یوزر شما حداکثر تو 24 ساعت ساخته میشهنقل قول:
امروز آخر غروب و یا فردا صبح بزنگی یوزرتون آمادست
یوزر رو بگیر و خودت نصب کن (( نیازی نیست منتظر نصاب بمونی -- چون واسه همون نصاب باید 1 روز معطل بشی ))
Printable View
یوزر شما حداکثر تو 24 ساعت ساخته میشهنقل قول:
امروز آخر غروب و یا فردا صبح بزنگی یوزرتون آمادست
یوزر رو بگیر و خودت نصب کن (( نیازی نیست منتظر نصاب بمونی -- چون واسه همون نصاب باید 1 روز معطل بشی ))
رانژه بستگی داره (( واسه من 48 یا 72 ساعت کاری طول کشیده بود ))نقل قول:
ولی مثل این رفیقمون JABARSINK اگه خوش شانس باشی سریع وصل میکنن
یوزر هم 24 ساعت بعد از رانژه ساخته میشه
بچه ها همین امروز، سرویس 512 نامحدود مخابراتم فعال شد...
از سرعت دانلودش راضی هستم، البته بستگی به سایتی که داری ازش دانلود می کنی، داره؛
ولی خب کلا راضی کننده هست، هر چی باشه، فعلا بهتر از هر شرکت دیگه ای هست.
(سرعت دانلودم یکم نوسان داره که اونم البته فکر کنم بخشیش مربوط میشه به IDM، با این همه بین 90 تا 125 سرعت دانلودم نوسان داره)
اما یه مشکلی هست؛
چرا سرعت وبگردیم اینقدر پایینه؟ تا بخواد سایتی رو باز کنه، نزدیک به 10 ثانیه طول میکشه!
ضمن اینکه تو چیزبوک این مشکل حادتر میشه!
کسی می تونه کمکم کنه؟
اینکه این مشکل همه هست یا با تغییردادن سرویس، مساله حل میشه؟
مثلا اگه سرویس حجمی داشته باشم، آیا باز این مشکل وجود خواهد داشت؟
:n27:
WOW!!! :n19:
هنوز تو کفم! :n13:
2020 adsl من رو تو 24 ساعت وصل کرد!!! :n04:
بعد از اینکه این همه پارس آنلاین رشت اذیتم کرد،:n28: :n24:
اینا حسابی سرحالم آوردن! واقعا دمشون گرم!ر:n12:
واسه من از ثبت فرم جمع آوری تو اندیشه تا وصل شدن خط توسط 2020 کلاً 72 ساعت طول کشید.:n01:نقل قول:
البته خب پیگیر بودم.
راستش بعضی از دوستان چه تو این تاپیک چه تو تاپیک مازندران به این مشکل دیر بازشدن سایت اشاره کردن ولی من اصلاً مشکلی نداشتم. شاید شهر با شهر فرق کنه. من 2020 رو از رودسر دارم.نقل قول:
اما من در جیمیل مشکل دارم. در مورد جی میل واسه من فقط در حالت basic html باز میشه که مثل اینکه مشکل جیمیل تو بقیه شرکت ها هم بوده. این مشکل کند بودن تو ارسال ایمیل به صورت عادی اذیت نمی کنه اما تو اتچ کردن یک فایل با حجم چند مگ واقعاً مشکله و من که نتونستم باهاش فایل های حجیم اتچ کنم. البته بازم می گم که این مشکل تو خیلی از شرکت های دیگه هم بوده. تو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] به این مشکل اشاره شده.
نقل قول:
باز ممنون
راستش نمی دونم، گفتم شاید از نامحدود برم به سمت سرویس محدود، دیگه این مشکل رو نداشته باشم...
باز نمی دونم با این کار، مشکل حل میشه یا نه؟!؟ :n13:
خبر از گیلان ندارم چه شکلیه (( چون مبنای کارشون رو نمیدونم ))نقل قول:
ولی اونطوری که یکی از دوستان تو تاپیک مازندران گفت خطوط نامحدود و محدود هر دو از یک ریشه هستن
یعنی خط نامحدود و محدود جداگانه نیست و یه همین دلیل هست که افرادی که خطوط محدود دارن هیچ تفاوتی تو پینگ و سرعت نسبت به افراد نامحدو ندارن !!!!
نکته جالب تو پهنای باندشون هست -- واسه اینکه بتونن خطوط محدود و نامحدود رو یکی بکنن و مشکل حجم پیش نیاد واسه خطوط نامحدود محدودیت 999 گیگ در نظر گرفتن :n01:
البته نمیدونم تو گیلان هم این شکلی هست یا نه
ولی چون هر دو اپراطور ضحی کیش هست به طور حتم باید اینطور باشه
دیروز خط من از پارس وی جمع آوری شد، امروزم 2020 ای دی اس الم رو وصل کردنقل قول:
من تاپیک مازندران رو خوندم. ولی واسه ما تو پروفایلمون که نزده 999 گیگ!نقل قول: