اگه میخوای ثابت شه چند تا گلد بفرست اگه نتونستم پیدا کنم اونموقع قبول دارم :27:نقل قول:
زیاد اصرار نمی کنم ولی ...
من از هر راهی رفتم نتونستم پرمیوم بخرم چیکار باید بکنم ؟
Printable View
اگه میخوای ثابت شه چند تا گلد بفرست اگه نتونستم پیدا کنم اونموقع قبول دارم :27:نقل قول:
زیاد اصرار نمی کنم ولی ...
من از هر راهی رفتم نتونستم پرمیوم بخرم چیکار باید بکنم ؟
پرمیوم آرش یک سایت هست از اونجا می خرهنقل قول:
ضمنا من عصای اول و دومم را بدون پرمیوم پیدا کردم خودشم بعد اینکه 2 ماه اینا پرمیوم فعال بود و دیگه مایوس شده بودم
اینجا را بخونی می فهمی خودشم به تاریخشم نگاه کن و به پستم دقت کن تا ببینی ویرایشم نکردم
کد:http://forum.the-west.net/showpost.php?p=416806&postcount=414
منم عصا رو پیدا کردم ولی تو ورد 9 با کاراکتر دختر ! :41: شانس نداریم که ...
به هيچ وجه رسيك دعوت كردن ايشون به شهر رو به جان نخريد :27:نقل قول:
يه بار توي ورلد 2 ميخواست بياد شهر من هي اون دست اين دست ميكردم تا جا باز بشه رفت خودش يه شهر زد و هتل زد براي خودش :27::27::31::31::31:
بچه ها قدم اول مشخص شد : پسوردش 9 رقميه :31::31::31:نقل قول:
كاملا تكذيب ميشه !! 7 تا ايراني باتجربه منهاي يكي :27::27::27:نقل قول:
نه من پسوردت يادم نيست :10:نقل قول:
ماشالا بادام زميني مزمز ميخوري انقدري شدي ؟ :31::31:نقل قول:
سعيد مثلا خودش نميخواست اينجا بگه كه بعد 57 روز رفتش ورلد 9 رو رنك 3-4 شد :31::31: توي ياهو به من گفتش كه بيام اينجا بگم ايشون بعد 57 روز و 13 ساعت و 25 ثانيه وارد ورلد 9 شدند و در 4 ماه و 32 :27: روز و هشت ساعت و 12 ثانيه كه مصادف با 13 ايپريل 2009 و مصادف با 1427 جمادي الاول و مصادف با خرداد سال 1388 به رنك يك رقمي رسيدند :27::27: همه اينارو توي ياهو بهم گفت بيام اينجا بگم :31::31::31:نقل قول:
قبلا يك سايت بودش كه من پريميوم تريبال ازش ميخريدم و پريميوم همه ي بازيهارو هم داشت به خصوص وستنقل قول:
آرش آدرسش رو داره من فراموش كردم ... آرررررش ؟ ( همون حميـــــــد ؟ :31::31::31: )
ميگم عصا رو توي پروفايلت خوب نگه داره يه دفعه ميره توي اونجاي كاراكترت حالا بيا و درش بيار :27::27::27::27::27::27:نقل قول:
چند تا هست:نقل قول:
قبلا يك سايت بودش كه من پريميوم تريبال ازش ميخريدم و پريميوم همه ي بازيهارو هم داشت به خصوص وست
آرش آدرسش رو داره من فراموش كردم ... آرررررش ؟ ( همون حميـــــــد ؟ )
حسین دلبری:
بقیه رو حال ندارم جواب بدم :))کد:www.farsifile.com
کی رو دارم میبینم......نقل قول:
کاربراني که اين گفتگو را مشاهده ميکنند: 2 (2 کاربران و 0 مهمان)
Baltaza*, Haj_Amoo
حاجی نوکرتم م م م م م
---------- Post added at 07:48 PM ---------- Previous post was at 07:47 PM ----------
باز وست چت زد !!
برا سعید و چاقال و من جنسیت اشتباه میگیره :دی الان هم کارکتر منو اشتباه گرفت : ))
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو رو خدا ببین کی میخوام نوروز رو تبریک بگم!!
===
من رو باش!!
11 روز قبل از عید و تا 4 روز بعدش کسی اینحا اصلا پست نداده!! تبریک که جای خود دارد!!
پس اولین نفرم! بله؟
بچه ها همه بلند بشين حاجي اومده :31:نقل قول:
عجب حافظه ای داری پسرنقل قول:
نوشته شده توسط هشت پا
خب فکر کردم سرکاریه رفتم یه جای دیگه:13:
نقل قول:
نوشته شده توسط کروکودیل
آره منم باور کردم.:10:نقل قول:
نوشته شده توسط خرچنگ
ماهی را هر وقت از آب بگیری تازه هست :10: عیدت مبارکنقل قول: