ماروهم دریابید
مخصوصا که این باند ساند استریم چند میرزه برش دارم؟؟؟؟
ماروهم دریابید
مخصوصا که این باند ساند استریم چند میرزه برش دارم؟؟؟؟
اقا این چه کاریه اخه . جوابمو بدید دیگه . اقایوووون . لطفااااا.
اسم این ساب و با قیمتش رو میخوام .کلیپ رو ببینید بعد ج بدید دیگه . بابا مردم ازبس ب این سایت سر زدمو جواب ندادید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حسین خان شمرنده هاا من خیلی اذیتت میکنمنقل قول:
اولش بیسش هم خوب بود امپ رو که بستم دیگه زیاد بیس نداشت
خودم هم نبستم که بخوام گین رو کم زیاد کرده باشم نصاب بود(40 تومن فقط دااادم برای نصب امپ:n03:)
موقع نصب یه لحظه یه بیس توپ داد باند برای 1 ثانیه نصاب سریع off کرد گفت به هرکسی نده برات دست کاریش کنه امپت یه سری تنظیم برای ساب داره اگه تو اون شرایط 10 ثانیه وصل میشد باندت میسوخت
الان وسایل تو خونست چه جوری تستشون کنم؟ (امپ رو دارم میدم بره)
سلامنقل قول:
داداش حسین دیدم داری توی تاپیک دنبال تعویض و خرید باند و کامپ میگردی
عزیز فکر نکنم این mc609 به این بدی که میگی باشه :n04:
قبل از ضرر دادن با یه آمپ دیگه تست کن.رفیقه من با یه باند فیک هکتور میره تا فضا بعدش شما نمیدونم چی دیدین از این باند که میخواین ردش کنید بره!!!
رو یه ماشین دیگه بده برات تستش کن.خلاصه عجله نکن
نقل قول:
سلام
داداش شاید دیگه باند رو نفروشم امپ مشتری داره بدم بره یه 4کانال 8604 بگیرم بعدا یه ساب هم اضافه کنم
فکر کنم خوب بشه ؟نه؟
آمپ های پایونیر توانشون کمتر از اون چیزیه که نوشتن.8604 آمپ قدرتی هست ولی باند شما کیفیتی.نقل قول:
باید دنبال آمپ کیفیتی باشی.
بعدا هم یه ساب mx12 plus یا rs12 گلیدن اضافه کن ردیف میشه.
نقل قول:
اخه توانش بنظرم برای من عالیه
خودش گفته رو 4 100 میده رو 2 150 یعنی رو 3 تقریبا 130 میده دیگه اگه فرض رو بر این بذاریم که پایونیر رقمش رو زیاد بگه حداقل به من رو3 اهم 110 رو میده(تازه من تو یه ساندی خوندم انگار یکی از کاربر با ولت سنج امتحان کرده و اعداد پایونیر همونا بوده)
برای ساب هم یا از این لوله ای ها میگیرم یا cvr12
بازم ممنون از جوابتون ولی شما دوتا کالا معرفی کردین که هیچ کدومشو تأییید نمیکنید!قابل تأیید چیزی نمیشناسید؟:n13:نقل قول:
این اینفینیتی کاپا 693.11 رو بخوام بگیرم مشخصات اصلش چیه؟به نظرتون از مالزی بیارم اصله؟مرسی
یه سوال پست من برای چی پاک شد؟؟
نباید اصلا از باندای گلیدن بدی بگیم؟ الان خلاف چه قوانین حرف زدم؟
حمید خان من تو جواب یکی از دوستان که گفت امپ قدرتی گفتم بله میخوام حداقل صدای باندارو در بیاره اصلا این کجاش حذف داشت ؟؟
سلامنقل قول:
ساب خوبیه.1000 وات RMS هست ولی حواستون باشه بدرد موزیک نمیخوره ها.این ساب طراحی شده برای مسابقه.SPL ش بالا هست ولی آیا موزیک فقط SPL? دوست خوبم نمیخوام از خودم تعریف کنم کار اشتباهی هست ولی به عنوان یه برادر که شاید چنتا پیراهن بیشتر از بقه پاره کرده باشه میخوام عرض کنم من همه این راهها که دوست محترمتون و دیگر عزیزان میخواهند بروند رو رفتم. ته تهش باز بر میگردیم به SQ.البته SQ یی که توش SPL هم هست.نه فقط SPL محض.ما ساب رو تو ماشین نصب میکنیم که رنج فرکانس رو تکمیل کنیم ته اینکه فقط یک رنج خاص رو درسته؟
در کل...این ساب 1000وات نیاز داره.باید ابتدا روی قسمت برقی ماشین کاملا کار بشه. از باطری و دینام گرفته تا کابل برق خوب و کلا اکسسوری استاندارد. هزینه این کار بالاست. مثلا یه کابل 0 گیج استنادارد متری 80 تومن هست و...
در مورد BIG3 هم من آشنا دارم معرفیتون کنم اونم باید کابل حد اقل 4 گیج تهیه بشه متری 23 تومن.
هزینه آمپلیفایر که برای این ساب مناسب باشه بالای یک میلیون هست.
من فکر میکنم اگر بتونم با دوستتون صحبت کنم بیشتر میتونم توضیح بدم تا خدا نکرده متحمل هزینه اضافی و بیخود نگردند.اگر مایل بودید به من pmبدید.
دوست خوبم شما تهران تشریف دارید؟اگر بله با من هماهنگ بفرمائید من سیستمتون رو ببینم.یه جای کار مشکل داره.نقل قول:
والا نمیشه نظر داد که چه مدلی هست؟ولی باکسش فابریک کارخانه ای هست. احتمالا سری تاندر باید باشه.نقل قول:
پخشهای آلپاین تو سریهای جدید خیلی افت کیفیت داشته اند. ساب ووفرهاش هم همینطور .نقل قول:
به نظر من پخهش رو کن وود 7056 انتخاب بفرمائید.540 تومن.
پیشنهاد من:
دو جفت کامپوننت هلیکس مدل E62c قیمت لیست مصرف کننده 430 تومن.جمعا 860
آمپلیفایر 4 کانال هلیکس مدل MA 40FX قیمت 600 تومن
ساب ووفر هلیکس مدل P12W قیمت 445
آمپلیفایر مونو مدل MA 10 FX قیمت 580 تومن
جمعا 3.025.000 تومن.
البته هزینه ساخت باکس و اکسسوری و نصب هم باید بهش اضافه بشه.ولی یه صدای با کیفیت و مناسب بهتون تحویل میدم.اگر از این بهتر بخواهید باید یک ماه دیگه صبر کنید تا گلیدن و ماسکونی بارشون برسه.
قیمتهای بالا بدون تخفیف هستند و من میتونم براتون از شرکت تخفیف هم بگیرم.
با توجه به سلیقه ای که دارید باید هزینه رو افزایش بدید.نقل قول:
بهترین پخش ها الان کن وود هست.مگر آلپاینهای قدیمی.البته پایونیر هم سریهای بالاش بد نیست ولی باز به نظر من کن وود بهتره.
بله متاسفانه همینطوره که فرمودین. اینفینیتی واقعا برند عالی هست ولی اورجینالش وارد نمیشه.اگر میتونید از مالزی بیارید بله تو خریدش شک نکنید.نقل قول:
از برند گلیدن Co609plus هم اسپیکر خوبیه. 140 وات RMS هست و کیفیت خوبی داره.منتها شرکت تمام کرده و قول دادن تا یک ماه دیگه بارشون برسه.