قیمت تجهیزات وایرلس از یکم خیلی گرونتره، سه سال پیش برای یه جا از فن آوا می خواستیم بگیریم گفت یه ملیون ما هم بی خیال شدیم.نقل قول:
Printable View
قیمت تجهیزات وایرلس از یکم خیلی گرونتره، سه سال پیش برای یه جا از فن آوا می خواستیم بگیریم گفت یه ملیون ما هم بی خیال شدیم.نقل قول:
اشتراک همون یک به 4 دیگه...اما از نظر علمی باید گفت یک به کل مشتری های مبین نت....دوستان و استاتید توجیه کنن این تست سرعتی که گذاشتم صفحه ی قبلنقل قول:
سلام دوستان عزيز
اين مودم بيروني مبين نت رو جايي كه پوشش داخلي هم داره نصب كنيم چي ميشه ؟ (منظورم اينه كيفيت و پايداري ميره بالاتر ) ارزش داره بيروني بگيريم ؟
قيمت مودم بيروني و يه مدل خوبش رو هم به ما بگيد ممنون ميشم ؟
بعضی وقت ها اشتباه میگند pcm هست.ممکنه فیبر نوری باشه.مثل اینکه شاتل و مخابرات روی نوری میدن.برای مستاجر هم فکر کنم بدون حضور مالک و کپی کارت ملی و شناسمش میشه گرفت.منم سر همین قضیه اشتباه کردم ,الانم مثل.... قورباغه!!:n02: پشیمونمنقل قول:
من که گفتم روی خط تلفنی که دارم ADSL نمیدن (میگن خط PCM هست گویا و امکانش نیست)
الان سرعتم خیلی خوبه.1 گیگ زیر 1:30ساعت میگرم ولی حجمش کمه,قیمتش هم ناعادلاناست:n27:
خلاصه احتمالا 2 ماه دیگه وایمکس جمع میکنم.مودم من هم اونموقع هست.هر کی خواست بگه(swc 9200).مودمه سالم که فقط یک خانم دکتری باهاش میرفته مطب:n08: ولی بی شوخی کلا 5 روز هم شبا روشن نبوده.احتمالا تا دوماه دیگه هم زیر 10 روز ,شبانه روشن باشه(با طرح 1مگ (در اصل2) بدون حجم-قابل استفاده برای دانلود شبانه تا 3 ماه(توی صفحه مشترکین 86 سال!!!:n10: -زیر قیمت)
درسته . وایرلس هم مودمش هم تعرفه هاش از مبین نت گرون تر نباشه ارزون تر هم نیست.نقل قول:
بعد هم وایرلس تو آنتن دهی تو شرایط نا مساعد افتضاحه.
من با 256 هم مطمئنا بهتر میتونم بگیرم!نقل قول:
بله یه موودم واسه همشنقل قول:
با سلام ایرانسل بهترین سرویسش برا دانلود شبانه چیه؟ یعنی حداکثر چقد 2 تا 6 دانلود میشه باهاش کرد؟:n16:
تنها مزيت مبين 1 به 4 بودنش هست در صورتي كه ايرانسل 1 به 8 و 1 به 10 هستش مبين نت فكر ميكردم خوب نيست ولي الان بعد از استفاده 3 سال از ايرانسل مبين نت خيلي بهتر و واقعي تر هست.
قیمت های مبین نت هم نسبت به ایرانسل بالاترهنقل قول: