سلام دوستان. من میخوام کوچ کنم به یه ISP جدید خواستم بدونم اوضاع های وب چجوریه ساعات رایگان شبانه داره؟ رو سایتش سرویسی با این مشخصات پیدا نکردم... اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارین ممنون میشم جواب بدید فقط اگه ممکنه زودتر جواب بدین عجله اییه
Printable View
سلام دوستان. من میخوام کوچ کنم به یه ISP جدید خواستم بدونم اوضاع های وب چجوریه ساعات رایگان شبانه داره؟ رو سایتش سرویسی با این مشخصات پیدا نکردم... اگه پیشنهاد دیگه ای هم دارین ممنون میشم جواب بدید فقط اگه ممکنه زودتر جواب بدین عجله اییه
دوستان کسی تو اهواز مرکز چمران های وب داره یه تست سرعت از سرور خارج و داخل + پینگ برام بگیره ممنون میشم چون برای استریم کیفیت 720 میخوام از شاتل تغییر بدم های وب :n01:
بالاخره فردا درخواست جم اورى از شاتل مى کنم و ميام هاى وب
سه ماهه 6 گيگ + فشفشه70 گيگ + نيترو5 روزه که اون دو ماهه بعد رو فشفشه بخرم
اميدوارم پشيمون نشم :n01:
بشدت پشیمون خواهی شد و افسردگی میگیری.:n08:نقل قول:
شوخی کردم امیدوارم که پشیمون نشی!:n31:
من پنج ساله اینترنتمو عوض نکردم و حوصله جاب جايى هم نداشتم و الانم ندارم!!! اما دگه واقعا شورشو دراوردن من هر سرويسى از ارت مى گيرم ى هفته ده روز بعد محدود مى کنن.. حالا اگه دانلود باز بودم دلم نمى سوخت اين دوره اخر ک شصد و هشت تومن پول نت دادم الانم محدود شدمنقل قول:
سلام دوستان ، يه سؤال :
هفته پيش يه پيامک و ايميل از هاي وب دريافت کردم که :
هدیه ویژه "های وب" به مناسبت تولد شما یک فشفشه 100 گیگ یک روزه می باشد. شما می توانید از این تاریخ بمدت یکماه با مراجعه به پنل کاربری خود از این هدیه استفاده نمایید.
ولي من هر چي توي پنلم گشتم پيدا نکردم!
يکي از رفقا هم گفت که بايد همون روز ميرفتي هديه رو دريافت ميکردي!
اينجوريه عايا ؟
نیترو نیازی نیست بخرینقل قول:
مصرفت یه روزتو اندازه دو روز کن ی روز واس خودت بخر مفتی ۵ هزار دیگ پول نده
ن یه ماه اون بالا تو تب هدایا میمونهنقل قول:
احتمالا دریافت نکردیش؟
ببخش متوجه نشدم يعنى فشفشه رو اگه تا 31 روز داشته باشم دگه نياز ل نيترو نيس؟نقل قول:
آقا ساسان مگه به فرض 3 ماه 90 گیگ نمیگیری بهتون یک بازه زمانی 90 روزه میده بعد از اون سه تا فشفشه 30 گیگ که خودتون فعالش میکنید حالا توی ماه دوم طوری حجم باقیمونده تون رو مصرف میکنید که یکی دو روز که مونده برسید به ماه سوم حجمتون تموم بشه اینطوری میرید توی کدهای تخفیفتون و سومین فشفشه 30 گیگ رو فعال میکنید از لحاظ بازه زمانی هم به مشکل نمیخورید چون بجای 30 روز مثلا 31 یا 32 روز واستون باقی مونده امیدوارم متوجه شده باشیدنقل قول:
ببخش متوجه نشدم يعنى فشفشه رو اگه تا 31 روز داشته باشم دگه نياز ل نيترو نيس؟