حسين عبدي: عمرم را براي پرسپوليس گذاشته ام
کانون هواداران پرسپولیس : سرمربي تيم فوتبال داماش گيلان با اشاره به ديدار اين تيم برابر پرسپوليس گفت: احساس خوبي از اين مسابقه دارم و اميدوارم هر دو تيم بازي تماشاگر پسندي را از خود به نمايش بگذارند تا تماشاگران هم از ديدن يك فوتبال زيبا لذت ببرند.
حسين عبدي افزود: محل انجام مسابقه با وجود اينكه در شرايط ايدهآل قرار ندارد اما در حدي است كه بتوان بازي كرد. به هر حال با توجه به شرايط آب و هواي گيلان فكر ميكنم اين زمين را در شرايط مطلوب نگه داشتن بسيار سخت است. ما روز گذشته يك جلسه تمرين در محل اصلي برگزاري مسابقه با پرسپوليس برگزار كرديم. فقط يك مقدار زمين خيس و مرطوب بود ما هم سعي كرديم در قسمتهاي كه زمين خيس است تمرين نكنيم تا آسيبي به چمن ورزشگاه وارد نشود.
مربي تيم داماش گيلان اضافه كرد: صد درصد من هم براي بازي مقابل پرسپوليس انگيزه مضاعفي دارم. چرا كه پرسپوليس خانه ما است و من جزو خانواده پرسپوليس هستم. دوست دارم در اين مسابقه بازي زيبايي از سوي هر دو تيم شاهد باشيم. ضمن اينكه من الان در خدمت تيم داماش گيلان هستم و دوست دارم اين تيم موفق به شكست پرسپوليس شود. بازيكنان بايد با تلاش بيشتر و كسب پيروزي در ديدارهاي آينده وضعيت تيم را سر و سامان دهند تا از خطر سقوط رهايي يابيم.كاپيتان سابق تيم پرسپوليس با اشاره به وضعيت حاشيهاي اين تيم طي هفتههاي اخير گفت: به نظر من فضاي حاكم بر پرسپوليس اصلاً خوب نيست. من طي ده سال گذشته پس از جدايي از پرسپوليس براي دومين بار براي تماشاي بازي اين تيم مقابل پيام به ورزشگاه آزادي رفتم اما وقتيآن فضا را در بين تماشاگران ديدم واقعاً ناراحت شدم. پس از سال ها حضور در اين تيم هيچگاه بياد ندارم هواداران پرسپوليس تا اين اندازه با يكديگر اختلاف داشته باشند، يك عده يك نفر را تشويق ميكنند عدهاي ديگر مدير و مربي ديگري را حمايت ميكنند يا عليه سرمربي تيم شعار ميدهند. عبدي افزود: نميتوانم بگويم برخي از تماشاگران خطي شعار ميدادند چرا كه من ده سال است كه از پرسپوليس دور هستم و از اتفاقات پيرامون آن آگاهي ندارم. اما از جو ورزشگاه آزادي در زمان بازي پرسپوليس و پيام خراسان خوشم نيامد. حالا خوب شد پرسپوليس يك بر صفر پيروز شد و فكر مي كنم هر تيم ديگري بود از هم ميپاشيد. من از فرد خاصي حمايت نميكنم اما ميگويم تماشاگران در حال حاضر بايد تا دقيقه 90 تيم را تشويق كنند. چرا كه در نهايت بايد پرسپوليس نتيجه بگيرد و با تشويق خود تا پايان مسابقه شرايط را براي موفقيت تيم مهيا كنند.وي ادامه داد: در شرايط فعلي اگر كسي بخواهد با اقدامات خود كاري كند كه ترمز حركتي پرسپوليس كشيده شود او به هيچ وجه اين تيم را دوست ندارد و نميتوان او را پرسپوليسي دانست. همه مسوولان، كادر فني، بازيكنان و هواداران بايد دست در دست هم بدهند تا تيم پرسپوليس از بحران خارج كنند. مسوولان سازمان تربيت بدني هم بايد در انتخاب مدير و سرمربي بايد دقت بيشتري كنند.عبدي اضافه كرد: در حال حاضر بهترين راهكار براي خروج پرسپوليس از بحران همبستگي است. با اين همبستگي ميتوان مشكلات را حل كرد. وقتي در يك سيستمي يك ويروس وارد شود تمامي برنامههاي سيستم را مختل ميكند. الان هم بين هواداران، مديريت و كادر فني فاصله ايجاد شده است. به نظر من مديران باشگاه حداقل تا پايان فصل صبر كنند پس از آن اگر خواستند سرمربي تيم را تغيير دهند اينكار را انجام دهند اما الان موقع طرح اين قبيل حرفها نيست. وي ادامه داد: من از كسي حمايت نميكنم بلكه فقط حمايت از پرسپوليس را دارم و دوست دارم اين تيم موفق شود. به هر حال من عمرم را براي اين تيم گذاشتهام و ميخواهم اين تيم نتيجه بگيرد.
وي ادامه داد: قبول دارم در چند مسابقه اخير خوب نتيجه نگرفتهايم اما بازي مقابل پرسپوليس انگيزه و جذابيت خاصي براي فوتباليستهاي كشورمان دارد. همه تيمهاي ايران دوست دارند برابر پرسپوليس بهترين بازي خود را ارائه كنند. بازيكنان ما نيز براي رويارويي با تيم پرسپوليس انگيزهاي بالايي دارند. خودم من هم شرايط ويژهاي براي اين مسابقه دارم .