كرك و ريختي اگه داشته ؟نقل قول:
برنامه هاي پيش نياز بازي كه تو خودش داره ريختي مخصوصا Microsoft.net framework
Printable View
كرك و ريختي اگه داشته ؟نقل قول:
برنامه هاي پيش نياز بازي كه تو خودش داره ريختي مخصوصا Microsoft.net framework
نقل قول:
یه تاپیک مخصوص بازی IGI هست برو یه سری بزن . اون ها تو این بازی حرفه ای هستن
---------- Post added at 11:19 AM ---------- Previous post was at 11:17 AM ----------
نقل قول:
کدوم بازی رو ؟
كرك كه نداره...نقل قول:
دات نت فرم ورك هم نداره....
ولي چندتا برنامه ميخواد كه راجع به گرافيكه كه اونا رو هم نصب ميكنم...
ببخشید حواسم نبود !نقل قول:
Red Orchestra 2 Heroes Of Stalingrad
همه ي برنامه هاي پيش نياز كه حتما نبايد توش باشهنقل قول:
شما كلا همه ي پيش نياز ها رو بريز ببين درست ميشه ؟ :21:
شما درست میفرمائید....نقل قول:
حالا من از کجابدونم که پیش نیاز این بازی چیه؟؟؟
سلام استاد من امروز بازی red orchestra 2 را نصب کردم و علامت بازی در دسکتاپ امد ولی وقتی روی بازی کلیک می کنم این اخطار می اید the program cannot start because d3dx9-43 .dll is missing form your computer.try reinstalling the progarm to fix this problem...استاد در dvd 1 کل محتویات support را نصب کردم ولی دوباره نشد قیل از اینکه سیستم را ریستارت کنم این اخطار را داد ولی در اخطار فایل d3dcompiler_43 را در همان اخطار با لا می داد و وقتی سیستم را ریستارت کردم در اخطار فایل عوض شد و اخطار که در بالا به زبان انگلیسی نوشته ام می دهد ...استاد تو رو خدا کمک کنید (ویندوز من 7 64 بیتی است و رم سیستم هم 6 گیگ ) ..استاد من از اینترنت فایل زیر را نیز دانلود کردم ولی بلد نیستم کجا بریزم .این فایل رو d3dcompiler_43
با سلام
من گرافیک ATI RADEON رو دارم ولی بیشتر وقت ها که می خوام بازی های قدیمی رو بازی کنم(مثل commandos 2 ) وقتی بازشون می کنم صفحه ی بازی خیلی کوچیکه از توی تنظیمات بازی هم که می خوام مثلا رزولوشن رو روی 800*1280 بذارم بازم توفیقی نمی کنه یکی راهنماییم کنه چجوری میتونم این مشکلو برطرف کنم (ویتدوزم هم 7)
بچه من در بازی fear 3 مشکل فول نشدن دارم - یعنی 1 سانت از هر طرف مانیتور مشکی هستش - حالا چیکار کنم که فول بشه - آپدیت بازی هم نصبه
درود
دوستان من بازی Trapped Dead رو نصب کردم و موقع اجراش این ارور رو میده
چه باید کرد؟
DirectX جدید نصبه همینطور ODBC و OPENAL و PhysX و Vcredist x86
ویندوزمم سون هست و بازیم آنچنان گرفایکی نداره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]