[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
بچه ها من 256 نا محدود دارم به نظرتون سرعتم باید رو چند باشه ؟
معمولا بین 90 تا 60 نوسان داره
هرچند الان بیشتر از 25 نمیشه
فکر کنم همون 70 دیگه براش واقعی باشه...دلیل... با 128 سرعت واقعی بین 25 تا35 بود برام... با 512 سرعت حدود 110 بود .پس 256 باید یه چیزی بین این دو و حدود 70 باشه.نقل قول:
سرعتت با 256 واقعی باید بین 28 تا 32باشه.اگه کمتر شد کم فروشیه و اگه بیشتر شد حالشو ببر.نقل قول:
پینگ امروز کولاک کرده :n12::n02: گیت وی هم 4
نمیدونم چه حکایتیه که 90 درصد اوقات که به پشتیبانی زنگ میزنم،خانوم اپراتور 36 جواب میده:دی
آقا من میگم قدرت خروجی سیگنالمو زیاد کن میره پهنا باندمو دستکاری میکنه:n24:
انقد آپلودمو برده بالا انگار سایت فیلم و اینا دارم:n13:
راستی ایمان،من حافظه م ضعیفه،بهم بگو دان استریم و آپ استریم 1مگ نامحدود رو روی چند میبندن.از این بیشتره واسه تو؟
Line Rate - Upstream (Kbps): 1171
Line Rate - Downstream (Kbps): 2024
اگه بهشون زنگ بزنی سرعت یا پینگو بالا میبرن ؟
ساعت 5 صبح میخوام بازی فوتبالو آنلاین ببینم.
به نظرتون پینگ باید چند باشه ؟
پینگ من که روی 250 تا 270 باشه اینترنتم کار میده و مشکلی نداره برای اینکه پینگم بیاد پایین چند بار مودم رو ریست میدم که پینگم بیاد بین 103 تا 119 امروز بعد از ظهر پینگ که روی 250 باشه نتم مشکلی نداره منتها ریست که میدم چندین بار میاد روی 110 تا 120 نتم کار نمیده این یعنی چی؟
نقل قول:
ایمان تو هنوز با 2020 هستی ؟ مگه پورتت نیومد ماناماد پ اونجا چه ظوری جوابتو میدن ؟
از اون حرف ها زدی .نه من از شما میپرسم به نظر تو اپراتور مخابرات میدونه قدرت خروجی سیگنال چیه ؟
امروز اومدم زنگ بزنم که پهنای باندمو که کم شده بود دوباره زیاد کنن 2020 میگه شماره شما اینجا ثبت نیست زنگ بزن ماناماد
سیترا هم برام log in نمیشه میگه اکانت شما مسدود شده
3036 هم زنگ میزنم نیم ساعته میگه شما نفر اول در صف پاسخگویی هستید ولی کسی جواب نمیده
2020 پشتیبانیش ضعیف بود ولی این پاس ماناماد به نظر فاجعه میاد:n02:
عجب گیری کردیما:n21:
نمیشه برگشت همون 2020 ؟:n02: حداقل یه سایت تمدید اشتراک درست حسابی داشتن:n02::n21:
دوستان کسی نمیدونه مشکل کجاست؟نقل قول:
تو رو خدا بگيد من نمي گيرم چرا؟:n02:نقل قول:
خب با اين تست يعني سرعت دانلود شما حدود 90 هست درسته؟ اگه 90 باشه سرعت دانلود 512 خيلي عاليه!
اين رو بايد به مخابرات گير سه پيچ بدي كه درست كنن مشكل رو. دست پشتيباني Adsl نيست.نقل قول:
برو خدا رو شكر كن 60-90 ؟ خدا نصيب ما هم بكنه.:n03:نقل قول:
مباركه به سلامتي ايشالله. شيريني يادت نرهنقل قول:
اون كه نمي تونه قدرت رو ببره بالا.
سرعت رو نه ولي پينگ رو مي تونن ببرن بالا:n08:نقل قول:
آقا من ديگه حرفي ندارم! با اين سرعت مي خوايد فوتبال آنلاين ببينيد؟
پينگ كه هرچي كمتر باشه بهتره معمولش از سرور داخلي زير 50 باشه و خارجي زير 200 خوبه.
حواسم نبود گفتم پینگو ببرن بالا منظورم این بود بیارن پایین
حالا ما سوتی دادیم شما ببخش:n02:
این الان پینگش خوبه ؟
256 نامحدود
نه ! :n02: سرعت بین 65-70 هست ولی نمیدونم چرا توی SpeedTest بالاتر میزنه :n02:نقل قول:
با سرور های داخلی (تهران) خوبهنقل قول:
واسه من هم دقیقا همینطور شده .شماره ماناماد 2227007 هست اون 3036 ظاهرا هنوز سیستمش اوکی نشده به شماره اولی بزنگ اگر اشغال بود اینقدر بگیر تا وصل شه بهتره شب بزنگی.نقل قول:
اگر کاربر جدید بود میشد با 2020 بگیری ولی چون از اول با اواسیس بودی پورتت رو دیگه به 2020 نمیدن مگر اینکه جمع اوری کنی که یه دو سه ماهی طول میکشه بعد بری 2020 برای ثبت نام یه چند ماهی هم توی نوبت وایسی تا پورت خالی گیر بیاد.
کسی میدونه داستان این fb چیه ؟ چون فقط با نت مخابرات باز میشه با بقیه سرویس دهنده ها هنوز مسدوده
من یه بار برای مشکل پینگم زنگ زدم پشتیبانی انقدر بشون گیر دادم گفت گوشی دستت باشه ... بعد زد دان استریمم رو از 4096 اورد رو 1288 همون موقع بش گفتم شما که فقط دان استریم رو اوردید پایین بعد قطع کرد .....نقل قول:
حالا این خانمه زیادش میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟
چون شبا میزنگیدم مردا کُفرین از دستم :n09:
نه.من هنوز 2020 هستم.هنوز انتقالم ندادن.نقل قول:
اگه میشد که همه برمیگشتن 2020نقل قول:
جدی؟یعنی قدرت خروجی رو باید از کجا پیگیر باشم بره بالا؟مخابرات شهر خودم؟کدوم قسمت دقیقاً؟نقل قول:
آره.هر وقت این خانومه برمیداره،واسم زیادش میکنه :دینقل قول:
نه.من هنوز 2020 هستم.هنوز انتقالم ندادن.نقل قول:
اگه میشد که همه برمیگشتن 2020نقل قول:
جدی؟یعنی قدرت خروجی رو باید از کجا پیگیر باشم بره بالا؟مخابرات شهر خودم؟کدوم قسمت دقیقاً؟نقل قول:
آره.هر وقت این خانومه برمیداره،واسم زیادش میکنه :دینقل قول:
بچه ها من دو سال پیش از کیش اویسیس گرفتم سرویس رو ... حالا امکان داره منم بفرستن پارس مارمالاد ؟؟؟؟؟؟؟ :n02:
کلا" سرویس دهی پارس مارمالاد چطوره ؟
افتضاح مي دوني يعني چي؟نقل قول:
اگه مي دوني همونطوره!
يه پرداخت آنلاين نداره!
شما زنگ بزن خرابي تلفن اگه شماره مخصوص Adsl داشتن اون رو بگير اگه نه يه كم باهاش درد دل كن!نقل قول:
چي رو واست زياد مي كنه؟(!!!)
علاقشو زیاد میکنه:n08:نقل قول:
خرابی تلفن شهر خودمون؟همین 117؟:دی
اینا که اصلاً محل نمیذارن بابا.
دقیقاً مثل من.نقل قول:
=-=-=-=-=-==
سرعت دانلود ساعات رایگان امشب:
لطفآ بگید این وضیعت خوبه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه چیزی بهتر از خوبه.نقل قول:
ضمن اینکه چقدر استاندار بستن واست.دان استریم روی 2مگ کامل و آپ استریم روی 512 کامل.
من هر چی بهشون میگم اینجوری ببندین میگه نمیشه و با هم بالا پایین میشه.
بچه ها یه سؤال:لطفاً همه جواب بدن.کیا با کانکشن وصل میشن و کیا مستقیم وصل هستن.موددمهایی که چند تا پورت دارن،ایا میشه برای هر سیستم با یه کانکشن مجزا اتصال رو برقرار کرد یا حتماً باید مستقیم وصل باشه؟
سرعت دانلود در ساعات رایگان همچنان خوب(اینگزارش سرعتها برای روشن کردن اوضاع خط برای کمک به دوستانیه که شاید بخوان همچین سرویسی انتخاب کنن.اگه زیاد میذارم بگین که کمترش کنم)
سلام.نقل قول:
من که بریج نکردم و PPPoE هست.
فکر میکنم برای بریج نمیشه چندتا کانکشن مختلف از چند پورت مستقل درست کرد. چون شما وقتی بریج میکنی، با یه یوزرنیم و پسورد، تمام اطلاعات رو ثبت میکنی و یه گیت وی و IP به اون کانکشنت تخصیص داده میشه. اتصال چند کانکشن دیگه مثل اینه که دو نفر با PPPoE از یک یوزرنیم و پسورد استفاده کنن.
احتمالا برای این حالت، باید شما مثل سرور عمل کنید و احتمالا سوئیچ لازمه.
من هر دوتاش به تناوب:n02:نقل قول:
بعضي وقتها كه حسش نيست كه هر وقت كامپيوتر رو روشن كنم وصل بشم مي ذارم روي pppoe . چون همونطور در جريانيد با كانكشن گاهي وقتها تا 5 دقيقه بايد كانكت زد تا وصل بشه ولي خودش نه معمولا مثل آدم وصل ميشه. البته از وقتي سرعتها رو كم كردن بهتر وصل ميشه.
اما چون نياز به port forward داشتم و حوصله باز كردن پورتها روي مودم رو نداشتم الان چند وقته گذاشتم روي بريج.
نديد بهت بگم شايد 98 درصد افراد مستقيم وصل هستند:n10: آمارم دقيق نيست ولي هم از هك مودم ها فهميدم. هم اينكه مثلا مودم وايرلس كه مي خواد كسي با گوشي وصل بشه كه نمي تونه توي گوشي كانكشن بسازه!
فقط در حالت مستقيم ميشه از چند پورت همزمان استفاده كرد و گرنه با كانكشن يكي كه كانكت بشه ديگري ارور دريافت ميكنه!
توي پرانتز : حالت مستقيم خوراك سرويس نامحدود هست ! شما كه محدود داري اگه مستقيم بذاري بعد حواست نباشه يه نرم افزار خودش رو آپديت كنه كه ديگه هيچ:n08:
آره خيلي زياد ميذاري. يه بار ديگه از اين تستها بذاري مي شينم به حال خودم و نت 32 كيلوبايتي خودم زار مي زنم :n14:نقل قول:
:n02:
ولي انصافا من ماهي 13.700 دادم براي 256 نامحدود توي ماه رمضون كه سرعت ها رو كم كرده بودن مجموع سند و رسيوم حدود 17 گيگ بوده.
براي بازي آنلاين عاليه چون بازي بيشتر آپلود هست تا دانلود، ساعتي نزديك 70 مگ مصرف ميشه كه فقط با نامحدود ميشه !
عكسش!
يكي از اقوام اومده بود يه چند تا برنامه واسه گوشيش مي خواست يه فايل 30 مگي رو 15-20 دقيقه طول مي كشيد كه بگيره ! پير ميشه آدم!
اتصال همزمان مقصودم نیست ها.یعنی دو تا کابل شبکه از دو تا پورتش بکشم که هر کدوم به یه سیستم وصل باشه.بعد روی هر سیستم یه کانکشن باشه.هر بار هر کدوم رو که لازم داشتم روشن کنم و وصل شم.اما نه به صورت همزمان.نقل قول:
همین زمان طولانی دانلودش آدمو میکشه.خدا خیرشون نده.چه حالی میکردیم با 256 تا 1ماه پیش ها.نقل قول:
نه اونطوری مشکلی نداره... چون وقتی که یکی از سیستم ها قطع کرد ارتباطشو، گیت وی و آی پی و تنظیمات اتصال همگی آزاد میشه. و هر کس دیگه ای روی اون خط تلفن میتونه وصل بشه.نقل قول:
دوباره آپلود من رو زياد كردن و گذاشتن روي 1214 باز Snr آپلود من خراب شده!
يكي نيست بهشون بگه آپلود بالاي يه مگ رو مي خوام چيكار!
ساعت 9 صبح وضعيت پينگ جالب نيست توي بازي بودم سرور داخلي پينگ خيلي زياده:
کد:Pinging 4.2.2.4 with 32 bytes of data:
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=393ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=392ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=396ms TTL=47
Reply from 4.2.2.4: bytes=32 time=395ms TTL=47
کد:Pinging tehran.ir [31.24.238.139] with 32 bytes of data
Reply from 31.24.238.139: bytes=32 time=209ms TTL=112
Reply from 31.24.238.139: bytes=32 time=208ms TTL=112
کد:Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Request timed out.
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=406ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=405ms TTL=37
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=409ms TTL=37
پ ن ساعت 9:28
يه وضعيت خنده داري پيش اومده دلم نيومد بهتون نگم دم عيدي بخنديد! الان 15 دقيقه است لينك مي ره بعد مياد 20 ثانيه وصله بعد ميره. الان تا اومدم اينجا كه پستم رو اديت كنم 3 بار رفته!
پ ن 2 : 3 بار نبود حدود 13 مرتبه شد چون ارسال رو زدم ولي پست اديت نشد!
كيفيت خطم خوبه؟:
:n08:
داداش مشکل از خودشونه اگه بگی مشکل لینک داری سریع برات پورت رو عوض میکنننقل قول:
من خیلی پیش اینطوری شدم زنگ زدم گفت خودش حل میشه و واقعا" هم حل شد دقیقا" 20 ثانیه یه بار قطع میشد
ویرایش : به پشتیبانی زنگ نزن چون میندازن گردن خطت و یا دان استریمتو میارن پایین . زنگ بزن واحد فروش ( 2020 داخلی 1 ) تغییر پورت مربوط به اونا میشه
داداش از كجاش بگم برات؟!:n13:نقل قول:
اين مشكل براي من نيست يا دائمي باشه يه وقتهايي از روز اينجوري ميشه بعد كل مركز مخابراتي وضعيتش خراب ميشه. قبلا نصف شب لينك مي رفت 2 شب بود خوب بود ولي صبح لينك مي رفت و مي اومد. امروز هم كه صبح اينطور شد.
اگه مشكل من تنها بود حتما اينكار رو انجام مي دادم.
از 2020 بگم كه تحويلمون نمي گيره؟ ما از پارس مارمالاد سرويس گرفتيم پشتيباني درست درمون هم نداره! به قول دوستان يه مغازه است كه ازش اينترنت خريديم مي رم اونجا!
ببين الان چه بچه خوبي شده:
نقل قول:
شاید این جمله یکم کلیشه ای باشه ولی درکت میکنم
منم یه ماهه آزگار ( آخه ماه رمضونا خیلی طولانیه :n02: ) که پینگم از ساعت 2 عصر میشه حدود 800 امروز دیگه باشون داد زدم گفت که درخواست میفرسته از مرکز مخابراتی بررسی بشه ( خدا میدونه راست گفته یا فرستادم دنباله نخود سیاه )
باور کن پشتیبانی اینترنت گینه ی بیسائو هم بهتر ماست :n21:
این 3036 تا حالا به کسی جواب هم داده ؟ از دیشب ساعت 10 تا حالا نتم وصل نمیشه .دیشب برای بار اول ریست کردم مودمو بعدش دیگه وصل نشد. وقتی ریستش بکنیم دوباره باید از اول یه سری تنظیمات انجام بشه ؟
به سلامتی سایت این پاس ماناماد هم به....رفت