[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امشب نود همه چی رو مو شکافانه نشون داد
من نظرم در مورد افشین پیروانی عوض شد
یه جورایی بهش کم لطفی شده و نباید اون شعار ها رو میدادند
اين فوتبال ايران خيلي يه فساد كشيده شده
پرسپوليس به نظرم امسالم از نظر نتيجه بد پيش نرفته ولي اين استقلاله كه غير طبيعي امتياز ميگيره
تا كي مدافعان جولو استقلال سوتي بدن؟
تا كي طالب لو قراره پتالتي بگيره
تا كي..................
متاسفانه تيم هاي قلعه نوعي اينجوري نتيجه ميگيرن از داور گرفته تا بازيكن ومربي حريف رو با وعده وعيد ها و
و كادو هاي نقدي وغير نقدي ميخرن تا تيمشون نتيجه بگيره
اينجور امتياز گيري وشايدم قهرماني فاقد اعتباره
وسلام
پرسپوليسم با صبر وتحمل هواداران انشا ا.. به روز هاي خوبش نزديك خواهد شد
سلام
ديشب تا نصفه هاي 90 را ديدم
معلوم نشد جريان 3 بار تكرار پنالتي چي بود و چرا نيكبخت كارت قرمز گرفت ؟؟
پیروانی بازم نشون داد که این کاره نیست حرفاش خیلی خنده دار بود
فقط حال کردم با مصاحبه علی کریمی آخرش هم که زوری آشتی کرد
آفرین . خدایی حرف دل منو زدینقل قول:
==================
کم به پیروانی بد بخت گیر بدین. آقا این تیم هیچی نداره . همه پشت سر هم حرف میزنن پیروانی چی کار کنه
دیشب آقای پیروانی می گفت من اولین باره می بینم که یک تیم جلو می افته اما تماشاچی باز هم ناراحته و چند بار تعجب کرد.
خوب نوکرتم وقتی تیم چند بازیه یا نه از ابتدای فصل بگیم بهتره،خوب بازی نمیکنه و تماشاچی توی گرما و سرما به عشق تیم و یک بازی روان میاد ورزشگاه در این شرایط حتماً باید حرکات موزون و خوشحالی از خودشون در بیارن.
پریشب لیورپول تا دقیقه 88 تو زمینش با چلسی ده نفره مساو بود اما من یکی که حال کردم با اون بازی زیبای لیورپول.اخرش هم اینقدر مربی تاکتیک عوض(تاکتیک ما=سانتر از راست،نشد سانتر از چپ،نشد بزن زیرش حتماً میشه)تا به گل رسید.
آقا یک مسئله ساده هست.تیم آقای پیروانی تاکتیک نداره.آقای پیروانی تو چند تا تیم تاکتیکهای مورد نظرش را امتحان کرده و قلقش اومده دستش؟که حالا می خواد تو پرسپولیس اجرا کنه؟
این تیم برای کوتاه مدت یک مربی داخلی جسور می خواد تا روحیه تیم را عوض کنه نه یک آدم صبور و احساساتی.و برای بلند مدت یک مربی بزرگ خارجی که چون جام باشگاهها نزدیکه منتفی باید باشه.
کاملا موافقمنقل قول:
این تیم الان به یک کودتا نیاز داره مثل همون کاری که آری هان انجام داد و تو چند تا بازی تیم از این رو به اون رو کرد و نتیجش هم بازی تماشاگر پسند و رسیدن به فینال حذفی بود
با اون بازی که پرسپولیس میکنه اگه صد تا گل هم بزنه تماشاگرا ناراحتننقل قول:
دیشب آقای پیروانی می گفت من اولین باره می بینم که یک تیم جلو می افته اما تماشاچی باز هم ناراحته و چند بار تعجب کرد.
چون اصلا فوتبال بازی نمیکنه. شده فوتبال بکش زیرش این که نشد پرسپولیس.
این آقا اگه عاشق پرسپولیس بود باید تا حالا استعفا میداد، آخه فاتحه پرسپولیس رو خونده.
خليلي ميرسه به داماش يا نه ؟؟
..