40 تومن عجب دزد بازاریه این عالم وایمکس، من فکر میکردم 10 -15 تومن بگیرن مثل هزینه رانژه کردن خظ ای دی اس النقل قول:
Printable View
40 تومن عجب دزد بازاریه این عالم وایمکس، من فکر میکردم 10 -15 تومن بگیرن مثل هزینه رانژه کردن خظ ای دی اس النقل قول:
کاش اینجا میپرسیدی یه جا بهت معرفی میکردم پایین تر از میدون ولیعصر نمایندگی مبین مجانی واسه من تبدیل کرد !!نقل قول:
اون سیب سبز منم رفتم گفتش ۲۰ تومن میگیرم منم ندادم رفتم دادم همینجایی که میگم مجانی تبدیل کرد
واسه من كه نشون ميدهنقل قول:
بعضي وقتا اينطور ميشه و خودش برميگرده
بدبخت این همه گفت میخوام بیام مبین نت...خوب میگفتی:(نقل قول:
Sent from my GT-S5830 using Tapatalk 2
من ندیدم والا زده باشهنقل قول:
از ساعت 2:15 تا 7 صبح 160 مگ دانلود کردم بعد مودم را خاموش نکردم و تا ساعت 8:30 وبگردی کردم بعد مودم را خاموش کردم
حالا می بینم که 160 مگ را از ترافیک من کم کرده یعنی باید سر ساعت 8 مودم را خاموش می کردم؟
اگر فایلی را بزارید برای دانلود نصفش تا ساعت 8 دانلود بشه و نصف دیگش تا ساعت 8:30 مبین نت میتونه تشخص بده چه حجمی در ساعت رایگان و چه حجمی در ساعت غیر رایگان دانلود شده ؟
بله باید قبل از 8 دیگه دانلودو قطع کنید مثلا 7:55نقل قول:
در ضمن مبین نت بین ساعت رایگان و غیر رایگان تشخیص میده و دیگه نیازی نیست مودم رو خاموش و روشن کنید
این بخشش در پیت نیست که کسی بتونه گولش بزنه :n09:
احتیاجی به روشن و خاموش کردن مودم نیست . فقط دانلودتون رو از 2:10 شروع کنید و 7:50 قطع کنید. این طوری میتونه خیالتون کاملا تخت باشه.نقل قول:
باسلامنقل قول:
حتما نسبت به اعلام شکایت بابت دریافت وجه اضافی توسط عامل فروش از قسمت صدای مشتری در سایت مبین نت اقدام نمائید
حداکثر هزینه جهت تبدیل مودم 25.000 تومان و هزینه طرحتونم 84.800 بوده که از شما 20.000 تومان بیشتر دریافت شده است.
از ایشون فقط 40000 تومن نگرفتن 5200 تومن هم روی طرح کشیدن جمعا 45200نقل قول: