میگن نامحدوده ولی با ضریب اشتراک 1 به 10 !!!نقل قول:
نمی دونم سرعت واقعیش چقدر میشه
Printable View
میگن نامحدوده ولی با ضریب اشتراک 1 به 10 !!!نقل قول:
نمی دونم سرعت واقعیش چقدر میشه
نکنه فوتوشاپه عین اون دفعه :21::31:نقل قول:
همه محدودها رو روی دو مگ میبندن اما سرعتتون حداکثر downstreamنیست، 2مگ حداکثر باید سرعت 256Kb باشه. سرویس 512چه سرعتی میده؟
من هم داشتم هم تازگی پرسیدم tra یا cra ها رو محدود میکنن به دایالاپ...
مشکل شبانه من همچنان حل نشده مونده...
20 روز حجم دانلود از 700 مگ بوده الان 350 مگ
اگه معمولی و یکسره وصل بودم همون 5 رو اول 700 مگ تموم میشد
دزدآفلاین لعنتی
1- Ip خودتون رو عمومی هیچ جا نزارید اینقدر مودم ها و سیستم عامل ها و مرورگرها Exploit دارند که بعدا دیدید عکساتون داره share میشه تعجب نکنید . به خصوص که توی انجمن میشه آمار ریز و درشت شمارم در اورد.(حتی اگه تغییر کنه بازم Rang ثابته)
2- به نظر من اونایی که از شبانه پارس ناراضی ان بهتره برند سراغ شرکت های ناشناسی که شبانه دارند، چون ISP ها تا مشهور میشند همین وضع برای یه عده هست یا اینکه ببینید کدوم شرکت ها به تازگی مرکز مخابراتی تون رو Support می کنند.
در مورد من فکر می کنم چون پارس تازگی مرکز مخابراتی من رو پشتیبانی می کنه شبانش خوبه شلوغ که بشه میشم مثل شما.
من از همون روزای اولی که ADSL پارس برام فعال شد آنتی ویروس NOD32 داشتم و دو سه روز اول نود 32 یه پیام میداد که یک آی پی میخواد به کامپیوترم دسترسی پیدا کنه. یادم نیست پیامش کاملا چی بود اما این کلمه ی Exploit یا Explicit هم توش بود و بعدها دیگه این پیام ظاهر نشد.البته سرعتم هم تو همون دو سه روز اول خوب بود و بعد افت کرد.به نظر شما ممکنه ه.ک شده باشم و سرعتم پایین اومده باشه؟ آخه فقط شبا مشکل سرعت دارم.من دو تا ویندوز دارم و وقتی تو ویندوز xp هم میرم سرعت شبانه با ویندوز اصلیم (Seven) فرقی نداره.نقل قول:
دوستان حساب کاربریتون رو چک کنید.1 گیگ باز رفت تو پاچه من فعلا :13:
دیشب دانلود بهتر شده البته لینک اگر بیشتر هم میذاشتم شاید میگرفت سرویس یک مگ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته درستش اینهنقل قول:
دزد افتوبه لاین
ببخشید بابت این پست ولی 3 روز اینترنتم قطع بود تازه الان وصل شد بعد از اون 3 روزی که از قرار دارم کم شد به من ندادند و گفتند به ما ربطی نداره و مشکل مخابرات هست:41:.