شرکت آنا اینترنت هم یه روزی فعالیت داشت
ولی ور شکست شد و به آسیاتک واگذار گردید.
آسیتک بدترین شرکت هست به نظر من
Printable View
شرکت آنا اینترنت هم یه روزی فعالیت داشت
ولی ور شکست شد و به آسیاتک واگذار گردید.
آسیتک بدترین شرکت هست به نظر من
دوستان من از رایتل بسته اینترانت خریدم ! ولی سایت آپارات و ورزش 3 رو باز نمیکنه ! :n27:
سلامنقل قول:
فکر میکنم دیگه مشکل انتن دهی به خصوص مبحث دیتا برای این اپراتور حل شده باشه چرا که هرجا همراه اول باشد رایتل و اینترنت آن هم هست
رفیق من که خیلی به مشکل خوردم!نقل قول:
یه سره باید دستی انتن انتخاب کنی
تو مترو همراه اول کلا انتن نشل سه و ۴ بدرد نمیخوره و رسما قطعه
انتن خودش در مقایسه با ایرانسل خیلی سرعت اینترنت پایین تر میده
سلام
من یه سیمکارت قدیمی داشتم ، وقتی دوباره گذاشتمش تو گوشی همچین هدیه ای بهم داد:
"بسته ی هدیه ی 6 دوره ای 10 گیگابایت 15 روز دوره ی اول و 3 گیگابایت در 7 روز ابتدایی دوره های دوم الی ششم"
!
منم یه سیم قدیمی روشن کردم..30 گیگ داد 1 ماهه! ولی سرعتش تو منظقه..کمه برام زیاد نمیشه استفاده کرد
دوستان من کذاشتم چیزی نداد ، زنگ زدم رایتل گفتن باید شارژ کنی، یک سالی بود استفاده نکردم، شما هم همین طور بود؟
نه ، من همین که سیمکارت رو گذاشتم و گوشی رو روشن کردم پیامش اومد. شارژ هم 200 ریال داشت :n02:نقل قول:
نقل قول:
منم همینجور بود زدم1000شارژ کردم بعد2روز بسته رو داد بهم
"بسته ی هدیه ی 6 دوره ای 10 گیگابایت 15 روز دوره ی اول و 3 گیگابایت در 7 روز ابتدایی دوره های دوم الی ششم"
سرعتش هم جای ما خوبه چون از انتن همراه اول میگیره وسرعتش یکیه
نهایت50 مگابیت با مودم4جی
بنده هم ۳۰ گیگ گرفتم. هیچ شارژ و ... انجام ندادم.نقل قول:
فقط ظاهراً کسی نمیدونه منظور از این دوره چی هست!
هر دوره یک ماههنقل قول:
15 روزه دوره اول ،یعنی 15 روز اولی که براتون اینم پیام اومده
هفت روز اول دوره دوم تا ششم،یعنی از ماه دوم فعال سازی،7روز اولش
منظور از دوره یه جورایی همون ماه هست ، زمان شروع دوره هم از وقتی هست که اون طرح براتون فعال بشه.نقل قول:
مثلا من یه سیمکارت دارم ، از پنجم ماه شهریور فعالش کردم و طرح اینترنتش از همون روز شروع شده ؛ وقتی میگن شش دوره اینترنت داره و 15 روز اول هر دوره میشه از این اینترنت استفاده کرد ، یعنی از پنجم تا بیستم هر ماه بسته ی اینترنتش فعال هست و برای شش ماه این شرایط برقراره.
سلام
دوستان ، من یه مشکلی توی تماس از رایتل به همراه اول برام پیش اومده. موقعی که تنظیمات شبکه روی حالت جستجوی خودکار باشه و به آنتن همراه اول وصل بشه گوشی ، نمیتونم با شماره های همراه اول تماس بگیرم. بهم پیام میده که "شماره ی مورد نظر شما در شبکه موجود نمی باشد". اما وقتی که حالت شبکه رو به صورت دستی روی شبکه ی خود رایتل قرار میدم این مشکل بر طرف میشه.
شما تا بحال با چنین مشکلی مواجه شدین؟
سلام
دوستان این مودم های دانگل USB که وای فای دارن به اسم دانگل (مودم همراه USB) کارکردشون چجوریه؟ تاجاییکه میدونم سیم کارت رو داخل مودم USB میزنن و باید به لپ تاپ وصل بشن. حالا میخواستم بدونم این مودم ها وای فای داخلی دارن؟ میشه وصلشون کرد به کلگی شارجر یا پاوربانک تا روشن بشن؟ منظورم اینه که لپ تاپ در هرصورت لازمه واسه این نوع مودم ها یا اگه برقض مستقیم از پاوربانک یا شارجر تامین بشه هم اینترنت میده؟
بله ب کله شاژر وصل میشن و wifi میدهنقل قول:
سوال منم هستنقل قول:
انگار یکی میگفت 900 گیگ هم حجم داره
اگه کسی میدونه جواب بده
کلا رایتل ندارم ولی میخوام بدونم اوضاعش از لحاظ بسته و حجم خوری اینا چطوریه؟
نرم افزار رایتل من ش مثل ایرانسل و همراه کاربردیه؟
الان رفتم نگاه کردم پوشش 4g رو زده بود خارجی یعنی داخل ساختمان نمیتونم بگیرم یا ممکنه اپدیت نباشه؟
سرعت بالایی نداره
حجم خوری نداره
واسه من ۳جی ۳۰۰ ایناست
۴ جی هم ۱ مگ
خب شاید مثلا از تجهیزات همراه استفاده کنه و اندازه ی اون سرعت بدهنقل قول:
چند تا از تست هاش رو هم تو انجمن دیدم بد نبود
شانسیه دیگه ...
ولی این بسته های شبانش و 6 تا 12 خیلی خوبن
سمت ما چون همراه اول انتن نمیده ( ۲ جی، ۲ خط, باقی، هیچی) مطمینم به دکل خود رایتل وصلهنقل قول:
امتحان کنید ، ما رو هم در جریان بزارید!
من خودم با شبانه ایرانسل مشکل دارم چونکه فایل های دانلودیم خراب میشه , شما که گویا اهل دانلود شبانه هستید همچین مشکلی ندارید؟ وسط دانلود اخطار خرابی میگیرم
بیشتر از 3 تا 7 رایگان همراه اول استفاده میکنم ولی چند بار یک ساعته ایرانسل گرفتم مشکلی نبود ولی فک کنم این مشکلو تو تاپیک دیده بودم انگار بقیه هم داشتن حالا نمیدونم رفع شده یا نهنقل قول:
چون سیم رایتل ندارم معلوم نیست برم سمتش یا نه ولی گفتم سرچ کردم تست های رایتل بد نبود
سلام دوستان آیا رایتل بسته دانلود شبانه نامحدود داره که بشه باهاش شبی حداقل 40 گیگ دانلود کرد؟ من از ایرانسل استفاده میکردم ولی تو خونه جدیدم ایرانسل و همراه اول خیلی بد آنتن میدهند عملا غیر قابل استفاده هستند
ولی رایتل آنتدهیش قویه اینحا خواستم بدونم اگه دانلود شبانه مناسب داره رایتل بگیرم.
سلامنقل قول:
داره ولی من تست نکردم نامحدوداشو
به صورت ساعتی و یکماهه داره یه نمونه
بسته اینترنت نامحدود ۳۰ روزه
ویژه ساعات (۳ الی ۹ صبح)*** [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] 13تومن
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینجا بسته هارو خودت ببین
ممنون دوست عزیز یه سیم کارت دیتا رایتل از قبل داشتم گذاشتم تو دانگل e3372 تا 25 مگ سرعت دانلود بهم داد. خیلی خوب بود. همراه اول و ایرانسل نهایتا 8 مگ بهم میدن تو منطقه من. حالا امشب دانلود شبانه میزارم ببینم چه جوریاست.نقل قول:
این دیتا رومینگ رایتل چیه؟؟؟وقتی میره رو 4جی رومینگ میشه؟؟اگه بسته نامحدود بگیرم کار میکنه؟؟
منطقه ما تحت پوشش رایتل نیست.ولی بسته هدیه و یه بسته گرفتم ازش به انتن همراه اول وصل میشهنقل قول:
پشتیبانیش میگفت جای شما تحت پوشش نیست نمیتونی استفاده کنی ولی من دارم استفاده میکنم
طبق قراردادی که بین رایتل و همراه اول برقرار است شما می توانید با سیم کارت رایتل از شبکه همراه اول استفاده کنید.با همان تعرفه رایتل و امکان استفاده از بسته های تماس. پیام . اینترنت.نقل قول:
تـرابـرد به رایـتـِـل:n18:
ایرانسل گند زد با این قیمتاش
خدا کنه رایتل گرون نکنه !
اگر گرون نکنه مشترک خوبی جذب میکنه!به خاطر گرونی اون دو اپراتور !
دوستان من الان از ایرانسل بخوام ترابرد کنم باید صورت حساب لحظه ای رو پرداخت کنم یا آخرین قبض ؟
در ضمن بعد از ترابرد بسته اینترنتی من حذف میشه ؟ باید صبر کنم بسته تموم بشه و بعد ترابرد بزنم ؟
بعد ترابرد بسته رو حذف میکنن شارژ رو هم صفر میکنننقل قول:
بدهی هم باید صفر باشه موقع ثبت درخواست ترابرد
بعد از ثبت درخواست هم هیچ تماس یا پیامی ارسال نکنین که براتون بدهی بیاد در غیر اینصورت درخواستتون لغو میشه
اگر برات از ایرانسل پیامک بیاد که این مبلغ باید واریزکنید..... اگر نیومد همون اخرین قبض ایرانسلو پرداخت کن تو 24ساعت صفر میشه بعد هم تو 3روز نهایت 5روز ترابرد کامل میشه فقط یادت باشه که اصلا ازسیمکارت مکالمه یا پیامک ندید و استفاده نکنیدنقل قول:
من الان کدوم رو پرداخت کنم ؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کل کار کرد، همون ۱۹ تومننقل قول:
البته بدهی پایین و جزیی رو رد ترابرد نمیزنن! من خودم بعد صفر کردن، ۶۰۰ تومن کارکرد داشتم که تایید شد
ببین درخواستت رو ثبت کن، بعد یه ساعت از طرف ایرانسل مبلغ قبض sms میشه، همون رو باید پرداخت کنی
اون ۲ گیگ هم میسوزه البته نه تا لحظه خروج
من سیمکارت اعتباریم رو دایمی کردمنقل قول:
بعد ترابرد سیمکارتم تو رایتل دایمی میشه یا اعتباری؟
دایمی.... ....نقل قول:
درود برشما ایا با سیم کارت معمولیه اعتباری رایتل میشه به فورجی وصل شد یا باید تغغییر سیم کارت داد؟ممنون.
اشتباه شد................
راستل نوشته تعرفه 299 ریال برای وقتیه که رو شبکه رایتلی و روی رومینگ ملی 499 ریال محاسبه میشه ! مثل ایرانسل و همراه اول
حالا این شبکه رایتل فقط باید به خود رایتل وصل شی؟ یا وقتی به همراه اول هم وصل میشی همون رایتل حساب میشه ؟
این موضوع چه ربطی به تاپیک رایتل داره؟نقل قول:
از قدیم همینطوری بوده حالت رومیگ ۴۹ هستنقل قول: