kasi hast javab in post bde?نقل قول:
tnx
Printable View
kasi hast javab in post bde?نقل قول:
tnx
نقل قول:
فکر کنم منظورشون همه و تمامی کابران اینترنت در ایران هست
نمیدونم زندانها گنجایش این همه رو دارند
20 میلیونی میشند
سلامنقل قول:
فکر نکنم اینترنتی همچین اقدام کنن. یه بار با مالک تلفن پاشو برو مرکز مخابراتی همون روز هم فعال میکنن برات مدارک هم کارت ملی مالک + آخرین قبض تلفن + کپی هاشون کارت دانشجویی هم اگه داری کپیش رو ببر اگه سرعت بالای 256 میخوای (البته جدیدا فکر کنم این محدودیت رو برداشتن و تا 512 میدن همینطوری)
سلامنقل قول:
با توجه به مشکلات دانلودم!!! آشنا سراغ داری واسه خرید هارد به هارد ؟؟ هم قیمت مناسب هم کیفیت خوب و مطمئن؟اگه آشنا داری یه ندا بده
شاید احتمال فقط شناسایی و بستن اون باشه یعنی در این حد ......نقل قول:
فکر کنم منظورشون همه و تمامی کابران اینترنت در ایران هست
نمیدونم زندانها گنجایش این همه رو دارند
20 میلیونی میشند
همون طور میگی این کار نمیکن .... واقعا ضایع بازی این مورد بخوان انجام بدن البته از این دو..ل..ت هر چی اماکن داره :n09:
به صورت اینترنتی هم این را انجام می دهند من اولین بار از طریق سایت مخابرات از 256 به 512 ارتقا دادم که در عرض 24 ساعت به صورت خودکار انجام شد و چند روز بعد دوباره از طریق سایت مخابرات به 1 مگ تغییر دادم و دوباره در عرض 24 ساعت تغییر کرد احتیاجی به مخابرات رفتن و کارت ملی و ........... نیازی نیست.نقل قول:
مثل اینکه یه قسمتی تو سایتشون هست برای تغییر پهنای باند و ارتقا
موافقم
این شرکت های خصوصی همچنان دارن گرون فروشی میکنن
پینگ یکیشون رو امروز با مخابرات مقایسه کردم و یکسان بود ولی سرعت دانلودشون خوبه که اون هم برای دریافت پول بیشتر از مشتریه.
چه جوری؟ من رفتم درخواست دادم از طریق همون بخش سایت. تعهد استفاده به منظور ..... هم اونجا بود، دقیقا مثل فرمی که حضوری رفتم مرکز منطقه پر کردم. ولی یه چیزی نبود، شماره نامه یا همچین اسمی ...
به هر حال همه رو درست پر کردم و بدون شماره درخواست یا نامه یا تو این مایه ها، فرستادم
ولی خبری نشد
شما چه جوری از چه جایی و با چه مدارکی ارسال کردی که سریع انجام دادن؟
یک سوال مهم
شنیدم سرویس دو مگ مخابرات با همین قیمت فعلی قراره سرعتش بشه 4 مگ. فقط در مورد سرویس 2 مگ که ماهی 78 این طورا در میاد این کار رو میخوان بکنن. این آیا درسته و آیا فقط در مورد سرویس 2 مگ نامحدود هستش؟
کسی چیزی شنیده؟
این ها همش به خاطر همون سیاست دوگانه ای که دامان اینترنت رو از روز اولش گرفت.نقل قول:
نه کلا بالاتر تا 2 مگ هم میدن بدون کارت و این داستانا
من از اینترنت درخواست دادم، کمتر از 1 روز وصل شد!!! سرعت 512.نقل قول:
به نظرم خیلی راحت ار 2828 است.
من اینترنتی درحواست دادم و یک کد بهم دادنقل قول:
اما وقتی تو صفحه ی پیگیری کد رو وارد می کنم میگه اشتباهه
من نمیدونم اصلا 100 مگ سرعت بدن وقتی به سایتای خارجی دسترسی نیست سرعت زیاد به چه درد میخوره؟؟؟نقل قول:
الان هم که هر روز دسترسی به سایتای خارجی سخت تر میشه!
VPPPPPN وصل شده
برا من که هنوز قطعه !!نقل قول:
برای من هم قطعه!نقل قول:
نقل قول:شایعه بود :n02:نقل قول:
سلام
دوستان کسی سرویس های جدید محدودیت دار مخابرات رو داره بدونیم سرعتش دانلودش چنده؟
امروز این عکس رو از تو روزنامه همشهری انداختم:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی چی ترافیک رایگان شبانه؟!!!!!!!!!
تو تهران که همه نامحدودن!این یعنی دارن میرن به سمت حجمی کردن؟!:n24:
این یعنی باید منتظر هجوم موج دوم، افت کیفیت باشیم با اینکه الانشم همچین آش دهن سوزی نیست :n21:نقل قول:
اگه در کنار یوزر گرفتن زیرساخت شبکه رو هم گسترش میدادن آدم دلش نمی سوخت :n21:
این اینترنت به جزء عصاب خوردی برای ما هیچی نداشت
کم کم دارم به این نتیجه میرسم برم یه 4 تا گوسفند بگیرم؛ برم یه کوره دهی بقیه زندگی مو بگذرونم :n02:
من خیلی وقته دارم به این مساله فکر میکنم:n03:.اگه پایه بودی بریم یه کلونی از انسانهای سرخورده ی عشق نت تو یه ناکجاابادی تشکیل بدیم:n13:نقل قول:
سهرستانها که مخابرات نامحدود نیست.عیدی خواسته مثلا یه حالی بدن گفتن بیاین اینم شبانه رایگان (شب اول 400KB/S و شبهای بعد 400Bit/S:n20:)نقل قول:
اینترنت تو ایران کلا تعطیل هست ولی من از کار مخابرات خوشم آمده این شرکتهای خصوصی در طول این سالها پوست کاربران را کنده بودند حجم دزدی دیگه تو همه شرکتهای خصوص کاری عادی بود و دست کاربر بیچاره به جایی نمی رسید .یادم هست زمانی من از صبانت سرویس می گرفتم به علت حجم دزدی من و کاربران دیگر در همین سایت و در بخش صبانت شکایتی تنظیم کردیم زمانی که می خواستیم این شکایت را به امضاء کاربران برسانیم در یک چشم به هم زدن تایپک صابت ناپدید شد و من و خیلی از کاربران دیگر اخطار دریافت کردیم که اگر بر علیه صبانت حرفی بزنیم اخراج می شویم حالا چه برنامه ای پشت پرده بود صبانت حق حساب به این سایت داده بود؟ و حالا هر چه که بود این را گفتم تا بدانید این شرکتها چه دزدهایی هستند .از طرفی هم یک کلک دیگر راه انداخته بودند به نام اینترنت شبانه که افتضاح بود تو هفته 3 روز قطع و ...........حالا که مخابرات وارد میدان شده این شرکتهای خصوصی به غلط کردن افتادند البته خیلی هم خوب شد حالا باید دید این شرکتها برای جذب مشتری چه امکاناتی به کاربران پیشنهاد می کنند چون اگر بخواهند با سیستم قبلی ادامه بدهند به زودی زیر پای مخابرات له می شوند.
فعلا که ما مخابراتی های قدیمی داریم زیر پای این همه کاربر جدید له میشیمنقل قول:
من در این حد پایم که از امروز دارم سعی میکنم، یاد بگیرم با یکم کُلوخ و یه تیکه چوب آتیش روشن کنم :n02:نقل قول:
مثل اینکه شما یادت نیست همین سرویس مخابراتی که ازش تعریف میکنی دقیقا ۳ماه پدر کاربراشو در آورد با اون کیفیت شدیدا افتضاحش!نقل قول:
هنوزم من بعنوان بک آپ بهش نگاه میکنم و ریسک نمیکنم وایمکس ایرانسلو قطع کنم چون مخابرات اصلا کارش حساب کتاب نداره.
من مدت 1 سال هست که ار مخابرات سرویس می گیرم از 256 نامحدود شورع کردم تا الان که 1 مگ کردم و سرعت دانلودم بین 110 تا 120 هست شما فقط به من یک شرکت خصوصی معرفی کنید که اینترنت 1 مگ نامحدود را با قیمت 38 هزار تومان در ماه ارائه کند؟نقل قول:
بحث فوق العاده تکراریه. بله سرویس خوبیه اگر برقرار باشه. مشکل اینه اکثر اوقات برای بیشتر مشترکا یا قطعه یا کیفیت اصلی رو نداره.نقل قول:
دیروز درخواست دادم امروز 1 مگ شده فردا باز 512 میکنمش. IDM با 16 تا کانکشن تا 130 میره . تست لندن:
رفقا چرا اینجوری شده؟
من نمیتونم از آپلودباز و رودفایل چیزی دانلود کنم!
با سپاس گزاری از دوستاننقل قول:
مشکل از نود32 هستش، اینترنت مشکلی نداره!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جان چه کنیم الان !
الان که زدن PPTP , L2TP رو بستن ،
OPen V P N ام که برای ما روی هیچ پرتوکلی کانکت نمیشه
برداشت ما هم که از DPI کاملا اشتباهه :n01:
ازون طرف یه SSTP عین آدم کار میکنه که هیچ کی هم این وی --- پی --- ان -- فروشا، نمی فروشه !
آخرشم از ما اینقدر اصرار از شما آن قدر انکار دیدی به آسانی با DPI زدن این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو نفله کردن.
:n16:
سلام:n02:نقل قول:
اره در جریان هستم یه جا هم مطرح کردم جریان dpi رو که بیشتر روشن بشه نظر بقیه ولی هیچ کس عکس العملی نشون ندادن نصبت بهش ولی دروغ چرا من خودم شک کردم الان دیگه نظریه شما رو نه تایید و نه تکذیب میکنم
دلیلش اینه که هنوز به خیلی از دلایل نمیشه مطمین گفت که بله جریان اینه از طرفی هم نمیشه گفت که اینجوری نیست هنوز هیچ دلیل درستی براش پیدا نکردم
اون 50 درصد که باعث میشه هنوز مطمین نشم اینه که با این کار میتونستن جلوی سا//کس و s.s...tp رو هم بگیرن که این کار نشده (یعنی سرعت پورت 443 انقدر اوردن پایین ولی s.s...tp نبستن من حدسم اینه که اگر میتونستن این کارم انجام میدادن(از طرفی ssh هم هنوز بازه و من دارم استفاده میکنم خودم فعلا)
احتمال داره که فقط تونسته باشن جلوی سرتیکیفت openvpn رو بگیرن ولی s...s...t.p خیر و یا شاید دلایل دیگه ای داشته باشه که هیچ اطلاعاتی وجود نداره که قضیه روشن بشه
در مورد s.s..tp سرعت رو در حد 8 کیلو (همون دایل اپ کردن)
الان فعلا میتونید با ساکس یا ssh یا openvpn/icmp استفاده کنید
فعلا اینها وصله حالا اگر در اینده بسته شد مجبوریم دنبال چیزهای جدیدتری باشیم(کی و چه زمانی به این توانایی میرسن که اینهارم مسدود کنن مشخص نیست)
:n16:
یا ابر فرض:n04:نقل قول:
سلام:n02:
اره در جریان هستم یه جا هم مطرح کردم جریان dpi رو که بیشتر روشن بشه نظر بقیه ولی هیچ کس عکس العملی نشون ندادن نصبت بهش ولی دروغ چرا من خودم شک کردم الان دیگه نظریه شما رو نه تایید و نه تکذیب میکنم
دلیلش اینه که هنوز به خیلی از دلایل نمیشه مطمین گفت که بله جریان اینه از طرفی هم نمیشه گفت که اینجوری نیست هنوز هیچ دلیل درستی براش پیدا نکردم
اون 50 درصد که باعث میشه هنوز مطمین نشم اینه که با این کار میتونستن جلوی سا//کس و s.s...tp رو هم بگیرن که این کار نشده (یعنی سرعت پورت 443 انقدر اوردن پایین ولی s.s...tp نبستن من حدسم اینه که اگر میتونستن این کارم انجام میدادن(از طرفی ssh هم هنوز بازه و من دارم استفاده میکنم خودم فعلا)
احتمال داره که فقط تونسته باشن جلوی سرتیکیفت openvpn رو بگیرن ولی s...s...t.p خیر و یا شاید دلایل دیگه ای داشته باشه که هیچ اطلاعاتی وجود نداره که قضیه روشن بشه
در مورد s.s..tp سرعت رو در حد 8 کیلو (همون دایل اپ کردن)
الان فعلا میتونید با ساکس یا ssh یا openvpn/icmp استفاده کنید
فعلا اینها وصله حالا اگر در اینده بسته شد مجبوریم دنبال چیزهای جدیدتری باشیم(کی و چه زمانی به این توانایی میرسن که اینهارم مسدود کنن مشخص نیست)
سعید میگم مثل این که بایت بستن این وی -پی- ان ها خیلی اعصابت خرد بوده ها (:n16:)
مطمئن باش پهنای باندی که دست مخابراته قیمتش خیلی کمتر از اونی که به شرکتای خصوصی میدن میفته براشون. بحث هم فقط دانلود نامحدود مولتی کانکشن نیست ، کیفیت هم مهمه و زمانی بدرد میخوره که با تک کانکشن فول دانلود کنه اما ۳ماه بود که در طول روز سرعت نصف دیال آپ هم نبود الان تازه ۳هفتس خوب شده تقریبا اونم احتمالا بخاطر سیل اعتراض های ملت بود که مجبور شدن بالاخره درستش کنن.نقل قول:
ترافیک اوپن و پ ن براحتی قابل دیتکت هست رو هر پورتی و پروتکلی و خیلی وقته تو چین مسدود شده.نقل قول:
:n08:نقل قول:
جا به جا شده حروفش:n02:
سرتیفیکیت
سرتیکیفت
اصلا نخواستیم پارسی رو پاس بداریم گواهی دیجیتالی :n09:
سلام..
مخابرات ۵۱۲ ...چرا اینقدر سرعت پائینه ؟
چی کار کنم ؟
این نته من که نمیخواد درست بشه ........
بزنن همه چیو ببندن راحت بشیم خلاص.
میریم عیین آدم پی کارو زندگیمون . مگه این همه ادم توی این مملکت که رایانه رو از یارانه تشخیص نمیدن زندگی نمیکنن . هیچ موشکلی هم ندارن . خیلی هم خوبه ، یکه
مگه اون زمونا که اینترنت نبود زندگی نمیگردیم .بخدا خیلی هم خوب بود . من که همیشه حسرت دوران بچگیم رو میخورم:n28:
خیلی ساده هست، با دید Cost/Benefit بهش نگاه کنی خیلی چیزا روشن میشه.نقل قول:
تازه تو بچگی که الان سی و چهار , ببخشید بیست و چهار سال پیش بود هچ دوشواری نداشتیم.تو بگو یه نفر اتاری منو برده نبرده.نقل قول: