الان ک بسته هديه شبانه فعاله.. بخوام بسته شبانه 1000تومنى بزنم.. از هديه کم مى شه يا خير!
Printable View
الان ک بسته هديه شبانه فعاله.. بخوام بسته شبانه 1000تومنى بزنم.. از هديه کم مى شه يا خير!
نه فکر نکم بسته 1000 تومنی ارجعیت داره . فقط جمعا رسیدید به مجموع دانلود 18 گیگ دیگه ادامه ندید و ارتباط رو هم قطع کنید تا متحمل هزینه مصرف ازاد نشید البته اگه شارژ دارید و یا خدای نکرده نره سراغ هدیه .نقل قول:
وضعیت rssi شما خیلی بده اگه به زیر 60 برسونین مطمئن باشین همون 2.5 رو میده برا دانلود .نقل قول:
بذارید روی 1800نقل قول:
سیاست های کثیف همراه اول
اگه بسته نامحدود روزانه هفتگی یا ماهانه بخرید اما بسته معمولی نداشته باشید,انتن 4g براتون سویچ نمیشه!!!!
فقط میتونین از 3g استفاده کنین
مگر اینکه کنار بسته نامحدود یه بسته معمولی هم بگیرین!!!
شرفم چیزه خوبیه بعضیا داشته باشن!
الان ب فرموده و راهنمایی شما رو باند 3 گذاشتمنقل قول:
با انتن
سرچ کردن یه چیزی پیدا کنن که ایرانسل روش دست نگذاشته، بگن ما آوردیمنقل قول:
از ابتدای راه اندازی4g همراه اول و بسته های شبانه این قانون مسخره هست . روزانه هم فقط در صورت داشتن بسته آلفا پلاس به 4g وصل میشهنقل قول:
سلام سیمکارت 4G رایگان تعویض کردن واسم بسته هدیه 2+2 گیگ الفا+ هم دادن ( رشت )
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درسته قبلا اینطوری بود ولی الان کم کم دارن درست میکنن من دیروز تست زدم با بسته 1000 ت رفت رو 4g و هیچ بسته دیگه ای هم نخریدم .نقل قول:
من دو تا سیم کارت 4g دارم یکیش همینطوری که شما میگید هست فقط با این تفاوت با خرید بسته شبانه میره رو 4g و دیگری 24 ساعت نوع شبکه 4g هستش بدون هیچ بسته ای .نقل قول:
پیامک براتون اومده بود ؟ دائمی بود یا اعتباری ؟ سیم کارت خودتون رو که 4g نبود و تعویض کردن خواستن ؟ چون از من گرفتن و گفتن روال کارش اینه البته بعد اینکه همون جا سوخت و از کار افتاد . اگه اعتباری بود شارژ داشتین؟ چقدر ؟ یا خودشون به اجبار 5000 ت شارژ زدن ؟نقل قول:
شبانه همراه اول با اینکه توی سایتش نوشته نا محدود هنوز قانون قبل رو داره و محدودیت حجم داره ..... الان قانون قبل چند گیگ بود ؟ چون کلا بعد 1 حجمی قطع می شه :n36:
دیگری دائمیه ؟نقل قول:
بسته های 1 تا 11 کاملا نامحدوده( هفتگی روزانه ماهانه) . بسته 2 تا 7 محدودیت 20 گیگ داره . ولی بعضیا گفتن یکی دو گیگ بیشتر گرفتن که اشتباه خودشون بوده. آخرین باری که من از این بسته استفاده کردم محدویتش 20 گیگ بودنقل قول:
خوبه رایگان تعویض کردم تو این مدت وگرنه دیگه هیچی حسابی می سوختم ..چون 3جی سرعتش عالیه و 4چی افتضاح! اگه غیرطرح رایگان تعویض می کردن 10-11 تومن پیاده می شدم الکی
منم برام دیروز پیام اومد که سیمکارت رو رایگان تعویض می کنیم و میتونید از فورجی استفاده کنید منتها منطقه ما تری جی خوب نیست چه برسه به فورجی منم امروز دلم رو به دریا زدم و گفتم برم حالا که رایگانه عوضش کنم .وقتی فعال شد واقعا تعجب کردم که بیشتر جاها داره فورجی میده ولی تو منطقه ما بازم فورجی با گوشی و مودم پشت کیس نشد ولی وقتی مودم رو بردم بهترین جای اتاق و از طریق کابل گرفتم واقعا متحیر موندم حالا عکسای تست از سایت اسپید تست به علاوه برنامه lte watch رو براتون میزارم.
مودم با کابل به علاوه تست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مودم پشت کیس
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان این شبکه فورجی که پیدا شده مال چیه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آنتن نداره وقتی میرم روش
نقل قول:
نه هر دو اعتباری.
این شبکه فورجی که روی باند 800 فعال است متعلق به های وب میباشد.نقل قول:
دارن منطقه تون 4g رو راه میندازن الان اجازه دسترسی ندارید . ماله منطقه ماهم چند روز قبل راه اندازی اینطوری بود . احتمالا همراه اول باشه .نقل قول:
منم برام دیروز پیام اومد که سیمکارت رو رایگان تعویض می کنیم و میتونید از فورجی استفاده کنید منتها منطقه ما تری جی خوب نیست چه برسه به فورجی منم امروز دلم رو به دریا زدم و گفتم برم حالا که رایگانه عوضش کنم .وقتی فعال شد واقعا تعجب کردم که بیشتر جاها داره فورجی میده ولی تو منطقه ما بازم فورجی با گوشی و مودم پشت کیس نشد ولی وقتی مودم رو بردم بهترین جای اتق و از طریق کابل گرفتم واقعا متحیر موندم حالا عکسای تست از سایت اسپید تست به علاوه برنامه lte watch براتون میزارم.
مودم با کابل به علاوه تست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بدون کابل
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این 43212 همینطور که دوستمون گفتند متعلق به شرکت های وب هست و در شهر ما حدود یکساله بیشتر هست سرچ میشه ولی خبری از سیم کارت و ... نیست. من پارسال اذر ماه جستجو زدم پیداش کرد. یکماه پیش ایمیل زدم جواب دادن اخر سال راه اندازی تجاری میشه !! حالا ببینم راست میگن.نقل قول:
باندهای 4g همراه اول را میشه بگید ؟؟
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
سلام اقا سعید همراه اول هنوز سیریک رو پوشش نداده دو ماهه تو طرح توسعه اس از ایرانسل خبری ندارین کی پوشش میده اینجارو؟نقل قول:
در حال حاظر همراه اول از باند های 1800 و 2600 استفاده میکند.نقل قول:
تمام تیم ها در سطح کشوری در حال فعالیت هستند. در استان تیم های زیادی نداریم اما اگر کمی صبور باشید بزودی تجهیزات نصب میشود. ایرانسل معمولا برنامه توسعه را بروز ارسال میکند. متاسفانه مخابرات در شهرهای کوچکتر خطوط کابلی را ارتقا نداده و همین باعث شده در اون شهرها ایرانسل نتونه پهنای باند و دیتای مورد نیازش رو تامین کنه.نقل قول:
شما اگر براتون امکان داره از سایت مرکزی ایرانسل شهرتون یک تصویر قرار دهید.
من سیمکارتم را عوض کردم اما رایگان نبود
دوست عزیز شما از چه آنتنی استفاده میکنید؟نقل قول:
نقل قول:
انتن معمولى براى3372 ک 26تومن از/راستين بازار خريدم
من هم همین آنتن رو خریدم بیشتر نقش تضعیف کننده داشت تا تقویت کننده الان هم دارم از آهنربای تهش بجای پایه استفاده میکنم :n02:نقل قول:
واسه من بخوبى جواب مى ده و کاملا راضيمنقل قول:
این انتن ها نباید زیاد به بدن و سرتون نزدیک باشه. سعی کنید حداقل ۱ یا ۲ متر باهاش فاصله داشته باشین.نقل قول:
این داستان یوسیم میگه سیم کارتهای فعلی قابلیت ساپورت از 4g رو ندارند؟
نه باید تعویض کنینقل قول:
این همراه اول چرا اینجوریه؟ رفتم دفتر خدمات سیمکارت فورجی بگیرم.. میگه فورجی نداریم! سیمکارت 3g بخر.. بعد ما تبدیلش به فورجی میکنیم! اخرش یه سیم قدیمی داشتم.. دادم برام فورجی کنه... 8 هزار تومن گرفت! هنوزم که فعال نیس..
اینکه حتما باید یه بسته روزانه بخری تا بسته نامحدود شبانه روی 4gسویچ بشه از اون حرکات کثیفی هست که همراه اول داره انجام میده.
ضمنا این اپلیکیشن "همراه من " بسته های نامحدود شبانه را جزء بسته حساب نمیکنه !!!
Sent from my GT-I9300I using Tapatalk
اولا که میگفت باید بسته بگیرین تا روی ۳جی برین... حالا زمین تا اسمون فرق کرده... شده ایننقل قول:
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
اینکه سرعت لیمیت شده واقعا مسخره ست ، نه رو 3g و نه رو 4g اصلا بالای یک مگابایت نمیره دیگه :n28:
اصلا ارزش نداره این همراه اول ، میزان دانلود با همراه اول تو چند روز (تازه 1 تا 11) معادل شش ساعت ایرانسل ه ! :n26:
شما چرا قبول کردید به غیر نوع یو سیم هیچ کدوم 4G نیست و نمیشه . نباید تعویض میکردین همون سیم کارت قبلیتون هم 3G رو پشتیبانی میکرد دیگه اینطور نیست ؟ باید میرفتین یه دفتر دیگه که داشته باشن . پیامک طرح رایگان براتون نیومده بود ؟ 1 تا 22 بهمن .نقل قول:
کلا همراه اول دیگه مسخرشو درآورده . اول 3G داد بدک نبود بعد کردش دوال کریر و خیلی عالی بود و تا سرعت 2.5 مگابایت هم میکشید بعد که خبر از 4G شد اومد همون دوال کریر و 3G رو محدود کرد رو 1 مگابایت و 4G رو آورد همون جای دوال کریر با سرعت 2.5 مگابایت . من نمیدونم چرا تکنولوژی برا ما فقط اسمش مهمه نه کارایش اگه مخترع 4G و 3G بفهمن تو کشور ما دارن این کارها رو میکنن از اختراعشون پشیمون میشن . :n02:نقل قول: