در شب و دانلود رایگان بله . در روز مثل قبل عادی هست .نقل قول:
Printable View
در شب و دانلود رایگان بله . در روز مثل قبل عادی هست .نقل قول:
نقل قول:
دوست عزیز زیاد دنبال نگرد سرعت روزانه بنده هم در همین حدو حدودای شما شده با اینکه قبلا 190 تا میرفت.
مطمئن باش اینا نمیخوان به کسی خدمت بکنن که همینطوری یه اینترنت ملی راه بندازن واسه حال مردم.خیلی وقته میخوان اینترنتو قطع کنن.مطمئن باش یا قطع میکنن یا سرعتشو خیلی پایین میارن یا خیلی گرونش میکنن.فعلا که هر سه مورد داره اتفاق میفته.
فقط لاگین کردم که از پستت تشکر کنم و بگم که اینا دنبال راهی می گردن تا بانک ها و سازمان های دولتی بی نیاز از اینترنت بشن تا هر زمان که خواستند اینترنت رو قطع کنند:46:نقل قول:
بجث ملی خیلی دور و درازه یادمه ساله 78-80 هم که تازه اینترنت داشت راه می افتاد،مبحث اینترانت داخلی بسیار جدی بررسی میشد و کتاب هم زیاد در موردش نوشته شد، ولی چون اکثر مواقع زیرساخت فراهم نبود وسط کار به مشکل می خوردند.
در مورد ادارات و شرکت ها همین الانشم خیلی از اونها شبکه خصوصی دارند و برای ارتباط نیازی به اینترنت ندارند، اما اینکه دو باند داخلی و خارجی با سرعت های مختلف راه انداخت اصلا مشکل نیست و شرایطش از نظر فنی فراهم هست و به نظر من احتمالش زیاده که اینطور بشه.
به هیچ وجه قرار نیست اینترنت به کلی جمع شه، این حرفو هیچ مسئولی نزده و زاییده ذهنیات ماست، اینو هیچ عقل سلیم نمی تونه قبول کنه - همین الانش هم خیلی از تجارت های سپاه به کمک اینترنت انجام میشه.
اما اگر بخواند با این کار اینترنت رو محدودتر و کندتر کنند اون موقع بحثش جداست.
من با اینکه در طول روز هیچ چیزی دانلود نمی کنم و فقط کارم سرفینگه ولی حدودا هر یه روز در میون مقدار قابل توجهی(در حد نیم گیگ) از حساب کاربریم کم میشه.آنتی ویروس آویرا هم روی سیستمم نصبه.سیستم رمزگذاریم هم wpa2-psk .حتی الان یه روزه که آنتن وایرلس رو قطع کردم به طوریکه حتی توی خونه هم فقط تا چند متری مودم، میشه وصل شد.ولی بازم همون آشه و همون کاسه.
ممنون میشم کمک کنید.
اینم ترافیک مصرفی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک ماه و خورده ای به همین منوال گذشت
یه ربع طول داد تا تست بگیره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[I] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سرعت شبانه بنده:8:
دارم با سرعت 2 کیلو بایت بر ثانیه دانلود میکنم
شما تک راهی که داری اینه که مودم رو از نو ست کنی . یعنی بین مودم و سیستم تون رمز گذاری کنید , که واسه اتصال نیاز به پسورد باشه . پس رو هم عبارتی باشه که غیر قابل حدس زدن باشه و ترجیحا عدد طولانی که قابل حدس زدن نباشه ( بالای 8 رقم) بعد استفاده کن . حتی سعی کن پسورد پارس ات رو هم عوض کنی که امکان سرقت پس رو به حداقل رسونده باشی . برداشت من از وضعیت شما اینه که شبکه تون حک شده و ربطی به آنتی ویروس نداره چون من این آنتی ویروس رو داشتم و حجم آپدیت هاش اصلا در این حد نیست که در مقادیر استفاده تون دیده میشه . در ضمن آپدیت شدن ویندوز رو هم بررسی کنید .نقل قول:
سلام به همگی ...
با راهنمایی خوب دوستان تصمیم گرفتم از بین شاتل و پارس پارس رو انتخاب کنم خدا کنه پشیمون نشم
البته اینم بگما فک میکنم یه سری از شرایط پارس ار شاتل بهتره درست فک میکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟:20:
بگذریم ......نقل قول:
چه فرقی به حال سرعت سرویس ها میکنه حالا مثلا سرویسای پارس بین بقیه خوبشه !!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟؟:41:
---------- Post added at 09:12 AM ---------- Previous post was at 09:10 AM ----------
سرویس های نامحدود پارس سرعتشون تو چه حدودایی ؟؟؟؟نقل قول:
با این تفاسیری که در مورد کم شدن ترافیک فهمیدیم بهتر نیست نا محدود رو انتخاب کنم ؟؟؟؟؟