شما طرحت چیه، بهار تا بهاره؟نقل قول:
ای بی شرفا برای منم همینطوره. این در صورتی هست که قراره به ما اینترنت 2mb to up بدن، ولی سرعت ما از همه سرویسا کمتره.نقل قول:
Printable View
شما طرحت چیه، بهار تا بهاره؟نقل قول:
ای بی شرفا برای منم همینطوره. این در صورتی هست که قراره به ما اینترنت 2mb to up بدن، ولی سرعت ما از همه سرویسا کمتره.نقل قول:
دوباره اینترنتم نیم ساعت قطع شد باز دارن چیکار میکنن
دوست عزیز احتمالا سرعت شبانه شما رو 2 مگ باشه ولی به خاطر شلوغی سرعت دانلود کمتر باشهنقل قول:
شما نزدیگ های صبح مثلا ساعت 4 صبح که خلوته از یک لینک مستقیم دانلود کن اگه باز هم سرعتتون از 128 کیلوبایت بیشتر نشد مشخص میشه که سرعت شبانه سرویستون رو 1مگ محدود شده
بی زحمت این کارو بکن خبر شو هم به ما بده.مرسی
توی دولت قبل که دائم کوسه های بیکار بیعار فیبرهای نوری زیر دریا رو گاز میگرفتن و یا لنگر کشتی هایی که ناخدای مست داشتن گیر میکرد. توی دولت فعلی کوسه ها دارای شغل و گرفتار شدن لنگرها هم طناف(!) شون کوتاه شده و دیگه مشکل درست نمیکنننقل قول:
ولی چپ و راست کابل برگردان صورت میگیره (اونم در هوای سرد و این موقع شب که عمرا سگ رو بزنی دور کابلها نمی پلکه)
بنظرت در دولت/دولتهای آینده چه بهانه ای ... ببخشید، چه دلیل منطقی ای میخوان بیارن؟ امواج 4g و 5g نویز انداخت؟ فضاپیماهای مسافربر ایران به کابلهای مخابراتی گیر کردن؟ ...
مخابرات معروفه دیگه. چی خیال کردینقل قول:
البته معروف به دزدی
40 گیگ ترافیک من رو تبدیل کرده به 25 گیگ. کدوم isp دیگه ای چنین شعبده بازی بلده جز مخابرات؟
امروز به n جا تماس گرفتم و شکایت کردم، توی سامانه ی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم ثبت شکایت کردم. جالبه تا دکمه ی تکمیل اطلاعات رو زدم یهو پیامکش به گوشیم اومد!! بابا ایول دکتر واعظی، هر چند که فرق گیگابایت رو با گیگاهرتز نمیدنست ولی سامانه ی چغکی راه انداخته
هر روز تیر به تاریکی میندازم و چند جایی شکایت میکنم شاید بالاخره یکیش گرفت و حجم دزدی شده برگشت
تست لازم نیست. ببینید توی پنل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برای سرویستون چه سرعتهایی بسته شده .نقل قول:
اینو میدونستم دوست عزیز:n39:نقل قول:
من اصلن رمزو عوض نکرده بودم. جالبه خانومه گفت رمزتو عوض کنم گفتم نمیخواد.
بعدا ک سامانه درست شد با همون رمز خودم وارد شد. کلا این اپراتورا چیزی حالیشون نیس.
خانوم اصلن خبر نداشت سیستم مشکل داره ک اونم شاید ب خاطر اینکه دم ب ساعت مشکل دار میشه:V10:
فکر کنم مجبور شم از بند پارتی استفاده کنم:n02:نقل قول:
دوستان در این آدرس باید از یوزر و پسوردی که در گولدنت استفاده میکردیم لاگین بشیم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای من هر چی میزنم باز نمیشه همینطور سامانه مخابرات!
دوستان من نمی تونم شب بیدار بمونم ببینم ساعت دانلود شبانه از ۱ شروع میشه یا هنوز همون ۲ هست.
لطف کنید بگید از چه ساعتیه
یک زحمت دیگه هم هست.لطفا بگید از سرورهای خارجی تا چند گیگ می تونید دانلود کنید.چون من تمام لینک هام سرور داخلی هست و اصلا لینک سرور خارجی ندارم و می خوام مطمپن بشم که مخابرات هنوز سرور خارجی رو مسدود نکرده.چون چندتا فایل باید لیچ کنم ولی هنوز وقت نکردم برم لینک هارو بگیرم بدم به مولتی شیر لیچ کنه.(باید بگردم ببینم کدوم هارو دارم و کدوم هارو ندارم)
بزرگواری میکنید.