با سلام به دوستان عزیز.
پخش ماشینم سیرا تصویریه می خواستم 1 جفت باند براش بگیرم .تا 200 تومن.
چی مارکی؟
چه مدلی؟
قیمت؟
از کجا تهران؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
---
با سلام به دوستان عزیز.
پخش ماشینم سیرا تصویریه می خواستم 1 جفت باند براش بگیرم .تا 200 تومن.
چی مارکی؟
چه مدلی؟
قیمت؟
از کجا تهران؟
ممنون میشم پاسخ بدید.
---
سلام اقا حمید
من باند 7158 پیدا نکردم یه 6965 v2 بستم رو پخش معمولی 206 v8 یه صدای خوب و شفافی با بیس مناسب گرفتم
فقط یه سوال توی انتخاب اسپیکر db مهمتره یا رنج فرکانس البته اینم می دونم که زیاد با اعداد و رقم نمیشه تصمیم گرفت مثلا تو اسپیکر های پایونیر من فقط همین 6965 v2 رو می پسندم
شما صدای هر دو را شنیدی
باتشکر
سلامنقل قول:
میزان بودجتون چقدره؟
جی بی ال اصلی رو شرکت ایران کیش وارد کرده بود الان نمدیونم هنوز همونه یا نه. باید گارانتی داشته باشه. و از نمایندگی رسمی با فاکتور خریداری نمائید.نقل قول:
پایونیر 6965V2 میتونید بگیریدنقل قول:
" 6985S " " " "
" 6995S " " " "
بله کمیاب شده.نقل قول:
من 7158 رو شنیدم.
تو انتخاب یک اسپیکر خوب خیلی موارد میتونه مهم باشه.
من خودم به شخصه اول از همه میزان بودجه ای که میتونم پرداخت کنم رو در نظر میگیرم.بعد بر این اساس میرم دنبال مواردی مثل:کیفیت ساخت و کیفیت صدای محصول.ریویها،میزان بازخورد مصرف کننده و جوایز احتمالی که اون کالا یا اون برند کسب کرده.میزان سابقه فعالیت و تخصص در زمینه کالای مورد نظر.متریال و جنس مواد مصرفی در قطعات.نوع طراحی و ساختار آن در آخر توان RMS و پارامترهای اسپیکر که یکی از آنها Sensitivity هست.
سلام دوست عزیز.نقل قول:
لطفا مشخص بفرمائید چه کسی سر رفیق شما کلاه گذاشته؟دقیقا مشخص بفرمائید که به چه صورت این کار صورت گرفته؟
سلام . اقا حرفتو در مورد کامپوننت گوش نکردم پشیمونم .فقط واسه این ک طلق روکش باند718exخوشگل بود البته ب نطر من و پشت 206 نمای خوبی داشت واسه همین خریدم . بیس خیلی زیاد شده .یعنی 40-45 ب بالا فقط بیس میشنوی مگه اینک صندلی عقب نشسته باشی و ی خورده صدارو شفاف تر بگیری .میشه ی چیزی معرفی کنی ک فقط صدا بده ؟ممنون
به این صورت که رفیقش باند رو خریده و زده داغونش کرده,و فعلا میخواد دبه کنهنقل قول:
همین
موندم توی 1500 صفحه که تاپیک رفته جلو چرا فقط این یــــــــــــــــــــــــ ــــارو رو مخه:n27:
آقا حالا پرونده ی قضایی تشکیل میدیم همه چی مشخص میشه دیگه........چرا جوش میزنین چرا استرس گرفته تورو
دوستان باند co 609 واقعا جزء بهترین های بازاره........فقط سعی کنین حضوری ازجایی تهیه کنین تا سرتون کلاه نره مجبور باشین دنبال دادگستری و شکایت بیفتین
Sent from my iPhone 5 using tapatalk
با سلام خدمت دوستان به ویژه اقا حمید که واقعا دارن زحمت میکشند.
دوستان با بودجه 600 بهترین هدیونیت که میشه خرید چی هست که کیفیت خوبی داشته باشه . و یه چند سال کار کنه
گزینه هایی که پیدا کردم
KDC-U7056BT
KDC-X8019BT
کدوم یک از اینا بهتره و اگه گزینه دیگه ای هست لطفا معرفی کنید
تشکر .
دوستان سيستم براي ال 90 تا حدود 1.5 تا 1.6 ميليون چي پيشنهاد ميدهند ساب ووفر نميخوام، باند يا کامپ ها رو هم ميخوام بدون برشکاري طاقچه يا درها ميخوام نصب کنم نهايت با استفاده از رينگ آماده يا چوبي دست ساز، کيفيت خوب صدا و ميد بيس نسبتا قوي مورد انتظارمه بيشتر هم موسيقي ايراني پاپ اونور آبي گوش ميدم. خودم نظرم رو يک جفت باند گرد و يک جفت کامپ هست اما برند و اينکه کدوم جلو و کدوم عقب نصب بشن به نتيجه نرسيدم
نقل قول:--آموخته ام با احمق بحث نکنم و بگذارم در دنیای احمقانه خویش خوشبخت زندگی کند ، با وقیح جدل نکنم چون چیزی برای از دست دادن ندارد و روحم را تباه می کند--:n06:
++هیچگاه با مردم احمق بحث نکن ، آن ها تو را تا سطح خودشان پایین می کشند و بعد با استفاده از تجربه شان شکستت می دهند++