من باب اطلاع باید بگم این آقا که شبیه Draven هست یک بازیگر و مجری سرشناس هست که این روزا هر روز می بینیمش.نقل قول:
Printable View
من باب اطلاع باید بگم این آقا که شبیه Draven هست یک بازیگر و مجری سرشناس هست که این روزا هر روز می بینیمش.نقل قول:
این ریتو چی پیش خودش فکر کرده!
نورمال توی تیم من 4 تا برونز میندازه توی تیم دشمن گولد و پلات و دیاموند! :n35:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نقل قول:
MM اه Normal ربطی به Ranked نداره ، بر اساس Hidden MMR ای هست که شما توی Normal ها کسب کردید
Challenger هم ممکنه با Bronze توی Normal بیفته چون کلا سیستم MM اش جداست
من مجبورم بهت بگم چرا چت بن شدینقل قول:
دوست گلم اشکالی نداره منم 24/7 چت بن هستم ولی خداییش اصلا تو بازی چت هم نمیدم فقط تنها ایرادم اینه که Laugh/taunt/hoke/dance اینارو زیادی اسپم میکنم جوری که کفر همه در میاد تو بازی و همینم دلیل ریپورتم هست:n28: چیکار کنیم دیگه ...یعنی بازیکنی که master yi بازی میکنه Ctrl 3 رو اسپم نکنه اصلا بازیکن نیست .خیلی حال میده لذتش ارزش بن شدن رو داره:n19:
یکبار داشتیم با هم بازی می کردیم بعد خارجی فکر کنم گفت جنگل دشمن مثلا 10 تا گنگ کرده تو 0
تو برگشتی گفتی
i dont give a shit
خوب این نگاتیو حساب میشه دیگه. چت بن میشی :)
اقا البته یکبار یک خارجی داش فلیم می کرد و یک چیزی گفتنقل قول:
MM اه Normal ربطی به Ranked نداره ، بر اساس Hidden MMR ای هست که شما توی Normal ها کسب کردید
Challenger هم ممکنه با Bronze توی Normal بیفته چون کلا سیستم MM اش جداست
گفتش که تو رنک یک چیزی داریم به اسم یادم نیست ولی تو این مایه ها
mmr که فکر کنم match making rank میشه
بعد گفت اگر تعداد مرگت بالا باشه باعث میشه بازی کنهای نوب تو تیمت بیفتن. ولی من تاحالا این رو از هیچ رنک بالایی نشندیم :-؟
به نظرم بیشتر شانسیه. من یک موقع میرم ملت رو چک می کنم مثلا طرف فقط ساپورت بازی می کنه بعد همه بازی هاش رو برده
در فرض اینکه ایشون خوب بازی کرده و بوت رو بردن. دلیل نمیشه جنگل تاپ مید هم خوب بازی کنند. من 90% مواقع لن خودم رو میبرم. شانس تو این بازی خیلی ربط داره.
شانس هم به شما بستگی داره. اگر خودتون رو خوشانس بدونید خوشانسی میارید. رجوع شود به کتاب هایی که گفتم که بهتر این مسئله رو درک کنید
حالا من یک روشی که خودم دارم تو نرمال ( چون رنک بن شدم چون گفتم hi riven hi ) استفاده می کنم و بیشتر بازی هام رو میبرم ( البته باید خودتون هم کرری کنید )
من این جمله رو هی تکرار می کنم
به لطف خدا فقط بازی کن های حرفه ای و خوب تو تیم من می افتند و من همیشه 90% بازی هایم رو میبرم و خدا رو شکر گزارم. این رو قبل از هر بازی یا یک موقع که مثلا دارم راه میرم میگم. و حتی بعضی اوقات مینویسم که اثرش بیشتره. البته جملاتی مثل این رو تو بقیه امور زندگی میتونید انجام بدید. در کنار تلاش خودتون 10000% به خواسته خودتون میرسید ( اگر صلاح باشه ) ( البته قبل از اینکه اون کتاب ها و مثالی هایی که از مردم گفته شده رو نخونید و به این جملات ایمان پیدا نکنید ممکنه عمل نکنه براتون. ولی برای من که عمل می کنه )
خوب برای شمایی که کتاب ها رو نخوندید احتمالا به نظرتون این حرکت مسخره یا احمقانه بیاد ولی اگر اون رو بخونید و جملاتی مثل این رو تو زندگیتون امتحان کنید زندگیتون 180% درجه تغیر می کنه.
بعد اگر یک بازی رو باختید به خودتون بگید بردید. چون وقتی میگید باختید یا اینکه ترول تو تیمتون بود یا در موردش صحبت می کنید باعث میشه بازی های بیشتر این شکلی ای رو جذب کنید
بازم میگم برای شمایی که مستند راز رو ندید یا یکبار دیدید و کتاب هایی که گفتم نخوندید یک براتون عجیب میاد. ولی انشالا اونها رو بخونید و 10 15 بار هم راز رو ببینید بهتر درک می کنید.
نه تنها بازی کن های حرفه ای و خوب رو جذب می کنید و تا خود چانجر هم میتونید برید بلکه به ثروت و یا هرچیزی هم که می خواید میرسید
خوب انیجا 2تا مسئله پیش میاد
1.برو بابا جمعش کن این حرفها همش کشکه. ( خوب در جواب این دوستمون باید بگم اولا این مطالب از نظر علمی ثابت شده و اینکه حتی تو دین ما هم بهش اشاره شده و اینکه مثل این هستش که شما بگی خورشید و نورش نیست ولی اون نور خورشید روی شما اثرش رو می کنه چه شما قبول داشته باشید چه نداشته باشید )
2.تو که لالایی بلدی چرا خوابت نمی بره. ( درجواب این یکی دستمون باید بگم من همانطور که قبلا گفتم چندین اشتباه کردم. 1. این قضیه و جملات رو تو این بازی انجام نداده بودم.2. وقتی میباختم احساس بدی پیدا می کردم و بازی بدی رو خودم هم بد بازی می کردم ( یعنی نمی گفتم که بردم ) و دلایل دیگر.
حالا میخوام براتون یک مثال قوی بزنم
شما پلی استیشن 1 بازی کراش 4 که ماشینی بود رو بازی کرده بودید؟
این بازی اینطوری بود که اگر نفر اول میشد بهت شیشه میداد ( که این شیشه رو پشت سرت میکاشتی تا اگر کسی اومد بهش بخوره و اهسته بشه و بهت نرسه )
و به نفر اخر ارتگا میداد ( که هم دیگه ضد ضربه میشدی و هم سرعتت زیاد میشد که به نفر اول برسی )
خوب این بازی برنامه نویسیش اینطوری هستش و طبق ریاضی
2 ضربدر 2 میشه 4
ولی اون قدیم که من خودم رو بدشانس میدونستم و نمیدونستم نیروی جاذبه چیه. جالبه بدونید به من که نفر اخر هستم شیشه میداد ( که این غیر ممکن هستش ) و به نفر اول ارتگا میداد ( که باز هم غیر ممکن هستش )
حالا ممکنه بگید بازیه دیگه. باگه
ولی چرا من هر روز این بازی رو با دوستام بازی می کردم و هر روز به قول شما باگ فقط تو بازی من و فقط برای من اتفاق می افتاد اون هم تو هر بازی به دفعات؟ این یعنی غیر ممکن ممکن میشد چرا؟ چون من این رو جذب میکردم
انشالا اون مستند راز و کتاب هایی که گفتم رو بگیرید زندگیتون عوض میشه
خدا شاهده یک یک ریالی هم برای من سود نداره. فقط فقط به این علت میگم که یکی اینکه به خدا بگم راهی که نشونم دادی رو به بقیه نشون دادم. دوم اینکه پاداش این کارم رسیدن به خواسته های خودم هستش.
موفق باشید
راستی قبل از بازی این رو هم برای خارجی ها می نویسیم. بعضی هاشون گوش میدن. بعضی هاشون هم میخوان احمق بمونن و همش بقیه رو سرزنش کنن که چرا باختیم
u wana higher division? play safe+ focus on cs + map awarness + ward everyone + no flame blame others + no chase no greedy for kills + no focus on tank + dont push ur lane + last hit + Never surrend
جالبه
من هم دو سال پیش که کتفم شکسته بود ، درد هم داشتم ، دست راستم رو فقط باهاش می تونستم ماوس بگیرم و نمی تونستم خیلی از خودم دور کنم ، دست چپم هم مشغول بود و چت برام سخت بود و ....
آخر هر یکی دو تا بازی هم از درد مجبور بودم برم دراز بکشم ، فکرش سخت بود که برم بالا
اما با کمال ناباوری همون موقع بود که رفتم سیلور.
kamron جان فایده نداشت
امروز دو دست رفتم برعکس دفععه های قبل با دید مثلا مثبت ، جفتشو باختم.
اصلا طرف نمی دونه Game Basic رو نمی فهمه دراگون باید زد ، نمی فهمه باید camp کرد همینجوری الله بختکی می ره جلو feed می ده.
ببین دوست من شما مثل این هستش که به یک مسیحی بگی فلانی صلوات بفرست برو موفق میشی بعد بگه کردم نشدنقل قول:
kamron جان فایده نداشت
امروز دو دست رفتم برعکس دفععه های قبل با دید مثلا مثبت ، جفتشو باختم.
اصلا طرف نمی دونه Game Basic رو نمی فهمه دراگون باید زد ، نمی فهمه باید camp کرد همینجوری الله بختکی می ره جلو feed می ده.
شما باید از درون مثبت باشی نه تو ظاهر
دوما خود من زمانی که این کار رو امتحان کردم همش میباختم ولی به خودم میگفتم بردم. بعد بازی بعدیش میگفتم به لطف خدا همانطور که بازی قبلی رو بردم این رو هم میبرم و خدا رو شکر گزارم. هی این رو میگفتم.
تازه وقتی میباختم اینقدر اثر منفی اعصبانیت و ... روم میزاشت که اگر دقت میکردی هم اینجا اسپام میدادم و در دیوار فوش میدادم و هم تو خونه پاچه همه رو میگرفتم
بعد تصمیم گرفتم به این بازی کمتر اهمیت بدم. حالا باختم. پام رو قطع کردن؟ دست ندارم؟ چشم ندارم؟ یک بازی. حالا بردم. اصلا شدیم پلاتین. اونجا هم نوب هست. اصلا شدیم دیاموند. اونجا هم نوب هست. اسپک کن میبینی.
پس شما باید با این قضیه کنار بیای و یکجور دیگه بهش نگاه کنی.کمی سخته ولی جواب میده. تازه بازی خودت رو هم باید خوب کنی. باید بتونی گاهی تنهایی کرری کنی
مثلا وقتی تیم شما همه فید هستند اسکور شما مثلا 15 5 15 چیزی باشه. یعنی کیل اسیس بالا مرگت پایین. و سی اس هم بالا باشه. اگر تو هم مثل بقیه همش مردی و کیل اسیستت مثل بقیس خوب تو هم مثل بقیه بازی کردی
با سرزنش فلیم اعصبانیت هم کارت درست نمیشه. روی توانایی خودت تمرکز کن. بهترین کار تو بازی این هستش همه رو میوت کنی. بعد فقط فقط رو بازی خودت تمرکز کن. طرف 100 بار هم مرد نمیخواد بگی پلی سیف. بچه هستند لج می کنند. باورتون نمیشه من آمار سن گرفتم تو این اروپا همه زیر 20 هستند 14 ساله هم دیدم. 11 هم یارو میگفت رفیق داره. بعد تو از این آدم توقع داری چی باشه؟ البته یک ادلیست گلد دارم 14 ساله خدایی خیلی خر بازی می کنه :)
البته من خودم یک موقع میبینم تیم نوبه و مثلا 4 تا مردن میگم بریم بارون میرن دنباله یک چمپ که کیل بگیرن یا برمیگردن به جای اینکه حتی پوش بدن یا ببینم تیم فلیم و نوبه ترول می کنم که ببیازن :) لیافت برد ندارن
مثلا امروز یک بازی ترول کردم. راحت می تونستم کرری کنم. ولی هی 4تا میمردن گفتم بارون . هیچکی نمیومد. منم تنهایی میرفتم ببینم مثلا میشه 1 نفری کشت یا نه ( ترول سگی ) باید یکم یاد بگیرن یا فکر کنن تو بازی یا گوش بکنند.
شما اول باید اون مستند و اون کتابها رو بخونی. به این کلمه ایمان پیدا کنی. همینطوری الکی بگی ممکنه اون اثری که باید بکنه رو نکنه. اول باید بدونی اتحاد چیه بعد بگی 2 ab + ba 2 و .... :)
بزار برات یک داستانی مثال بزنم
یک روز یک پیرمردی داشت هیزم جمع می کرد. بعد یک جوانی اومد مسخرش کرد گفت پیرمرد چرا نمیری اون طرف رودخونه هیزم جمع کنی. اون طرف که هیزم هاش بزرگتر هستش. پیرمرد گفت : شدت آب رودخونه زیاده. نمیشه ازش رد شد. غرق میشم. جونه بهش گفت کاری نداره. قبل از اینکه تو آب بری یک بسم اله رحمان رحیم بگو بعد رد میشی. روز بعد جونه پیرمرد رو دید که هیزم های بزرگی دسته با تعجب پرسید اینها رو از کجا پیدا کردی. پیرمرد با تعجب گفت خودت گفتی اون طرف رودخونه هیزم بزرگ هستش منم رفتم اون طرف رودخونه و اوردم. پسر با تعجب گفت چه جوری رد شدی از رودخونه؟ پیرمرد با تعجب گفت : تو گفتی یک بسم اله بگی رد میشی. من گفتم رد شدم. دستت درد نکنه
بعد پسر رفت دم رودخونه بسم اله گفت و رفت تو آب و غرق شد
چون به این کلمه واقعا ایمان نداشت. ولی پیرمرد واقعا ایمان داشت
گرفتی مطلب رو؟ این قضیه مثبت بودن اجی مجی که نیست. باید چندین کتاب بخونی تمرین کنی تا واقعا از درون متحول بشی . نه اینکه مثلا قیافت مثل آدم های افسرده باشه بعد بگی زندگی زیباست. من خیلی خوشحالم
موفق باشی :)
راستی
این قضیه که میگی طرف بیسیک نمیدونه
باورت نمیشه من جدیدا که این کار رو میکنم با یک مشت آدم احمق میفتم. تیم رو به رو هم گاهی بازی کن های خوب. بازی ای که 100% میدونم باختیم رو یکدفعه میبریم :n04:
البته ممکنه 1 2 تا هم ببازم تو روز ولی دروغی میگم بردم و نمیزارم ناراحت بشم
این ناراحت که از باخت میشی غیر از اینکه باعث میشه بازی کن هایی بیشتر نوبی رو برای باخت جذب کنی باعث میشه خودت هم حال حوصله بازی رو نداشته باشی و تو درون بگی ما که باختیم برای چی سفت بازی کنم
یک اشتباهی که خودم قدیم میکردم و مطمئن هستم دوستان هم می کنند.
شما دکمه تب رو میزنی. میگی خوب. این یارو تو دشمن که فیده
خوب از نظر سی اس هم که بیشتر سی اس دارن
خوب تاور هم که بیشتر انداختند
خوب 3 تا باف دراگون هم دارن
خوب پس نتیجه ما باختیم.
ولی زمانی که به یک موضوع به یک شکل دیگه نگاه کنی و بگی ما میتونیم ببریم. میبری.
الان من مثلا رنک بن هستم خوب. دفعه قبلی 2 هفته کشید 38 بازی رو تموم کنم
این دفعه کمتر از 2 هفته دارم تموم می کنیم چرا
چون این روش رو دارم امتحان می کنم
از 11 تا بازی مثلا 1 دونه باختم
همه رو دارم میبرم. هم خودم سفت بازی می کنم و هم چمپ اصلیم رو بازی می کنم. مثلا من جنگل وی خرگی بازی می کنم. یارو هی میگه وی اپی. بابا همه چمپها اپی هستند
شما هم باید چند تا چمپ اصلی پیدا کنی و خفن باشند و باهاشون ببرید. من مثلا با داریوش جلوی خیلی ها که کانتر می کنن میبرم. چون هم باهاش حال می کنم هم بلدم. ولی مثلا با ایرلا ضعیفم کلا شاید 3 4 بازی کردم. با مثلا موندو شاید 1 بار بازی کردم.
مثلا چمپ بالا
firoa dariush riven irella
وسط
kat viegar liandra ahri
جنگل
vi yi j4 amu shaco eve
ای دی سی
jinx draven vayne quen
ساپورت
leona barum sona ali
حالا مثلا طرف میاد ساپورت نامی برمیداره. خوب شاید ساپورت بدی نباشه ولی وقتی دشمن ساپورتش لئونا هستش و تانکه یک خاصیتی داره لیت گیم. ولی نامی لیت گیم به چه دردی میخوره؟ مثل گوز میمیره.
ببین اینها چمپ هایی هستند که تقریبا همه هم می تونند بازی کنند و هم چمپ هایی هستند که شما می تونید لنه خودتون رو ببرید و بازی رو کرری کنید. حالا مثلا طرف میگه من از تیمو خوشم میاد. خوب با تیمو که نمیشه بازی رو کری کرد. یا مثلا طرف ای دی سی کیت دوست داره. خوب با کیت هم نمیشه. ولی مثلا جنکس میزاری رو بازوکاش دیگه بازی رو میبیری.
من خودم ای دی سیم ضعیفه نسبتا ولی همین جنگس بازی که 1000% باختم رو اخر بازی بردم.
سلام
البته من 85 درصد تقریبا ساپورت می رم ، از اون 85 % هم حدود 70% رو Morgana بر می دارم
باورت نمیشه چندبار باهاش تانک هم رفتم جواب داده ، با Morgana تانک بازی باخته رو کری کردم بردیم.
ولی خوب بعضی وقتا Ban میشه ، می رم سراغ Lulu و Zyra و Leona و Braum و Thresh و ....
Season سوم بیشتر با nami می رفتم اما آخراش زدم توی کار Fiddle ، اصلا غوغا بود ، ساپورت با فیدل 7 تا پشت سر هم بردم و در نهایت آخر فصل 70 و اندی Winrate داشتم تا این که Nurf شد.
الآن هم شنیدم Janna توی Pro ها خیلی طرف دار داره ، از طرفی Zyra هم خیلی احتمال SnowBall داره.
موندم روی Morganas بیشتر وقت بگذارم مثل سیزن قبل یا برم توی کار Zyra بیشتر.
Top هم عشقم Singed هست ولی متاسفانه راحت Counter میشه و لذا زیاد Top نمی رم مگر ازم بخوان.
Jungle با Sejuani و Warwick و Nautilus بیشتر می رم اما متاسفانه چون کم می رم باهاشون بعضی وقتا استراتژیم خوب نیست توی Gank ولی در عوض توی Teamwork خوب عمل می کنم.
من خیلی روی ساپورت سرمایه گذاری کردم و تمام ساپورت ها و Secondary Suport ها رو دارم ، اما خوب بدیش اینه بعضی وقتا به ADC وابسته میشم و ADC ها اگر Noob باشن سخت میشه Lane رو برد.