سلام دوستان لطفا هرکسی می تونه راهنمایی کنه
من کامپیوترم توی اتاق و تلفن هم توی حال هست تلفن خش خش می کنه اما می شه استفاده کرد واسه تلفن یه اسپلیتر 2 به یک می زارم که به ورودیش سیم تلفن که از پریز می یاد و خروجیشم(اون قسمت که نوشته تلفن)را به تلفن می زنم اما بود و نبودش فرقی نداره تنها فرقش اینه که وقتی اسپلیتر نباشه بعضی وقتا کسی زنگ بزنه شمارش نمی یوفته سر راه مودمم اسپلیتر نمی زارم چون اگه بزارم خش خش تلفن بیشتر می شه الان 256 دارم قبلا سرعت دانلودم 196 کیلوبایت بر ثانیه بود(اصفهان هستم)الان سرعتم شده 60 کیلوبایت بر ثانیه زنگ زدم پارس هر دو مشکلا گفتم گفت نویز شدید داری این علت خشخش و افت سرعت هست گفت باید واسه تلفن یه میکروفیلتر یک به یک بگیری و این با اسپلیتر فرق داره و سر راه تلفن بزاری و به مودمم چیزی وصل نکنی،اگه از اسپلیتر استفاده می کنی بازم باید میکروفیلتر را بزاری سر راه تلفن،من چندجا رفتم همون اسپلیتر 2 به 1 که خودمم دوتاشا دارم داشتن و وقتی می گفتم میکروفیلتر یک به یک می خوام می گفتن این همون کارا انجام می ده،حالا می خواستم از دوستان بپرسم مشکل چیه ایا واقعا این میکروفیلتر فرق داره با اسپلیتر دو به یک که من دنبالش بگردم؟با تشکر