سلام. سریهای M گیرنده دیجیتال ندارند.نقل قول:
Printable View
سلام. سریهای M گیرنده دیجیتال ندارند.نقل قول:
آخرین قیمت خیابان جمهوری، تهران
Panasonic 65VT50 سفارش کشورهای عربی (سری M) ، بدون گیرنده دیجیتال، با گارانتی بانیان : قیمت 23.000.000
Panasonic 50VT50 سفارش جمهوری چک (سری E) ، با گیرنده دیجیتال --- S / S2 (زمینی و ماهواره ای)، بدون گارانتی : قیمت 7.600.000
شنیدین کوزه گر از کوزه شکسته آب می خوره؟!
با این که خودم کورد هستم و (به عنوان شغل دوم) تلویزیون های بانه رو در تهران می فروشم، اما مدت زیادیِ که دلم یک پلاسمای پاناسونیک می خواد که به خاطر گرونیِ دلار رغبت نکردم بخرم.
:n03:دلم سری ZT می خواد که فکر نمی کنم به ایران بیاد. از اونجایی که 4 روز پیش ازدواج کردم و باید جوابگوی از دست دادن چند قسمت حریم سلطان توسط همسرم باشم! تصمیم گرفتم یک VT50 پنجاه اینچ بخرم.
ولی از خدا که پنهون نیست، از شما چه پنهون هنوز دست و دلم می لرزه! می ترسم این رو بخرم ماه دو هفته دیگه VT60 وارد ایران بشه با قیمت پایین تر!
این رو هم بگم VT50 سفارش اروپا رو با دو تا ریموت تاچ و معمولی، ما توی بانه می فروشیم 6.600.000 تومن که حدود 250 تومن هم هزینه ی حمل تا تهران بهش اضافه می شه. این رو گفتم که قیمت دست تون باشه، چون من دیشب از فروشگاه پاناسونیک نزدیک قلهک پرسیدم گفت حدود 8.000.000 تومن!
پاینده باشید
با سلامنقل قول:
اقا شما قیمت ارزون ترین مدل zt60 رو ندارید با سفارش اروپا که 2 تا گیرنده داشته باشه؟
یعنی یکی گیرنده دیجیتال و دیگری sate litte باشه.
احتمالا کوچیک ترین سایزش 60 هست و مدل دیگش 65 اینچ درسته؟
برای یکی از فامیل میخوام.
ممنون
و پیشنهاد من به شما اینه که اگه میتونید صبر کنید برای خرید چون شما باید با دلار یا یورو خرید کنید و چون قیمت های این 2 ارز رو به پایینه پس به نفع شماست که صبر کنید.
راستی مبارکه انشاالله به پای هم پیر بشید
با ارزوی سلامتی و خوشبختی برای شما.
مرسی برادر،نقل قول:
گفتم که اگه دست خودم بود، فعلا دست نگه می داشتم، اما ... ;)
اما در مورد سری ZT تا جایی که من می دونم وارد ایران نشده، و قرار هم نیست بشه (دستکم به این زودی ها)
از کردستان عراق هم نمیشه آورد، چون مرزها رو بستن.
و اما قیمت، مدل "50 VT60 به قیمت 3000 دلار فروخته میشه، اما ZT نمی دونم چنده.
دوست عزیز شما احیانا اطلاعی از اینکه پلاسمای سامسونگ F8500 میاد یا کی میاد رو ندارید؟ من با توجه به رویو های که تو اینترنت دیدم به نظرم اون هم گزینه فوق العاده ای میتونه باشهنقل قول:
ما که نداریم، از نظر فنی هم نمیشناسمش. اما در کل به خاطر بسته بودن مرزها، و نوسان زیاد نرخ ارز فعلا TV وارد نمی شه.نقل قول:
تو این وضعیت اگه ST60 هم وارد بشه از سرمون زیاده ولی احتمالا f8500 زودتر بیاد
کسی قیمت 42v20 رو نداره ؟ به نظرتون خوبه اینو بگیرم؟
مدل 2010 ـه. در بازار موجود نیست.نقل قول:
آخه توی یه سایت دیدم زده بود ، گفتم شاید تو بازار کمتر باشه
یعنی اگه من جایی گیر بیارم امکان داره دست دوم باشه؟
اگر گیر بیاد شاید ویترینیه.یا دست دوم.و یا رفرش.چون آکبند این مدل بیشتر از یکساله که تو بازار نیست.نقل قول:
اینم شانسه ما داریم آخه!!!!
full hd پلاسما زیر 2 تومن دیگه نداریم، نه؟
نه، ارزونترین Full HD پانا 42 اینچش 3.7 هست اونم سری 2011 .نقل قول:
دیروز نمایندگی پانا خیابان جمهوری vt50 مدل 50 اینچ رو گذاشته بود 7,600,000 تومن
کسی میدونه نسبت به این چند وقت اخیر قیمتش چقدر تغییر کرده؟
ضمن اینکه مدلهای 2013 همچنان وارد نمی شه.
درود به همه
من تلویزیونم رو گرفتم (Plasma 50" VT50). در گام اول توی راه اندازیِ ریسیورش موندم!
کسی هست مرا یاری کند آیا؟!
دوست عزیز مبارک باشهنقل قول:
چقدر گرفتین؟ از کجا؟
مگه رو خودِ تلویزیون ----- هست؟
میشه یکم توضیح بدین؟ آخه منم میخوام همین مدل رو بگیرم.
مرسی برادرنقل قول:
من خودم پخش کننده هستم! از بانه آوردم، واسه خودم در اومد 6.400 اما قیمت مشتری 6.600 هستش. حدود 200 تومن هم هزینه ی حمل تا تهران بهش می خوره.
بله، خود تلویزیون ریسیور داره. ----T , ----S و ----S2 داره. بسیار تلویزیون کاملیه. اما متاسفانه من تنظیم ریسیورش رو بلد نیستم. رفتم فروشگاه پاناسونیک گفتن زنگ بزن نصاب بیاد راه اندازیش کنه! به نصابم زنگ زدم، گفت من تا حالا با این تلویزیون ها کار نکردم.
سپاس دوست مننقل قول:
از کدوم سریه؟ منظورم R یا G یا B یا ... هست.
خواهش می کنم. سفارس اروپاس، سری Eنقل قول:
VT50 رو بین نمایندگیها پخش کردن پایین ترین قیمتی که من گرفتم 7550 برای مدل 50 اینچ و 9450 برای مدل 55 اینچ بود و زیر 50 اینچ نداره میگفتن به زودی ST50 و GT50 رو هم میارن که 42 اینچم داره ولی شرکت هنوز بهشون قیمت نداده.تصویر VT50 با VT30 که بقل هم یا شاید بهتر باشه بگم بالا و پایین هم روشن بودن (VT50 بالا و VT30 پایین) تفاوتهایی با هم داشتن البته سورس کارتون بود و نور مغازه زیاد و هر دو روی مد داینامیک برای همین شاید خیلی مقایسه درستی نباشه با همه این حرفها اون تفاوتی که تو اون شرایط میشد حس کرد این بود که VT50 براقتر بود و فیلتر ضد انعکاس بهتری داشت و کمی هم مشکی رو زیر نور زیاد عمیقتر حفظ میکرد و یک مقداری هم تصویرش شارپتر به نظر میومد.
نقل قول:
جناب "Alucard" می تونید در مورد نصب ریسیور VT50 راهنماییم کنید؟ (کابل رو که نصب می کنم، TV سیگنال نداره)
آقا مهران سلام
st60 رو میشه سفارش داد یا نه؟ تو اروپا اومده یا نه؟ با تشکر
سلام برادر
توی اروپا که اومده، قیمتش هم حدود 1000 دلاره. اما به خاطر مشکلات وارداتی توی بانه هنوز نیست. فعلا نمیشه سفارش TV داد، فقط می شه از TV های موجود استفاده کرد.
در حال حاضر هم ST30 پنجاه اینچ موجوده که قمیتش 5.750 هستش.
ممنونم عزیز
اگه خبری شد یه اطلاعی به ما بده.
سلام.ایا محافظ به درد میخوره؟نقل قول:
سلام .من 2روزه که 42vt30خریدم .زیرنوسی فارسی از پورت usbنمایش نمیده؟!!!چرا؟کیفیت3dاز پورت usbکمه اما با بلوری پلیر عالیه؟چرا؟نقل قول:
لطفا کالیبر کردن vt30برام میگذارین؟؟؟ایا با ----- معمولی یا فول اچ دی یا ----- صداوسیما کیفیت تصاویرش با گیرنده دیجیتال داخل tvفرق میکنه؟؟؟تشکرنقل قول:
سلام. مدل ایران (سری R) زیرنویس ساپورت نمیکنه.نقل قول:
در مورد 3D چون استفاده نمی کنم اطلاع ندارم.
1. با توجه به نور خونه و سلیقتون می تونید تصویرش رو تنظیم کنید.نقل قول:
مال من اینطوره :
Viewing Mode : Normal
Contrast : 75
Brightness : 0
Colour : 50
Sharpness : 100
Tint : 0
Colour Balance : Normal
Vivid Colour : On
Colour Remaster : On
Eco Mode : Off
P-NR : Max
Advanced Setting ---> Gamma : 2.2
Intelligent Frame Creation : Max
Resoulation Enhancer : Max
Side Panel : High
Overscan : Off
Pixel Orbiter : On
2. فرقی نداره. با هر سورسی که پخش می کنید حتماً تنظیم زیر رو برای بهبود Upscaling انجام بدید :
Sharpness : 100
Intelligent Frame Creation : Max
Resoulation Enhancer : Max
Alucard عزیز، این پاناسونیک ها از کدوم سری بودن R؟ M؟ E؟نقل قول:
[QUOTE=poonel;7724443]سلام. مدل ایران (سری R) زیرنویس ساپورت نمیکنه.
در مورد 3D چون استفاده نمی کنم اطلاع ندارم.[/QUOTE
باتشکر از راهنمایی شما.برای جلوگیری از صدمه نوسانات برق چی بگیرم؟استابیلیزور یا محافظ؟چه مارکی؟بازم تشکر دست گلت درد نکنه:n12::n12::n12:
نقل قول:
سلام.من تازهvt30خریدم اونم42ایتچشو.شماسررا برقش چی گذاشتین؟استابیلیزور؟محافظ قطع کن؟اگر محافظ گذاشتین فقط تی وی روبهش وصل کردین؟:n16:
الان ازیک دوشاخه دیگه میگیرین یعنی از پریس برق بدون محافظ یااز استابیلیزوز یا پریس برقی که محافظ داره میگیرین؟از کدوم روش؟تشکرنقل قول:
از استابلایزر فاراتل استفاده می کنم:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تا جای دوشاخه پشتش داره که تلویزیون و ماهواره رو زدم بهش. قبل عید 240 تومن گرفتمش.
استابلایزر بر عکس محافظ، هم برق ورودی و هم خروجی رو تثبیت میکنه.
پرسشم رو برای بار چندم تکرار می کنم!
چرا وقتی کابل ماه واره رو به VT50 سری E وصل می کنم سیگنالی دریافت نمی شه؟!
mehran جان در معرفی کشور در بخش ----s کشور مجارستان رو انتخاب کنید و سپس جستجو را شروع کنید و نیازی هم نیست تا LNB رو معرفی کنید خود TV اتومات ساتلایتها و کانالهارو پیدا میکنه البته کمی زمان بره تا تماما سرچ کنه.
سلام دوستان
1.برای دریافت تصویر فول اچ دی یا اچ دی از کانالهای صداوسیما ایران چکار باید کرد؟؟؟یا حداقل برای افزایش کیفیت تصویر کانال های صدا وسیما چکار باید کرد؟؟؟؟تلویزیون من پاناسونیک42اینچ مدلvt30 هست که داخل تلویزیون گیرنده دیجیتال یاهمونdvb-tداره
2.ایا حتما باید 100 ساعت اول روی حالت نرمال با کنتراست 50درصد باشه وبعد از100ساعت میشه گذاشت روی حالت دینامیک؟؟؟ضروری است؟چه فایده ای داره؟؟؟
3.ایاvt30سایز42 اینچ ازپورتusbاش قابلیت پخش3d داره؟یا حتما باید بلوری پلیر داشت؟کیفیت پخش3d از پورت usb تی وی با پخش از بلوری پلیر فرق داره؟اخه فروشنده مغازه گفت باید حتما بلو ری پلیر بخری؟اما گفته اگر به درد نخورد برام پس بیار!!!الانم کیفیت پخش3dبلوری شارپم از پورت usbبهتره چرا ایا؟؟؟فرمتmp4 از پورت usbتی وی بدون صدا پخش میکنه!!!؟؟؟چرا؟
کسی نحوه استفاده از نرم افزارaviaddxsubرا میدونه؟برای چسباندن زیرنویس به فیلم با فرمتdivix/avi/mkv????????????
من تازهvt30خریدم.ترانس برق یعنی چی؟چه مارکی بهتره؟نقل قول:
مرسی برادر، بی تابم زودتر برم خونه امتحان کنم.نقل قول: