من از هردوتا شون دانلود دارم سرعتشون خوبه شاید چون من چندتا همزمان می زنم ولی در کل همون شبی یک گیگ و خرده ای قبلنا دانلودها خیلی بد بود حالا خوب شده ولی میهن دانلود یکم شبانه بازی درمی یارهنقل قول:
Printable View
من از هردوتا شون دانلود دارم سرعتشون خوبه شاید چون من چندتا همزمان می زنم ولی در کل همون شبی یک گیگ و خرده ای قبلنا دانلودها خیلی بد بود حالا خوب شده ولی میهن دانلود یکم شبانه بازی درمی یارهنقل قول:
من با art1 تا ساعت 8 ،8 و نیم سرعت بین 23 تا 17 متغیر با سرعت کنده که عملا یعنی افتضاح . این شامل آپلود سنتر ها و رپیدباز میشه ولی تو سایت دانلودز سرعت 110 . اما از اون به بعد تا 2 شب سرعت برای رپید باز و بقیه هم میشه 110 .من راضیم همیشه تا 8 سرعت بد باشه ولی از اون به بعد 110 باشه .دیگه هم نمیدونم اگر سرعت دوباره برگرده به 21 چه طور میتونم به زندگی ادامه بدم .
با راپید باز با اکو 512نقل قول:
سرعت دانلودم 38 تا 40 متغیره
البته 2 روزه از آرت هوم استفاده می کنم با 9.9 دانلود می کنه
نقل قول:
منم تو همین موندم اگر تو تونستی با سرعت بالای 35تا40کیلو با eco512من دانلود کنی هر چی گفتی درسته.
دان استریمت که توی مودم نوشته چند هست؟!نقل قول:
دوستان شماها همتون با شبانه مشکل دارید از دیروز عصر تا الان که نت نبودم 6 صفحه رفته جلو همه شاکی از کم دان کردنتون تو شبانه هستید
یکی مثل من چی بگه که در طول روز هم افت های اسف بار و قطعی های چند ساعته شهری داره و یک سری هم انگار نه انگار که باید جوابگو باشن ؟ :31:
اینکه 17 تا 23 سرعت افتضاحیه خب نسبی است. حالا اگر بیاد ثابت روی 16 چی ؟باز هم ایدئاله و افتضاح نیست. قرارداد 128 هست و شاتل داره سرویس رو در شرایط ایدئال ارایه میکنه. اینکه در ازای پولی که میدیم، به نسبت کشورهای دیگه سرعت بیشتری حق ماست بحث دیگه ای است و قبول دارم با این پول باید سرعت بیشتری داشته باشیم.ولی در شرایط فعلی سرعت ایدئال هست. الان از رپید دانلود کردم سرعت 16. ولی جای گله نیست.( خودمو عرض می کنم)نقل قول:
من سرعت روزم خوبه (قابل قبول هست) و جسارت دانلود در روز رو به خودم نمیدم چون سه سوته حجمم تموم میشه.:2:نقل قول:
البته چند روز هست که سرعت روزها هم افت پیدا کرده ولی قابل تحمله.
ولی شب افتضاحه و چندین شبه دیگه اصلا دانلود ندارم (سرعت 15 کیلوبایت ارزش استهلاک و مصرف برق سیستم رو نداره)
برامن كه خيلي كمه حدود 10 كيلو بايتنقل قول: