سلام من وقتی میخوام وصل شم به اینترنت adsl باید گوشی رو بردارم یا شماره گیری کنم تا وصل شه و بعد از مدت کوتاه قطع میشه و دوباره .....کسی می دونه مشکل کجاست؟؟
Printable View
سلام من وقتی میخوام وصل شم به اینترنت adsl باید گوشی رو بردارم یا شماره گیری کنم تا وصل شه و بعد از مدت کوتاه قطع میشه و دوباره .....کسی می دونه مشکل کجاست؟؟
سلام دوستان مشکلم حل شد اینجا می نویسم شاید یکی مثل من بود
من زنگ زدم مخابرات و هم چنین پشتیبانی و... همه می انداختند گردن هم دیگه
ولی یه لحظه یادمه یکی از پشتیبانها بهم گفته بود از پریز هستش من جدی نگرفتم
بنده خدا راست گفته بود از پریز بود دو شاخه مخصوص تلفن بود و برای دیجیتال کار نمی کرد یعنی تا ته فرو میرفت من کمی دو شاخه رو عقب کشیدم حل شد که هیچ سرعت دانلود هم زیاد تر شد بعد همه بیان بگن مخابرات اینترنتش قطع یا تخصص نداند... دمشون گرم
سلام دوستان خواستم فرمور مودمم رو اپدیت کنم(زایکسل)از سایت خودش گرفتمش تو صفحه تنظیمات مودم فایل bin رو بهش دادم،گزینه اپلود رو زدم،بیش از ربع ساعت منتظر موندم ،نه مودم ریست شد نه اپدیت شد فقط صفحه از همون اول به ظاهر میخواست ریلود شه ولی هیچی نشد،منم مجبوری گزینه بک رو زدم و از صفحه تنظیمات مودم خارج شدم حالا دیگه مشکلی هم برا مودم پیش بیاد نمیدونم،بنظرتون مشکل چیه؟راستی هنوزadsl ندارم.ممنون
من با وایرلس مودمم مشکل دارم. از طریق کابل بدون مشکل وصل میشه اما از طریق وایرلس با اینکه ظاهراً وایرلس رو شناخته و وصل هست اما هیچ سایتی باز نمیشه. روی گوشی هم که اندروید هست دقیقا مشکل همین شکلیه. ظاهراً وصله اما هیچ سایتی باز نمیشه.
همه جور تنظیماتی که میتونستم انجام دادم اما نشد که نشد. چیکار کنم حالا؟
فک کنم باید firewall مودمم رو خاموش میکردم،اپگرید شد.
strans:مودمتون رو حالت pppoe هست دیگه؟
بله. رو PPPPOE هست. این مودم داشت درست کار میکرد. ینی از وایرلسش با لپ تاپم و گوشیم استفاده کرده بودم. اما دیشب مودم رو زدم به PC یه نفر دیگه. اونجا هم رو حالت PPPPOE بدون اینکه بخوام تنظیم مجدد انجام بدم داشت کار میکرد. اما وقتی دوباره آوردمش خونه و روشنش کردم، دیگه وایرلس لپ تاپم وصل نشد به اینترنت. فقط از طریق کابل وصل میشه.نقل قول:
تظیمات مودم رو دست نزدید؟نقل قول:
مثل قفل کردن مک؟
تغییر سیستم ای پی دهی؟
تغییر دی ان اس؟
تنظیمات مودم رو که خیلی دستکاری کردم ولی بعدش که میدیدم جواب نمیده برمیگردوندم به حالت قبلی.نقل قول:
به هر حال بالاخره درست شد. نمیدونم دقیقاً چیکار شد اما یه پنجره کوچیک باز شد و ازم شماره پین که زیر مودم نوشته شده رو خواست. منم وارد کردم شماره رو و بعد وصل شد :n13:
امیدوارم دیگه هیچوقت دیگه ازین قرتی بازیا در نیاره. روانیم کرد.
[من یکی از همین مودم هارا دارم .ازش خیلی راضی نیستم وبرد وایرلس ان هم کمه یعنی خیلی زور بزنه15 متر رو جواب میده ولی بهت توصیه میکنم نخری:n24:
داداش مو دم من tplink هر سری خاموش روشنش میکنم دیگه کانکت نمیشه و تند تند ریست میکنه باید از برق بکشمش دکمه پشتشو نگه دارم تا ریست بشه بعد از اول کانفینگش کنم