لطفا حذف شود
لطفا حذف شود
دوستان و اساتيد ميشه راهنمايي كنند...
سلام دوستان با بودجه حدود 800000 تومان بهترين دوربين سوپر زوم كامپكت كدوم هستش؟ خودم نظرم canon sx 280 بودش ولي اينقدر از ضعف وحشتناك باطري و ساير نقطه ضعفهاش شنيدوم كه پشيمون شدم.دوستان و اساتيد لطفا راهنمايي كنيد.باتشكر
دوستان و اساتيد كسي راهنمايي نميكنه؟؟؟!!!!!!!!!!!
sony hx10نقل قول:
sony hx100
fuji s8500
سلامنقل قول:
اگه مشکل باطریه میتونید با خرید یه باطری زاپاس مشکل رو حل کنید
Sx260دوربین خوبیه
Sx500
پیشنهاد من
سریGمثل g12-g15-g16
و سریsمثل s120
مرسي از راهنمايي دوستان.نظرتون راجع بهcanon sx 50 hs چي هستش؟؟كسي استفاده كرده ازش؟؟ من ميخوام بدونم وزن و حجم زيادش مشكل ساز نيست؟؟؟
اینکه قیمتش بیشتر از بودجه شماست حدود 1150نقل قول:
ولی بجز اندازش دوربین خوبیه.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
با تشکر همون ixus240 hs خریداری شد (400 تومن با گارانتی دوساله ایده ال بدون بیمه)
خیلی خوب عکس و فیلم میگیره بیشتر از حد انتظار بود . فیلمش فکر نمیکردم انقدر خوب باشه
من خودم نرفتم فقط اسم و مشخصات کاملش نوشتم والدین رو فرستادم برن بگیرن خودم خوابیدم(صبح):n02:
بعد خرید تازه زنگ زدن که خریدیم من گفته بودم هر چی مغازه دارا گفتن گوش ندید زنگ بزنید خونه بگید سر خود چیزی تغییر ندید اما متاسفانه یه فروشنده چرب زبون خفن گیرشون افتاده بود رم 16 گیگ رو نداده بهشون گفته نمیدونم میاد بیرون وسط فیلم خراب میشه سرعتش کمه اینا هم که زود باور 80 تومن پول رم 16 دادن که به قول فروشنده عالیه . بعد که زنگ زدن که خریدیم اینجوریه گفتم فقط زود برید پس بدید که پس هم نگرفته دیگه ازشون :n29::n02: ( اصلا احتیاج به همچین رمی نبود یه رم معمولی کفایت میکرد)
خیلی هم سفارش کرده بودم که گول فروشنده نخورین زنگ بزنید ولی گول خوردن:n08:
اینم عکسش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من خواستم دوربین sony hx10 رو بخرم اما متاسفانه دوربین canon sx280 رو خریدم و کلاه بزرگی سرم رفت اوایل 2دقیقه بیشتر فیلم نمیگرفت و ارور باتری میداد و باید دوربین خاموش/روشن میشد که بشه دوباره فیلم گرفت اما با اپدیت کردن فریمور از سایت canon الان بعد از 25-30 دقیقه ارور باتری میده و باید دوربین ریستارت بشه که بشه دوباره باهاش فیلم گرفت لازم به ذکره که حرارت دوربین تو این 25-30 دقیقه فیلمبرداری به شدت بالا میره:n21::n21::n21:
از نظر کیفیت:این دوربین فقط کیفیت عکس از چهره و عکس تو تاریکیش خوبه اما کیفیت فیلمبرداریش اصلا خوب نیست به طوری که وقتی فیلمشو تو کامپیوتر یا ال سی دی پخش میکنید تصویر همش حالت برفکی داره اما تو ال سی دی خود دوربین کیفیتش بالاس ولی سونی کیفیت فیلمبرداریش خیلی بهتر از کانن هست
این دوربین(sx 280) رو با سونی hx 10 مقایسه کردم و کیفیتشون به این ترتیب بود:دوربین سونی رنگاش زنده تر بود ولی با زوم کردن تصویر تو کامپیوتر کیفیتش یکم خراب میشد اما sx280 با زوم کردن تصویرش کمتر خراب میشد ولی رنگ بندی تصویرش اصلا به پای سونی نمیرسه
*فیلمبرداری canon sx280 1080p 30fps هست در صورتی که تو مشخصات زده 60fps:n21::n21::n21:حجم فیلماش هم به شدت بالاس و رم 16گیگ واسش کمه
در کل به نظر من سونی بیشتر از کانن ارزش خرید داره چه از نظر فیلمبرداری و چه از نظر عکاسی و این اولین و اخرین باری بود که از کانن دوربین میگیرم چون کانن هم کیفیت قطعات و هم کیفیت ساختش واقعا پایینتر از سونیه:n21::n21::n21: