اون حجمی که زمان پایانش نزدیک تره مصرف میشه.نقل قول:
Sent from my SM-J510F using Tapatalk
Printable View
اون حجمی که زمان پایانش نزدیک تره مصرف میشه.نقل قول:
Sent from my SM-J510F using Tapatalk
سلام دوستان
می خواستم بدونم تک کانکشن شاتل در ساعت های شلوغ ( مثلا 7 عصر تا 1 شب ) چه جوره؟؟؟
فک میکنم اون تعرفه 6 ماهش خوبه فقط باید ببینم سرعتش چجورهنقل قول:
شما الان سرعت جشنواره پاییزیت چجوره؟ خطت رو چه سرعتی بسته شده؟ شاتل لندی چیزی دارین؟
ممنون
والا جشنواره پائیزه رو من دقیقا آخرین شب پائیز خریدم هنوز برام وصل نشده اما تلفنی که صحبت کردم گفتند تا 16 مگ بازهنقل قول:
به محض اینکه وصل بشه خبرش و میدم
اون بسته 6 ماهه منظوت 1.5 گیگ ترافیک و مودم هست ؟ اگر برای مودمش میگی آره ارزش داره وگرنه 1.5 گیگ اصلا ترافیک به حساب نمیاد حتی برای 1 هفته چه برسه به 6 ماه
آره1.5 گیگ ترافیک برا دو روزه منه:n02:نقل قول:
بیشتر بخاطر همون مودم و زمانش. تو این 6ماه ازین بسته های 100 گیگی که هر از گاهی میذاره استفاده میکنم
آره ممنون میشم یه چکی کنید در مورد سرعت و اینچیزا ممنون میشم
- - - Updated - - -
آره1.5 گیگ ترافیک برا دو روزه منه:n02:نقل قول:
بیشتر بخاطر همون مودم و زمانش. تو این 6ماه ازین بسته های 100 گیگی که هر از گاهی میذاره استفاده میکنم
آره ممنون میشم یه چکی کنید در مورد سرعت و اینچیزا ممنون میشم
این سوال من بودنقل قول:
سلام دوستان
این صد گیگ نود تومان یکساله چطوریه؟جشنواره هست فکر کنم
منظورم این بود ایا قابل انتقال به دوره بعد هست یا نه؟
چون اونجور که شاتل گفته اول از ترافیک اصلی ما کم میشه تا برسه به این صد گیگ
نقل قول:
اما اینجا دوتا جواب هستنقل قول:
کدامش بالاخره درست یا درست هست؟
به ظاهر هر دو مورد درست هست
قبلا وقتی جشنواره گیگ میزاشت 100 گیگ زمانش نامحدود بود اما از چند ماه قبل یکساله شده در نتیجه اون بسته ای که تایم محدود تری داره در اولویت مصرف و کم کردن هست ..نقل قول:
من چند روز پیش یه 100 گیگ یه ساله خریدم الان داره از اون کم می کنه اما قبلش که گیگ اضافه کرده بودم زمان نداشت و نامحدود بود ..
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
الان پس میمونه یک سوالنقل قول:
که ایا اگر کسی این صد گیگ یکساله را بخره حجم باقی مانده از این صد گیگ به دوره بعد انتقال داده میشه یا خیر؟
آره میشه .نقل قول:
مثلا من الان یکساله خریدم 100 گیگ رو ولی تایم سرویسم تو اردیبشهت 96 تموم میشه وقتی تموم بشه اینترنت قطع میشه ولی هیچی صفر نمیشه یعنی تو پروفایلت حجمت میمونه هر چقدر داشتی باشه یا تمدید می کنی همین سرویس رو یا سرویس دیگه میگیری هیچ تاثیری به حال حجم نداره .
الان من یه خط دیگه داداشم داره اون اکو داره کلی هم حجم داره ولی هر ماه باید تمید کنه وگرنه نت قطع میشه ولی حجم تغییر نمی کنه برای استفاده حجم باید یه سرویس فعال باشه حتما نمیشه فقط حجم داشته باشی تو پروفایلت باید حتما یه سرویس فعال با حجم خودش + حجمی که تو جشنواره میخری .
سلام بچه ها. من الان ART3 هستم و محدود شدم. یک روز هم بیشتر به تموم شدن دوره ام نمونده. اگه الان به ART5 تغییر بدم برای این دوره حساب میشه یا دوره بعدی؟
چون بعد از اینکه دوره تموم شد میخوام تماس بگیرم و بگم تغییر بدن به ART1.
سلام دوستان:n13::n13:
یه چند تا سوال داشتم از کسایی که شاتل دارن :
1- پینگ چطوره ؟
2- قطعی داره یا نه ؟
3- سرعت در شب و روز چطوره ؟؟ سرعت شبانه چطوره ؟
4- پکت لاست داره ؟
5-بسته ای با حدود 10~15 گیگ ترافیک برای یه ماه چی داره ؟ دوستان نظری ندارن ؟6- من می خوام از پارس آنلاین بیام این جا ارزش داره ؟ از وقتی که پارس آنلاین بسته 10 گیگ رو برداشته ، یا باید 6 گیگ بگیری بعدش جدا ترافیک بخری یا این که بری سراغ 20 گیگ. حد وسط نداره و 20 گیگش ماهی 50 تومن می شه . بسته به صرفه تری هست از شاتل ؟:n40:
7- پیشنهاد گرفتن سرویس های رو شاتل می دید یا نه ؟
اهواز مرکز گلستان هستم. (اگه کسی تو منطقه گلستان بود بگه )
ممنون
شاتل نگیر دوست من افتضاحه
این بسته 5 گیگ 1 روزه رو فقط یه بار میشه خرید ؟
نه هر چقدر بخوای میتونی بخرینقل قول:
سلام یه سوال از بچه هایی که شاتل دارن. اکانت 128 کیلوبیت تا 16 مگا بیت بگیرم (محدود). چقدر سرعت وقعا به من می رسه هون 128 یا معمولا بیشتره؟ پارس آنلاین دارم 128 می گیرم معمولا 2 3 برابر هست شاتل چی؟
یه سوال ه مودم del 1201 می ده. این مودمش ارزشی داره؟؟؟
مشکلی نداره میشه چنین کاری کردنقل قول:
شاتل چرا سرویس شبانه رو اضاف کرده؟ قبلا 50 تومن میشد الان شده 58 تومن این بود ارزونی؟
پنج بار فقط میشه خریدنقل قول:
۷۰۰۰ تومان شده که!نقل قول:
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
۷۰۰۰ تومان شده که!نقل قول:
سلام دوستان. من از مخابرات سرویس دارم ماهی 40 تومن حجم 25 گیگ که واقعا زیاده. میخاستم بیام شاتل. سوالم اینجاس که سرویس نامحدود شاتل مثلا Art 1 یا Art 2 تا چه حجمی میتونی با سرعت بالا دانلود کنی و بعد از چه مقدار دانلود سرعتو پایین میارن؟ پایین بیاد میاد رو چند؟ تا چند روز اینطوریه؟ ممنون.
منظورتون مورد زیره ؟ مگه قبلا چند تومن بود ؟؟:n13:نقل قول:
کد:هزینه استفاده از خدمات ترافیک تشویقی شبانه (از ساعت ١ تا ۸ بامداد) برای کلیه سرویسهای خانواده اکو ماهانه معادل ۷۰۰۰ تومان است که در صورت تمایل مشترک به استفاده از این ترافیک، به تعرفه قیمت این سرویس ها افزوده خواهد شد.
قبلا ارزون تر بود. 5800 تومن بودنقل قول:
دوستان کسی در مورد جشنواره های زمستانه اطلاع خاصی نداره؟
مثلا مثل پاییزی سرور خارجی روی 4مگ محدوده یا مورد دیگه؟
دوستان کسی در مورد جشنواره های زمستانه اطلاع خاصی نداره؟
مثلا مثل پاییزی سرور خارجی روی 4مگ محدوده یا مورد دیگه؟
دوستان جشنواره زمستان 224 گیگ 24000 تومن با مالیات چقدر میشه؟
و سرعتو نوشته حداقل ۱۲۸ کیلوبیت و حداکثر 16 مگابیت
اگه کسی این بسته رو گرفته لطفا بگه سرعتش رو چنده
سلام من ميخام سرويي بگيرم فقط برا دانلود
الان طبق ايني كه خوندم پس دانلود شبانه شاتل از ٣ تا ٨ واقعا درسته؟
يعني ميشه شبي حداقل ٥ گيگ دانلود كرد؟
Sent from my iPhone using Tapatalk
سلام من ميخام سرويي بگيرم فقط برا دانلود
الان طبق ايني كه خوندم پس دانلود شبانه شاتل از ٣ تا ٨ واقعا درسته؟
يعني ميشه شبي حداقل ٥ گيگ دانلود كرد؟
نه شبي ٥گيگ قطعا محدود ميشيدنقل قول:
پس با اين شرايط همين روزانه ٤.٥ گيگ با نامحدود مخابرات كه دارم خوبه پس ندم ماهي ٢٤ تومن هستنقل قول:
دوستان سلام من یک ماهی میشه که سرعت دانلود شبانه ام از ساعت 2 تا 4 داغون هست و حتی سایت هم بزور برام باز میشه ، با پشتیبانی ماه گذشته تماس داشتم گفتن شما دانلود شبانه زیاد داشتی سیستم شمارو اشتراکی کرده و بعدا درست میشه ، بعد از یک ماه همچنان تغییری نکرده به نظرتون چیکار باید کرد؟
سرویست ارتقاء بده یه پله بالاتر تا از محدودیت خارج بشی.نقل قول:
ولی اگر باز هم همین رویه دانلود را ادامه دهید دوباره محدود می شوید.
Sent from my SM-N910C using Tapatalk
دوستا ارزون ترين و بهترين سرويس شاتل تو نامحدودا كدومه از نظر شما؟
- - - Updated - - -
دوستان ارزون ترين و بهترين سرويس شاتل تو نامحدودا كدومه از نظر شما؟
- - - Updated - - -
دوستان ارزون ترين و بهترين سرويس شاتل تو نامحدودا كدومه از نظر شما؟
چطوری این 5 گیگ رو بگیرم ؟ الان مای شاتل توی گوشی دارم میرم خرید حجم نیستش این 5 گیگ ویژه تعطیلات :|
سرویس جشنواره زمستان من امروز تموم میشه (دقیقا یه سال شد) . حالا میخوام دوباره سرویس های جشنواره زمستانو بگیرم و ازونجایی که این سرویس ها مخصوص مشترکین جدیده چه راهکاری بغیر از تخلیه و رانژه دوباره بنظرتون باید انجام داد ؟!
این بسته رو از ساعت 12 تا 24 روز قبل از تعطیلی میتونید بخرید. فردا تعطیل نیست.نقل قول:
کسی شماره اختصاصی از ساتل گرفته ؟
چطوره ؟ راضی هستید ؟
شاتل افتضاحه ب تمام معنا امیدوارم ی شرکت خوب پیدا کنم
کارم کلا با نامحدوده افتضاح شده چ art1 چ art3 هر دو سرعت دانلودشون 65 باورمیکنید؟من اهوازم 50ت میدم 65 سرعتمه برا ایران متاسفم هر یک کیلوبایت هزارتومانه...واقعا ک
من 24 تومن میدم سرعت تا حالا کم نشـــده خداوکیلی
اکو 128 اصلا محدود هم نشــدم تا حالا
با اینکه شاید ماهی 70 80 کیک دانلود داشتم :n29: