راهی هست که رو ویندوز سون اجرا بشه
Printable View
راهی هست که رو ویندوز سون اجرا بشه
عزیزم صفحه قبل رو خوب نگاه میکردی جواب شما رو داده بودمنقل قول:
اخطار میاره یا نه ضمنا" قبلا" هم با اون بازی انلاین بازی کردینقل قول:
پچ رو بازیت نصبه؟
دوست من درودنقل قول:
آقا من آموزش پی دی اف شما رو دانلود کردم.
پچ و آنتی هم دانلود کردم و نصب کردم...وقتی آنتی چییت رو اجرا میکنم این ارور رو میده
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من اموزش چیت میخام بابا یکی نیست درست به ما یاد بده
دوست عزیز برنامه رو حذف کن بعد ویندوز رو ریستارت کن بعدا" هم دوباره برنامه رو نصب کن ولی باید اخرین ورژن برنامه باشه ببین درست میشه اگه نشد اون تکست که برات باز میشه رو برام بزار متن توش رو میگمنقل قول:
موفق باشید
دوست عزیز من اموزش زو بهت میگم ولی چیت هارو بهت نمیدم نکه نمیخوام اذیتت کنم برای این بهت نمیدم که میری انلاین بازی میکنی و مردم ازاری میکنی :5:نقل قول:
من اموزش چیت میخام بابا یکی نیست درست به ما یاد بده
اول برای فعال شدن تو کنسول بازی اینو تایپ کن
sv_cheat 1
restart
این دوتای بالا رو دونه دونه وارد کن
بعد از رستارت چیت هارو بزن یکیش مربوطه به پوله
implus 101
سلام
میشه چند تا سرور خوب معرفی کنین که 4 تا آدم توش پیدا بشه ...
من اولین بارمه که کانتر بازی میکنم و اصلا اولین بارمه که یه بازی رو آنلاین بازی میکنم ...
یه سرور پیدا کردم که فقط یه نفر توش بود و اونم تق و توق از 50 کیلومتری میزد من رو میکشت همین که من برای اولین بار کشتمش بهش بر خورد و گذاشت رفت !!!
یه سروری باشه که حداقل 5 نفر تو هر تیم باشن ...
ممنون و همگی موفق باشین
Ip ای پی جدید سرور
10.7.229.201:27015 CsNini.IR | Public Server [Baby Group] sXe 8.7
CsNini.IR | Deathamatch Server [Baby Group] sXe 8.7 10.7.229.204:27016
لطفا اطلاع رسانی کنید
گروه ما برای بالا بردن سطح کیفیت پینگ و تیر خوردن بهتر بر روی شبکه ی ملی قرار گرفته و دائمی شده
برای آموزش انلاین بازی کردن کانتر اینجا کلیک کنید Portal Site & Server Forum
http://forum.csnini.ir/showthread.php?tid=2کد:Site Portal www.CsNini.IR & Forum Www.CsNini.Ir
ورژن 35 رو نصب كردم مشكل حل شدنقل قول:
اما يه مشكل جديد دارم
وقتي به يه سرور وارد ميشم به اول اسمم يه چيزه ديگه اضافه ميشه:13::13:
بايد چيكار كنم؟
چند تا هم ip بديد
ممنون ميشم
سلامنقل قول:
آقا من پاک کردم دوباره نصب کردم و دقیقا همین اروری که تو عکس میبینید رو دوباره دیدم.... ظمنا باید تو پوشه خود بازی نصب بشه؟
میشه به من آموزش چیت یاد بدید لوتفن:43:
دوستان،لینک دانلود بازی رو لطفا میشه بزارید؟
شما باید در قسمت options در قسمت Video / Color Quality باید 32 بیت کنی
salam..mishe be joz master game ke hame tosh chater va wall daran ye server morarefy konid mesle adama bazi konan..mrc..
لینک دانلود کانتر 1.6
کد:http://www.--------------/8628249/cs16full-v7.exe/
همتون چیت میزنید ونوقت ما چیت میخایم کسی بلد نیست جونه خودتون مگه میشه همهی شوما چیتر نباشید اونوقت همتونم کلن A باشید آره جونه خودتون همتون چیترید
سرور جدید کانتر که پینگش عالیه 10.7.229.201:27015
10.7.229.201:27015 CsNini.IR | Public Server [Baby Group] sXe 8.7
سرور جدید کانتر 1.6
نقل قول:ناراحت نباش دوست من اگه میخوای یاد بگیری من نشونت میدم من تا حالا نه کلن بودم نه چیت زدم ولی تو همه فروم ها من اینارو دیدم برای فعال شدن چیت ها اول تو کنسول بزن sv_cheat 1 بعد restart بترتیب واردشون کن و در سوم بار اسم رمزو تایپ کن همین ولی از ما گفتن بود تو هر جای که بری چیتر پیدا میشه ولی دوست عزیز من مردونه باهات حرف میزنم من تا حالا این کارا رو نکردم و دوماه اصلا" وارد بازی انلاین کانتر نشدم پس همه رو نگووووووووونقل قول:
میشه به من آموزش چیت یاد بدید لوتفن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا هم دوتا عکس که کلی چیت توشونه ولی از سی دی بازیم در اوردمم امیدوارم بتونی پوز اون چیتر های دیگه رو بمالی :31:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اقا سعید
دقیقا" برای این مشکل من که داشتم این کار رو کردم حل شد ولی باید رو ایکون hl.exe کلیک راست کنی پروپرتایس رو بزن بعد برو compatibility بعد run the programm compatility رو تیک دار و اونو به سورس پک دو یا nt 5 بذار اگه نشد دیگه نمیدونم بگم چی جز نصب دوباره ویندوزنقل قول:
سلام
آقا من پاک کردم دوباره نصب کردم و دقیقا همین اروری که تو عکس میبینید رو دوباره دیدم.... ظمنا باید تو پوشه خود بازی نصب بشه؟
در اخر هم برای اینکه بدونید که سرور های پیدا میشن که پینگشون خوبه بری تو سایت game-monitor
اونجا کلی سرور ایرانی خارجی با پینگ خوب میتونید بدست اورید
در اخر هموتون موفق باشید
عیدت مبارک
(:
سلام دوستان
من وقتی می خوام به یک سرور کانکت بشم کانتر بسته می شه! و ارور می ده
می خواستم بدونم مشکل از کانتر یا پچ یا آنتی چیت؟
مرسی
سلام خدمت دوستان پيشاپيش عيد و به همه تبريك ميگم ميخواستم ببينم كسي cfg خب و كامل سراغ داره ؟
سلام دوستان من نمی تونم تو ویندوز 7 کانتر بازی کنم وقتی وارد سرور می شم اخطار می ده که sxe اجرا نیست در حالی که من این برنامه رو اجرا کردم و از برنامه پرت هم نشدم باید چی کار کنم
اگر چاره ای ندارید یک چندتا سرور معرفی کنید که sxe نخواد
دوستان سلام
راستش من زیاد اهل بازی نیستم اما چند سال پیش بازی کانتر نسخه ی condition zero رو بازی کرده بودم که از واقعی بودنش خوشم اومد و رفتم مجموعه شو گرفتم که تا مدتی همون نسخه ی condition zero رو بازی میکردم و امروز گفتم source 2 رو نصب کنم
اما وقتی رفتم تو خود بازی و create server رو زدم دیدم فقط خودمو خودم یه کم که با قسمتهای مختلفش ور رفتم دیدم که این بازی واسه آنلاین و شبکه ای طراحی شده که ظهری به اینجا مراجعه کردم و دیدم دوستمون در پست اول چگونگی اضافه کردن بازیکن رو زحمتش کشیدن
اما واسه منی که نمیخوام شبکه ای بازی کنم چطوری میشه تنظیمات تعداد بازیکنها رو ذخیره کرد که هر بار بازی رو از نو شروع میکنی هی بازیکن نخواد که اضافه کنی
سلام دوستان
پیشاپیش عید رو به همتون تبریک میگم
میشه سروری رو معرفی کنید که امکان چیت زدن توش نباشه و همه عین آدم توش بازی کنن ...
من 2 ، 3 روزه که شروع کردم و تو همین 2 ، 3 روز چیزایی دیدم که شاخ در آوردم
مثلا یکی رو دیدم که تو 2 ثانیه میتونست همه ی بازیکنهای رقیب رو با چاقو بدون اینکه اصلا بدونه اونها کجان بکشه و تو حالت عادی هم وقتی چاقو دستش بود میتونست 50 تا 100 متر (در مقیاس بازی) تو کسری از ثانیه به جلو بره !!! در واقع غیب میشد و 50 متر جلوتر ظاهر میشد !!!!
یا یکی رو دیدم که اصلا احتیاجی به نشونه گیری نداشت !!! حتی احتیاجی به شلیک کردن نداشت !!! فقط کافی بود که دشمن رو ببینه ، بدون نشونه گیری اسلحه اش شلیک میکرد !!! حتی با تفنگ دوربین دار هم که بدون روشن کردن دوربین زدن به هدفی که مثلا 100 متر باهات فاصله داره غیر ممکنه این کار رو میکرد در واقع کافی بود یه تفنگ بگیره دستش و اینور و اونور بره !!!
یا کسانی رو دیدم که با نارنجک فلش کور نمیشدن ویا کسانی که جوری با سرعت حرکت میکردن که بازی رو با مسابقات دو اشتباه میگرفتم !!!!
یا کسانی که با وجود خالی کردن یه خشاب از فاصله ی نزدیک بهشون فقط 25 تا 50 تا از جونشون کم میشد ...
برای من تازه کار که همینطوریش هم حریف کسی نمیشم بازی تو یه همچین سرورهایی غیر ممکنه ...
لطف کنید و سرورهایی رو که بازیکنانش پاک هستن و از چیت توشون خبری نیست به من معرفی کنید
ممنون و موفق باشید
در سرورهای -- شده اگر ادمین درست نباشه همین جوری میشه. راه حل یافتن سرورهای معتبر هست. موقعی که من بازی میکردم گیم زون و مستر گیم خوب بودند. بهترین راه حل هم خرید استیم و بازی در سرورهای پولی هست.نقل قول:
سلام دوستان
میشه سروری رو معرفی کنید که امکان چیت زدن توش نباشه و همه عین آدم توش بازی کنن ...
مثلا یکی رو دیدم که تو 2 ثانیه میتونست همه ی بازیکنهای رقیب رو با چاقو بدون اینکه اصلا بدونه اونها کجان بکشه و تو حالت عادی هم وقتی چاقو دستش بود میتونست 50 تا 100 متر (در مقیاس بازی) تو کسری از ثانیه به جلو بره !!! در واقع غیب میشد و 50 متر جلوتر ظاهر میشد !!!!
یا یکی رو دیدم که اصلا احتیاجی به نشونه گیری نداشت !!! حتی احتیاجی به شلیک کردن نداشت !!! فقط کافی بود که دشمن رو ببینه ، بدون نشونه گیری اسلحه اش شلیک میکرد !!! حتی با تفنگ دوربین دار هم که بدون روشن کردن دوربین زدن به هدفی که مثلا 100 متر باهات فاصله داره غیر ممکنه این کار رو میکرد در واقع کافی بود یه تفنگ بگیره دستش و اینور و اونور بره !!!
یا کسانی رو دیدم که با نارنجک فلش کور نمیشدن ویا کسانی که جوری با سرعت حرکت میکردن که بازی رو با مسابقات دو اشتباه میگرفتم !!!!
یا کسانی که با وجود خالی کردن یه خشاب از فاصله ی نزدیک بهشون فقط 25 تا 50 تا از جونشون کم میشد ...
برای من تازه کار که همینطوریش هم حریف کسی نمیشم بازی تو یه همچین سرورهایی غیر ممکنه ...
لطف کنید و سرورهایی رو که بازیکنانش پاک هستن و از چیت توشون خبری نیست به من معرفی کنید
ممنون و موفق باشید
---------------------------------------------------
به شخصه به دلیل مجانی بودن در حال بازی battle Field Heroes بازی می کنم.
خب دوست عزیز یه عکس از ارورت بزار یا کل متن رو برام بذار احتمالا" یه تکست باز میشه وقتی میای بیرون !؟نقل قول:
عید شما و تمامی دوستان مبارک میتو سلام خدمت دوستان پيشاپيش عيد و به همه تبريك ميگم ميخواستم ببينم كسي cfg خب و كامل سراغ داره ؟نقل قول:
سلام خدمت دوستان پيشاپيش عيد و به همه تبريك ميگم ميخواستم ببينم كسي cfg خب و كامل سراغ داره ؟
عید شما هم مبارک میتونی از سایت زیر فایل های مورد نظر رو دان کنی زیادند
کد:http://www.cstrike.ro/config_files.php
کد:http://counter-strike.lg.ua/cfg.html
شما باید برید جدید ترین ورژن رو دانلود کنید و اول انتی چیت رو اجرا کنید بعد وارد بازی شوید برای دیدن ای پی سرور های جدید میتونید وارد سایت game-monitor شویدنقل قول:
سلام دوستان من نمی تونم تو ویندوز 7 کانتر بازی کنم وقتی وارد سرور می شم اخطار می ده که sxe اجرا نیست در حالی که من این برنامه رو اجرا کردم و از برنامه پرت هم نشدم باید چی کار کنم
اگر چاره ای ندارید یک چندتا سرور معرفی کنید که sxe نخواد
دوست عزیز اگه کانتر سورست پیشرفته سهت میتونی از اول اونو درست کنی یعنی وقتی creat server رو مزنی اونجا یه منو مخصوص بات ها یه منو مخصوص نقشه و پول و غیره هستش در اونجا باید درستش کنیدنقل قول:
دوستان سلام
راستش من زیاد اهل بازی نیستم اما چند سال پیش بازی کانتر نسخه ی condition zero رو بازی کرده بودم که از واقعی بودنش خوشم اومد و رفتم مجموعه شو گرفتم که تا مدتی همون نسخه ی condition zero رو بازی میکردم و امروز گفتم source 2 رو نصب کنم
اما وقتی رفتم تو خود بازی و create server رو زدم دیدم فقط خودمو خودم یه کم که با قسمتهای مختلفش ور رفتم دیدم که این بازی واسه آنلاین و شبکه ای طراحی شده که ظهری به اینجا مراجعه کردم و دیدم دوستمون در پست اول چگونگی اضافه کردن بازیکن رو زحمتش کشیدن
اما واسه منی که نمیخوام شبکه ای بازی کنم چطوری میشه تنظیمات تعداد بازیکنها رو ذخیره کرد که هر بار بازی رو از نو شروع میکنی هی بازیکن نخواد که اضافه کنی
خب دوست عزیز من برای ترتیب دان به بحث و مشکلتون و یا کنجکاویتون پاسخ میدم و مورد به موردنقل قول:
سلام دوستان
ممنون و موفق باشید
1- میشه سروری رو معرفی کنید که امکان چیت زدن توش نباشه و همه عین آدم توش بازی کنن ..
این جور سرور ها پیدا میشه ولی به ندرت و در کشور خودمون یه خیال محض به نظر من در این رده زمانی و با این سرعت کم کو پول نچندان که نمیشه سورس راه انداخت
.
2- مثلا یکی رو دیدم که تو 2 ثانیه میتونست همه ی بازیکنهای رقیب رو با چاقو بدون اینکه اصلا بدونه اونها کجان بکشه و تو حالت عادی هم وقتی چاقو دستش بود میتونست 50 تا 100 متر (در مقیاس بازی) تو کسری از ثانیه به جلو بره !!! در واقع غیب میشد و 50 متر جلوتر ظاهر میشد !!!!
اینها همش چیت هست که دوتا عکس گذاشتم مربوط به اینا ولی حیف که انسانهای نا انسان زیاد پیدا میشن من از انلاین بازی کردن حالم بهم میخوره با این چیترها
اینطوری که میگی این هم چیته ولی یه موقع ها یارو نشونه رو اماده میکنه و سویچ میکنه به یه جا و دشم ن اومد میزنه و میکشه ولی از لفظ شما من هم اینجوری که میگی زیاد دیدم راست میگی انسان شاخ درمیاره که اینها با این چیتها حال میکنن یا نهههههههههههه فقط میتونن حال مارو بگیرن که میامی یه دست مردونه بازی کنیم
برای نارنجک فلش وقتی میندازند رو به روت زود قبل از منفجر شدن بهش پشت کنه و به بالا نگاه کن اینجوری اثر نمی کنه
خب دوست عزیز شما تازه کارید وقتی تیر اندازی میکنید دستپاچه میشد همه شه در فواصل نزدیک به جای اینکه چشمتون به نضونه باشه به تیر باشه که به چه جای مخوره چون اصلحه لگد میزنه نمیتون خوب کنترلش کنی برای بتر تیراندزی کردنت باید روبه یه دیوار وایستی و تموم اسلحه یا 3 تا 5 تیر 5 تیر به دیوار بزنی وسعی کنی به یه جا بزنی اینطوری میتونی با تمرکز روی اسلحه قدرست نشونه گیریت رو ببری بالا ضمنا ازمن گفتن بود از اسلحه های کلاش و ام پی 4 و awp استفاده کن برای کلاش و ام پی میتونی 4 تا 4 تا بزنی و همیشه نشونه خود رو به کله بازی کنان دشمن بگیر اینجوری هدشات میکنی ویا رو رو نفله میکنی
کاشکی منو میدید تو اول بازی کردنم 20 بار میمردم یکی رو نمیکشتم ولی الان همه خوب خوب نشدم و ولی انقدر خوب شدم که میتونم چندتای رو بگشم الان هم که با بات ها بازی میکنم با اخرین درجه سختی expert بازی میکنم همش هم هد شات
آرزوی مفقیت برای تمامی دوستان و پیشاپیش عید تمامی دوستان و مدیران و کاربران مبارک
سلام دوستان،من وقتی تو این سرور میرم،بازی هنگ میکنه:
10.7.229.201:27015
بدون هیج اروری قفط هنک می کنه و close می شه!کد:[خب دوست عزیز یه عکس از ارورت بزار یا کل متن رو برام بذار احتمالا" یه تکست باز میشه وقتی میای بیرون !؟
سلام من جدیدترین ورژن رو دانلود کردم قبل از اینکه بازی کانتر رو اجرا کنم این برنامه رو اجرا می کنم باز هم اخطار میدهنقل قول:
شما باید برید جدید ترین ورژن رو دانلود کنید و اول انتی چیت رو اجرا کنید بعد وارد بازی شوید برای دیدن ای پی سرور های جدید میتونید وارد سایت game-monitor شوید
تو ویندوز XP این اخطار رو نمی داد
ولی تو این ویندوز ااخار میده الان این ویندوز اکس پی هم نصب نیست که توی اون بازی می کردم
دوست عزیز احتمالا" یه فایلی هست که به بازی نمیخوره مثل GameUI.dll ائن حذف کن و برو تو بازی اگه بازم نشد مربوطه به پوشه dlls که در اون باید دوتا فایل باشه mp.dll cs_amd64.so به غیر از این دوتا هرچی بود حذف کن ولی اول ازشون بکاپ بگیرنقل قول:
تقریبا" این مشکل جواب خاصی نداره من برای مطمئین شدن خدود ده تا یا زیادتر رفتم هیچ چیز خاصی نیافتم
یه ویروس کشی کن و فایروالت و اتو اپدیت ویندوزت رو خاموش کن ببین درست میشه
خب برو تو دارکتوری بازی و روی hl.exe راست کلیک کننقل قول:
سلام من جدیدترین ورژن رو دانلود کردم قبل از اینکه بازی کانتر رو اجرا کنم این برنامه رو اجرا می کنم باز هم اخطار میده
تو ویندوز XP این اخطار رو نمی داد
ولی تو این ویندوز ااخار میده الان این ویندوز اکس پی هم نصب نیست که توی اون بازی می کردم
Right Click on the icon > Properties > Compatibility tab > Check run in compatibility mode
اگه خود بازی کانتر اجرا میشه همین کاررو روی ایکون اصلی کانتر انجام بده
قسمت Compatibility رو هم دستکاری کردم ولی فایده نداشتنقل قول:
خب برو تو دارکتوری بازی و روی hl.exe راست کلیک کن
Right Click on the icon > Properties > Compatibility tab > Check run in compatibility mode
اگه خود بازی کانتر اجرا میشه همین کاررو روی ایکون اصلی کانتر انجام بده
دوست عزیز شرمنده این مشکل دقیق راه حلی نداره همین راه بالا رو برای sXe Injected ازمایش کن شاید درست شهنقل قول:
درسته حق با شماست فکر نمی کنم راه حلی داشته باشهنقل قول:
روی sxe هم انجام داده بودم کار نکرد تنها راهش تنها راهش سرور های هست که برنامه انتی چیت روش نصب نیست
از دوستان کسی هست که یک چند تای سرور ایرانی معرفی کنه که انتی چیت نخواد
یه سوال
جاستین دجانگ کیه؟
آخه تو مپ dust2 اسمش تو یه فضای بیرون مپه !
In memory of justin deJong
آقا یه زمینی هست که خیلی کوچیک هست
وسطش آب هست خودش برامون تفنگ هم گذاشته
سمت راست پله هسا که بالاش اسنایپره
اسم این زمین چیه؟
شاید یکی از دوستان و یا همکاران فعال این سور باشه مه درگذشته چون این نوشته به احتمال 95 درصد مال وفات ایشونه منم دقیق نمیشناسمشنقل قول:
منم تو این نقشه بازی کردم تو سرور ی بود که همش چیت میزدند یکی درست و حسابی بازی نمیکردنقل قول:
آقا یه زمینی هست که خیلی کوچیک هست
وسطش آب هست خودش برامون تفنگ هم گذاشته
سمت راست پله هسا که بالاش اسنایپره
اسم این زمین چیه؟
میتونی اینجا بگردی
موفق باشیکد:http://www.fpsbanana.com/mapcats/23
سلام به همه ی دوستان
یک هفته از بازی کردن من گذشت
الان اوضاعم بهتره و راحتتر میتونم بازی کنم
یه سری اطلاعات هم راجع به این چیترها به دست آوردم که براتون میزارم
تو بازی آنلاین اصلا نمیشه چیت زد مگر اینکه رو سرور بازی کنید ...
در عوض یه سری نرم افزار -- هست که از اونها برای ه ک کردن SXE استفاده میکنن
یکی از برنامه ها Waller هستش که با اجرای اون میتونید دشمنان رو از پشت دیوار ببینید !!!! و دود و فلش هم بهتون تاپیر نداره و سرعت رو هم زیاد میکنه !!! من این نرم افزار رو برای sxe 8.7 پیدا نکردم ولی ورژن قدیمیش رو آفلاین امتحان کردم ، حتما برای شما هم پیش اومده که تو بازی آنلاین هر کاری کردین نتونستین جایی پنهان بشید !!!
یه نرم افزار دیگه هم هست که کار Auto Aim رو انجام میده !!!! یعنی طرف یه تفنگ میگیره دستش و اینور اونور میره و به محض اینکه کسی رو ببینه اسلحه به صورت خودکار هدشات میکنه !!!
واقعا نمیدونم چه لذتی از اینجور بازی کردن میبرن ؟!!!
مثلا بری تو تاپ 15 سرور که چی بشه ؟ بگن بابا اینکاره !!! خودت چی، نمیدونی چیکار کردی ؟ خودت هم میتونی به خودت افتخار کنی ؟ چی شد که ما ایرانیها اینقدر عقده ای شدیم ؟
سلامنقل قول:
شما توی کدوم سرور معمولا بازی می کنی و با چه اسمی؟
حالا یه سوال
من می تونم برای خودم یه سرور بسازم رمز هم براش بذارم و فقط آی پیم رو به یک عده ی خاص بدم؟ کسانی که مطمینم اهل تقلب نیستن.
اگه آره چیطوری؟
یه سوال دیگه
زمین های زومبی کلی فایل واسه دانلود داره
میشه یه لینک بدید که الان دانلودش کنم؟
دوستان سلام سال نوتون مبارک
اگه میشه چند تا سرور ایرانی خوب معرفی کنید که شلوغ باشه و همیشه باز باشه.
ممنون
من از این سرور استفاده می کنم 95.38.60.109 که مال انجمن سرورهای گیم ایران یا همونهستش که بدک نیست. SXE آخرین ورژن هم لازم داره.کد:http://www.irgs.ir