نقل قول:خداپدرتوبیامرزه کمکی بزرگی کردی مشکلم حل شد:11::11::11::40::40::40:نقل قول:
Printable View
نقل قول:خداپدرتوبیامرزه کمکی بزرگی کردی مشکلم حل شد:11::11::11::40::40::40:نقل قول:
دوستان من بازی arma 2 رو گرفتم فقط منو بازی زبونش المانیه (تو بازی انگلیسیه) و نمیشه به انگلیسی تغییرش داد.چجوری میشه منو بازی رو انگلیسی کرد؟؟
ممنون.
سلام دوستان
سيستمم چند وقته در اجراي بازي مشكل داره،وقتي بازي نصب ميكنم وارد بازي كه ميشم و
ميخوام شروع كنم يكدفه مياد بيرون و اين پيغام و ميده:
A problem caused the program to stop working correctly.
Windows will close the program and notify you if a solution is available.
اينم بگم كه قبل از اين اصلامشكلي در
اجراي بازي نداشت.
اينم مشخصات سيستم:
Cpu:i5 2500k
VGA: GTX 570
Ram:4G
ممنون ميشم كمك كنيد.
خواهش عزیزنقل قول:
کاری نکردم در ضمن بابام هنوز زنده س!!!!:31::31::31::11:
انشاالله طول عمرباعزت وسربلندی بده :11::11::11::40:نقل قول:
نقل قول:
اگه بتونی کرک انگلیسیش رو پیدا کنی حل میشه .
نقل قول:
خاموش کردن آنتی ویروس به دلیل این هستش که بعضی از فایلهایی که برای کرک کردن بازی استفادهخ میشن در اصل -- کننده ها هستن و اگه آنتی ویروست روشن باشه نمی زاره که به کارش برسه . برای سی دی دومت هم یه بار دیگه تستش بگیر و اگه نشد مشکل از اون هست و دنبال سی دی دوم جدید بگرد.
نقل قول:
دوست عزیز آپدیت کارت گرافیک و مادربوردت رو نصب کن و برنامه های کمکی مثل انویدیا فیزیک و فریم ورک و ... رو هم به همین صورت . انشاا.. که حل میشه
سلام
من pes2012 رو روی pc نصب کردم بازی رو که اجرا می کنم همون اول یه صفحه سیاه می باد که سمت چپ پایین صفحه یه حلقه آبی رنگ می چرخه ! خیلی منتظر موندم همون جا می مونه و بازی رو اجرا نمی کنه!!!
توی setting هم همه قطعات رو good می نویسه!!!!!
مشخصات سیستم:
cpu:AMD phenom ii x4 970
ram: 4GB
vga: radeon HD 6750
ویندوز: سون 64 بیتی
سلام دوستان من بازی the cursed crusade رو تازه نصبیدم ولی این ارور رو میده
the program cant start because luaplus5.1_r_2008.dll is missing from your computer.try reinstall the program to fix this problem.
با دوتا سیستم امتحان کردم همین مشکلو داره
لطفا بگید برای حل این مشکل چیکار کنم؟
توی ی پست خارجی هم یکی همین مشکلو داشته ولی متاسفانه من زبانم خوب نیست سر در نمیارم:41:
کد:http://www.demonoid.me/files/details/2737195/005035366840
دوستان لطفا سریع یاری کنید ک اگ مشکل از دی وی دیه بازیه برم بپسمش:19:
سلام
من بازی pes12 رو رو لپ تاپم نصب کردم واسه نصب هیچ مشکلی نداشتم ولی بازی اجرا نمیشه میگه کارت گرافیک کم هست در صورتی که 2 گیگ هست!!!!!!
مشخصات لپ تاپ:
dell xps l502x
ram: 8g
گرافیک : 2g
cpu: core i7
حالا من شنیدم که باید لپ تاپ تو شارژ باشه این کار رو هم کردم ولی نشد!!!!تو رو خدا کمک کنیدددددددددددد!!!!!!!
واسه كال اف ديوتي ميشه ! بگيد سيستم مورد نيازش چيه !؟