شانس بیاری نیای تو تیرس من زیر 350 نمیخوری :دی
Printable View
شانس بیاری نیای تو تیرس من زیر 350 نمیخوری :دی
بابا چرا ایستادی اونجا یک جا برو که تارگت داشته باشی !!
مردم :31: VenGyr shot at you and you passed out!
---------- Post added at 01:31 AM ---------- Previous post was at 01:29 AM ----------
ولی طرفتون خیلی بی عرضه هستند چون با 2 برابر افراد نتونستند زود فورت را بگیرند
36 round !!!!! :2:
13 تا Missed Shot داشتی ؟! :18:
---------- Post added at 12:33 AM ---------- Previous post was at 12:32 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
ولی طرفتون خیلی بی عرضه هستند چون با 2 برابر افراد نتونستند زود فورت را بگیرند
36 round !!!!!
حالش را ببر :31: نفر دوم دمیج هستم ولی من از اون اولی بهترم چون من 2 تا هم پس اوت داشتم :5:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه سر بیا ورد 5 بهت نشون بدم دمیج چیه :دی
با 320 تا لیدرشیپ میرم فورت رو آسفالت میکنم بر میگردم :27:
بعد ما دو حمله همزمان داشتیم ! اصلا قرار نبود اینجا باشیم . تلگرام داده بودن هر کی حال داشت بیاد اینجا ! اصل کار اون یکی فورت بود :دی
---------- Post added at 12:40 AM ---------- Previous post was at 12:38 AM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 660 Experience points. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] A bad hit almost knocks you down, but with the help of your comrades you continue the fight! You lose 305 health points.
فقط لیدر شیب داشتن که کافی نیست !! جنگ خوبی بود ولی نتونستین زود بگیرین با اینکه 2 برابر بودیننقل قول:
انشاالله فورت بعدی :31:
الان بیان بازی کنند از کجا می تونی ثابت کنی که از تیم هستند ؟ چه طور امکان داره که طرف اصلا فورت نره و کویست نره 7-10 لول فاصله بندازه !!نقل قول:
اصلا خلاف قوانین بازی های آنلاین هستش که از اعضای طراح یا سازنده یا دست اندرکار بازی بیان و تو بازی با بازیکن های معمولی رقابت کنن
من ورلد 9 لول 93 بودم اون رسیده بود به 99 !!! خودشم همون کارایی که اون می کرد منم می کردم به جز robbing train
خودشم من فقط از فورت تجربه می گرفتم ولی اون حتی شرکتم نمی کرد من فقط 5 تا 1500 گرفتم ورلد 9 ولی اون
حالا بیا شک نکن !!
الان حتما باید میگفتم چقدر aim و stamina هم دارم ؟ :31:نقل قول:
(خب وقتی این دو تا نباشه دیگه نمیشه دمیجی زد که من بخوام بگم چقدر لیدرشیپ دارم ) :27:
چه فرقی داشت دیر گرفتیم یا زود ؟ :18:
تا باشه از جنگ ها :10:نقل قول:
انشاالله فورت بعدی :31: