بچه ها من امشب یه مودم THOMSON TG585 v7 خریدم و تنظیماتشم انجام دادم.اما واسه انتخاب DSL Type نمیدونم کجا باید برم.چون خطم نویز داره باید از این طریق کنترلش کنم.الان بصورت اتومایتم روی اینه:
Printable View
بچه ها من امشب یه مودم THOMSON TG585 v7 خریدم و تنظیماتشم انجام دادم.اما واسه انتخاب DSL Type نمیدونم کجا باید برم.چون خطم نویز داره باید از این طریق کنترلش کنم.الان بصورت اتومایتم روی اینه:
فکر کنم اگه ریست سخت افزاری از طریق سوراخ پشت مودم کنید(30ثانیه با خودکار یا ... فشار دهید) به پسورد دیفالت بر می گرده!نقل قول:
دوستان مودم tp-link 8901n را امروز نصب کردم. وایرلسش فعال شده ولی از طریق کابل شبکه وصل نمیشه. چکار کنم؟
چرا؟نقل قول:
چراغ LAN روی مودم روشن میشه؟
کابل رو چک کن
کارت شبکه دستگاه مورد نظر رو هم چک کن
سالمfirmware مودم maxnet 530i رو می خواستم .لطفا واجبه .
مودم دیونم کرده چند بار کانفینگ کردم گفتن باید سافتوار ابدیت بشه.
ببینید شرکت گارانتی دهنده ای داره توی بازار اگه داره ازشون بگیرید فریمور رانقل قول:
من سرچ سر دستی زدم توی گوگل چیزی پیدا نکردم
مودم گمنامی هست!
با سلام خدمت اساتید
ما تو شرکت یه مودم tp link داریم که از طریق wifi نمیتونیم با موبایل کانکت بشیم اما از طریق تبلت راحت کانکت میشه میخوام بدونم مشکل از کجاست؟
مودم قبلی ما هم tp link بود که مشکلی نداشت
من مودم آپدیت کردم بیرون هم نشون دادم گفتند خراب نیست!
آخرش به بخش فنی اعلام کردند و بعد چند ساعت وصل شد.
اوایلش همش هر 5 دقیقه خط تلفن قطع و وصل میشد.چند ساعت مودمو خاموش کردم بعد درست شد
ولی الان سرعتش خیلی بدشده! برای من 512 ولی مثل 128 هست!
تو سیستم لاگ (System Log) اینو نوشته!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا هم انگار مشکل داره!! چرا سرعت داونش از آپش بیشتره!مگر نباید 512 باشه!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینها برات 159 بستن به جای 512 زنگ بزن بهشون بگو داون استریم را 159 بستید!نقل قول:
آپلود هم 75 بستند!
نمیدونم شرکت گارنتیش چیه از کسی خریدم .اگه میدونین خواهشتن بهم بگین.یا لااقل فریمور مشابه رو بگین که اگه نشد اون رو بریزم جاش.نقل قول: