اصفهان میدان انقلاب بدون آنتن نسل سه.نمیدونم ایرانسل با چه رویی میگه اصفهان تحت پوششه
Printable View
اصفهان میدان انقلاب بدون آنتن نسل سه.نمیدونم ایرانسل با چه رویی میگه اصفهان تحت پوششه
همیشه اصفهان اینجوری بوده اون از رایتل اینم از این.فقط دروازه تهران انتن میده که اونورا ما اصلا سالی یک بار هم پیدامون نمیشه :n08:
85 درصد مردم ناراضی بودن؟ ایول!
قیمت بود یا کیفیت؟
جواب خاصی دادن؟
امروز ایرانسل یک بسته جدید گذاشته برای اینترنت
1 گیگ 1 ماهه 8 تومن تو کد *555 هم میتونین ببینیدش اینا مارو چی فرض گردن با این قیمت گزاریشون
رایتل هم 1.5 گیگ رو میده 12500نقل قول:
قیمت 1 گیگ ایرانسل فرق زیادی با رایتل نداره:n08:
بعد از رومینگ انتن ها ظاهرا داره رومینگ قیمت ها هم راه میفته:n10:نقل قول:
3g ایرانسل تو شمال مشهد (محدوده طبرسی شمالی) یه هفته الی 10 روزیه راه افتاده.
برا من از مخابرات بهتره آخه خط منو میگن فیبر نوریه از شرکتا نمیتونم بگیرم.
روزا از 12 ظهر سرعتاش بد میشه تا 12 شب.
این تستم 1:30 نیمه شب گرفتم.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یک مشت خزعبلات بی ارزش حیف وقت از طرف یک عده حیف نون .یعنی از اون قاضی پور نماینده ی مجلس هم یک آدم عاقل تر وجود نداشت بیارن؟ اصلا دائم با خودش و میز و نیمکتش درگیر بود دوربین نشون داد چیزاش پرت و پلا میشد روی زمین و مشغل جمع کردنشون بود. لهجه ی روی اعصابش دیگه جای خود. هر وقت حرف میزد همگی بزور جلوی خندشون رو میگرفتن. اون که هیچ فکر کنم برای انبساط خاطر جمع آورده بودنشنقل قول:
فقط دو چیزش خوب بود
a. یک حرفی از دهن یکی از این مدیر عاملا پرید بیرون لو داد پشت پرده چه خبره
گفت بهای تمام شده ی ما برای کاربر بسیار پایینتر از ADSL هست اما بجهت ملزم کردن ما به رعایت اصول رقابت، حق نداریم قیمتها رو بیش از این پایین بیاریم تا بازار ISP ها ورشکست نشه
نشون میده همشون یک مشت دزد هستن که با کمال شرافتمندی هوای همدیگه رو هم دارن
منظور اون پسره که بعنوان عضو شورایعالی فضای مجازی آورده بودنش رو هم نفهمیدم. گفت ما باید سعی کنیم به شرکتهایی کمک کنیم که اینترنت رو در داخل تولید کنن!!:n02:
تولید محتوا روی بستر دیتاسنترهای داخلی یک چیزه، ولی تولید اینترنت که این پسره از خودش درآورد یک چیز جدید!
همه مثل بز نشسته بودن گوش جان سپردن به اراجیفش یکی نپرسید بزمجه مگه اینترنت سیب زمینی پیازه که داخل تولید بشه؟ منظور این پسره چی بود کسی فهمید؟
b. آخرای کار خوشم اومد اون دختره خبرنگاره ی چادری که توی تماشاچی ها بود با نوع سوالات و حمله ی مستقیمش به عملکرد این پسره در شورایعالی فضای مجازی حسابی حالش رو گرفت:n09: طوریکه پسره بسکه زور اومد روش موقع جواب دادن دو بار با حرص و ناراحتی هی گفت به اون بحث شخصی صحبتات کاری ندارم!!
از برخورد آخر نماینده ی وزارت مخابرات با همین پسره معلوم شد آب وزارت فناوری با چوب لای چرخ گذاشتن های این شورای نمایشی به یک جوب! نمیره. واضحه اگه به مصوبات این شورا باشه اصلا مجوز 3G رو هم حاضر نبوده به دولت بده!
بعد از چند هفته بی خبری از ایرانسل گفتیم یه تستی بزنیم وسط روز ببینیم چند چندیم!خوب خداروشکر فرقی با روزای اول نکرده
اهواز- 3جی همراه اول هم دارم.اما یه 4 روزی میشه قطعه!اما وقتی وصل بود سرعت به 12 مگ می رسید.نقل قول:
دوستان هیچکس با سیمکارت دائمی این مشکل من رو داره یا نه؟
این مرتبه ی دومه که بسته خریداری میکنم چند دقیقه بعدش پیامک فعال شدن بسته میاد، ولی هر چی بعد ترافیک استفاده شده ظاهرا بصورت آزاد حساب شده و رفته روی قبض!
امروز بسته ی یکماهه 2GB شارژ کردم دو دقیقه بعد پیامک فعال شدن بسته ساعت 11:34 آمد
ولی مثل اینکه هر چی از اون موقع تا الان که 2 ساعت میگذره استفاده شده (حدود 50 مگ) آزاد حساب شده و پیامک اخطار برام رسید :نقل قول:
بسته اينترنت همراه ماهانه سيم کارت دائمي با هزينه 100000 ريال فعال شده است .
با کد #1*3*7*3*130* که شارژ بسته رو چک میکنم دست نخوردست و میگه:نقل قول:
استفاده شما از خدمات شبکه از 85% حد مجاز بيشتر است.
به 700 هم که قبلا تماس گرفتم بی فایده بود الانم که میگه توی سیستم ما استفاده ی شما فقط تا 8:30 صبح فعلا ثبت شده و چند ساعت دیگه تماس بگیرین تا آپدیت بشه و بتونن بررسی کنننقل قول:
ساعت 12 : 13 از بسته اينترنت همراه شما 2048 MB باقيمانده
چرا اینجوریه؟!
مشهدد رسما ترکیده به زور به 1 مگ میرسه البته بعضی جاها خوب هست
طبیعیه. من اوایلی که 3G ایرانسل در شهرمون راه افتاد سرعتم به 17مگ هم رسید. بعدش اروم اروم این سرعت شد زیر 100 کیلوبایت.!!نقل قول:
دوست عزیز منم مثل شما دائمی هستم بهترین کار برای تمدید بسته اینه قبل از اینکه تمام شه یک روز قبلش تمدید کرد تا به این مشکل دچار نشیمنقل قول:
رضا میگفت اصفهان 3 تا آنتن داره 4تا دیگه هم نصب میکنن تموم میشه دقیقا هم راست میگفت:نقل قول:
میدون ارتش
بالا حکیم نظامی نزدیک صفه
دروازه تهرون
درواه دولت
بزرگهمر
اون سر بزرگمهر نزدیک تالار و پروین
من اینارو پیدا کردم غیر این ها فک کنم نیست
من 3 جا تست گرفتم 2 جاش فرقی نکرده ولی 1 جاش کمی افت داشته،منظقه طلاب سرعتش خیلی بهتر شده از آخرین بازی که تست کردم(حدود 2 هفته پیش)منطقه فرامرز فرقی نکرده سرعت دانلود متغیر هست بین 600 تا 1200 و منطقه بلوار خیام کمی افت داشته مخصوصا 2 شب پیشنقل قول:
اگه یکذره عقل داشته باشن وقتی بسته در حال اتمامه یک پیامک میدن . ولی مشکل اینه که چنین کاری نمیکنننقل قول:
این برای کسی که یکدونه iSIM برای استفاده از دیتا تهیه کرده مهم نیست ولی کاملا به ضرر کسانیه که سیمکارت دائمی دارن . چون با پایان حجم بسته، متوجه قضیه نمیشن و تند تند براشون آزاد حساب میشه و میاد روی قبضشون !
بنظرم ایرانسل از این راه تابحال حسابی به مالکان سیمکارت دائمی ضرر و زیان رسونده و در عوض خودش نفع هنگفتی کرده
فعلا که برای چندمین مرتبه تماس گرفتم و اعتراض کردم بررسی کردند و تأیید کردند که مشکلی بوده و فرم رسیدگی پر کردن
قرار شده بررسی بشه و بعد اعلام کنن چرا این مشکل وجود داره
از چنگ ISP های کلاهبردار فرار میکنی توی تور اپراتورهای دزد سرگردنه میفتی . عجب مملکت خر تو خریه :n15:
البته کارمندان ایرانسل هم بعضی حرفه ای و باحوصله هستن و دقیق بررسی میکنن، بعضی نه، مفت خور هستن و الکی میگن مشکلی وجود نداره همه چی گل و بلبله
باید چند بار تماس گرفت تا یک پاسخگوی عاقل گوشی رو برداره و رسیدگی کنه
دوست عزیز سیمکارت دایمی ایرانسل، یکم تاخیر داره! شما حداقل 2-3 ساعت! باید زود تر بسته رو فعال کنی شایدم از 12 شب بگذره!
من یه سیمشو داشتم فروختم! در کل اصلا بهصرفه نیست
دوست عزیز من هم از طریق 700 اقدام کردم و هم از سایت 195.ir .. متاسفانه چیزی که به من گفتن این بود:نقل قول:
با من تماس گرفتن..50 دقیقه صحبت کردم.در مورد مواردی که همه شاکی هستن هم باهاشون صحبت کردم.قبول هم کردن که سیستمشون ناقصه ولی گفتن کاریش نمیشه کرد..مبلغ غیر قابل برگشته.کد:http://img.upload724.com/images/14966787521904639447.jpg
من شهریور ماه 163 مگابایت بیشتر از بسته مصرفم شده بود که همش هم برای تست های مختلفی که اینجا گذاشتم مصرف شد که باعث شد 107 هزار تومان میان دوره برام بیاد ( در صورتی که حد اعتبار 50 هزار تومانه )
ببین داداش دقیقا درست میگینقل قول:
صبر داشته باش ببینیم همراه اول چه کار می کنه
اینم یه تست سرعت از بجنورد
بالاخره بعد از چند وقت سرعتا بهتر شده
تست سرعت چند روز پیش
اینم تست سرعت امروز
ببخشید اشتباه شد این تست سرعت امروز بجنورد [emoji2]
دوستان کسی از شبانه ایرانسل استفاده کرده تا به حال ؟ روزانه سرعتش روی 2 مگ بود و شبانه رو نمی دونم روی چنده . کسی استفاده کرده خبر بده . ممنون .
تبليغ ايرانسل توي اينستاگرام
نقل قول:
من الان چند روز هست که گرفتم،دیشب 10 گیگ باهاش دانلود کردم !!! سرعت دانلود بستگی به شهر و منطقه شما داره
برای من دیشب سرعتش بین 600kb تا 3mb بود،بالا و پایین میشد و بیشتر روی 800 کیلوبایت بودش
پری شب سرعت یهو تا 6 مگ هم رفت !!!
خوبیش این هست که حجم شبانه که تموم میشه میتونید دوباره حجم بخرید و به نظرم واقعا 24 گیگ 10 تومن خیلی مفته ! اگر سرعتش خوب بمونه
29آبان یک خبر خوب از ایرانسل...
کلا هروقت خبر خوب می خواد بده تن ادم میلرزه چون بیشتر بنفع خودشون هست.نقل قول:
احتمالا می خواد بگه چندتا شهر دیگه هم رفتن زیر پوشش و پشت بندش تعرفه های جدید رو بده بیرون
دیدم تو صفحه ی اینستاگرامنقل قول:
پنج شنبه چه خبری داره؟
به نظرم هرچی هست به اینترنت مربوط میشه
احتمال داره سیم کارت های LTE رو بخواد بفروشه
خبر جدید از نسل 4 ایرانسل:
ظاهرا سیم کارت های نسل 4 رو دارن می فروشن
همش اوضاع پول هست!!! هنوز نتونستن یه شهر رو پوشش کامل 3G بدن... هر جا هم پوشش داره اوضاعش خیلی خوب نیست.. شاید فقط پایتخت خوب کار شده باشه...نقل قول:
باید منتظر تست های مختلف باشیم ببینیم LTE ایرانسل چه جورهنقل قول:
میشه از دو بسته همزمان استفاده کرد؟ یعنی هم مثلا بسته اینترنت هفتگی روزانه هم بسته ماهیانه شبانه؟
سلام دوستان
تست
طرح بسته ۱ گیگ شبانه ۱۰۰۰ تومان
تاریخ : ۲۸ '۸'۹۳ ساعت 03:10 بامداد
مکان : کرج منطقه شاهین ویلا ( بنیاد )
با آی دی ام پی سی سرعت دانلود بین ۹۰۰ تا ۱۱۰۰ هست
[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]
دو ماه میشه تو منطقه ما ۳جی ایرانسل فعال شده از همون روز اول تا همین الان سرعت دانلود همینجوری هست تو این دو ماه قطع و وصلی هم نداشته
من که از ایرانسل راضیم دمش گرم''''
اینا مخشون تاب داره برادرنقل قول:
همین 3G در سطح شهر درست و حسابی آنتن نمیده و وقتی به اینترنت نیاز نداری مجبوری گوشی رو بذاری روی 2G تا هم آنتن دهی برای مکالمه درست بشه و هم مصرف باتری بطور تصاعدی بالا نره
دیگه 4G که فکر کنم فقط یکی دو تا محله توی بعضی شهرهای بزرگ تحت پوششه واویلا
دادا تاریخ خیرو ندیدم،شما نمیدونی کی این خبرو گزاشته??نقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
دوستان بهترین بسته اینترنتی که میتونم بگیرم چی است؟ منظورم اینه چه بسته ای بگیرم که در عین حال بهترین هزینه را داشته باشه از حجم مناسبی هم برخوردار باشد؟
من یوسیم از خدمات امام خمینی گرفتم ولی خیلی جاها 4G نداره و خودشون تعجب کردن سیم کارت یوسیم گرفتم برای تعویضش ده تومن گرفت.
Sent from my iPhone using Tapatalk
مدارک چی میخاد??نقل قول:
Sent from my HTC One using Tapatalk
کارت ملی!نقل قول:
Sent from my iPhone using Tapatalk
شما لطف کن از سیم کارت دریافتی خودت یه عکس بفرستنقل قول:
Hossein karimi Drp10926MTN