آقا حجم من شده 4 مگ شارژ بکنم یک گیگ یا نه؟خدا لعنت کنه باس و بانیی این وضعیت.:n13:
Printable View
آقا حجم من شده 4 مگ شارژ بکنم یک گیگ یا نه؟خدا لعنت کنه باس و بانیی این وضعیت.:n13:
این مخابرات خراسان دزدی رو به نهایتش رسونده من تو این چند روز که سیستمشون خراب بود اصلا استفاده نکردم و الان میبینم از 12 گیگ فقط 2 گیگ حجم مونده واقعا برای خودم متاسفم که تو این مملکت دزدبازار زندگی میکنم
این شماره اعتراض به وضع موجود چنده؟
2020 که همش اشغاله
2030 و 2828 هم زنگ میزنم میگن به 2020 تماس بگیر
طرح های جدید هیچ کدوم دانلود شبانه رایگان ندارند فقط قرارداد 1 ساله خدا لعنتشون کنه دزدها
دوستان خواهش میکنم جواب بدید شرکت هایی مثل شاتل و پارس انلاین پینگ تایمشون از مخابرات کمتره یا بیشتر ممنون
دیگه شورشو در اوردن
امروز 1 گیگ شارژ کردم الان بعد از یک ساعت اومدم میبینم شده : 0 MB:n28::n04:
اقا اصلا شارژ نکنید حتی معلوم نیست بتونم پسش بگیرم
:41::42::sq_10:
نقل قول:
من یکی از دوستام داره عالیه شبانه هم داره پارس انلاین برو تو سایت شرکت افتاب قیمت هاشو زده
نقل قول:
بقیه شماره ها رو هم بستن چاره ای نیست
من خودم 4 روز هست نتونستم موفق بشم لا مصب میگه شما نفر 52 اخه تا وصل بشه که پول تلفن میره بالا فرض بکن هر روز 3000 تا تماس بهشون بشه و چند دققه هم منتظر بذارن باز هم به نفع مخابراته
منم صبح سه گیگ حجم داشتم امدم می بینم شده0 با هزاربدبختی زنگ زدم دختره می گه شماره اتنون رو می دم بخض فنی ولی این مشکل نرمافزاریه حل می شه
کلا فعلا کسی شارژنکنه تا ببینیم این ............... (هرچی خواستین تو جای نقطه چین بنویسید) چکار می کنن
ممنون سرعت دانلود شبانه ش چنده؟نقل قول:
دیروز یک گیگ داشتم دیشب زدم رو دانلود صبح ساعت5 یک گیگم بود اما حالا نیست (سگ خورده)
دوستان اوضاع حسابی خرابه اصلا معلوم نیست چه اتفاقی افتاده...
واسه من امروز صبح 4200 مگ داشتم الان شده 1800 تازه فوق فوقش دو ساعت وصل شده باشم ...
آخرش معلوم نیست ما خواستیم از اینا بکنیم یا اینا ما رو ... کردن..:n02:
دوستان وقت بزارید / هماهنگ کنید یک روز جمعا به سوی درهای مخابرات روانه بشیم :)
حق گرفتنیه !
سامانه الان که اصلا باز نمیشه . ارور میده .
این سامانه هم شده مثل تخم مرغ شانسی . الان ارور داره میده بعد که بازش میکنی میبینی توش 6 گیگ داری . باز سامانه خراب میشه و درست که شد بازش میکنی میبینی توش -2 گیگ واست مونده :n08:
من نمیدونم واسه این بیچاره هایی که منفی خوردن مخابرات چطوری حساب میکنه . این مسئله رو بدیم به مخابرات :
داوود 6 گیگ ترافیک دارد . از این 6 گیگ چند گیگش رو مصرف کرده که ترافیکش شده -2 گیگ ؟ :n09: جواب : 8 گیگ از 6 گیگ :n08:
فقط و فقط ای که تو روحش .نقل قول:
من که تو قسمت نظرات وبسایت خراسان نیوز رفتم و کلی از مخابرات شکایت کردم. تنها کاری که می تونم بکنم.:n01:نقل قول:
اقا من دیشب 2.5گیگ داشتم الان اومدم وصل بشم دیدم نت ندارم و حجمم رو زده صفر هیچ سایتی هم باز نمی شه خر تو خر شده ناجور.الانم با اکانت یکی از بچه ها وصل شدم.
گزینه تمدید حساب رو هم برداشتن دیدید گفتم میخوان شبانه رو حذف کنن( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) دوستا مشهدی لطفا یکاری کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اونایی که طرحشون حذف شده زمانی و حجمی شارژ می کنن ..نقل قول:
من که دیشب 1 گیگ دانلود کردم ولی کم نشد
دوستان عزیز تا کی می خواین صبر کنین؟؟؟:n13:
یکی مدیریت گروه رو برعهده بگیره و همه بریم مخابرات شکایت(من یکی که قول می دم اگر دوستان بیان بیام ایشالله)
من قبل از خرابی 1 گیگ داشتم که صفر شد. باز دیروز یک گیگ دیگه شارژ کردم و 800 مگ مونده بود.دیشب از 1 تا 7دانلود رایگان کردم.صبح حجمم بود و کم نشده بود. حالا میبینم منفی 6 مگ دارم و نمیتونم وصل بشم.صدبار 2020رو گرفتم تا وصل شده.میگه شما نفر 50 صف انتظار هستید.بعد از 5 دقیقه که رسیدم به نفر 35 تماس خود به خود قطع شد.الانم با اکانت یکی دیگه وارد شدم.
خدا به دادمون برسه. خدا لعنت کنه ملک جعفريان رو.موندم چکار کنم.جمعا دو گیگ ازم بر باد رفت:n14::n03:
نوبت شما در صف انتظار 84 ......
زمان تقریبی انتظار 46 دقیــــــــقه ......
اقا بیاین اگه تا فردا درست نشد مردو مردانه بریم مخابرات امشب تا فردا هرکی می تونه اعلام امادگی کنه
بابا اینجور وقتا 3 4 روز قبل ترش بگید ..... من اینجوری برنامه نداشته باشم از نیشابور پا میشم میام!نقل قول:
اقا بیاین اگه تا فردا درست نشد مردو مردانه بریم مخابرات امشب تا فردا هرکی می تونه اعلام امادگی کنه
راست می گی. من هم دیشب 7 گیگ داشتم که بعد از دانلود رایگان الان میام می بینم زده 0. هیچ سایتی رو نمی تونم باز کنم و خودکار می رم به صفه 2030. که مجبور شدم 1 گیگ شارژ کنم.نقل قول:
من هم پریروز 1 گیگ شارژ کردم و با اینکه هنوز 700 مگ از دیشب مونده بود الان دیدم 0 شده و باز مجبور شدم یک گیگ شارژ کنم.
نمیدونم این وضعیت تا کی ادامه داره.
بدبختانه خط ما pcm هست و چاره دیگه ای غیر ازمخابرات نداریم.
هفته دیگه طرح من تموم میشه و میرم کیان نت
از منم باز 1 گیگ کم کردند.
دارند تمام اون دانلودا رو کم میکنند.
آقا شبانه طرحای قدیم هنوز رایگانه یا اونم برداشتن؟
جالبه که یه سری از طرح های کیان نت دقیقا همون طرح های مخابراته
کلا دست همه تو یه کاسه هست!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تمام دانلودای اون روزا رو از من دقیق کم کردن 2.8 گیگ. خدا به داد اونایی برسه که 30-40 گیگ دان کردن.
يك ساعت ميري مياي ميبيني كلي صفحات جلوتر رفته وقتي همه ناراضي هستن اينجوريه
فعلا اون حجمهايي كه از دانلود شبانه ازم خوردن با وجود پيگيري فراوان برنگشته
اینطور که فهمیدم اگه اون حجمیو که ازت کم شده دان کرده بودی دیگه برنمیگرده.نقل قول:
درواقع اون روزا کنترشون خراب نشده بود فقط میخواستن مارو گول بزنن که دان کنیم و پول بریزیم تو جیبشون.
دوستان باتجربه بیان بگن چیکار کنیم شبانه دانلود کنیم یا نکنیم؟
خداییش دیگه حوصله ندارم دان کنم باز فردا بیام ببینم کم شده باز برو دنبالش که آیا برمیگرده یا نه.آدم دیوانه میشه خودمون کم غصه و بدبختی داریم حالا اینم روش.
سلام دوستان میخوام پورت خط تلفنم رو ازاد کنم باید چکار کنم؟ زنگ میزنم 2020 میگه شما نفر 82 هستید :n04:
نقل قول:
باز خوبه اینو به شما میگه من که هر وقت هر موقع از شبانه روز زنگ زدم مشغول بوده:n08:
نقل قول:
باید به دفاتر فروش مراجعه کنید.
نو روحت تو ذاتت تو شرفت 10 گیگ ازم کم کردن عجب مملکت خرتوخری داریم:n21:
سلام دوستان
6.5 گیگ منو خوردن یه آبم روش. الان سه روزه دارم زنگ میزنم به 2020 و 135 ولی کو گوش شنوا؟
اپراتور 2020 دقیقا گفت مسئولین گفتن "مخابرات همینه. بره از یه جای دیگه بگیره!"
واقعا برای درک و شعور این افراد متاسفم.
مطمئنم روزی میرسه که من پشت میزم و دست اونا زیر سنگ من. اونوقت بهشون حالی می کنم قضیه چیه
نقل قول:نقل قول:دیگه از بدبختیمونهنقل قول:
من که میرم پورتم رو ازاد میکنم از شرکت های دیگه میگیرم به خدا دیگه اعصاب نمونده 3 ماه هست طرح طلایی دارم سرعت دانلود بیشتر از 160 نرفت 64 هزار پول الکی گرفتند یک هفته فقط از این اداره به اون اداره که طرح خطم رو عوض کنم از اخر گفتند نمیشه:n04:
اون از پشتیبانیش که اینجوریه خر از گاو تشخیص نمیدن :n27:
الان طرح ها رو برداشتن دانلود رایگانشون رو حذف کردند :n21:
فقط یک کلام مخابرات دیگه بدرد نمیخوره
:n29: