نه راهی نیس:n02:نقل قول:
Printable View
نه راهی نیس:n02:نقل قول:
مرسی ممنوننقل قول:
اگه روتر یا مودمتون همچین قابلیتی رو داشته باشه، می تونین محدودیت سرعت تعیین کنین.نقل قول:
چرا صبانت از چند وقت پیش بعضی وقت ها (یا همیشه) بعضی سایت ها رو نمیاره؟
مثلاً الان حدود یه ماهه نمی تونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برم یا مثلاً الان نمی تونم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برم.
جالبه pingشون رو دارم.
پارس هم همینه محدودیت خیلی شدیدی اعمال کردن روی پورت ها از منبع اصلی ربطی هم به شرکت ها نداره کسی هم صداش در نمی اد . تنها مشکل یوزر های اینترنت هم اینه که چرا شرکت ها ساعات شب که رایگان بوده را برداشتن :n02:نقل قول:
- - - Updated - - -
پارس هم همینه محدودیت خیلی شدیدی اعمال کردن روی پورت ها از منبع اصلی ربطی هم به شرکت ها نداره کسی هم صداش در نمی اد . تنها مشکل یوزر های اینترنت هم اینه که چرا شرکت ها ساعات شب که رایگان بوده را برداشتن :n02:نقل قول:
دقیقا من هم همین مشکل رو دارم !! خیلی رو اعصابمه !! باید چندین بار DC کنی تا شاید لود شدن !!! خیلی وقتا روی گیم سرور ها اینجوری میشه که رو اعصابهنقل قول:
=============
اینم الان :n27::n27::n27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اگر مودمتون قابلیت ریست داره یک بار ریست کنید من این کار میکنم درست میشهنقل قول:
چند وقتیه خیلی بد پیج وا میشه عملا بدون قند شکن اصلا نمیشه وبگردی کرد چون بیشتر سایتها وا نمیشه با اینکه فی لتر هم نیست پینگ هم بیشتر موقعها نوسان داره از 100 میاد رو 700 برای 10 20 دقیقه :n23:. واسه شما هم همینطوره ?
Nنقل قول:
ببین خطت نویز نداره؟
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
با سلام لطفا کاربران سایتو بچه های خوزستان مخصوصا آبادانی ها من رو راهنمایی کنن من آبادان زندگی میکنم مرکز مخابراتی ولیعصر آبادان هستم
میخواستم بدونم سرعت دانلود 128 نامحدود 10گیگ حداقل تبادل اطلاعات سرعتش چنده؟؟ و بعد از تمام شدن 10 گیک چند میشه؟؟و ممکنه سرعتش بعد از 10 گیگ کاهش پیدا نکنه؟؟ چون من خودم و همسایهامون الان شاتل داریم128نامحدود سرعتش فیکس 120 هستش 100گیگ هم دانلود کنم تغییر نمیکنه البتهدوستان تو مرکز مخابراتی های دیگه اینطوری نیستن و سرعتشون 8 هم میشه
چون من نت رو برای گیم آنلاین میخوام شاتل بدردم نمیخوره و بیشتر مواقع لگ هستم تو بازی چه سرور ایرانی چه خارجی
ممکنه صبانت 128 نامحدود سرعت دانلودش بعذ از 10گیگ کاهش پیدا نکنه؟؟
آیا صبانت پینگ خارجی و داخلی و پکت لاستش بدرد گیم میخوره؟؟
با تشکر فراوان