدی رو تا رسیدن با خواستتون عوض نکنید )
مثلا بگو به لطف به زودی گلد میشم و خدا رو شکر گزارم
خوب ضمیر نا خود اگاهت که هرچی بگی قبول می کنه
ضمیر خود اگاهت که منطقی هستش میگه اشکالی نداره تو قراره به زودی گلد بشی. خوب بشو به من چه.
این طوری جفتشون قبول می کنند و عملکرد مغزت ضربدر 2 میشه. یعنی زودتر به خواستت میرسی
اینهایی که دارم میگم همه از نظر روانشانسی و علمی هستشا؟
دکتر فرهنگ
مدرس مهارتهای زندگی با بیش از 11 هزار ساعت سخنرانی در سراسر جهان
لیسانس روانشناسی
فوق لیسانس علوم اجتماعی
فوق لیسانس پژوهشگری
دکترای روانشناسی از دانشگاه ییل آمریکا
حالا اگر تو مدرکی و علمی که داری از این اقا و کسانی که اون کتاب ها رو نوشتند یا کسانی که تو مستند راز صحبت می کنند و 10000000 نفر دیگه تو دنیا که در این مورد صحبت می کنند بیشتر هستش. بگو ما هم استفاده کنیم.
شما دوست من اگر این غرورت رو کناز نزاری ضربه می خوریا. اصلا بیا اینجا بر علیه من یا حرف های من بگو ولی خواهشا برو اون کتابها و مستند و سخنرانی ها دکتر فرهنگ رو ببین . حتی اگر قبول هم کردی. بازم بیا اینجا با من مخالفت کن دلت خنک شه. ولی به فکر زندگیت باش.
خودتون میدونید دوستان.من کلی مثال زدم. کلی حرف زدم که شما زندگیتون رو تغییز بدید. حالا اگر قرار به حرفه این ترول گوش بدید. پس من بیخودی این همه وقت گزاشتم
بازم میگم من تازه فهمیدم مثل این آخوندا که میگن مثلا فلان دعا رو بکنید بعد خودشون نمی کنند فقط علمش رو دارند. مثل اونها بودم. یعنی به همه راهنمایی میدادم خودم عمل نمی کردم. خودم تازه شروع کردم به عملش و حساسیت و ناراحتی نشون ندادند. مطمئنم همین امسال انشالا به بقیه خواسته هام میرسم. امیدوارم شما هم برسید.
تسلیم نشید . اگر قرار باشه تو یک بازی چسکی تسلیم بشید. پس فردا تو زندگی فاتحه تون خوندس.
موفق باشید :n20: