نقل قول:
ممنون از نصیحتتون ، درست می فرمایید.
آخه متاسفانه من هم متاهل هستم هم دو تا بچه دارم
به زور وقت برای بازی پیدا می کنم
نمی خوام تعریف کنم از خودم که حرفه ای هستم ، اما خوب حداقل از اینایی که توی برنز هست که سرترم
فکر کنم حداقل بالای 500 تا رنک هم بازی کردم ، حقش نیست بیوفتم با اینا
من کلا LOL رو به نیت رنک بازی می کنم،اصلا بدون رنک بهم نمی چسبه ، اونم که اینجوری
وقت زیادی هم ندارم بخوام مثلا 200-300 دست بزنم بیام بالا ، خیلی بشه هفته ای 3-4 دست رنک
کاش یک راهی بود میشد Snowball کنم
بیشتر Sup میرم از نوع Aggressive و اکثرا اگر adc بوق نباشه Lane رو می بریم ، اما امان از MID و TOP که فاتحه می خونن که نمیشه جمعش کرد.
ببین من خودم تو پلایس منت سیلور 4 افتادم تنهایی کرری کردم شدم سیلور 2 بعد ریلوت 2 هفته به من هر چی فید افک ترول داد به تیم رو به رو همه چلنجر ما شدیم سیلور 4 بعد هم الان سیلور 5
نقل قول:
حالا من یه نصیحت برادرانه بکنم :n09:
یه Bot بگیر بزن دهن همشونو سرویس کن. هیرو هایی بردار که Combo هاشون سخته، Syndra ، Kata ، Orianna حالا الان نمیدونم کدوم هیرو ها Snowball خورشون ملسه و قوی شدن. ولی با ماهی 30 تومن یا حتی Bot های مجانی هم هست، میتونی 1v5 تیم رو Carry کنی. League of Legends ارزشش از این بیشتر نیست... :n35:
یک Community پر از Troll ها و Flamer ها و کلا در یه کلمه بازی Toxic که هیچ غلطی هم تاحالا در موردشون نکردن سازنده هاش و فقط به مسابقات خودشون میرسن که پولشو بزنن به جیب. مهم ترین خبرشون این شده که Support تیم فلان چرا رفت تیم فلان! خب به ما چه؟ Bot بزن اگه اینقدر برات مهمه که به Rank های بالا برسی، یه Cheater اضافه شده به این بازی Toxic چیزی رو عوض نمی کنه. اگر هم واقعا با این وضع از این بازی هنوز لذت میبری که خب همینه و تغییری هم نخواهد کرد.
اقا این بوت چیه؟ من شنیدم بوت که فقط میره میمیره که افک نباشی و لول آپ شی. قشنگ توضیح بده