همين قيمت رو گفت بعد گفت با مالياتش ميشه 92 هزار تومان از من گرفت. چون داخل سايت هم اين طرح نبود قيمتش رو نديدم چقدر هست.نقل قول:
Printable View
همين قيمت رو گفت بعد گفت با مالياتش ميشه 92 هزار تومان از من گرفت. چون داخل سايت هم اين طرح نبود قيمتش رو نديدم چقدر هست.نقل قول:
در كل در ايران چيزي به اسم اينترنت خوب وجود نداره بين بد و بدتره مبين نت بهتره و حداقل قيمتي كه ميدي بتوني استفاده بهتر بكني. ولي چيزي كه خودم تجربه كردم چندين سال نبايد به حرف كسي گوش كرد اصولا تو ايران نظريات درباره هر چيزي متعصبانه و بدون آگاهي است من هر چيزي رو خودم تجربه ميكنم و در اون شرايط بهترين رو انتخاب ميكنم و استفاده ميكنم. هر وقت به حرف كسي گوش دادم ضرر كردم :) تو نت هم نگاه كني پائين هيچ پست و كامنت و مقاله اي يه نظريه درست و اصولي نميبينيم مرتب دعوا و جنگ به خاطر تعصب و غيره.نقل قول:
درسته کیفیت خدمات مبین نت از ایرانسل یه کمی بهتره ولی هرگز و به هیچ عنوان ارزش این هزینه و تعرفه های بالا رو نداره .
اره والا من ب خاطر ی ادم متعصب 2 سال پیش ی گوشی گرفتم ک مثل چی پشیمون شدم ..همین نت و ... هم همینطوره هنوز نصف افراد نمی دونن بیت و بایت چیه مثلا طرف 512 می گیره انتظار داره سرعت دانلودش حدااقل 500 باشه .نقل قول:
بزرگترین مشکل این وایمکس های قیمت مودم هاشون هست که هیچی نداره الکی 200 تومن ! قطعی و... هم که زیاد دارن در کل چه می شه کرد پهنای باند هم که گرونه از 6 تا 12 تومن واسه هر گیگ ..کلا خلایق هر چه لایق چند وقت دیگه همینو 2 برابر می کنن و ملی هم می کنن و مردم بازم می خرن :n28:
:n04:احتمالا شما مي خواستي دكل بزنينقل قول:
اتفاقا من يه هفته قبل از انتخابات سال 88 خريدم 180 نومن هنوزم دارمش تا قبل از بالا كشيدن قيمت دلار هم واسه يكي از دوستان همين قيمت گرفتم
شما حتما وايرلس نداشتي كه اين حرف رو ميزني وگرنه اگه قرار باشه شرايط جوي روش اثر بزار بايد روي وايمكس هم اثر داشته باشه (مگراينكه فاصلت از دكل بيشتر از 10-15 كيلومتر باشه)نقل قول:
ما تو اين اهواز خراب شده تو انواع باد بارون و انواع مختلف طوفان شن بدون افت سيگنال استفاده كرديم بعيد مي دونم جاي ديگه اي باشه كه شرايطش ار اينجا بدتر باشه.:n09:
خلاصه اگه كيفيت واست مهمه بدون ADSL وايرلس بهترين گزينه است (التبه بستگي يه شركت ارائه دهندش هم داره) و گرنه راهي غير مبين نت نداري
(البته يه گزينه ديگه هم هست كه كمي غيرقانونيه)
هسایمون وای فایش بدون رمز هست امروز وصل شدم سرعتشم 2 مگ بود
بنظرتون ایا کار درستیه استفاده کنم یا حرامه؟:n02::n02:
اولا خدا رو خوش نمياد بعدش هم ممكنه يه روزي يه جايي يه اتفاقي شبيه اين واسه تو هم بيافته (بقول معروف دنيا دار مكافاته:n05:)نقل قول:
بنظرم اگه مي شناسيش برو بهش بگو شايد چند مگ بهت مژدگاني داد:n02:
يه راه ديگه هم هست
وارد تنظيمات مودمش شو (حتما زمز اونم عوض نكرده) بعد واسش يه رمز مشت بزار برو بهش بگو و حسابي خوشحالش كن...
گنا داره خواهشا این کارو نکن واقعا درست نیست :n16:نقل قول:
نقل قول:اقا رفتم واسش درستش کردم رمز گذاشتم امشب شام نگه داشت منو خونشون:n02: گفت خیلی وقته حجم میخرم زود تموم میشه نگو همه داشتن استفاده میکردننقل قول:
آره دیگه مگه بدون دکل و پوینت تو پوینت هم میشه؟ مگه برد وایرلس چقدره ؟ والله سواد ما بیشتر از این قد نمیده ؟ :n13:نقل قول: