با سلامنقل قول:
فکر میکنم شما باید ویندوز رو از روی cd backup نصب کنید تا اونا کار کنن!
Printable View
با سلامنقل قول:
فکر میکنم شما باید ویندوز رو از روی cd backup نصب کنید تا اونا کار کنن!
سلام علیکم خدمت همگی
سوالی دارم از خدمتتون اینکه :
1- صفحه ی دور کیبرد ایسوس k43sv آلومینیوم هست . موقعی که به برق شهری وصلش میکنی ، روی اون قسمت آلومینیومی اگه انگشت بکشی یه جریان خفیف برق احساس میکنی .
این مشکلی نداره یا اینکه توی کیسش مشکلی پیش اومده ؟
2- دمای لپ تاپ هنگام کار سنگین مثل بازی ، بطور طبیعی باید چقدر باشه ؟
خیلی متشکرم از جواب شما
سلامنقل قول:
بدنه لپ تاپ منم آلومنیوم هستش و چیزی که میگید تو لپ تاپ منم هست این طبیعیه مشکلی نداره ولی چون داری از برق مستقیم استفاده می کنی حتما از محافظ استفاده کن تا نوسان برق به لپ تاپت آسیب نزنه
کسی نیست راهنمائی کنه؟؟؟؟؟:41:
سلام خدمت شما و تشکر از جوابتوننقل قول:
1- منظور شما از محافظ چیه ؟ بیشتر توضیح میفرمایید ؟ راستی برادرم داشت از لپ تاپ استفاده میکرد که برق رفت و لپ تاپ سوئیچ شد روی باطری خودش ، اشکالی نداشته ؟
2- نفرمودید دمای طبیعی برای کارهای سنگین چقدره ؟ میخوام متوجه بشم دمای لپ تاپ ما طبیعیه یا نه
بسیار سپاسگزارم
محافظ برق که به دستگاه ها می زنن!! نه مشکلی نداره باطری که رو سیستم باشه مطمئن ترهنقل قول:
سوال دومو ندیدم شرمنده، وقتی شما کار سنگین انجام میدین خود به خود گرمای سیستم می ره بالا و دمای خاصی نداره اولا بستگی داره لپ تاپ تو چه حالتی باشه منظور اینکه جایی باشه که هوا جریان داشته باشه و از روی سطح مورد نظر ارتفاع داشته باشه راهی که پیشنهاد میکنم استفاده از کول پد که جلوی بالا رفتن دما رو می گیره هر چه قد محیط خنک تر! کارایی لپ تاپ بالاتر! به تجربه بهم ثابت شده که لپ تاپ های سونی گرمای کمتری دارن من خودم xps L502 دارم و گرمای زیادی داره!
---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:48 PM ----------
دوست عزیز شما 2 تا کار زیر رو انجام بده اگه ج نداد ویندوز رو عوض کننقل قول:
1.ویروس کشی کردن
2. تو control panel تو قسمت language کیبورد رو پاک کن و دوباره Add کن
سلام دوستان لطفا کمکک کنید
من یه لب تاپ سونی مدل f22fgx خریدم اول گذاشتم شارژش خالی بشه بعد 12 ساعت زدم تو شارژ بعد ازش ریکاوری گرفتم بعد ویندوز و آنتی ویروسشو آپدیت کردم
چند تا سوال داشتم
1-وقتی vaio update رو میزنم هیچ چیزی برای آپدیت پیدا نمیکنه چرا ؟
2-چه جوری رجیستر کنم و این رجیستر اصلا چی هست و چه مزایایی داره ؟
3-آنتی ویروسش 30 روزست آیا آنتی ویروس ارجینال لازمه ؟
4-چه کارهای دیگه ای باید انجام بدم ؟
دوسته گلم بجز نصب ویندوز رو از روی cd backup راهه دیگه ای نیس؟
سلام آقایون
من دیروز این نت بوک رو خریدم :
ASUS K52JT 203
مشخصات اصلی :
CPU : i7 Q740 1.73
VGA: ATi 6370 1GB
RAM : 4GB DDR3
Win : Windows 7 Home Premium
سوالم اینه که چرا این سیستم قوی ، نمیتونه حتی بازی های گرافیک آشغالی مثل Modern Warfare رو با گرافیک Low اجرا کنه و افت فریم شدیدی پیدا میکنه ?????????????????؟ ( گاهی اوقات حتی Blue Screen میده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Please Help
Thanks
سلام علیکم متشکرمنقل قول:
یه محافظ مناسب و استاندارد معرفی میکنید ؟
خیلی ممنونم از محبت شما
مشکل حل شدنقل قول:
computer/ properties / refresh
همه چی درست شد.
وقتی به برق وصله هم مشکل داره ؟نقل قول:
ویندوزت رو عوض کن.به احتمال زیاد از ویندوزته. Windows 7 Ultimate نصب کن.قدرت و کاراییش از ویندوز فعلیت بیشتره.امتحان کن. قبلش از ویندوزت بک آپ بگیر.نقل قول:
سلام سایت دانلود درایور usb3 نوت بوک dell inspiron 5110 core i5 میخواستم لطفا کمکم کنید ممنون
سلام
دکمه ASSISTلپتابم کار نمیکنه؟البته برنامه SOFTWARE launcherدانلود کردم و ران نمودم ولی باز هم کار نکرد من الان چیکار کنم؟؟؟؟
سلام
دکمه ASSISTلپتابم کار نمیکنه؟البته برنامه SOFTWARE launcherدانلود کردم و ران نمودم ولی باز هم کار نکرد من الان چیکار کنم؟؟؟؟
سلامنقل قول:
تمام درایورهای لپ تاپ دل تو سایت خودش (ساپورت دل) هست. درایور usb3.0 رو هم می تونی از این آدرس بگیری:
از تو این سایت، قسمت chipset دو تای آخری مال usb3.0 هستن. از این دوتا یکیش به لپ تاپ شما می خوره که دیگه باید هر دوشو امتحان کنی!کد:http://support.dell.com/support/downloads/driverslist.aspx?os=W764&catid=-1&dateid=-1&impid=-1&osl=EN&typeid=-1&formatid=-1&servicetag=&SystemID=INSPIRON_N5110&hidos=W764&hidlang=en&TabIndex=&scanSupported=False&scanConsent=False
البته سیستم عامل سون 64bit در نظر گرفته شده
باید Vaio launcher نصب باشه فکر کنمنقل قول:
نصب شده ولی بازم کار نمیکنه!!!!:13:نقل قول:
من شارژر لپ تاپم خراب شده بود یکی دیگه براش گرفتم
الان این شارژر نسبت به قبلی خیلی داغ میکنه
مشکلی نداره؟
با سلام خدمت دوستان گرامی.لپ تاپ من سونی مدل f11 dgx/b. چند وقت پیش یه مشکلی به وجود اومد مجبور شدم ببرم نمایندگی که cpuش عوض شه.از اونجا که cpuی دستگاهم i7 ء ، ولی وقتی cpu رو عوض کردن با چند تا i7 امتحان کردن ولی دستگاه بالا نمیومد.اما با i5 بالا میاد.اونا که میگفتن سری های f1 رو شرکت سونی طوری ساخته که سریال cpu تا با سریال دستگاه مچ نشه دستگاه کار نمیکنه.میگفتن باید ببرم یکی از نمایندگی های سونی(نزدیکترینش تو دبی) که اونجا سریالو مچ کنن.میخواستم از مدیرای محترم بپرسم راه دیگه ای نیست؟
سلام دوستان
من یه مشکلی برام پیش امده بعد از نصب ویندوز جدید دیگه لپ تاپ باطری رو نمیشناسه و قبول نمیکنه !
یه ارور میده میگه که این باطری که نصب کرده اید برای این لپ تاپ نیست و از این حرفا بعد میگه با زدن OK وارد حالت هیبرد شوید و باطری را خارج دوباره وارد کنید که این کارو هم میکنم باز روز از نو روزی از نو :41: مشکل چیه ؟
مدل : f115FM
ممنونم hamrazعزیزمرسی از راهنمائیتوننقل قول:
دیگه سوالم رو یادم رفته بود:20:
سلام علیکم به همگی
بچه ها لپ تاپ ما ایسوس k43 هست اما خیلی زود شارژ خالی میکنه چرا ؟
خیلی ممنون
علیک سلامنقل قول:
یا باطری خیلی کار کرده یا ویندوزت crack نشده یا دلایل دیگه که من نمیدونم!
(زمانی که از باطری استفاده می کنی بهتره لپ تاپ به برق نباشه و زمانی که از برق استفاده می کنی بهتره باتری رو دربیاری اینجوری عمر باتری طولانی تر میشه)
چرا هر از گاهی لپتاپم هنگ منه خاموش میشه بهد روشن میکن دیگه بوت نمیشه ... می نویسه Oprating system notfound ؟ البته وسه خودش درست میشه ... vpcf134 fx مدل لپتاپمه ؟ میخام ببینم اگه مشکل داره برم دنبال گارانتی ...
سلام
مدیرای محترم کسی نبود به سوال من جواب بده؟!
احتمالا مشكل سخت افزاري مخصوصا هارد داره ببرش گارانتي !!!نقل قول:
نقل قول:
help me too!
سلام علیکم به همگی
ایسوس k43 نور پس زمینه داره ؟ اگه داره چطور میتونم پیداش کنم ؟ اگه نداره میشه براش بزراش بزارم؟
متشکرم
سلام
ویندوز لب تاب xps 1530 رو عوض و ویندوز 7 نصب کردم
اما هنگام نصب هر نرم افزاری مثل آفیس error زیر رو میده :
error 1335.the cabinet file data1.cab required for this installation is corrupt and cannot be used
نسخه دیگه ویندوز 7 رو هم نصب کردم و این error iهمچنان هست . فکر می کنم سخت افزاری باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی با این مشکل روبرو نشده ؟؟
سلام
ویندوز لب تاب xps 1530 رو عوض و ویندوز 7 نصب کردم
اما هنگام نصب هر نرم افزاری مثل آفیس error زیر رو میده :
error 1335.the cabinet file data1.cab required for this installation is corrupt and cannot be used
نسخه دیگه ویندوز 7 رو نصب کردم و همین Error همچنان هست فکر می کنم سخت افزاری باشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوستان کسی با این مشکل روبرو نشده ؟؟
سلام من نمي دونم چرا وقتي تو نصب ويندوز 7 سه تا پارتيشن درست مي كنم آخر سر كه نصب تموم ميشه درايو E رو بهم نشون نميده ! :9: اينم بگم كه هر سه درايو c,d,e بصورت primary درست مي شود و اجازه ساخت logical رو بهم نميده
كسي ميتونه كمك كنه ؟ كمك !!!!!!
شما بريد قسمت disk management و ببينيد آيا اون درايوي كه نشون داده نميشه letter داره يا خير . اگر letter داده نشده يه حروف غير تكراري بهش بدين.نقل قول:
من ۲ هفته پیش یه لپتاپ دل ۳۵۵۰ گرفتم بعد الان فهمیدم قسمته چپ کلید space خوب عمل نمیکنه بعد بردم همونجایی که ازش خریدم بهم میگه ایراد بنی اسرائیلی میگیری!!! اصلا این مشکل نیست ولی اگه ناراحتی 170 تومان میگیرم برات کیبوردتو عوض میکنم!!
کجا باید از اینا شکایات کرد؟
با سلام خدمت دوستان عزیز
من یه لپ تاب hp dv6 6070 دارم که از 24 ساعت حدود 22 ساعت روشنه و دانلود میکنه :8:
کولپد قوی هم دارم (داغ نمیکنه)
خواستم بدونم این کار من آسیب جدی به لپ تاپ میزنه؟ از عمرش کم میشه؟ :13:
مرسی:31:
مشکل وبکم دل5110 چیه که کارنمیکنه؟ من یه هفته ای میشه خریدمش خواهشا راهنمایی کنید
سلامنقل قول:
به نظر من هیچ مشکلی نداره !!!
من لب تاپ N43SN ASUS دارم و یکماهی میشه خریدم . چند باری هست وقتی دارم با لبتاپ کار میکنم یکهو صفحه برفکی میشه و فن خنک کننده لبتاپ شروع میکنه با سرعت چرخیدن . هیچ کار دیگه ای نمیشه کرد مگه اینکه دکمه پاور رو بگیری تا کامل خاموش بشه و دوباره روشن بشه تا الان 3 بار اینطوری شده . این مشکل از گرافیکه یا از چیز دیگه ؟