-
مهمترين عناوين روزنامه هاي ورزشي امروز (ايران ورزشي )
-مهاجراني : فقط پيرواني مي تواند پرسپوليس را نجات دهد.
-مهدوي کيااز کوره در رفت: از سرمربي تيم ملي بپرسيد چرا نيستم.
-دايي: ليگ که تمام شود اختيار با من است.
-سايپا روي پيراهن تيم ملي.
-تاج تکذيب کرد: مظفري زاده داور دربي نيست.
-علي آبادي : فداکاران ورزش را دو دستي مي چسبيم.
-قلعه نويي: امروز هم برنده ايم.
-باقري: هر دو بازي را مي بريم.
-اهداي سند دو دستگاه مينياتور به دو کاراته کا.
-قائم مقامي: بايد براي قوي ترين ها آماده باشم.
-12 درخواست رسمي براي ميزباني جام جهاني.
-نادال و مسي ، دو اعجوبه استثنايي.
-کميته بين المللي المپيک عذرخواهي فلپس را پذيرفت
-
مهمترين عناوين روزنامه هاي ورزشي امروز (کيهان ورزشي )
-اسامي تيم ملي امروز اعلام مي شود.
- وضعيت پيرواني پنجشنبه مشخص مي شود.
- ديروز قطبي ، امروز کريمي ، فردا چه کسي؟
-انتقاد علي آبادي از زير سوال بردن موفقيت هاي ورزشي.
-نبرد پرسپوليس هاي قديم و جديد در گيلان.
-جباري : درخشش در بازي با راه آهن مجوز حضورمان در دربي است.
-آشتياني: مدعي قهرماني در سه جام هستيم.
-برهاني: براي من و اکبرپور قهرماني مهمتر از آقاي گلي است.
-حسين عبدي: پرسپوليس شرايط فني و روحي خوبي ندارد.
-
مهمترين عناوين روزنامه هاي ورزشي امروز (90)
-پروين: اشکال از مديريت پرسپوليس است.
-استيلي:از مردم مي خواهم ديگر استيلي را تشويق نکنند.
-محاصره سرخابي ها با مديران سابق پرسپوليس.
-علي آبادي:بايد رونالدو را ول کنيم غضنفر را بچسبيم!
-قلعه نوعي:آرزوي نيکبخت است جلوي استقلال بازي کند!
-دايي: کره را با يکصدهزار هوادار مي بريم.
-خداداد: در پرسپوليس فقط علي کريمي جرات حرف زدن دارد!
-دايي فقط نکونام،شجاعي و هاشميان را مي خواهد.
-کره جنوبي غيبت مهدوي کيا ، زندي و تيموريان را باور نکرد.
-پروين: کرايف هم جاي افشين بيايد ،وضعيت همين است!
-جنجال در بابل ، نقطه تاريک هفته سوم ليگ برتر بسکتبال.
-گاز،صدرا،راه آهن و گراد در يکقدمي قهرماني ليگ کشتي!
-14ميليون پوند براي بکام
-
مرجع خبری پرسپولیس : برخلاف اعلام قبلي انصاري فرد به رشت رفت
مديرعامل باشگاه پرسپوليس صبح امروز براي تماشاي بازي تيم خود به رشت رفت
با وجودي كه قرار نبود عباس انصاري فرد تيم پرسپوليس را در رشت همراهي كند امروز ساعت 5 صبح راهي اين شهر شده است.
بازيكنان پرسپوليس اكنون با اعضاي كادر فني و مديرعامل تيم در جلسه به سر مي برند.
بازي پرسپوليس و داماش ساعت 13:30 امروز در ورزشگاه سردار جنگل برگزار مي شود. در حال حاضر هواي شهر رشت باراني است
-
مرجع خبری پرسپولیس : "پژمان راهبر" سردبیر یکی از روزنامه های ورزشی صبح ایران مقاله ای نوشته در خصوص حضور افشین پیروانی در برنامه 90 دوشنبه شب که حیفمان آمد از نظر شما نگذرد :
ميتوانست از اين فرصت براي تغيير افكار عمومي استفاده كند؛ اما زماني كه نوبت به خداحافظي رسيد؛ گفتوگويي 45 دقيقهاي افشين پيرواني با عادلفردوسيپور، شبيه بهپايان محكمهاي بهنظر ميآمد كه براي اثبات جرم متهم برپا شده است.
«اوي» گمشده
هرچقدر منتظر مانديم، از «او» خبري نشد. «او» همان سرمربي پرسپوليس بود؛ كسي كه بدون نياز به بالا و پايين پريدن كنار زمين و بدون شو آف در صفحه تلويزيون، بيرون بزند و يقهات را براي همراهي بگيرد. «او» كه كسي است در قد و قواره كت بزرگي كه برايش دوختهايم. يك ستاره؛ گر چه در قامت يك سرمربي.
عصر پروين
تا ميگفتي سرمربي، پرسپوليسيها، ياد علي پروين ميافتادند. يك تپلوي يكمتر و شصت و چند سانتي كه چشمهاي سبزش يك ورزشگاه را محسور ميكرد.
لامصب انگار اشعه داشت. يكبار وقتي مقابل نمايشگاه سورتمه براي مصاحبه منتظرش بوديم، از صدمتري، وسط آن همه آدم جوراجور، سايه حضورش را حس كرديم و وقتي چرخيديم، دو تيله سبز بود كه پيش ميآمد. آن لحظه، براي ما، كه خبرنگاران تازه كاري بوديم، لحظه حبس كامل نفس در سينه بود. قلبمان ميزد تا برسد جلوي در نمايشگاه و بگويد: «سلام. بازم شما؟»
پروين مربياي به سبك سنتي بود. وقتي هم كه از سنت حرف ميزنيد، بايد ياد آن شاه سبيلو بيفتيد كه وقتي از رعيت ميپرسيد ساعت چند است. جواب ميشنيد:«هر ساعتي كه ميل شماست!»
مربيان موفق در فوتبال ايران غالبا به اين طيف تعلق داشتهاند، گرچه درگذشته حشمت مهاجراني و در ميان فعليها مجيد جلالي آدمهاي متفاوتي بودند اما هر دو بخشي از موفقيت خود را مديون تشكيلاتي هستند كه به خودي خود به مربي هيبت و اقتدار ميداد.
عصر ژيگولو
سالها گذشت تا نوبت به افشين قطبي برسد. مربي ناآشنايي كه از وقتي از كره جنوبي به تهران آمد، نگران اين بوديم كه در تمرين تنبانش را دربياورند.
اما اين ژيگولوي بزرگ شده آمريكا، در صورت، دستها و كلام خود سحري داشت كه به سرعت فاتح قلبها شد. كسي كه از سردبير مجله فيلم (كه برايش مقالهاي نوشت و ادعا كرد كه با قطبي پرسپوليسي شده) تا خلافهاي آخر خط، برايش كف ميزدند و پيروزياش را ميخواستند.
بله، «او»، دوباره به نيمكت پرسپوليس بازگشته بود، گرچه فوتبال، نسبت به دوره اقتدار پرويني تفاوت بسيار كرده بود و غولهاي بزرگي در آن تكثير شده بودند.
...رقتانگيز
اينكه دور چگونه دست افشين پيرواني افتاد، داستان كهنهاي است، اما هر چه كه گذشت، آقاي دستيار خوش اخلاق، پايگاه اجتماعي خود را از دست داد و منفور جماعتي شد كه دنبال «او» ميگشتند. او بايد كمي شجاعتر، جذابتر، اديبتر، بليغتر، داناتر، عصبانيتر، گرمتر و ... ميبود. نه اين افشين پيرواني كه به قول خودش«باقدرت بهكار خود ادامه خواهد داد!»
طنز، دقيقا همين جاست. زماني كه افشين پيرواني از بقا، البته با قدرت حرف ميزند، نگاهش به نموداري است كه با smsها بالا و پايين ميشود و ضربان او را تند و كند ميكند. وقتي كه او گفت:«استقلاليها هم در اين راي گيري شركت ميكنند و عليه من راي ميدهند.» ديگر اميدي به او نداشتيم. او ناگهان تبديل به همان دستياري شد كه با شورت بلند روي نيمكت مينشست. همان مربي تيمملي كه امير قلعهنويي پشت سرش ليچار ميگفت.
تمامش كنيد. همين حالا.
-
مرجع خبری پرسپولیس : درخواست میزبان داربی از سازمان لیگ ! / استقلال روبروی جایگاه را می خواهد .
داربي 66 پايتخت در راه است و طبق روال هميشگياش حاشيهها و خبرهاي داغ و جنجالياش هم زودتر از خود بازي در ميان مطبوعات و رسانههاي ورزشي دست به دست ميشود. پس از بحث دائمي داور ايراني يا خارجي براي قضاوت و نحوه بليتفروشي پيشفروش يا روز بازي و احتياط دو اخطارهها خبر ميرسد كه مسئولان باشگاه استقلال با توجه به ميزباني، خواهان افزايش حق بليتفروشي به 50 درصد شدهاند و مذاكراتي را با سازمان ليگ و سازمان تربيتبدني شروع كردهاند تا شايد جايگاه اصلي ورزشگاه آزادي هم در اختيار تماشاگران خودي قرار بگيرد. در حال حاضر ظرفيت ورزشگاه آزادي بدون هيچ نوع خطكشي خاصي از سوي مسئولان سازمان ليگ و فدراسيون 60 درصد براي هواداران پرسپوليس و 40 درصد براي هواداران استقلال است و باتوجه به محل قرار گرفتن دوربينهاي تلويزيوني در ورزشگاه حضور قرمزها بيشتر به رخ كشيده شده و تمام قاب تلويزيوني را ميپوشاند. مطمئنا اگر يك دوربين ديگر در روبهروي اين دوربينها جايگاه اصلي را پوشش دهد شايد توازن تصويري برقرار شود؛ چرا كه بيشتر آبيها در جايگاه اصلي و جايگاه شماره هشت و كنار تونل قرار ميگيرند كه دوربينها تسلط كمتري به آن منطقه دارند. بابت همين مسائل استقلاليها تصميم گرفتهاند تكليف ميزباني و ميهماني اين بازيها را معلوم كنند و آن جايگاهها تقسيم شود؛ مسئلهاي كه امروز در همه جاي دنيا و ليگهاي معتبر رعايت ميشود.
نوريفر: امكان ندارد
محمد نوريفر مسئول روابطعمومي باشگاه استقلال در اين مورد معتقد است: «بحث جايگاهها و اينكه ما ميزبان هستيم و بايد سهم بيشتري ببريم، حرف درستي است كه توسط روزنامه استقلالجوان مطرح شده و خود من هم مصر بودم كه اين اتفاق بيفتد. باشگاه در اينباره هنوز درخواست رسمي نكرده و فكر ميكنم بابت يكسري اولويتهاي امنيتي چنين چيزي امكانپذير نباشد ولي در كل يك درخواست منطقي است و در آينده اين بحث را در سايت باشگاه استقلال دنبال ميكنيم تا به نتيجه برسيم.»
عزيزمحمدي: امكان ندارد!
بعد از شنيدن مواضع استقلاليها نوبت به مسئولان سازمان ليگ ميرسد تا در اينباره توضيح بدهند. عزيزمحمدي با شنيدن ماجرا اشاره ميكند كه چنين درخواستي مبني بر در اختيار داشتن ظرفيت بيشتر باتوجه به ميزباني به دست ما نرسيده است و فكر نميكنم اصلا چنين چيزي امكانپذير باشد. ما طبق معمول از صبح بازي بليتفروشي ميكنيم. تماشاگر آزاد است بليت خريده و هرجا كه دوست دارد بنشيند؛ شايد اگر اول فصل و بازي رفت چنين درخواستي ميكردند، ميشد كاري كرد ولي الان نميشود.
بليت كارت، بهزودي
عزيزمحمدي پس از اين توضيحات خبر جديدي را هم در اختيار ما ميگذارد. قرار شده باتوجه به حرفهايشدن ليگ، برنامه بليتفروشي را هم حرفهاي كنيم. دنبال بليت كارت هستيم. هواداران هر باشگاه ثبتنام ميشوند و بابت آن بليت كارت صادر ميشود. كانون هواداران بايد براي اين بليت كارت سازماندهي كند و به فكر درخواستها باشد تا اين برنامه ظرفيت را آنجا جبران كند. طبقه پايين را شمارهبندي ميكنيم و طبقه بالا را بهصورت شارژي براي هر بازي كارت ميدهيم. اين همان سيستم ديجيتالي است كه در حال بررسي و برنامهريزي هستيم، هنوز كار دارد و تكميل نشده. دنبال نقايص آنيم تا با كمترين عيب و ايراد به مرحله اجرا در بياوريم. از اين حرفها گذشته، باور كنيد قرار گرفتن يك دوربين تلويزيوني در روبهروي جايگاه اصلي و جايگاه آتشي استقلاليها (جايگاه 8) تمام اين بحثها را پايان داده و توازن را برقرار ميكند. ميگوييد نه، آزمايش كنيد!
-
مرجع خبری پرسپولیس : باغي به من نموده، ايوان زمن گرفته!
حتي اگر دل خوشي از امير عابديني نداشته باشيم، در مقاسه با مديران فعلي پرسپوليس بايد به او راي داد. مديري كه در زمستان شكست بار سال 1372 كه پرسپوليس بدون علي پروين و با مربيگري تيم سه نفره حميد درخشان، محمد پنجعلي و ناصرمحمدخاني در رقابتهاي ليگ حاضر شد بهعنوان نفر اول اجرايي اختيار كار را در دست گرفت و در دو سال يكي از بهترين پرسپوليسهاي تاريخ را ساخت. تيمي كه در فصل 76-75 در نيمفصل قهرماني خود را قطعي كرده بود و ستارههايي مثل علي دايي، كريم باقري، رضا شاهرودي، مهرداد ميناوند و ... را به اروپا فرستاد. اگر از قيقاجهاي عابديني كه در طول دهه گذشته عليه او عمل كردند، بگذريم، بايد تيم او و حسين محلوجي را بهعنوان اداره كنندگان خصوص تيمي كه مدعي اول همه رقابتها بودند ستود. عابديني كه بازيكن سابق تيم نوجوانان است، حالا با داماش به ليگبرتر فوتبال برگشته. اما هيچكس نميتواند او را در موقعيتي غير از مديريت پرسپوليس تصور كند؛حتي خودش كه نزديك به 8 ميليارد بابت خريد امتياز پگاه هزينه كرده است.
به همين دليل است كه جناب آقاي مدير، هر روز مشغول اظهارنظر درباره مديريت پرسپوليس است، درحالي كه شايد اداره داماش نمونهاي بارز از سوءمديريت بهنظر برسد! به هرحال اين مقدمهاي بود براي رسيدن به اين نقطه كه سرنوشت دوباره عابديني و پرسپوليس را در يك جاده انداخته. گرچه اين دو امروز با سرعت در جهتهاي مخالف حركت ميكنند و تصادفي مهيب انتظار دوطرف را ميكشد... واي كه آقاي مهندس چقدر دوست دارد از زمين گلي رشت، براي رئيس و روسايي كه سالها او را ناديده گرفتهاند پيغام بفرستد. چقدر دوست دارد نتيجه اين تصادف، اثبات حقانيتي باشد كه مثل خوره، سالها به روح وي افتاده...
البته شايد جو اينقدر هم كه ما تصور ميكنيم مثبت و منفي نباشد؛به هرحال گرچه پاي عباس انصاريفرد وسط است و نياز مبرم داماش به اين سه امتياز، اما يك طرف قضيه هم عشقي سوزاننده وجود دارد كه امان از وقتي كه عود كند؛ حاجي، هنوز قرمزته؟
-
مرجع خبری پرسپولیس :پاداش 3 میلیونی برای بازیکنان پرسپولیس برای برد مقابل داماش
بازیکنان و کادر فنی تیم فوتبال پرسپولیس تهران در صورت پیروزی در دیدار امروز مقابل داماش پاداش 3 میلیون ریالی دریافت خواهند کرد
بر اساس اعلام مدیران باشگاه پرسپولیس تهران، در صورتی که این تیم دردیدار امروز(چهارشنبه) مقابل داماش پیروز شود تمامی بازیکنان و همچنین اعضای کادر فنی به خاطراین پیروز یخارج از خانه نفری 3 میلیون ریال پاداش دریافت خواهند کرد. به این دلیل تصمیم برای پرداخت پاداش اتخاذ شد که بازیکنان پرسپولیس درآستانه دربی از نطر روحی روانی در شرایط مساعدی قرار بگیرند.
-
مرجع خبری پرسپولیس : رفتم دیدم حجله زدند سر کوچه باغ ! // اختصاصی//
همین چند وقت پیش بر حسب اتفاق رفتم به کوچه پس کوچه های یکی از مناطق دور افتاده حومه تهران !! محله ای به نام "اتمسفر" در جاده ی مخصوص (جاده قدیم) کرج . پشت کوچه باغ های ساکت و بی سر و صدا دیدم چند پسر بچه حدودا" 12 ساله دارند فوتبال بازی می کنند ! می گفت اسمم امیر حسین است . یک پیراهن پرسپولیس پوشیده بود که دیگر رنگ و روی قرمز هم نداشت . پشت پیراهنش را با یک تکه پارچه شماره ی 8 دوخته بود !! می گفت علی کریمی هم بچه ی فردیس کرج بوده ! پرسیدم فکر می کنی تو هم روزی یک علی کریمی دیگر می شوی ؟! گفت می خواهم بهتر از کریمی باشم و دوباره رفت سراغ بازی . چنان می دوید که گویی در فینال جام جهانی می خواهد ناجی تیمش باشد . یکی دیگر از دوستانش پیراهن آرسنال را پوشیده بود فکر می کنم اسمش جواد بود . شکل و شمایل و نوع بازی اش را که نگاه می کردی بد جوری تو را یاد سسک فابرگاس می انداخت !! می گفت پرسپولیس را بیشتر از آرسنال دوست دارم اما پیراهن آرسنال را یکی برایم هدیه آورده و بجای پیراهن پرسپولیس می پوشم . پرسیدم خب اگر یک پیراهن پرسپولیس داشتی کدام را می پوشیدی ؟ گفت خب معلوم است دیگر "پرسپولیس " . به یکباره صدایی از آن طرف کوچه بلند شد که صدایش می کرد گفت قول می دهی این بار که آمدی یک پیراهن پرسپولیس برایم بیاوری ؟ گفتم به شرطی که یادت باشد پیراهن پرسپولیس حرمت دارد الکی که نیست ! باید برای بدست آوردنش زحمت بکشی .
اول تو باید قول بدهی که که یک روز برای پرسپولیس بازی کنی و کلی گل بزنی . گفت قول "مردانه می دهم !" . با هم دست دادیم و رفت . جمعه که رفته بودم پیراهنش را بدهم دیدم حجله سیاه زدند سر کوچه باغ ! عکس جواد روی حجله بود . عکسش را که دیدم دلم آتش گرفت . از آنجایی که هیچوقت در مواقع ناراحتی نمی توانم گریه کنم اشکم خشک شده بود اما بغض عجیبی گلویم را گرفته بود. ای کاش زودتر آرزویش را برآورده می کردم . جواد هنوز رنگ و بوی فوتبالیست های امروزی را نداشت ! هنوز با عشق بازی می کرد انگار ...
اختصاصی // پویا نوایی
-
امیدوارم که امروز بازی رو ببریم
هرچند من دلم برای داماش میسوزه(به خاطر عابدینی)
خداوکیلی کاش میومد پرسپولیس
توی اون مقاله بالایی هم گفتن وضعیت داماش نمونه سومدیریتش هستش ولی به نظر من تیمی که بازیکن درست حسابی نداره با یه مدیر توانمند هم کار زیادی نمیتونه بکنه