صبانت و پارس مثل همند تقریبانقل قول:
پارس شاید بدتر به ازای هر 3 مگ ، یک مگ از حجم روزانه ات کم میکنه
پس فقط پیشگامان برات میمونه اینطور که شنیدم با اینکه تفاوت قیمت بین سرویس هاش خیلی زیاده اما فرق چندانی در سرعت شبانه نداره بهتر توی تاپیکش بپرسی
Printable View
صبانت و پارس مثل همند تقریبانقل قول:
پارس شاید بدتر به ازای هر 3 مگ ، یک مگ از حجم روزانه ات کم میکنه
پس فقط پیشگامان برات میمونه اینطور که شنیدم با اینکه تفاوت قیمت بین سرویس هاش خیلی زیاده اما فرق چندانی در سرعت شبانه نداره بهتر توی تاپیکش بپرسی
سلام
دوستان شما می تونید سایت صبانت و پنل کاربری و باز کنید ؟؟
باسه من همش resolving host میاد باز نمیشه سایت !!!!!!!!
This webpage is not available
ERR_NAME_RESOLUTION_FAILED:n35:
من الان سرویس 1مگ یکساله دارم که تا یک هفته دیگه تموم میشه
خطم روی 4مگ بسته شده و سرعت دانلودم بین 350-400 هستش
الان میخوام سرویسم رو تمدید کنم. تفاوتی بین سرعت ها وجود داره؟ 12مگ سرعت دانلودش چقدره؟
گل بود به سبزه نیز اراسته شد! نه که خیلی سرویس های صبانت ها کیفیت دارند و همیشه با افت سرعت گاهی با پینگ بالا مواچه انذ از امروز صبح در مشهذ کلا سرویس قطع شده حالا از دیگر شهرستان ها خبر ندارم، هیچ مسولیتی و هیچ تعهدی برای پول و ابونمانی که از مردم می گیرند ندارند ، شاید یک طرف این مشکل خود ما باشیم که هیچ وقت به صورت گروهی اعتراض نکردیم ، جالبه صبح تماس گرفتم با پشتیبانی خیلی راحت میگه تا چند ساعت اینده همینه ، انگار سرویس مجانی داده نه معذرت خواهی طلبکارانه هم تماس رو قطع کرد، حالا اگر همین وضیعت در کشورهای توسعه یافته پیش بیاد ، این حق برای مصرف کننده محفوظ است که از شرکت شکایت کند و درصورت احراز کوتاهی و قصور ، شرکت باید جریمه سنگینی بده. جالبتر از ان همیشه دم از مشتری مداری می زنند
آقا مانی سلام و خسته نباشیدنقل قول:
من فکر کنم مشکل سراسری بود من مشهد هستم و آسیاتک دارم و از ساعت 1 بامداد دیشب تا صبح روی کانکتینگ میموند و به نت وصل نمیشد بنابر این خوابیدم تا الان درست شد.:n36:
دوستان خواستم از مخابرات بیام صبانت
تو سایتش زده مثلا سرویس 12 مگ 10 گیگ ماهانه 44 تومن
خواستم ببینم اینی که زده سرعت "تا 12 مگ" جریان این "تا" چیه!؟
و اینکه ترافیکی که گفتن از ساعت 2 تا 7 هست، با همین سرعت 12 مگه یا محدودش میکنن و آیا واقعا رایگانه!؟
به صرفه ترین تعرفه ش برای بازی آنلاین و دانلود شبانه چی هست اگه معرفی کنین ممنون میشم.
نقل قول:
عزیز این قیمت ها با قیمت هایی که توی نمایندگیشون توی شهر شما داره ممکنه فرق بکنه برای اطلاع از تعرفه ها بهتره به نمایندگی شهرتون مراجعه کنی
تا 12 مگ یعنی سرعت متغیره ، بستگی به پیک پهنای باند سرعت ممکنه زییاد تر یا کمتر باشه
اون شبانه هم الکیه ، اون هر چقدر حجم بخری 2 برابرش میتونی شب ها دانلود کنی بعدش که تمام شد ، سرعت محدود میشه
به صرفه ترین هم بستگی به نیاز داره اگه برای گیم میخوای به نظر من 2مگ با 3گیگ حجم ، قیمت ماهیانه حدودا میشه 18 تومن
اگه هم برای دانلود میخوای که اصلا صبانت به درد نمیخوره :n02:
مثلا من 12مگ، 10 گیگ رو بخرمنقل قول:
شبانه بیست گیگ مصرف کردم دیگه نمیتونم استفاده کنم تو کل ماه ( البته شبانه اش ؟ )
ترافیک روزانه ام که دست نمیخوره نه؟ اگه شب استفاده کنم و روز کمتر!؟
پس چرا این همه مانور دادن رو شبانه رایگانشون!؟
نقل قول:
اگه 10 گیگ بخری ، شب میتونی تا 20گیگ دانلود کنی ، وقتی این 20 گیگ شبانه تمام شد ، شب ها دیگه سرعتت محدود میشه و خیلی پایین میاد ولی روز سرعتت دست نخورده باقی میمونه
نه به ترافیک روز کاری نداره
اگه اون 20 گیگ شبانه تمام شد باید دوباره حجم بخری تا سرعتت شب ها بالا بره
اینم یه ترفند تبلیغاتی هست دیگه ، من خودم یکی از مشترکین راضی و پرو پاقرص صبانت بودم ولی با این کاراشون گند زدن به اعتماد مشترکین چندین و چند سالشون
الان من فقط به خاطر شبانه رایگان رفتم محابرات ، ولی با این حال ماهیانه 50 تا 100گیگ حجم هم میخرم
ممنون ولی با این وضعیت نگفتی چقدر میاد پایین! سرعت دانلود حدودا نصف میشه؟ یک پنجم؟ یا کلا در حد دیالاپ :n02:نقل قول: