قرار یک اعتراضی تجمعی بزارید بریم به وضعیت نابسامان اینترنت اعتراض کنیم. همین بلا چند وقت پیش سر ما شهرستانی ها اومد. پنل عوض شد 10 گیگ پرید. لاگ قبلی هم در دسترس نبود.
Printable View
قرار یک اعتراضی تجمعی بزارید بریم به وضعیت نابسامان اینترنت اعتراض کنیم. همین بلا چند وقت پیش سر ما شهرستانی ها اومد. پنل عوض شد 10 گیگ پرید. لاگ قبلی هم در دسترس نبود.
مثل اینکه بعد از تماس و سروصدای امروز نوع بسته ی اینترنت من رو به همونی که بود اصلاح کردند و شبانه اعمال شد، بدون هیچ قیدی در سرعت شبانه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی هنوز از 40 گیگ حجم سابق خبری نیست!!! لابد بهانه شون این خواهد بود که در سیستم جدید به ریزمصرف قدیم دسترسی نداریم
همونطور که گفتم باید یک 50-40 بار دیگه هم احوالشونو بپرسم تا حقم رو بدن و بفهمن از من یکی نمیتونن دزدی کنن
سایت مخابرات از دسترس خارج شده...
ویرایش:درست شد:n02:
خیلی جالبه. من نمیدونم اون کودن هایی ک ب عنوان اپراتور 2020 هستن خودشون چجوری روشون شده بشینن اونجا شرو ور تحویل ملت بدن.:hmm:
ب سلامتی این سیستم پارتک هم ک یک روز در میون میره قاطی باقالی ها.:24:
شارژ زمانیم تموم شده بود . رفتم شارژ کنم دیدم وارد سیستم نمیشه و میگه شما برای ده دقیقه مسدود شدید. گفتم ای بابا. باز چی شده؟
خلاصه دو سه ساعتی تلاش کردم دیدم درست نمیشه زنگ زدم 2020، 50 نفر تو صف، وصل شده خانم اپراتور بهش میگم چرا وارد سیستم نمیشه میگه رمزو اشتباه میزنی. میگم صد درصد مطمئنم درسته. باز میگه نه رمزو اشتباه میزنی. میگم خانم محترم درست میزنم. میگه رمزتو بگو بهش میگم میگه این رمزت اشتباهه. میگم تا ساعت 2 شب داشتم باهاش کار میکردم در عرض چند ساعت اشتباه شد. خلاصه نمیفهمید مشکل چیه همش میگفت ب خاطر رمزته، آخرشم گفت بخش فروش رو بگیر تا برات شارژ کنن منم گفتم خسته نباشی با اینهمه معلومات :n21:و قطع کردم.
بعد ی ساعت دوباره زنگ زدم یکی ک بیشتر میفمید گفت خانم امروز سامانه کلا مشکل داره. بعدا برین شارژ کنین.
یعنی آدم با سر میخواد بره تو دیوار بخاطر این اپراتورهای احمقی ک مجبوری باهاشون هم دهن بشی :thumbsdow (خدایا خودت صبر بده).
نقل قول:
2 گيگ هديه- 2Mbps سه گیگ یکساله پیش پرداخت
دوستان من شارژ حجمیم تموم شده ولی هنوز یه ماه مونده از سرویسم
الان رفتم تو سایت فقط امکان شارژ گیگ دارم نمیتونم تمدید کنم
الان نمیتونم دوباره سرویسمو تمدید کنم؟
به احتمال خیلی خیلی زیاد بهتون اجازه تمدید بده ، ولی اجازه استفاده رو بعد از پایان یک ماه بده و برای الان مجبورتون کنه که شارژکنید.نقل قول:
این رو من از یکی از دوستان به تازگی شنیدم.
باز هم از نظرات دیگر دوستان استفاده کنید.
موفق باشید
برای مبالغ بالا سعی کن تلفنی از راه تماس با بخش فروش اقدام به شارژ کنی. سامانه ی اینترنتی اینا حساب و کتاب نداره. چند تا همکاران اداری من که اومدن برای ادارشون شارژ کنن پولشون خورده شد شارژ هم نشد!!! مضحک تر اینکه نه بانک قبول دار شد نه مخابرات!!!!نقل قول:
نمیدونم چرا سامانه ی سایر ispهای معروف اینطوری نیست
دوست عزیز در سامانه جدید رمز مودم و رمز ورود به سامانه فرق می کنه اگه تازه رمز رو عوض کردی واگه نه رمزتون از قدیمه هر دوتاشون یک رمز هساننقل قول:
ساعات رایگان از 1-6 شده !امروز خودم تست کردم مطمئن باشید:n03: