مال من مسی هست ولی بازم رو یک مگ بستن!نقل قول:
Printable View
مال من مسی هست ولی بازم رو یک مگ بستن!نقل قول:
سلام
من 1:10 صبح تا ساعت 6:50 دانلود میکنم چیزی کم نکرد خداروشکر...
سلامنقل قول:
من از سایت d o w n l o a d , i rدانلود میکنم تقریبا همه فایلا از همین سایت هست ولی بازم همون 2.2 دان میکنه
طرحم نمیدونم چیه اسمش
فقط میدونم یکساله با مودم رایگان ماهی 5 گیگ
از منم 3 گیگ خورده بعد پیگیری گفتن منتقل میشه
توی سایت هم هروقت میرم بالا مینویسه که در صورت نیاز منتقل میشه
راستی دوستانی که مشکل دارن نمیتونن برن توی سایت پارتاک باید همون پسوردی رو بزنن که اولین بار یا اخرین باری که قبل از اینکه این سایت راه بیفته استفاده میکردن استفاده کنن
مثلا من رمزم 123456 بوده اطلاعاتم منتقل شده به این سایت .اگه من الان رمزمو عوض کنم مثلا بزارم654321 پسوردم تغییر میکنه یعنی برم توی سایت نوشته رمزم 654321 ولی برای ورود به سایت باید 123456 بزنم
امروز بالاخره تونستم از یک اوپراتور عاقل تر یک جواب قانع کننده درباره ی حجم عظیم دزدیده شده در سیستم جدید پارتک که از 93.12.8 فعال شد بگیرم
گفت هنوز دسترسی به اطلاعات سامانه ی سابق گلدنت ندارند و حجمهای گمشده ی کاربران که عمدتا مربوط به 2 گیگ هدیه ی ماهانه هست بعد از دسترسی به گلدنت و حداکثر طی دو هفته برخواهد گشت
بعبارتی کسانیکه که بسته ی یکساله ی پیش پرداخت 3 گیگ ماهانه + 2 گیگ هدیه (در عوض مودم رایگان) تهیه کردند وضعیتشون اینجوریه :
برای یکسال 36 گیگ + 24 گیگ هدیه = 60 گیگ کل
اون 24 گیگ هنوز در سامانه ی جدید پارتک اعمال نشده
اوپراتور بمن گفت از شروع دوره تا حالا من 20 گیگ استفاده داشتم.
پس مهر تاییدی زد بر صحبتام که همیشه گفتم 40 گیگ باقیمانده داشتم در حالیکه 26 گیگ داره نشون میده
پس کسانیکه هدیه شون اعمال نشده حداکثر دو هفته صبر کنند تا ببینند برمیگرده یا بازم بهانه میخوان بیارن
احتمال داره اونایی که به صورت پس پرداخت خریدن شبانشون رو 1 مگهنقل قول:
شما نقدی پول دادی یا پس پرداخت ؟
شما مگه طرح پاییزه طلایی نداری ؟ خب چرا برای همون طرح ترافیک نمیخری ؟نقل قول:
من پس پرداخت خریدم این طرحو ولی بعید میدونم ربطی داشته باشه به این چیزا ، اما به هرحال مخابراته! همه چیش براساس شانسه و باید ریسک کنی ! نمونش >> همون زمانی که دوستان شبانشون نهایت 2مگ بود شما خطت تا 6مگ شبانرو جواب میداد ! اینم ممکنه بگیری سرعتت باز برخلاف اکثریت روی 2مگ بسته شده باشه .
با اینکه کلان هرچی خط داشتم از مخابرات خالی کردم ولی نمیدونم چرا وارد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] میشم و چشم میفته روی (ADSL / مخابرات استان خراسان رضوی) و یاده 2020 میفتم
:n08:
والا من فقط این چند سالی که مخابرات داشتم دو چیزیش واسه من سوال بود که ایا این اپراتور هایی که تو 2020 هستن چه شکلین و مورد دوم میگفتن اپراتور 353 بعد دوباره زنگ میزدی میگفتن اپراتور 950 یعنی اون همه اپراتور :n02:دارن که 45 دقیقه تو صف میمونی . البته 2 حالت داره یا انقدر کیفیت پایینه که همه مشکل دارن یا کلا 5 نفر دوره همی نشستن دارن نم نم کارشونو میکنن
خط من فیبر نوری هست.نقل قول:
نقل قول:
ربطی هم به پس پرداخت و اینا نداره. من خودم پیش پرداخت کردم و سرعت شبانه م روی 1 مگ هستش.
چرا اینترنت اینطوری شده؟؟
باید آدرس یک سایت رو چند بار رفرش کنی تا باز بشه.
بعضی هام که کلا باید بری یه چایی بخوری بیای تا باز بشه.
نمونش بلاگفا هست.
کسی این مشکل رو داره؟؟
این مخابرات هم که قشنگ ماییده گاره!!!
طرح من کمپین تابستانه توی 3 روز 5 گیگ شارژ کردم اندازه 200 مگ هم استفاده نکردم تموم شده بود!!!
زنگ میزنی اپراتور بعد 40 دقیقه معطلی یک نفر گوشی رو ور میداره اصن حالیش نیست چی به چیه!
من این طرح رو خیر سرم بخاطر شبانه اش گرفتم دیشب زدم دانلود کل جحمم رو گرفت!
من الان باید کجا زنگ بزنم؟ یقه کی رو بگیرم؟