با این اوصاف صبانت صرفا برای گیم توی شهرستان خوب هست:n13:
Printable View
با این اوصاف صبانت صرفا برای گیم توی شهرستان خوب هست:n13:
برای همه چی خوبه فقط یکمی حجم دزدی داره و آپلودش بالای یه مگ نمیره(من سرویس دو مگ دارم)نقل قول:
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
والا دوستان میگن حجم دزدی داره !! من هم رو این مورد دقت کردم !! فعلا به چیز مشکوکی بر نخوردم !! البته من هم احساس میکنم یکم بیشتر مصرف شده !! ولی چون مصارف با گوشی و لپ تاپ و سیستم هست نمیشه واقعا گفت که حجم دزدی بوده یا نه !!نقل قول:
فعلا تازه گرفتم سرویس رو !! :دی بعدا میتونم بگم :دی
(تبلیغ نباشه:D)نقل قول:
با برنامه data monitor اندروید یا networx میشه مصرف نت رو مدیریت کرد
از توی تنظیمات مودم قسمت sratus هم آدرس مک وای فای دستگاه هایی ک وصل رو نشون میده تا بدونی حجمت چطور مصرف میشه
بیشتر از صد مگ دزدی نمیکنن
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
من تا نرم افزار های مدیریت دیتا رو گوشی و سیستم نصب نباشه اینترنت استفاده نمیکنم !! ولی چون نمیشه همه دیوایس هایی رو که وصل میشه مدیریت کرد برا همین میگم ( البته میشه ولی من همیشه خونه نیستم که مدیریت بکنم )نقل قول:
با سلام دوستان آبادانی تو تاپیک صبانت داریم
من میخواستم بدونم پینگ ایران و داخلی صبانت توی آبادان چطوره و پینگ توی سرورهای ایرانی بازی call of duty 6 &8 به پینگ 20 میرسه؟؟
سرویسهای نامحدودش چطوره؟؟ممکنه بعد از دانلود زیاد محدودت نکنن؟؟
لطفا از آیپیهای زیر پینگ تایم بزارید برام
ping 146.66.155.1
ping 146.66.152.1
ping 10.31.36.98
ping 8.8.8.8
و یه تست پینگ از سرور تهران از سایت speedtest
با تشکر فراوان
کسی میتونه در مورد نا محدود های اینجا توضیح ببده؟
مثلا 1024 بعد از 20 گیگ دانلود سرعتش چقدر میشه؟ و قبلش چقدره؟ و محدودیت حجمی هم وجود داره؟ مثلا اگه در ماه بیشتر از یه مقداری دانلود بشه کلا سرویس بیاد در حد دایل آپ؟
سلام دوستان.میخواستم بپرسم میشه دانلود رو بست.فقط پیج باز کنیم.ای دی اس ال صبانت 2 مگ سه ماهه
میتونی با نرم افزار محدودیت بذاری روی سرعت !!نقل قول:
نت لیمیتر !! رو دانلود کن میبینی آپشن ها رو
- - - Updated - - -
میتونی با نرم افزار محدودیت بذاری روی سرعت !!نقل قول:
نت لیمیتر !! رو دانلود کن میبینی آپشن ها رو
واسه مغازه میخوام.نمیخوام کسی دانلود کنه.فقط پیج باز کنن باهاش.سیستم ندارم.میخواستم بدون سیستم این کارو انجام بدم.راه داره بشهنقل قول: