پرسپولس فقط خلیلی رو داشت که اونم مصدوم شد
..[/quote]
پرسپولس فقط خلیلی رو داشت که اونم مصدوم شد
..[/quote]
پرسپولیس اصلا بازیکن نداره اگه یکی مصدوم به باید با بازیکنای 15 ساله بازی رو ادامه بده
این کی شد تیم
بابا یه چند تا بازیکن بخرن یا بازیکنای خودمون رو که تو اماراتن برگردونن مثله کاظمیان و معدچی و اولادی
بچه ها میشه لیست بازیکنان پرسپولیس را بذارید.
راستی اینی که می گن لیست پرسپولیس پر چجوریه میشه یکم توضیح بدید.
اخه تیم استقلال بیشتر از ما داره بازیکن می گیره ولی لیستش پر نشده و هر روز هم توی خبرها می گن دنبال جذب بازیکن هستیم.
دمت گرم . از این نوشته ها بچه ها تو تاپیک کم داریم . استقلال فقط با قضا و قدر اینجاست . سقوط استقلال نزدیکه .نقل قول:
این تیم الان به یک کودتا نیاز داره مثل همون کاری که آری هان انجام داد و تو چند تا بازی تیم از این رو به اون رو کرد و نتیجش هم بازی تماشاگر پسند و رسیدن به فینال حذفی بود[/quote]
اونموقع احتیاج به اون کودتا بود . الان اشکال از بازیکنها نیست .یه مربی بیاد که اصول اولیه تاکتیک فوتبال رو بلد باشه!!!!!!!!!!!!!!!!!! تیم نتیجه میگیره .
گلهای بازی پرسپولیس و برق
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://rapidshare.com/files/193446848/Persepolis_1-0_Bargh.AVI
کد:http://rapidshare.com/files/193453233/Persepolis_2-0_Bargh.AVI
نهنقل قول:
خليلي ميرسه به داماش يا نه ؟؟
به داربی هم معلوم نیست برسه
آقا مجيد خيلي ممنون برادر بابت گلها
يه نظر شخصي بدم : اين روزها يکم تاپيک خلوت شده ، اخباري که لازمه فقط ديده ميشه و از پرداختن به اخبار بيهوده پرهيز ميشه ، بچه ها هم که نظر خودشون رو در ميون ميزارن باهم
اين طوري فک کنم بهتر شده تاپيک . بسيار هم بهتره
به نظر من از داربي مهمتر بازيهاي آسياييه
ايشا... خليلي عصاي دستمون باشه توي آسيا
حرف هایپیروانیدر رختکن پرسپولیس ! از سرنوشت من درس بگیرید
کانون هواداران پرسپولیس : افشین پیروانیصبح امروز با لباس شخصیدر تمرین تیمشحاضر شد و با ناراحتیخاصی با بازیکنانش صحبت کرد.
افشین پیروانی صبح امروز و پیش از تمرین با لباس رسمی در رختکن پرسپولیس حاضر شد و در حالی که ناراحتیاز چهرهاش موج میزد با بازیکنانش دقایقی بیپرده صحبت کرد.
افشین خطاب به بازیکنان تیمش گفت:" فوتبال زیر و رو ندارد و ممکن است اتفاقاتی بر خلاف میل آدم رخ دهد.روزگاری در پرسپولیس برای خودم احترامی داشتم اما حالا پس از دقیقه 60 فحشم میدهند .دوران مربیگری بسیار حساس و پر تب و تاب است.از شما میخواهم حواستان به خودتان باشد و از سرنوشت من درس بگیرید."
حرفهای افشین که در روحیه بازیکنان پرسپولس تاثیر گذاشته بود باعث شد پس از پایان حرفهایش این احتمال در پرسپولیس قوت بگیرد که پیروانی به زودیازاین تیم خواهد رفت؟!
البته از باشگاه پرسپولیس چنین بیرون میآید که عباس انصاریفرد اعلام کرده به زودی مربی جدید این تیم را معرفیخواهد کرد.بسیاری از بازیکنان پرسپولیس لحن حرفهای پیروانی را با تغییرات احتمالی مرتبط میدانند.
این در حالیاست که بازیکنان پرسپولیس معتقدند حضور مربی جدید در برهه کنونی به ضرر این تیم ا
تيم احتمالي قضاوت دربي پايتخت مشخص شد
کانون هواداران پرسپولیس : فدراسيون فوتبال با بررسيهاي مختلف و گرفتن مجوز استفاده از داور ايراني در بازي پرسپوليس و استقلال، از بين 5 گزينه خداداد افشاريان، مسعود مرادي، هدايت ا... ممبيني، سعيد مظفري زاده و محسن تركي در نهايت، سعيد مظفري زاده را به عنوان داور دربي 66 انتخاب كردند.
كمك هاي وي در اين مسابقه، حسن كامراني فر و رضا سخندان خواهند بود. عليرضا فغاني نيز داور چهارم اين بازي است.
اين تصميمي است كه فدراسيون تا اين لحظه اتخاذ كرده و شايد تا هفته آينده و با بازگشت مسعود عنايت از مالزي، تغييراتي در تركيب داوري ايجاد شود.