سلام
میکروفون فیلیپس مدل s600 کیفیت صداش خیلی خوبه از نظر من خودو دارم قیمت هم 14 ت در رشت
Printable View
سلام
میکروفون فیلیپس مدل s600 کیفیت صداش خیلی خوبه از نظر من خودو دارم قیمت هم 14 ت در رشت
نقل قول:با درود و سپاس فراوان از راهنماییهای ارزشمندتان.نقل قول:
نوشته شده توسط rezaomido
رضا جان,حالا اگه آمپ برای من کاربرد 10 درصدی داشته باشد و دک کاربرد 90 درصدی؟به عبارت دیگر برای من یک دک خوب ارزشی به مراتب بالاتر از آمپ خوب دارد..زیرا 90 % کاربرد و استفاده من از این وسیله با لپ تاپ هست.بنابراین دک خیلی خوب در مرحله اول خرید قرار میگیرد.اگر این دک همراه با آمپ خوبی بود که هیچ.اگر هم نه که بعدا یک ام استیج تهیه میکنم یا اینکه هر دو را با هم میخرم.الان نیاز اصلی من بهترین دک با قیمت زیر 500 دلار است.
ماتریکس ام استیج 2011 یک ورودی USB هم به آمپ سابق اضافه کرده.ولی نمی دانم که بهترین دک در این رنج قیمت هست یا نه.اگر باشد که با یک تیر دو نشان زده ام.لطفا نظر خود را در این مورد بیان کنید.
سوال دوم اینکه ماتریکس دو تا دک جدید دارد.مینی و کیوب.این هم گزینه بعدی که لطفا زحمت برسی آن را بکشید.
سوال سوم در مورد Yulong D100 و U100 است که گزینه ای بسیار بسیار جدی محسوب میشود.D100 با 200 دلار تفاوت نسبت به ام استیج,آمپ تقریبا برابری دارد(با برتری کم ام استیج).ولی دک آن در ریویوی "هدفای"یکی از بهترین دک های ممکن نامیده شده.فقط مشکل اینجاست که این ریویو قبل از به بازار آمدن ماتریکس کیوب و مینی و ام استیج یو اس بی بوده و نمیدانم که دک ماتریکس در مقابل D100 چطور هست.
سوال چهارم راجع به بقیه دک های زیر 500 دلار هست.آیا بهترین کیفیت ممکن را میتوان از بین گزینه های دیگر انتخاب کرد؟
از دیدگاه هدفای بهترین دک زیر 200 دلار Audinst HUD-mx1 میباشد.ولی گزینه من بهترین دک زیر 500 دلار است .
چند جا هم دیدم که یک دک و با یک آمپ رو سری میکنند.هیچگونه اطلاعی ندارم که کیفیت خروجی بالاخره چی میشه.آیا میشه یه دک و یه ام استیج بگیرم (البته اگه دک ام استیج یو اس بی جواب نده) و این دو تا رو به هم سری کنم؟ کیفیت نهایی تابع چه فرمولی میشه؟
رضا جان , لطف کنید با دانسته های گرانبهاتان , برای من و خریداران آینده ای که به این تاپیک سر میزنند , تکلیف دک زیر 500 را هم مثل آمپ زیر 500 , برای همیشه یکسره کنید.
با سپاس فراوان از زحماتی که برای این تاپیک میکشید.
پاینده باشید.
سلام مي خواستم بدونم اين اير فون تا 600 تومن چي خوبه؟
بيشتر كلاسيك و ساندترك مدنظرم هستن و سورس هام FLAC Aو 320kهستن, با موبايل و پي سي. ميخواتم بدونم سانسا كليپ جوابگو و مناب اين چيدمان خواهد بود؟ با تشكر.
اگر آمپ دارید بدون شک Sony EX1000 با قیمت 590 تومان.نقل قول:
اگر ندارید M-Audio IE40 با قیمت تقریبی 450 با سه درایو آرماتور بالانس.
گزینه بعدی هم sennheiser ie8.
از اینها بهتر در ایران پیدا نمیکنید.
سانسا کلیپ یکی از بهترین خروجی های فلت دنیا را دارد.
کلیه پیشنهاد های فوق نظر شخصی میباشد.
موفق باشید.
اگه ميشه واسه كلاسيك غير از زير 600 يك مدل زير 200(تومن) هم معرفي كنيد, و اين كه هدفون (اين اير فون) هاي مانيتور واسه اين سبك خوبن؟نقل قول:
نوشته شده توسط ali.cheguevara;6864[CODE
اين مدل ها براي كلاسيك مناسبند؟ از بقيه دوستان هم ميخوام اگه مدل يا نكته اي خاص به ذهنشون ميرسه مارو بي بهره نزارند.
با تشكر .
سلام.
قیمت Sony Mdr-xb700 چقدر هست و از کجا میتونم تهیه کنم.
ممنون میشم راهنمایی کنید.
با سلامنقل قول:
مدل xb500 و xb1000 رو نمایندگی ایران رهجو موجود دارن ولی xb700 رو فعلا جایی تو بازار ندیدم.
موفق باشین.
اگه ممکنه قیمتش رو هم بگیدنقل قول:
ممنون
برادر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !
تا اونجا که یادمه، ارزش آمپ خیلی بیشتر از دک هستش؛ یعنی شما تا همون 200 روی دک و بقیه رو روی آمپ بزاری، شنیدم که نتیجش بهتره
چند تا لینک قدیما توی هدفای پیدا کرده بودم، اینجا هم گذاشته بودمش 2 بار فکر کنم؛ الأن حسش نیست
ممنوننقل قول:
قیمتشون رو میدونین؟
سلام دوستان.
بالاخره بعد از تست 10 ها هدفون مختلف . . .
sony XB 500 رو خریدم به قیمت 110 تومن بدون گارانتی.
و klipsch S4 بدون ریموت(ریموتش رو پلیر من جواب نداد)به قیمت 100 تومن با یک سال گارنتی.
هر دو رو از نکیسای شیراز خریدم.
اگه کسی سوال داشت در خدمتم.
قیمتها متغیر هست شماره چند تا فروشگاه رو براتون پ. خ کردم .میتونین استعلام کنین.نقل قول:
چي شد كسي نيست يه چندتا مدل ديگه هم بگه؟خنقل قول:
با درودنقل قول:
تنها 3 پیشنهاد زیر 200 تومنی من میتونم بکنم: یکی Klipsch s4 هست که حدود 100 تومن باید باشه.
صدایی واضح و شفاف تا 2 برابر قیمت خودش داره.ولی باس زیاذی داره و صدا رو رنگی میکنه یه کم که موسیقی گوش دادن باهاش خیلی حال میده.ولی اکثر حرفه ای ها دوست ندارند.نمیدونم که به درد سبک کلاسیک میخوره یا نه.ولی از راک گرفته تا الکترونیک رو خیلی خوب جواب میده و نیازی به آمپ هم نداره.
دومی سونی سری EX هست. EX510 و EX310 اگه تو ایران باشند بسیار گزینه های خوبی هستند.فقط سراغ سونی سری XB نرو. فقط سری EX. قدیم EX90 تو ایران بود که دیگه فکر نکنم پیدا شه که من خیلی صداش رو دوست داشتم.
سومی هم M-Audio IE20 و IE10 که اونارو نداشتم و صداشونو نشنیدم.ولی فکر میکنم گزینه های جدی ای باشند.
نصیحت آخر:هر چی میخوای بخری بخر ولی BEATS BY DR.DRE نخر.
تک تک کلمات فوق نظر شخصی میباشد و هیچ منبعی ندارد.
موفق باشید.
سلام دوست عزیزنقل قول:
چرا اگه کمی صبر کنین اقا رضا میتونن کامل راهنمایتون کنن.فعلا وقت نکردن به تاپیک سر بزنن.
ولی کلا سبک کلاسیک سبکی نیست که حتی هدفونهای فول سایز بتونن کامل از عهدش بر بیان چه برسه به inear .و اگه هدفون inear حرفه ای خوب هم بتونین تهیه کنین که پاسخگویه سبک کلاسیک باشه احتمال قوی نیاز به امپ هم خواهید داشت که که این عاملیت پرتابل بودن رو دچار مشکل میکنه.بنظر من شما اگه یه تجدید نظر کوچیک بکنین و خواهان هدفون فول سایز بشین میتونین با بودجه مورد نظرتون بیشتر به هدفی که مدنظرتون هست نزدیک بشین.بهر حال موضوع کمی پیچیدست که نظر و راهنمایی کامل رو اقا رضا میتونن بدن.موفق باشین.
با درود.
عزیزان سرویس شدم.
این طرف ما با خودش فقط میتونه 20 کیلو جنس بیاره و کلی هم سوغاتی داره.
گفته 2 کیلو زیاده,ولی طرفای یک کیلو اشکال نداره و واست میارم
.میگه 2 کیلو یا بیشتر رو واست با DHL میفرستم اگه بخوای.ولی من میترسم گمرک ایران گیر بده و 2 ماه دنبالش بدوم.ضمنا نمیدونم چقدر گمرکی روش میبندن.شما تا حالا همچین تجربه ای داشتین با پست DHL و جنس 300-400 دلاری که آیا گیر میدند و اگه میدند,چقدر دوندگی داره و چقدر گمرکی بهش میبندند؟
واسه اینکه فول اسپم نباشه:عزیزانی که میخواند جواب پست راهنمایی برای خرید دک/آمپ رو بدهند,لطف کنند گزینه وزن را هم به فیلتر ها اضافه کنند.
با سپاس.
درود بر شمانقل قول:
همیشه یه مورد یا مسئله ای غیر قابل پیش بینی توی این جور موارد پیش میاد اما تجربه چند بار ارسال با DHL:
تا سقف 500 دلار بدون هیچ مشکلی توسط خود DHL ترخیص میشه جدید نمیدنم چقدر شده و زمانیکه بسته ای برای شما ارسال میشه در مبدا تمام هزینه های ارسال رو نقدآ دریافت میکنند و درصورتیکه بسته شما زیر 500 دلار باشه درب منزل شما و به شخص شما تحویل داده میشه توجه کنید که یا انکه منزل باشید و یا کارت شناسایی خودتون رو به کسی که قرار بسته رو تحویل بگیره بدید تا بسته شما برگشت نشه و مجبور نشید خودتون برید تحویل بگیرید و بر خلاف TNT که بسته رو آش و لاش میکنه و اگه نباشید ممکنه به اولین کسی که از پشت در بگه "کیه؟" بسته شما رو بدون هیچ سوالی تحویل بده ، DHL سخت گیر تره
وزن پایه 0.5 کیلو هست یعنی اگه بسته شما چه 1 گرم چه 0.5 کیلو باشه یک هزینه پستی دریافت میشه که آخرین بار که دریافت کردم 100 دلار بود و یک فرمول نسبتآ پیچیده هم داره که توی خود سایت DHL وزن و اندازه و سایر مشخصات بسته خودتون رو مشخص میکنید و اونجا قیمت تمام شده رو میزنه و جالبه که هرچی بود همون مقدار هم از شما دریافت میشه نه بیشتر نه کمتر و برای بسته های سفارشی که وزن بیشتر از چند کیلو دارند خیلی به صرفه نیست
اگه بسته رو دوستتون میفرسته توی فورم درخواست ارسال به جای ارزش کالا بزنه مثلآ 400 دلار حتی اگه 4000 دلار یا کمتر باشه هر چند که بسته ها توسط DHL گم نمیشن اما این مبلغ برای اینه که مطمئن بشیم کالای هر چند کم ارزش ما به عنوان یک کالای با ارزش معمولی هست نه بیشتر و نه کمتر اینطوری دیگه نگران دریافت هزینه های ترخیص نباشید چون این هزینه ها با توجه به همین رقم ارزش کالا محاسبه میشن نه اینکه برن قیمت بگیرن
اگه بسته بندی بزگتر انتخاب کنید هزینه ها خیلی افزایش پیدا میکنه و دقت کنید که توی کوچکترین بسته آماده نه Customs یک بسته مناسب پیدا کنید تا مجبور به پرداخت اضافه هزینه نشید نگران آسیب به هیچ بسته ای نباشید حتی اگه توی کاغذ ارسال بشه همونطوری به دست شما میرسه و تمام مدت از ارسال تا دریافت رو توسط سامانه اینترنتی به نام Track میشه پیگیری کرد مثلآ در چه ساعتی توسط کدوم باربری منتطقه ای تخلیه و بارگیری شده و . . .
نگران دور شمسی و قمری تراک نباشید چون پیش میاد و به هر حال پست هوایی و زمینی هست نه دریایی به همین خاطر ممکنه برای بارگیری و تخلیه مجدد بسته شما سر از چند کشور نه چندان در بین راه هم دربیاره
در آخر با توجه به شرایط شما فکر میکنم تنها مسئله نگران کننده وزن بسیار زیاد بسته شما باشه نه سایر موارد که برید توی ساید DHL و بعد از انتخاب کشور مبدا و مقصد و . . . هزینه پستی رو محاسبه کنید که اصلآ برای شما به صرفه هست یا خیر
یه راه ارزان تر اینه که اگه دوست یا آشنایی در کشورهای همسایه دارید بگید به آدرس اونها با استاندارد پست بسته شما رو ارسال کنند و از اونجا با پست DHL براتون بسته رو پست کنند اینطوری هزینه ها تقریبآ نصف میشه ولی زمان تاخیر دریافت ممکنه به سه هفته هم برسه
حالا این هم سه هفته بی آمپ باشیم . . .
برای دک هم توی پست جداگانه . . .
شما هم موفق باشید.
نوشته شده توسط mahdigholami
نقل قول:
نوشته شده توسط rezaomido
نقل قول:
نوشته شده توسط mahdigholami
سلام آقا رضا با توجه به توضیحات و راهنمایی های شما تصمیم گرفتم هفته بعد برم CX300ii رو بخرم ولی به نظر شما M30 بهتر نیست کیفیت صداش یا M35 ?
چون امکان تست که برای من وجود نداره ولی احتمالا شما تست کرده باشید
ممنون میشم راهنمایی کنید
اگه اشتباه نکرده باشم شما قصد مقایسه یک توگوشی با دو فول سایز رو دارید که مقایسه درستی نیست اما
M30 بهتره و به صرفه تر از M35 هست چون تنها اختلافشون مربوط به ظاهر یا همون استایل DJ یی هست که M35 داره
شما هم موفق باشید.
سلام رضا جان چند روز نبودی هر جا هستی موفق باشید
ولی اگه ممکنه یه راهنمایی کوچیک کن
درسته هدفم مقایسه هست چون من هدفون رو برای تو خونه میخوام استفاده کنم برام فرق نداره که فول باشه یا نه آیا به نظر شما من به جای CX300ii برم M30 بخرم با توجه به این که پلیرم Cowon C2 هست کدوم کیفیت صدای بهتری ارائه میدهد که اقدام کنم؟راستی نظرتون رو هم در بین اینها در مورد XB 500 و کلیپسچ S4 هم بگید (یعنی در بین این چهار گزینه )
(من دو بار حرف شما رو گوش نکردم ضرر کردم یکی رفتم به جای j3 کوون C2 خریدم یکی هم هدفون pq3 سونی شما گفتی کیفیت صداش زیاد خوب نیست دادم از آمازون آوردم برام 80 در اومد و کیفیت صدا هم نداشت)
حالا این دفعه میخوام حرف شما رو گوش کنم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامی دوباره به شما دوست عزیز
به روی چشم ولی خوشحالتر میشدم که توی تاپیک پیشنهاد بدم تا شاید دوستان هم نظری داشته باشند و در نهایت عزیزی مثل شما از توی تاپیک جواب سوالهای خودش رو با خوندن این جور پیشنهادها گرفت
به هر حال از اینکه از خرید هدفونتون خوشحال نیستید خیلی ناراحت شدم ولی اشکالی نداره همیشه فرصت انتخاب و خرید هست اما بدون عجله
پیشنهاد میکنم برای شروع و با توجه به سورس شما ، فکر میکنم از بین این چهار مدل انتخابی Klipsch S4 (کلیپش خونده میشه) بسیار مناسب باشه هم از نظر قیمت و هم کیفیت صدا و اینکه توگوشی هست و خیلی دست و پا گیر نیست و میشه همه جا ازش استفاده کرد ولی فقط زمانی Xb500 تا Xb1000 رو انتخاب کنید که فقط و فقط دوست داشته باشید صدای بووووم بوووووم قوی بشنوید و سبک مورد علاقه شما الکترونیک باشه و در نقطه مقابل هدفونهایی مثل M30 یکی از هدفونهای بسیار با کیفیت فول سایز و از همه مهمتر بسیار خوش قیمت هست که متاسفانه با توجه به امپدانس بالای اون نمیشه تمام کیفیت و توان اون رو با پلیر پرتابل شما دریافت کرد و از طرف دیگه CX300 II هم بی کیفیت نیست و به خصوص اینکه شما رو با صدای جذاب و دوست داشتنی و نسبتآ سرد سنهایزر آشنا خواهد کرد ولی با اینکه این هدفون از نظر سنهایزر هدفون با بیس قوی هست اما بیس اون به هیچ عنوان در حد Klipsch S4 نخواهد بود ولی با این بیس به خوبی از پس سبکهای پاپ و راک برمیاد
در آخر جمع بندی میشه لیست انتخاب با توجه به کاربرد (هر چند که از سبک های مورد علاقه شما اطلاعی ندارم):
1. Sennheiser CX300-II
2. Klipsch S4
3. Audio Technica M30
4. Sony MDR-XB500
در صورت امکان این پیغام خصوصی رو برای استفاده کاربرها توی تاپیک به اشتراک بزارید
شما هم موفق باشید.
با تشکر فراوان از رضا عزیز
نگاهی به DacMagic Plus بکنید احتمالآ همینجا قابل تهیه از نمایندگی ایرانش یا حداقل سفارش دادن هست
البته توی نت تا دلتون بخاد براش ریویو هست و نیازی به توضیح اضافه نداره
یا این مدل Rega DAC که هر چند از 500 دلار قیمت بالاتری داره اما . . .
به هر حال یک Setup حرفه ای اینطوریه که چندین دستگاه که همه از بهترین های ممکن و مناسب Setup فعلی هستند انتخاب شده و همه به هم وصل می شوند و نتیجه اون به هیچ عنوان قابل مقایسه با یک Setup متشکل از دو یا سه قطعه ای (پلیر => آمپ => هدفون) نیست
اتفاقآ اگر آمپ جداگانه باشه کیفیت بهتری دریافت میکنید تا زمانیکه DAC/AMP انتخاب کردید چون این جور ابزارها صرفآ جنبه محدودیت هزینه و فضا باعث شده که اینجور وسائل ساخته بشن نه چیزی مثل کیفیت برتر و . . .
ترجیح میدم یک Setup آنالوگ داشته باشم ولی بهتر از اون ترجیح میدم به جای لینک USB از لینک Optical استفاده کنم تا بسیار از مشکلات نویزی و تداخل های جنبی به حداقل ممکن برسه خصوصآ برای زمانیکه اغلب سورس ما دیجیتالی باشه چون هر دستگاه دیجیتالی حتی اگر از بهترین قطعات هم استفاده شده باشه هیچ وقت نمیتونه کیفیت صدای یک ابزار آنالوگ رو تولید کنه چون درون یک دستگاه دیجیتالی مملو از انواع نویزهای ناخواسته و بسیار قوی تر از آنچه که تصور می کنید که جایی نمیرن جز خروجی Setup ما پس یک لینک Optical که ارتباط الکتریکی اون قطع شده به هیچ عنوان پل ارتباطی این جور سیگنالهای بسیار مزاحم به نام نویز نیست
در آخر ارتباط USB ما رو محدود به استفاده از یک Host میکنه که این خوشایند برای هر نوع Setup نخواهد بود و از همه بدتر اینکه باعث انتقال تمام نویزهای سورس به انتها میشه و هم اینکه باعث میشه که ما عملآ با محدودیت های سخت افزاری و نرم افزاری اونها برای ارتقاء Setup از نظر نرم افزاری با مشکل اساسی مواجه بشیم مثلآ خیلی راحت و با سرعت داره سورس های با کیفیت 24 بیت و با Sample Rate بیش از 96KHz عادی میشه و از اون به بعد باید به دنبال یک DAC پرسرعت تر باشیم هر چند که DAC های موجود اغلب توی مشخصاتشون ذکر شده که به خوبی قادر به پاسخ گویی تا 192 هستند اما یک حساب و کتاب سر انگشتی جای خیلی سوالها رو برای من کم سواد خالی میزاره شما رو نمیدونم
چندان دور از انتظار نیست که سورسهای آینده با توجه به سخت افزار فعلی ما یک ارتقاء نا خواسته برای ما هستند اما تصور اینکه با چه دردسری ما به Setup فعلی رسیدیم و هنوز چند وقتی از Setup اون نگذشته که باید . . .
در آخر آخر اولین گام به سمت یک Setup حرفه ای انتخاب یک آمپ بسیار خوب و حتی بهتر از سطح Setup آینده ما خواهد نه یک DAC و خودتون رو خسته انتخابی بسیار تخصصی ولی در عین حال نه چندان با ریزه کاری و مخفی کاری برندها همچون برندهای سازنده آمپ میشه به نتیجه ای ساده ولی بسیار با کیفیت رسید ولی این مسئله به هیچ عنوان برای آمپ صادق نیست و مشکل اصلی همه چیز به آمپ مربوط میشه بدون اینکه یک کاربر آماتور و تازه نفس در سطح حرفه ای با اون مواجه هست
تمرکز خودتون رو بزارید برای آمپ و نهایت هزینه ای که میتونید برای اون انجام بدید تا کنار خودتون پر از آمپ های بدرد نخور نشه چون بر خلاف هدفون بی کیفیت و یا با کیفیت پایین که مثلآ به درد فلان سبک خاصی می خورده آمپ به اون شکل قابل استفاده نیست چون شما بعدآ به خوبی میدونید که بهترین آمپ شما فقط بهترین کیفیت رو با Setup فعلی و اصلی شما داره نه اون یکی
فرصت برای انتخاب ابزارهای جانبی زیاده ولی همه رو با هم انتخاب نکنید مگر اینکه بخاید به صورت کیت آماده یا یک نسخه از قبل پیچیده شده اقدام به Setup کرده باشید و از روی کنجکاوی قصد شنیدن داشته باشید. این خیلی متفاوته با شناخت ابزار و خواسته ها و . . .
لذت اصلی در تحقیق و انتخاب هست نه صاحب شدن چون فقط در اون مراحل هست که تشنه یافتن و یادگرفتن هستیم نه زمانی که به آهنگ مورد علاقه خودمون با بهترین Setup دنیا اون هم به صورت تفریحی گوش میکنم
شما هم موفق باشید.
علاقه مندان سبک موسیقی کلاسیک یه چیز فوق العاده عالی در وجودشون هست و اون اینکه:
به صدایی که از هدفون می شنوند از دل گوش میکنند نه از گوش
به همین خاطر اغلب حتی ممکنه بهترین هدفونشون یک هدفون شاید زیر 200 تومنی باشه ولی سالهای سال با تمام محدودیتهای صوتی اون لحظات شیرینی از خاطرات رو سپری میکنند به طوریکه ممکنه این هدفون عمری بیش از 10 یا شاید 20 سال داشته باشه ولی باز برای اونها کافی و و به نظرشون کامل هست
با توجه به اون مدت تجربه ای که با هدفون داشتم و چند مدل هدفونی که داشتم یک چیز رو اون اوایل به سختی قبول میکردم و اون اینکه کلاسیک هیچ تفاوتی با بقیه سبکها نباید توی هدفون داشته باشه ولی اینطور نبود و بعدآ متوجه موضوع اصلی شدم که متاسفانه سالها از اون موضوع گذشته بود ولی یک جمله به جای اون جمله قبلی جایگزین شد که:
هیچ هدفونی توانایی اجرای کلاسیک رو نداره
البته شاید برای بعضی هم این جمله قابل قبول تر از زمانی که برای اولین بار شنیدم نباشه ولی واقعیتی نه چندان شیرین برای علاقه مندان این سبک هست و به نظرم با گوش دادن به صدای یک هدفون با این سبک شما می تونید به تمام ضعف های ذاتی از فیزیک و ساختار هدفون رو متوجه بشد مثل:
1. ساند استیج بسیار متغییر و وابسته به فرکانس یعنی اتفاقی بسیار بد برای این سبک که باعث خیلی از تداخل های ناخواسته میشه
2. عدم کنترل خوب بیس که باعث میشه اون غنا و لطافت و یا شفافیت live رو به هیچ عنوان درک نکنیم
3. ضعف در مید که باعث میشه صدای اغلب خشک و بدون تونالیته و گیرایی و گرمی رو تجربه کنیم
4. ضعف در های مید که باعث میشه بسیار از سازها در اجرا دچار فید شده و به خوبی قابل تعقیب نباشند
5. تونال بالانس نه چندان خوب اغلب باعث میشه صدای یکدست و تنظیم دقیق شده به صورتی ریورب وار به گوش برسه
6. سرعت انتقالی صوت در فرکانسهای مختلف با توجه به فاصله کم هدفون تا گوش که چه عرض کنم تا کانال گوش
7. از همه مهمتر رنج داینامیک بسیار کم هدفون در مقابل این سبک که سلطان بلامنازع داینامیک رنج هست
8. بک گراند نه چندان خوب و اغلب رنگی و در بهترین شرایط خاکستری تیره باعث رنگ آمیزی شدید اصوات شده که اصلآ خوشایند و برازنده سبکی با پس زمینه ای چند صد سالها در دقت نخواهد بود
9. حالم گرفته شده چون سبک مورد علاقه م هست، شما خودتون بقیه رو حدس بزنید
10. جای خالی برای یافته های شما . . . . . . . .
شما هم موفق باشید.
درود
من قصد خرید یک هدفون خوب از نظر کیفیت ساخت + کیفیت پخش صداها + بیس رو میخواستم
کار اصلیم با هدفون میکس کردن DJing هستش (پس کیفیت صدا از هر لحاظی برام مهمه!)
در ضمن بیشتر موزیک ترنس و الکترونیک میگوشم...
10.روح اهنگ كه نه تنها تو هدفون بلكه تو هيچ اسپيكر و باند و بلندگويي قابل حس نخواهد بود.وقتي بصورت زنده تو اپرا ،باله ،يا اركست سمفوني فركانسها و امواج موسيقي مستقيم بدون واسطه بهمون ميخورن اون موقع ديگه نه فقط با دل كه با تمام روح و جسمه كه موسيقي رو احساس و درك ميكنيم كه باعث سيخ شدن تمام موهاي بدنمون ميشه و تو پوست خودمون نميگنجيم و تازه اون موقعست يكي از راههاي رسيدن به اوج و لذت واقعي رو حس ميكنيم.
با سلام
هدفون غیر in ear هست که در اون از آرماتور بالانس استفاده شده باشه مثلا فول سایز
سلامنقل قول:
نه هدفون فول سایز یا earpad با سیستم ارماتور یا سیم پیچی ارماتور(ارمیچر) نداریم.البته تو هدفونهای فول سایز یه سیستم دیگه به اسم الکترواستاتیک هست که امیدوارم اساتید در باره این هدفونها توضیحاتی بهمون بدن.
از بروبچ با مرام کسی نیست کمکم کنه؟؟؟
کارم واجبه ها؟
نیازی نیست آخهنقل قول:
از علل اصلی استفاده از بالانس آرماتور ها اینه که اونها از لحاظ مصرف، به صرفه تر از دینامیک ها و... هستن
ولی کلاً ایدۀ جالبی میشه؛ ولی خب باید دیافراگم بزرگی استفاده بشه که نتیجش اینه که سیم پیچ بزرگتر و میلۀ متعادل سنگین تر
که حالا حفظ تعادل اون سیم پیچ فکر کنم خیلی سخت بشه
نقل قول:
فکر کنم یک اضافاتی باید انجام بدم :20:؛ بالانس آرماتور (آرمیچر) که توی هدفون استفاده میشه اینه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون آرمیچرهای قدیمی که می شناختیم، خب با این متفاوته
هرچند منطقشون یکیه
en.wikipedia.org/wiki/Headphones
با تشكر فراوان از آقا رضااين راهنمايي بود كه ما از آقا رضا داشتيم و ايشان نيز لطف كردند و جواب ما را دادند. و آْقا رضا از ما خواستن تا براي استفاده ديگر دوستان در اين تايپيك به اشتراك بذاريمعرض كنم كه من قصد خريد هدفوني براي گوش دادن به موسيقي و گاهي هم تمرين زبان را داشتم كه در ابتدا مي خواستم نهايت 50 تومان هزينه كنم اما بعد از خواندن تايپيك (چند نكته براي خريد و انتخاب هدفون)و همچنين صد صفحه آخري تايپيك (راهنمايي براي خريد هدفون خوب)به اين نتيجه رسيدم كه براي داشتن يك هدفون با كيفيت بايد هزينه به مراتب زيادتري كنم.لذا من از شما خواهش دارم تا در خريدن يه هدفون خوب با مشخصات ذيل و با چند پيشنهاد و درصورت امكان با اولويت بندي نسبت به خريدن آنها براي ما راهنمايي بفرماييد.البته قبلا در فروم همين سوال را بصورت ناقص از دوستان خواستم و يه دوستي نيز زحمت آنرا كشيدنداما مي خواستم نظر شما نيز داشته باشم و در اين مورد ما را بيشتر راهنمايي بفرماييد.
1- سورس بنده اغلب فرمت MP3 با بيت ريت 320k و همچنين موزيك ويديوهاي Full HD كه هر كدام نزديك 800 مگا بايت مي باشند.2- حدود قيمت تا 220 تومان . چون نمي خوام زياد حرفه اي صوت را دنبال كنم.3- بتونم بدون وجود آمپ بهترين كيفيت را توسط موبايل (گلكسي اس 2) و همچنين كامپيوتر،هدفون را درايوش كنم.4- روزانه حدود 3 ساعت بر روي گوشم خواهد بود پس از نظر راحتي اذيتم نكنه.5- به خاطر سلامتي گوش مي خوام ابتدا فول سايز از نوع open و در صورت وجود گزينه خوب close هم باشه ايراد نداره.6- بتونم از خود تهران توسط نمايندگي رسمي تهيه كنم چون در تشخيص جنس اصل از تقلبي وارد نيستم.7- البته براي خريد زياد عجله ندارم و مي تونم تا بعد عيد نيز صبر كنم .8- سبك مورد استفاده من بيشتر pop و dance مي باشد اما در كل از هر چي كه خوشم بيايد گوش مي دم.9- نوع كاربرد نيز فقط براي داخل خونه مي خوام.
حدود قیمت رو هم لطف کنین ممنون میشیم.نقل قول:
ولی فعلا audio technica m50 رو در نظر داشته باشین تا دوستان بیشتر راحنماییتون کنن.
والا من یک تاپیک جدا برای درخواستم زده بودم که عنوانش قید کرده بودم تا حدود 50 تومن. که ظاهرا منتقلش کردند به این تاپیکنقل قول:
تو این رنج قیمت هدفون دی جی کمی مشکله پیدا کردنش.شما یه تحقیقی در باره akg k44 بکنین.بیس چندان قوی نداره ولی کیفیت صدایه خوبی نسبت به قیمتش داره .حداقل با موجودی الان بازار.نقل قول:
مرسی از دقتتون به پستمنقل قول:
داداش والا من زیاد خرید هدفون نداشتم که بفهمم چی خوبه چی بده و...
اگه میشه کمی راهنمایی رو کاملتر برام توضیح بدین.
کلا کدوم برندها تو این رنج قیمت هستند که هم اصل و استاندارد (از نظر ساخت) هستند و هم کفیت بیس و صدای بالایی دارن؟
بله خواهش میکنم ولی راستش منم هنوز اماتور هستم و تخصص زیادی ندارم فقط از روی چندتا هدفونی که خریدم و یا امتحان کردم میتونم نظر بدم ولی بشخصه هدفون دی جی زیر 150 هزار تومان ندیدم و یا نشنیدم که معتبر باشه تعداد محدودی تخصصی دی جی که دیدم audio technica m50.beats by dr dre pro.sony mdr pq1.pioneer hdj2000.sennheiser hd 280 pro.sony mdr v700.فعلا این هارو یادم مونده بود که دیدم و ایران هم موجود بودن ولی اگه بودجتون رو افزایش بدین میتونین sennheiser hd280 pro رو که همین جا نمایندگی هم داره تهیه کنین .دی جی های زیادی دربارش رویو دادن و ازش تعریف کردن و بهتر از این میتونین audio technica m50 رو تهیه کنین که لازم به تعریف نیست چون مورد تایید اساتید همین فوروم هست و باز بهتر از اونpioneer hdj2000 هست و همینطور این لیست ادامه داره تا ... .ولی پیشنهاد میکنم اگه بصورت حرفه ای این کار رو دنبال میکنین هدفونی رو انتخاب کنین که استاندارد های مورد نظرتون رو داشته باشه و با سیستم تخصصیتون همخونی داشته باشه تا از بروز بعضی مشکلات و ایجاد هزینه های اضافی راحت بشین.(بعنوان مثال noise canceling یا sound isolation قوی که اکثر هدفونهای دی جی بخوبی در نظر گرفتن)نقل قول:
موفق باشین.
در ادامه بحث شما درباره انتخاب هدفون برای میکس و اون هم برای سبک الکترونیک - DJنقل قول:
تا جایی که به نظرم میرسه هیچ وقت از هدفون برای میکس الکترونیک استفاده نمیکنند چون:
1. بیس خیلی قوی به گوش شنیده میشه و ممکنه توی مرحله مستر مجبور بشین (هر چند که DJ زیاد خرج اضافه برای یک مستر حرفه ای توسط دیگری رو نمیکنه و معمولآ خودش همه کاره هست)کلی با تنظیمات لول صدا به خوصوص برای اون همه سمپل های پر افکت ، برای خودتون دردسر درست کنید
2. خوشبختانه DJ ها معمولآ به مید احتیاجی به اون شکل ندارند اما فکر میکنم در صورتیکه تراک مورد نظر که برای میکس آماده شده صدای مید کاملآ متفاوتی با اسپیکر مانیتور حرفه ای داره چون مید اغلب هدفونها کاملآ رنگی هست ولی مانیتورهای حرفه ای خیر و تمام زحمات شما با یک صدای ادیت شده و میکس و مستر شده رنگی به باد هوا می ره اون هم زمانی که تراک مورد نظر رو از اسپیکر گوش دادید و تمام ایرادهای صوتی اون که مثل یک اعمال نامه بلندی از اشتباهات نا خواسته ما بوده
3. های به معنای واقعی متفاوت نتیجه میکس شما خواهد چون های اغلب هدفونهای ارزان قیمت کاملآ تیز و بسیار یکدست و بدون بافت و جزییات هست هر چند که الکترونیک چیز زیادی برای از دست دادن در این محدوده فرکانس نداره اما نتیجه میکس اشتباهی ما باعث میشه نتیجه مستر ما در نهایت یک سورس بسیار بی کیفیت باشه که هیچ کس قادر به تحمل صدای اون نیست
4. ضربه بیس در هدفون بسیار قوی تر از اسپیکر مانیتور هست و به همین خاطر ممکنه میکس ما اون ضربه مناسب رو نداشته باشه و کل کار کاملآ بی روح و سرد باشه
از هدفون زمانی استفاده کنید که بخاید سمپل هاتون رو مرور یا جابجا کنید ولی نه برای میکس نهایی بلکه فقط برای ارنج کردن سمپل ها و تقریبا تمام تنظیمات رو بزارید برای زمانیکه اسپیکر در دسترس باشه البته این اتفاق فقط زمانی به درد بخور هست که بخایم نصفه شبی میکس کنیم و یا اینکه از برنامه عقب هستیم و کلآ چاره ای جزء این نباشه
در آخر برای میکس این سبک بهتره یک نگاهی به هدفونهای مانیتور بکنید به خصوص به هدفونهای برند Beyerdynamic مثل مدلهای مناسب اون:
1. DT880
2. DT990
3. DT770
شما هم موفق باشید.
آقا کلا بحث DJing رو ول کنید:31: از طرف دوستام به این نتیجه رسیدم که زیر 150 تومن چیز دندان گیری برای این کار نمیتونم گیر بیارم!
اما متصفانه فعلا بودجم 50 تومن هستش ول میخوام یک هدفون با کیفیت ساخت + تفکیک و پخش صداها بصورت دقیق و زیبا + کیفیت بیس...
درضمن نمیخوام هدفون زیاد به بیرون صدا بده!
من یه هدفون A4Tech دارم که دو سه سال پیش 20 تومن خریده بودم، برای مصارف معمولی مثل فیلم و گیم بدرد میخوره ولی برای موزیک به هیچ وجه! و صداشم که صدای هدفون نیست! مثل اسپیکر صدا رو به اطراف پخش میکنه!
فرمايشات شما درسته ولي من هم كلا چيز مناسبي براي گوش كردن ندارم الان...نقل قول:
كارم به جايي رسيده كه بيهوده سورس هام رو بهتر ميكنم, الانم دم دست ترين وسيله براي گوش كردنم اسپيكر خود Wildfire S هست!!!خيلي خوشحال شدم كه شما طرفدار كلاسيك هستيد, سبكي كه به دليل محبوبي كمش بين عموم مردم تو خيلي از بازه ها و گروه هاي قيمتي يا تكنولوژيك(!) بهش توجه نميشه وبه قول شما مظلوم هست . خود من هم موندم چي كنم... لا اقل مدلي نميشناسيد مرهمي بر اين زخم ها باشه؟ اگه مدل اسپيكری خاص حول 600 معرفي كنيد واسه اين سبك متشكر ميشم ولي خيلي دوست داشتم كه تجربه اي كامل (حتي الامكان) از اين سبك رو به صورت پرتابل داشته باشم.... شروعش هم با يه اسپيكر 20 تومني بود... اون قسمتي هم كه ميگيد با دل گوش ميكنن شايد سر ارزش بالاي موسيقيايي اين ژانر و علاقه يا هوش بالاي موسيقيايي طرفدارانشون هست كه ضعف صدا رو با مغز خودشون تصحيح ميكنن... با كيفيت تري موزيكي كه شنيدم هم موقعي بود كه از خواب بيدار شدم و چند ترك خاص داشتتو ذهنم پخش مي شد كه مطمئنم هيچ و قت گوش انسان به تنهايي اون حس رو منتقل نمي كنه.... از سازنده هاي هدفون ها نا اميد شدم.... خودتون با چه مدلي وارد دنياي حرفه اي شديد آقا رضا؟
:8::41::40::10:
با درود.
با سپاس از راهنماییهای ارزشمندتان.
خوب پس من اگه که Yulong D100 نگیرم که هم آمپ خوبی داره هم دک خیلی خوب و به جاش یه ام استیج بگیرم و یک داک خوب بهتره.
باشه همین کارو میکنیم.من ریویوی یو اس بی ام استیج رو خوندم که از ای10 خودم خیلی ضعیف تر بود.من میتونم FiiO E10 خودم رو با ام استیج بدون یو اس بی سری کنم؟باید چه کابلی بگیرم؟اینجا هست یا بگم اینم بیارن؟
یا اینکه بی خیال FiiO خودم بشم و یک دک دیگه بگیرم؟مثل HRT MUSIC STREAMER.اگه اینکارو بکنم چند درصد خروجیم بهتر میشه؟آیا منطقیه؟یا اینکه باید یه دک خیلی خوب مثل CUBE بگیرم؟در این صورت چند درصد خروجی ام استیج بهتر میشه؟
رضا جان دک هایی که گفتی همه بالای 600 بودند.
پیشاپیش سپاسگزارم.
موفق باشید.
دوست عزیزنقل قول:
زخمی وجود نداره که به دنبال مرهم برای اون باشیم اما عشقی وجود داره که به دنبال معشوق اون هستیم
علاقه داشتنی رویایی هست که باعث میشد یه زمانی نه چندان دور یک فیلمی با کیفیت تصویر بسیار محوی که برروی صفحه قوس دار چیزی به نام تلویزیون رنگی CRT که وصل شده بود به خروجی یک دستگاهی پلیر به نام ویدیو آنالوگ ، همه این مشخصات برای الان ما شاید شوکه کننده بود اما یادمون نره که همون زمان بهترین ابزار و رویای ترین Setup بود تا ما هر آنچه به عنوان فیلم و خاطرات ضبط شده بود ببینیم و لذتی ببریم وصف ناپذیر طوریکه حتی دیدن چندین و چند باره ما همیشه باعث از بین رفتن و حتی پاره شدن اون نوار بزرگ ویدیو میشد اما اون کی بود که پای تلویزیونی با اون کیفیت پایین با تمام وجود لحظات خوش زندگی رو سپری میکرد با خاطره ای همیشه جاودان تا زمانی که چشمش به اسمون آبی بالاسرش روشن هست؟
می خام بگم که با همون چیزی که داریم می تونیم همیشه لذتی ببریم که هیچ کس و چیز دیگه . . .
و نیازی نیست همیشه بهترین دنیا در اختیار ما باشه ولی نه اینکه از بین مدلهای خوب ما با بی توجهی کم ارزش ترین اونها رو انتخاب کنیم مثلآ چقدر جالبه که الان بریم و یه هدفون 50 تومنی برای کلاسیک انتخاب کنیم در حالیکه می تونیم یه هدفون با کفیت تر از اون رو انتخاب کنیم
با توجه به توضیحات شما هر چند که سورس پلیرتون رو فراموش کردم اما ه نظرم برای کاربرد پرتابل بهترین تر از Sony MDR-EX1000 که اینجا به قیمت بسیار مفت در اختیار ما هست ، مدل بهتری سراغ ندارم اما برای اینکه همه چیز این هدفون در اختیار شما باشه باید براش یک آمپ بسیار خوب که کم از قیمت خود هدفون نداره تهیه کنید که متاسفانه این آمپ مناسب بر خلاف هدفون اینجا قابل تهیه نیست و مجبور هستیم سفارشی از خارج خرید کنیم که کمی قیمت افزایش پیدا میکنه
به هر حال اگه با Setup بالا موافق نیستید به نظرم میتونید یه نگاهی به هدفونهای خوبی مثل:
1. DT880 Pro که مدل 250 اهمش موجود بوده و قیمت مناسبی داشت و هر سه نمایندگی ایران هم موجود داشتند
2. HD650 که فکر میکنم با قیمت بالایی در دسترس هست و یکی از اون چند هدفون مورد علاقه علاقه مندان کلاسیک هست
3. K702 و یا K701 که هر دو اینجا موجود هستند ولی با قیمت نجومی که کمی هزینه کردن با این قیمت رو سخت میکنه اما باز هم جزوء مدلهای خوش صدایی برایکلاسیک خواهند بود
در آخر حتی اگه از این مدلها خوشتون نیومد بهتره که با توجه به خصوصیات صوتی این سبک به دنبال گمشده خودتون باشید
در آخر آخر هم یه پیشنهاد کوچولو از فکر انتخاب اسپیکر زیر قیمت چند تومن بیرون بیاید چون هیچکدام صدای مناسبی برای شما به ارمغان به عنوان تهفه ای ارزان قیمت نخواهند داشت چون اسپیکر از این رنج قیمت به بالا تاز با مدلهای خوب اون آشنا خواهیم شد در حالیکه در کمتر از این قیمت هدفونها بسیار با کیفیت تر هستند و کلی امتیازهای دیگه ای که حتی بهترین اسپیکر دنیا هم نمی تونه به اونها دست پیدا کنه مثلآ:
1. شخصی هستند یعنی در و همسایه و اتاق بغلی همیشه از دست سرو صدای شما ناراحت نیستند
2. بسیار بسیار کم مصرف هستند یعنی نیازی به روشن بودن انواع دستگاههای مختلف که هر کدام تلفات حرارتی مختلفی دارند نداره
3. بهترین هدفونها کیفیتی معادل رنج وسط اسپیکر های گران قیمت چند ده میلیونی دارند که احتمالآ نیازی به توضیح من نداره
4. آزادی عمل دارند یعنی مجبور نیستید برروی یک جای خاصی مثل مجسمه ثابت بمونید البته هر چه اسپیکر با کیفیت تر و گرونتر بشه این فضا بسیار محدود تر می شه یعنی چیزی حدود 30 سانتی متر
5. اینقدر ارزون قیمت نیستند که خریدشون برای خیلی از علاقه مندان توجیح اقتصادی برای خود فرد داشته باشه دیگه چه برسه بخاد چیزی از سبد بودجه یک خانواده هر چند کوچولو و با درآمد خوب کسر شه
6. خرید یک هدفون با کیفیت اینقدر راحت هست که انتخاب یک اسپیکر ممکنه یک سال نیاز به تحقیق داشته باشه و تازه باید یه فکری به حال خرج اضافه نگهداری و Setup اون هم بکنید که خیلی خلاصه و با تجربه کوچولویی که داشتم حدود دو برابر هزینه یک اسپیکر بودجه برای این جور ابزارهایی که بی شک نیازه کنار بزارید یعنی اسپیکر تشکیل نشده از دو جعبه چوبی که درون هر کدام بلندگو قرار گرفته و هر کدام دو رشته سیم داره که وصل میشه به آمپ و خلاص
7. دقت صدای یک هدفون به حدی شاید نباشه که به عنوان یک اسپیکر با دقت برای شما ایفای وظیه کنه اما به خوبی می تونه تا رنج بالای متوسطه شما رو از این نظر بی نیاز کنه
8. نشتی صدای و صداهای خارج شده از هدفون همگی به جایی ختم میشه که اون جا و یا فضا چیزی به نا Cup هست اما اسپیکر ها صداشون به همه جا میره و ما همیشه مجبور هستیم که تمام ابزارهای موجود در اتاق رو مدیریت کنیم که مبادا باعث بشه جهت صدا به سمتی نا خواسته هدایت بشه که برای همین مسئله دو راه بیشتر وجود نداره که یکی اینکه توی اتاق هر ابزاری یا دستگاهی اضافه شد دوباره Setup کنید که این خودش کلی زمان میبره و همیشه احساس میکنید توی یه قفس دارید به رویاها می پردازید که اصلآ لذت بخش برای من نیست ولی راه دوم اینه که توی یه اتاق مخصوص که هیچ ابزاری توی اون نیست غیر اسپیکرها که این هم برای من حکم اینه که توی یه جایی تنها دارم به موسیقی گوش میکنم بدون هیچ نوع لذتی از محیط اطراف و دست کمی از زندان قبلی نداره راه سومی تقریبآ وجود نداره که همیشه در آزادی باشید و در و پنجره رو برای هوای وسوسه کننده یه روز بهاری باز بزارید تا در اوج ابرهایی سفید و بالای اسمونی آبی و پاک در اوج معصومیت به عالمی برید که به قول دوست عزیزمون تمام موهای بدن . . .
9. جای خالی برای شما . . . . . .
شما هم موفق باشید.
درود بر شمانقل قول:
خواهش میکنم دوست گرامی
بله درسته آمپ حرفه ای و جداگانه بسیار بهتر از آمپ + دک + یه کم حافظه فلش که مساوی با همون پلیر پرتابل پس خودتون اختلاف اونها رو پیدا کنید
با اینکه دک مورد نظر شما قیمت زیاد بالایی نداره (HRT) می تونید اون رو هم به لیست خریدتون اضافه کنید هر چی باشه با کیفیت تر از دک محصولات Fiio هست ولی اگه خیلی اسرار به خرید DAC خوب دارید تا تفاوت رو احساس کنید به فکر همون DAC های نه چندان ارزان قیمتی که قبلآ معرفی شد باشید که یه راه طولانی تفاوت هست به هر حال برندهای حرفه ای این جور دستگاهها هستند هدف فروش کیفیت هست نه چیز دیگه ای که بعدآ از پرداخت خودمون پشیمون بشیمنقل قول:
باشه همین کارو میکنیم.من ریویوی یو اس بی ام استیج رو خوندم که از ای10 خودم خیلی ضعیف تر بود.من میتونم FiiO E10 خودم رو با ام استیج بدون یو اس بی سری کنم؟باید چه کابلی بگیرم؟اینجا هست یا بگم اینم بیارن؟
یا اینکه بی خیال FiiO خودم بشم و یک دک دیگه بگیرم؟مثل HRT MUSIC STREAMER.اگه اینکارو بکنم چند درصد خروجیم بهتر میشه؟آیا منطقیه؟یا اینکه باید یه دک خیلی خوب مثل CUBE بگیرم؟در این صورت چند درصد خروجی ام استیج بهتر میشه؟
رضا جان دک هایی که گفتی همه بالای 600 بودند.
پیشاپیش سپاسگزارم.
موفق باشید.
به دنبال آمپ مناسب برای EX1000 باشید نه اینکه ریویو بخونید یعنی این خیلی متفاوت با اینه که ما به دنبال آمپ مناسب برای Setup خودمون باشیم تا Setup دیگران
اما DAC متفاوته یعنی روش انتخاب اون به پیچیدگی آمپ نیست ولی یه قانون کلی (هر چه بیشتر . . . )
در آخر توانایی M-Stage به حدی هست که بشه براش آمپی در حدود 1500 انتخاب کرد ولی جای شما باشم بیشتر از 700 تا خرج نمیکنم چون کاربرد ما نیازی به بالاتر از این فعلآ نداره البته با توجه به سورستون و تجهیزات موجودتون
در آخر آخر کابل رو هم از همینجا می تونید تهیه کنید و نیازی به پرداخت دلاری 1900 نیست ولی هر کابلی که بتونه ارتباط کانکتور به کانگتور رو برقرار کنه البته با کوتاه ترین طول ممکن مناسب هست و زیاد حساسیت برای این مورد به خرج ندید
در آخر تز یه نگاهی هم به محصولات ارزان قیمت neforce البته DAC هاش بکنید که خیلی مورد توجه تر از Fiio هستند و حرفه ای تر البته بسیار مناسب سطح میانه حرفه ای نه مثل Fiio برای آماتورها و با قیمت بسیار مناسب
شما هم موفق باشید.
کسی نیست کمکمون کنه؟؟؟
خواهشا یه نظری به ما نیز بکنید!:20:
با درود.نقل قول:
با سپاس از به اشتراک گذاشتن تجربیات و دانسته های گرانقدرتان.
و باز هم سپاس از این همه حوصله و زمانی که برای راهنمایی ما میگذارید.
با توجه به گفته های شما , تصمیم فعلیم این شد که: فعلا ماتریکس را خریداری کنم و بعدا با بودجه ای مناسب و اختصاصی,یک دک خوب تهیه کنم.فعلا با ست آپ Laptop+FiiO+M-Stage+EX1000 سر کنم تا مسافر بعدی.
کابل هم که قرار شد از همینجا تهیه کنم.
فقط مشکل اینجاست که این ست آپ رو نمیتونم به هم وصل کنم!! چطوری خروجی کواکس یا لاین اوت دک را به ورودی RCA L/R آمپ وصل کنم؟؟اون چیزی که خودم فهمیدم اینه که باید یه کانورتر مثل FiiO D3 داشته باشیم که خودش 30 دلاره.
آیا این هم رو نویز و کیفیت خروجی ما اثر میذاره؟آیا باید این رو هم بگم بیارن یا با قیمت ارزونتر و همون کیفیت میتونم اینجا تهیه کنم؟اگه اضافه شدن یه کانورتور روی خروجی اثر میذاره آیا بهتر نیست که ام استیج یو اس بی دار با 30 دلار بیشتر تهیه کنم و بی خیال FiiO بشم؟آخه دک ام استیج کیفیتش واقعا افتضاحه و Fiio کیفیتی به مراتب بهتر از اون داره.
با سپاس پیشاپیش از راهنمایی شما عزیزان.
بدرود.