میتونی از سیم کارت معمولی استفاده کنی از نظر سرعت به نظرم فرقی نداره فقط بسته هاش ممکنه دردسر بشه.نقل قول:
از اونجایی که فروشنده دی جی کالا نبوده زیر بارش نمیره احتمالا.
حالا شما فشار بیار
Printable View
میتونی از سیم کارت معمولی استفاده کنی از نظر سرعت به نظرم فرقی نداره فقط بسته هاش ممکنه دردسر بشه.نقل قول:
از اونجایی که فروشنده دی جی کالا نبوده زیر بارش نمیره احتمالا.
حالا شما فشار بیار
بله، ملتفم، ولی همونطور که میدونین الان قیمت بستههای TD-LTE خیلی مناسبتر شده. سیمکارت عادی جذابیت نداره.نقل قول:
پیگیری کن از خود دی جی کالا یا شماره فروشنده اصلی رو بگیر ازشوننقل قول:
چرا حالا از دی جی گرفتی ؟ تخفیف زده بود؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
زیاد از دیجیکالا خرید میکنم، اینم از اینا خریدم، اشتباه کردم. تخفیفم آره داشت، 170 میفروخت. به فروشنده که دسترسی ندارم، ولی از دیجیکالا در حال پیگیریام. گفتن سه روز طول میکشه.نقل قول:
خبرشو بهمون بدهنقل قول:
حالا جدا از مشکلات مبارکتون باشه چه مدلی کرفتی؟
امتحان کردی با سیم کارت معمولی؟
والا برای خودم نیست، برای یکی از دوستان فرستادم. آبروم رفت. مدلش i40. با سیم معمولیام امتحان نکردیم، گذاشتش کنار تا تکلیف معلوم بشه. خودم 2510 دارم که راضیام.نقل قول:
اخخخ ... چه بد شده پسنقل قول:
ایشاالله که درست میشه
دوستان این مودم 2101plasکسی میدونه برای کدوم شرکته؟
فکر کنم ماله شرکت گرین پکت green packet هستنقل قول:
شما این مودم وخریدین؟
نه میخام بخرمنقل قول:
البته یه i40دارم میخام بگیرم اینو بفروشم
ای ۴۰ چجوریه میگن خوب نیست؟نقل قول:
من ۵۱۴۲ داشتم راضی بودم مدل پلاس و tk خوب هست
ولی در کل همشون اشغال چینی هست
نمیدونم والا فقط همین دوتایی که گفتم رو تست کردم باید از اساتید بپرسی ولی چیزی که دیدم هرچی مودم جدیدتر باشه اشغال ترنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دوستان بنده خیلی سعی کردم رو اینترنت td-lte ایرانسل پورت فورواردینگ انجام بدم اما هر کار کردم نشد اخر فهمیدم ایرانسل خاک برسر همه پورت هارو بسته زنگ زدم پشتیبانی شون و معلوم نبود چه خبره یکی میگفت همه پورت ها بازه یکی میگفت همشون بستس یکی میگقت تا رنج 1050 بستس اخریشون هم منو پاس داد تو بخش تجاری یعنی تو یه کشور که همه چیش بی صحاب باشه اونم ایرانه که منو الاف خودشون کردن اگه کسی از دوستان راهی برای باز کردن پورت داره و مطمعنه عملی میشه ممنون میشم کمکم کنه به ایدی تلگرامم @hevvo یا برام ایمیل بزنه به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل = NAT 3 = بدون قابلیت port forwardingنقل قول:
پوزش @ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که دیر دیدم. گرچه قدیمی است برای جواب ولی شاید در اینده برای کسی بدرد خورد.:n01:نقل قول:
خانواده من دو تا وایمکس ثابت و جیبی داشتیم که در طرح به دو مودم B-5142 تبدیل شد. مشخصات و توضیحات مودم رو می تونی از اینجا ببینی:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو تجربه من باسه کاربری خونگی و عادی خوب بود و در تست های من به حداکثر سرعت 30 تا 35 مگابیت دریافت و 6 مگ ارسال می رسید و تنها سیم کارت رو باید می زاشتیم و تمام، شروع به کار می کرد.( سیم کارت گوشی موبوایل در حالت عادی رو من نتونستم در این مودم ها استفاده کنم.)
منوی کاربری مودم دو حالت simple و advanced داره که برای کاربری خونگی هر دوش بدرد بخور است. البته من تنظیمی برای انتخاب انتنی که متصل بشم با فریم ور پیش فرضش ندیدم.ا
از لجاظ ظاهری هم مودم تمیزی بود و تحویه اش برای مصارف خانگی مناسب است
مورد دیگر اینکه یکی از مودم هایی که داشتم رو طی یک پروژه دادم به یک کارفرما تا کار نخوابه و فرصت کنه مودم مناسب رو خودش بخره... البته این داستان زمستان پیش است و طی این مدت این مودم من رو یک چند ماهی پیشش ماند ( بگذریم از خاطرات گفتگوها و داستان های شارژ کردنش - این شخصیت من خارج از محیط کاری باشه گل می کنه:n31:).
و در یک جمعه معلوم نیست چه اتفاقی افتاد ارتباطش قطع شد و اپراتورها و بچه های فنی اش قبل از من ، با ایرانسل تماس گرفتند و گفتن وصل نمی شه، از انور اپراتور دستور ریست سخت افزاری رو داد و از ان به بعد دیگر مودم به هیچ وجه امکان ورود web ui فریم ور وجود نداشت و از کار افتاد. متاسفانه اخرش نفهمیدم ایا در دستور عمل ریست کردن اشتباه کردن، مودم کلا خراب شده بود به علت نامعلومی یا از سمت ایرانسل کاری کردن ( چون مالک نبودن :n15:) مودم دیگر درست نشد :n14:و کارفرما مجبور شد مودم جدید بگیره.
مودمم بخاطر مشغله یکی دو ماهی طول کشید تا پیگیری کارهای گارانتی و .... ببرم ایرانسل. وقتی بردم انجا نتوانستن مجدد لود کنند اخرش مودم رو با یک مدل TK-2510 عوض کردن ( و البته زمان گارانتی از ادامه مودم قبلی بود).
باتریم تموم شد وقتی زدم به شارژ دوبار فرستاد:n02:
میشه نظر و بررسیتون در مورد مودم tk هم بنویسید در مقایسه با 5142نقل قول:
سپاس
دوستان امروز سرعت و پینگ خیلی خرابه برای من ... سراسری مشکل داره یا فقط من اینجوری هستم ؟ بازی آنلاین که کلا نمیشه زد اگرم وصل بشه وسطش میپره بیرون...
سلام دوستان لطفن اگر کسی مودم huawei b612 ایرانسل رو داره بگه که وای فای دوال باند ۵ و ۲.۴ رو ساپورت میکنه یا نه ؟ ممنون
برای من پینک خوبه سرعت افتضاحه
خیر ساپورت نمیکنهنقل قول:
بسته ثابت جدید شبانه ماهانه ایرانسل
مودم i60 بدون آنتن tdlte هم میشه این بسته نامحدود td-lte رو گرفت ؟؟؟؟نقل قول:
خیرنقل قول:
سیم تی دی فقط به شبکه تی دی وصل میشه
دوستان i60 من دیشب وسط دانلود دو گیگ ، ۲ بار با فاصله ۴-۵ دقیقه ریست شد
ساعت ۲۳:۴۵
با توجه به اینکه بسته ساعت ۱۲ شب تموم میشد، ایا اینموضوع مربوط به همون داستان نیم ساعت اخره؟
اما مطمینم ریست میشد چون لپ تاپ وایرلسش قطع میشد، ( مودم رو ندیدم)
تا حالا باهاش مشکلی نداشتم،اگه کسی تجربه ای داره ممنون میشم در جریان بزاره
راستی، یه مودم e5372 هوای دارم, دیشب تست همزمان، TD, 1 mB
اون مودم ۴ مگ بود، خیلی از این TD نا امید شدم!!!
مودم من بعد از انلاک کردن که فریم ویر جهانی رو روش ریختم دیگه به شبکه های معمولی ایرانسل وصل نمیشه ! ولی این رو مطمئنم که با فریم ویر اصلی ایرانسل با سیم کارت tdd به شبکه fdd وصل میشدنقل قول:
بخوره تو سرش! همراه اول و رایتل جفتشون با ۲-۳ تومن بیشتر نامحدود دارن، جدای از شبانه رایگان همراه اول!نقل قول:
۱۰ تومن اونم فقط ۵۰ گیگ؟؟؟
سلام خدمت دوستان یه سوالی برا من پیش اومده من الان مودم gp 2101 دارم و میخواستم مودم i60 بگیرم بنظرتون این کارو بکنم یا نه؟ یعنی تفاوت این دو تا مودم در گیرندگی tdd چقدر هستش؟
طبق چیزی که من شنیدم 2101 از i60 آنتن دهی بهتره داره تو td-lteنقل قول:
فقط i60 از باند های فرکانسی fdd ایرانسل هم پشتیبانی میکنه و محدود به td نخواهید بود
اوپس این هیچ خوب نشد:n28: راستش من یه مودم همراه ایرنسل دارم MF910 با اون میخوام معاوضه کنم و 70 روش بدم بنظرتون اینکارو بکنم؟ در ضمن بد جور رفته تو مخم که این مودمو داشته باشم:n27:نقل قول:
دوست عزیز برای اینکه حرف اشتباهی نزده باشم و راهنمایی اشتباهی نکرده باشم ، مودمم رو برگردوندم به فریمور اصلی ایرانسل ! ولی وقتی با سیم کارت tdd خواستم به fdd وصل بشم خطا داد ! یعنی قبلا وصل میشد ولی الان tdd فقط به باند 42 وصل میشهنقل قول:
محتوای مخفی: عکس
سلام
دوستان پینگ 4g بهتره یا td-lte؟
بین i40 ,2101plus,tk2510 کدومشون بهتره از نظر پینگ؟
بسته های نامحدود ماهانه ی ایرانسل چطوره از نظر سرعت و قعطی و ...؟
سلام دوستان.
سوال یکم پیش پا افتادست
مودم های TD LTE که خود ایرانسل میده فقط مخصوص ایرانسله؟؟؟ لاک شدست؟
اگه من مثلا یه مودم d-Link بخرم، میشه به خط ایرانسل زد ؟؟؟ یا برعکس یه مودم ایرانسل رو به مبین نت؟؟؟
(مثل مودم های ADSl هست ؟؟ هر مودمی بخری فقط باید کانفیگ درست بشه!؟!؟)
متفاوت هست ، بعضی جاها پینگ 4g بهتره و بعضی جاها td .به طور کلی پینگ تی دی پایینتره ولی برای من پینگ هر دو یکسان هست.نقل قول:
قطعی که ارتباطی به حجمی و غیر حجمی نداره ولی از نظر سرعت سرعتشان اسمی هست و پهنای باند آزاد نیست .بعد از عبور از استانه هم سرعت به 256 کیلوبیت یعنی 32 کیلوبایت کاهش پیدا میکنه و تا انقضای بسته روی همین سرعت میمونه.
مودم 2510 که پینگش جالب نیست .بقیه مدل ها رو دوستانی که داشتن باید نظر بدهند .شاید 2101 خوب باشه.
بله تمام مودم های شرکتی اپراتورها لاک شده هستند و فقط بر روی شبکه همان سرویس دهنده قابل استفاده اند. حالا بعضی از مدل ها رو میشه انلاک کرد ولی شما اگر موفق به انلاک هم بشید باید سیم کارت TD LTE هم داشته باشید که بدون مودم به شما نمیدهند .اگر هم قراره سیم کارت 4g بزارید که دیگه نیاز به مودم تی دی و انلاک و .. نیست .میتونید از مودم های موجود در بازار استفاده کنید.نقل قول:
دوستان کسی میدونه سیم کارت دائمیTDD LTEبا اعتباریش چه فرقی میکنه؟
هیچینقل قول:
هنر ایرانسل
سلااام.
داخل سایت ایرانسل زده که مودم 2101 پلاس، فقط TD LTE ساپورت میکنه، ولی داخل فروشگاه اینترنتی نظرات رو که میخوندم،طرف نوشته بود که برخلاف اونچیزی که سایت ایرانسل گفته،این مودم هم از 4G پشتیبانی میکنه هم از TD LTE .
حالا این حرف درسته واقعا؟؟؟
یه سوال دیگه هم دارم.
سيمکارت 4g همون سيمکارت گوشیه؟؟؟
سوال بعدی،
من آگه مودم 2101 بخرم همراهش یه سیم TD LTE و یه بسته 1 یا 3 یا 6 ماهه میدن،من آگه سيمکارت رو استفاده نکنم،بسته اش میمونه؟؟ یا از زمان تحویل مدت زمان بسته شروع میشه؟؟؟
دمتون گرم
از بسته های نامحدود رفتم رو بسته محدود :
کیفیت وبگردی و دانلود : بی نظیر :n12: و تلگرام با mtproto :n09::n10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]