حالا هرچی بود!!! :دینقل قول:
من که پیداش نکردم توی 360 بودش من نمیدونم برای چی نیست منم خیلی دنبالشم توی 360 راحت پیدا شد........
Printable View
حالا هرچی بود!!! :دینقل قول:
من که پیداش نکردم توی 360 بودش من نمیدونم برای چی نیست منم خیلی دنبالشم توی 360 راحت پیدا شد........
سلام رفقا شرمنده جمع....
اساتید من مدتی بود پیگیر تاپیک نبودم چون اصلا نمیتونستم بازی کنم حالا اومدم cpu dual core athlon +6000 گرفتم و البته ویندوز 7 رو نصب کردم که نصب نشد البته این مسئله رو می دونستم که این بازی فقط روی ویندوز ایکس پس سرویس پک 3 یا ویندوز ویستا سرویس پک 1 نصب میشه فقط خوستم ببینم روی این ویندوز جدید مایکروسافت نصب میشه یا نه اگه میشه لطفا راهنمایی کنید که چطور باید عمل کنم اگه نمیشه که لطفا کسی که اطلاع داره راهنمایی کنه قبلا از همه شما سپاسگذارم
سلام
من وقتی peggorino رو کشتم بازی تمام شد ولی من هنوز 65% بازی رو رفتم چرا ؟
یعنی ماموریتام تموم شده
بقیش مربوط به ماموریتهای فرعی میشه.نقل قول:
منم تمام کارهای اصلی رو رفتم.
الان دارم فقط میگردم و بیلیاردو بولینگ و ... بازی می کنم و کار هایی که از طریق ایمیلو موبایل میشه انجام داد رو انجام میدم.
اولش منم مونده بودم که چرا بازی تموم نشد یعنی چیزی نشون نداد بگو تازه اول کاره:31::14:
ماموریت های این بازی تا 100% :نقل قول:
- انجام تمامی ماموریت های اصلیه بازی.
- انجام تمامیه ماموریت های فرعی ( مانند ماموریت های تلفنی و ماموریت هایی که دوستان میدهند ) یا Assassiantions .
- کشتن 200 کبوتر درون بازی.
- انجام ماموریت های Random Characters ( همون آدمک های آبیه توی بازی. )
- ماموریت های موبایل که البته اینطوریه شامل ماموریت های ماشینی میشه ( مثل SA باید یک سری ماشین رو پیدا کنی که عکسش اول به موبایلت SMS میشه. )
این کبوترها و آدمک آبیها نقشه راهنما داره؟نقل قول:
(مثل نقشه های صدفها یا دیوارها یا عکسها تو سان آندریاس)
ترجمه grand theft auto یعنی چی اصلا؟
آره واسه منم همینطوره ! یعنی وقتی دیستنس رو زیاد میکنم کم کم به مموری اضافه میشه اینطوری بگم که من تونستم تا حدود 70 80 ببرمش ولی اون مموری رنگ نارنچی یا قرمز به خودش نگیره ! ولی چه کنم که سی پی یو پایینه وگرنه از 40 فریم هم بیشتر میتونستم بگیرم ! یه چیز دیگه : از وقتی درایو جدید ای تی آی رو نصب کردم همه بازی های بلا استثنا وسط باری ارور dont send میدن ! یعنی موقع ها هم کامپیوترم ریست میشه و مانیتور خاموش میشه و مجبور دستی ریست کنم و دوباره بیارمش بالا . این مشکل روی بازی هایی که توی امضام نوشتم و درحال بازی کردن هستم وجود داره ! چشه ؟!:41:نقل قول:
منم الان یک ماهه الافشم. اصلا پیدا نمیشه هرچی گشتم.
سرکار رفتم حسابی.
حالا چه تحفه ای هم هست این لولا...
سرقت بزرگ اتوموبیلنقل قول:
دنبال لولا نگردین نمیشه پیداش کرد
ماموریتهای این بازی واقا مسخره است. یا باید یک هدف را بکشی یا یک ماشینو تعقیب کنی.همین
فکر نکنم...این که ترجه تحت الفظیه...نقل قول:
فکر می کنم باید یه اصطلاح باشه.
آقا یکی لطف کنه یه سیو صد در صد بزاره برا ما
ممنون میشم اگه بگید که چه جوری بدون xlive اجرا کنم ( یه برنامه بود که دوستان تو صفحات قبل گذاشته بودن ولی هر کار کردم دانلود نشد )
:31:نقل قول:
جیگر داری به کارشناس ارشد مترجمی یاد میدی؟؟؟!!!
یه همچین سیوی برای چی می خواین شما ؟ :blink: وقتی کل بازی تموم شده !نقل قول:
آقا یکی لطف کنه یه سیو صد در صد بزاره برا ما
ممنون میشم اگه بگید که چه جوری بدون xlive اجرا کنم ( یه برنامه بود که دوستان تو صفحات قبل گذاشته بودن ولی هر کار کردم دانلود نشد )
وقتی این بازی تموم شه دیگه نمیشه اخرش کاری کرد ؟
کسی سیو 35 یا 40 % رو نداره بده اعصابم خورد شد
ببین وقتی ماموریت های اصلی رو تموم کنی تازه 65% رفتی ولی کل بازی یعنی 100 % که در صفحه ی پیش گفتم.نقل قول:
تنها کاری که میتونی بکنی الکی چرخ بزنی.
نظر شما محترم...ولی خیلی بی معنیه این اسم...اصلا ربطی به موضوع نداره..نقل قول:
مثلا اصطلاح motorhead رو همینطوری معنی کنیم میشه کله موتوری!! ولی در واقع به آدمهایی گفته میشه که با یه مدل خاص از نشئگی حال میکنن
خوب دیگه مثلا چیکار کنی؟به نظر م ماموریتهاش از سریهای قبل بهتره و واقعی تره.نیاز به تقلب تو بازی هم نداره ..نقل قول:
یکی بگه اون گاراجه تو بازی به چه درد میخوره.چرا درش باز نمیشه؟!
فکر کنم این اسم اختصاص داره به اولی و دومین سری این بازی و سری یعدی را با همین اسم داده اند.نقل قول:
من روی سرویس پک 3 با سیستم بالا:
GeForce 8600 GT
RAM 2 GIG
CPU AMD Athlon 64 Dual Core +6000 - 3.10GHz
اجرا کردم بازی روان بود ولی کلا نتیجه مطلوب نگرفتم بازی فوق العاده پر ایراد و مشکل داری هست من یکی قیدش رو زدم برای همیشه نمره من به این بازی 4.5 از 10 هست
روی سیستم من که خوب بود راضی بودم تقریبا
تنها مشکلاتی که داشتم دیر لود شدن تکسچر و بعضی موقع ها هم افت فریم بود
lolنقل قول:
=))
واقعا ما چقدر کارشناس داریم توی اینجا !
شما پچو ریختی ؟
می شه بگید کدوم پچ؟ تو پست اول گشتم ولی خیلی گیج کننده ست . اگه می شه لطف کن و لینکشو اینجا بزار . ممنون.
منم سیستمم تقریبا شبیه krauser هست ولی وقتی هوا طوفانی باشه یا توی شب یکم روون نیستنقل قول:
krauser جان میشه یه تجدید نظری روی نظرت بکنی؟؟؟ بهترین بازی سال ............. اون وقت از نظر تو ........
این پست اول که شورشو در آورده هیچی معلوم نیست به هم ریخته شده حجت جان میشه لینک پچو بدی؟
عزیزنقل قول:
grand:بزرگ
theft:سرقت
auto:اتوموبیل
سرقت بزرگ اتوموبیل
اون motorhead هم که میگیslang هست و برای بازی ها هم وازه اسلنگ نمیزارن
این بازی بنا بر ساخت سری اولش که برای p.s1 ساخته شده بود به همین نام ادامه پیدا کرد .
بابا اه من حتی تو راک استار هم عضو شدم.ولی این ارور رو می دهفکر کنم مشکل از کرکه جون من از بیرون خریدم.اگه می شه کرکش رو بذارید.نقل قول:
gta iv fatal error:rmn40
من 64 درصد بازی رو رفتم الان رسیدم به چند مرحله بعد از کشته شدن ROMAN در عروسی . رسیدم به اونجا که Dimitri رو باید بکشم ولی از اون جا که از قایق میپره به هلیکوپتر که Jecob توش نشسته از اونجا به بعد تا میام هلیکوپتر رو هدایت کنم ، هلی کوپتر Dimitri که Pegorino توشه در میره و نمیتونم رد کنم . خیلی سخت شد یه بار نکنه آخرین مرحلهء مراحل اصلی هست ؟
از دوستان کسی سیو بعد از این مرحله رو داره ؟
بله 2 رو هم ریختم ولی بازی مشکل دارهنقل قول:
نقل قول:
کلا عقل سالم کافیه که آدم در مورد یه بازی ساده ترین نظر رو بده توی تالار بازی ها جناب بنی انویدیا یه پست کامل زده به اسم حل تمامی مشکلات بازی GTA IV که توش چیزی حدود 30 مورد مشکل و نحوه حلش اومده که همه رو هم نمیشه حل کرد ببینم کدوم بازی هست که برای اجرا کردنش این همه مشکل وجود داشته باشه؟ آیا گیمر باید بشینه واسه یه بازی که توی یه روز تموم میشه 1 ماه وقت بذاره مشکلاشو حل کنه نه تورو خدا آخه کدوم گیم این همه مشکل برای اجرا داشت؟ وقتی یه بازی برای اجراش 30 مورد اشکال و ایراد 100 تا دنگ و فنگ پیش میاد 9 میگیره؟ من که برام 100% ثابت شد گیم اسپات اصلا قاضی عادلی نیست با این نمره هاش این رو ثابت کرد وقتی بازی باگ گرافیکی به این شرم آوری داره(دست و پای نیکو میره توی در و دیوار) این همه افت فریم برای بازی که از لحاظ گرافیک گرد روی کفش بازیهایی همچون کریسیس یا COD4 یا COD5 و فارکرای2 هم نمیشه واقعا نوبره آخه مرگ من این بازی با ماکسیمم گرافیک هم به گرد بازیهای هم پایخودش هم نیست تکسچر های این بازی اصلا نیازی به یه سیستم بالا ندارند. راک استار قراردادش با انواع اقسام شرکت ها بود بخصوص با مایکروسافت چه ربطی داره که بازی روی sp2 اجرا نشه ولی رویه sp3 که هیچ ارتباطی با تقویت سیستم نداره اجرا بشه sp3 فقط پچ های امنیتی هست که به صورت یک جا در اومد و چون باید مایکروسافت این sp3 رو هم قالب ملت می کرد واسه تبلیغ محصول راک استار اومد و شک ندارم یه چیزی هم از مایکروسافت گرفته که بازیش حتما sp3 بخواد یا ویندوز ویستا sp1 نمیدونم محصول Game for windows Live اصلا چه ربطی به اجرای بازی دارن اینا برام خیلی جالبه که راک استار موفق شده این همه آدم رو بذاره سر کار با یه بازی که فقط جذابیت موضوعی داره که اون رو هم مدیون اشخاصی مثه آقای دن هوسر و توی بازی قبلی (GTA SA) یعنی آقای نوید خوانساری بود. شما میتونید خود فریبی بکنید ولی بدونید یه بازی با این همه باگ و ایراد مشکل و دنگ و فنگ 9 نمیگیره ولی میبینید به خاطر اینکه راک استار امریکایی هست و وابستگی و تعامل زیادی با دولت آمریکا داره همه دارن چاپلوسی این بازی رو می کنن چون صرفا GTA از ابتدا تا همین شماره 4 که ششمین بازی هست که برای GTA ساخته شده همش تبلیغ در مورد اشتباه بودن مهاجرت به آمریکا هست. واقعا برای همه بخصوص راک استار و گیم اسپات و همه شخص یا اشخاصی که از این بازی حمایت می کنن متاسفم. در کل بازی که این همه مشکل داشته باشه و یه تاپیک براش بزنن به اسم تمامی مشکلات .... من فقط میتونم بهش بگم یه بازی مورد دار و ضعیف. در کل من فقط به خاطر عشقی که به GTA SA داشتم از همون ابتدا بازی رو تهیه کردم و وقتی دیدم اینقدر مشکل برای اجرا داره سیستم رو چند روز پیش حسابی تقویت کردم تا ببینم اشکال از منه یا ذات بازی خرابه که امروز دیدم نه خیر این GTA IV همینه که هست. و هیچ امیدی هم به بهتر شدنش نیست و هیچ امیدی هم نیست که مثلا راک استار بیاد سعی کنه کلا یه بازی برای PC دوباره ارائه بده مگه عقلش کم شده این همه عالم و آدم دارن پاچه خواری میکنن واسش (سو تفاهم نشه بیشتر منظورم سایت هایی مثه گیم اسپات هست که 9 دادن به بازی) چرا بخواد اعتراف کنه که بازیش ایراد داره. من کلا بعد اینکه بازی رو انواع اقسام مختلف امتحان کردم دیدم بازی واقعا مضخرفه (داستانش نه ها) گیم پلی و گرافیکش و حتی دوربینش هم واقعا مشکل داره. فقط میتونم بگم بیخیال... شاید GTA بعدی بهتر شد
این ارور مال سرویس پک ویندوز شماست.نقل قول:
دوستان جسارت نباشه خیلی از این سوالا تو پست اول نوشته...اگه اونو بخونید کامل مشکلتون سریعتر حل میشه.
کراسر جان شما فکر کنم با ویستا کارت بهتر راه بیفته
من ویستا نصب کردم و بازی رو هم نصب کردم و از هیچ پچی هم استفاده نمی کنم
توی شب و روز و بارون و برف هم هیچ افت فریم ندارم
به نظر من از ویستا استفاده کنید...عالیه
اتفاقا رو ویستا هم استفاده کردم SP1 64 bitنقل قول:
بد ترین نتیجه رو روی ویستا دیدم افتضاح بود باز یه ذره از اولای بازی رو روی sp3 رفتم
اول اینکه کسی شما رو مجبور نکرده بازی کنی و این تاپیک هم تاپیک درد دل نیست.اگه دوست نداری می تونی بازی نکنی.و اگه واسه سیستمت خرج کردی، واسه تفریح خودت بوده، برای game spot که خرج نکردی.نقل قول:
در مورد پست اول تاپیک حل مشکلات هم باید بگم چون یه پست مرجع هستش، خیلی از ویرایش ها برای گیمر های مبتدی هستش. به هر حال هر بازی یه سری پیش نیاز داره ( مثلا microsoft .Net framework برای این بازی) که تو بعضی ویرایش های پست اول این مسایل مطرح شده.یا مثلا یکی از ویرایش ها به بنچمارک ها اختصاص داده شده تا دوستان بدونند که این بازی حدودا چه سیستمی می خواد. البته تا الآن دیگه مشخص شده که این بازی یه سیستم قوی می خواد.در مورد مقایسه ی گرافیک بازی با COD و Crysis و FarCry2 هم باید بگم اگه شما سیستم مورد نیاز بازی رو داشته باشی گرافیکش خیلی بیشتر از این بازی هاست.(البته همین قسمت صحبتتون نشون می ده که شما یه گیمر حرفه ای نیستی. چون هیچ وقت بازی به اسم COD4 , COD5 ساخته نشده.) در مورد قسمتی از صحبتتون که راجع به قرارداد راکستار با دیگر شرکت ها صحبت کردید باید بگم شاید (شاید) این قضیه در مورد xp sp3 و vista sp1 درست باشه ولی game for windows live برای قسمت آنلاین بازی هستش.در مورد نمره ی 9 گیم اسپات هم باید بگم کم لطفی گیم اسپات بوده که 9 داده. این بازی لایق 9.5 هستش.اون 0.5 هم که نمی گیره به خاطر بد پورت شدن بازی هستش که به همین دلیل این بازی نمی تونه به درستی از gpu استفاده کنه و از cpu کار اضافی می کشه. در حال حاضر با 2 تا پچی که برای بازی اومده، دیگه این بازی هیچ مشکلی نداره.در مورد اون قسمت از صحبتتون که گفتید دست و پای نیکو می ره تو در و دیوار، این یه مساله ی مشخص شدست که توی هر بازی اگه شما یه سیستم ضعیف داشته باشی، مطمئنا بازی درست اجرا نمی شه.
در آخر هم باید بگم این بازی یکی از بهترین بازی های سال 2008 هستش و واقعا ارزش این همه انتظار رو داشت(دوستاتی که این تاپیک رو از همون اول صفحه به صفحه دنبال می کردن می دونن چی می گم).
جواب شما رو نمیدم چون وقتم با ارزش تر از اینهاست که بخوام جواب شما رو بدم واسه اینکه جواب من رو بدونید یه بار دیگه پست قبلی رو بخونید گیمر حرفه ای آقای متخصص نمیدونستم راک استار توی ایران نمایندگی داره و اون رو هم به شما اعطا کرده حق امتیاز رو بازی اشکال داره نماینده بهتر به اربابتون یعنی راک استار اطلاع بدید ولی به جای معبود قرار دادن راک استار و پرستیدنش بهتره یه عینک بزنید شاید ببینی اشکالات بازی رو خودت میگی بازی بد پورت شده بعد میگی اشکال نداره بازی بابا همه حرفاتو به فرض قبول کردیم این یکی تناقض گویی جناب عالی گیمر محترم و فوق حرفه ای رو چه طور قبول کنیم. باشه شما برو خوش باش اموراتت بگذره. بپا نری تو بحرش گیمر فوق حرفه ای استعداد ناشناخته قرننقل قول:
بابا حرفه ای !!نقل قول:
اول اینکه کسی شما رو مجبور نکرده بازی کنی و این تاپیک هم تاپیک درد دل نیست.اگه دوست نداری می تونی بازی نکنی.و اگه واسه سیستمت خرج کردی، واسه تفریح خودت بوده، برای game spot که خرج نکردی.
در مورد پست اول تاپیک حل مشکلات هم باید بگم چون یه پست مرجع هستش، خیلی از ویرایش ها برای گیمر های مبتدی هستش. به هر حال هر بازی یه سری پیش نیاز داره ( مثلا microsoft .net framework برای این بازی) که تو بعضی ویرایش های پست اول این مسایل مطرح شده.یا مثلا یکی از ویرایش ها به بنچمارک ها اختصاص داده شده تا دوستان بدونند که این بازی حدودا چه سیستمی می خواد. البته تا الآن دیگه مشخص شده که این بازی یه سیستم قوی می خواد.در مورد مقایسه ی گرافیک بازی با cod و crysis و farcry2 هم باید بگم اگه شما سیستم مورد نیاز بازی رو داشته باشی گرافیکش خیلی بیشتر از این بازی هاست.(البته همین قسمت صحبتتون نشون می ده که شما یه گیمر حرفه ای نیستی. چون هیچ وقت بازی به اسم cod4 , cod5 ساخته نشده.) در مورد قسمتی از صحبتتون که راجع به قرارداد راکستار با دیگر شرکت ها صحبت کردید باید بگم شاید (شاید) این قضیه در مورد xp sp3 و vista sp1 درست باشه ولی game for windows live برای قسمت آنلاین بازی هستش.در مورد نمره ی 9 گیم اسپات هم باید بگم کم لطفی گیم اسپات بوده که 9 داده. این بازی لایق 9.5 هستش.اون 0.5 هم که نمی گیره به خاطر بد پورت شدن بازی هستش که به همین دلیل این بازی نمی تونه به درستی از gpu استفاده کنه و از cpu کار اضافی می کشه. در حال حاضر با 2 تا پچی که برای بازی اومده، دیگه این بازی هیچ مشکلی نداره.در مورد اون قسمت از صحبتتون که گفتید دست و پای نیکو می ره تو در و دیوار، این یه مساله ی مشخص شدست که توی هر بازی اگه شما یه سیستم ضعیف داشته باشی، مطمئنا بازی درست اجرا نمی شه.
در آخر هم باید بگم این بازی یکی از بهترین بازی های سال 2008 هستش و واقعا ارزش این همه انتظار رو داشت(دوستاتی که این تاپیک رو از همون اول صفحه به صفحه دنبال می کردن می دونن چی می گم).
کی میگه گرافیکش از کرایسیس بیشتره ؟
حتی این گیم اسپات هم که این همه قبولش داری از کرایسیس امتیاز کمتری به گرافیکش داده !!!
گرافیک کرایسیس رو با بالاترین تنظیمات بازی کردی که داری اینو میگی ؟
100 درصد بازی نکردی چون کرایتک گفته هنوز سیستمهای خانگی قادر به اجرای بازی با اخرین تنظیمات گرافیکی نیستن .
بازم بگو از صحبتهای شما استفاده میکنیم !!!
100 درصد تایید میشهنقل قول:
کلا عقل سالم کافیه که آدم در مورد یه بازی ساده ترین نظر رو بده توی تالار بازی ها جناب بنی انویدیا یه پست کامل زده به اسم حل تمامی مشکلات بازی gta iv که توش چیزی حدود 30 مورد مشکل و نحوه حلش اومده که همه رو هم نمیشه حل کرد ببینم کدوم بازی هست که برای اجرا کردنش این همه مشکل وجود داشته باشه؟ آیا گیمر باید بشینه واسه یه بازی که توی یه روز تموم میشه 1 ماه وقت بذاره مشکلاشو حل کنه نه تورو خدا آخه کدوم گیم این همه مشکل برای اجرا داشت؟ وقتی یه بازی برای اجراش 30 مورد اشکال و ایراد 100 تا دنگ و فنگ پیش میاد 9 میگیره؟ من که برام 100% ثابت شد گیم اسپات اصلا قاضی عادلی نیست با این نمره هاش این رو ثابت کرد وقتی بازی باگ گرافیکی به این شرم آوری داره(دست و پای نیکو میره توی در و دیوار) این همه افت فریم برای بازی که از لحاظ گرافیک گرد روی کفش بازیهایی همچون کریسیس یا cod4 یا cod5 و فارکرای2 هم نمیشه واقعا نوبره آخه مرگ من این بازی با ماکسیمم گرافیک هم به گرد بازیهای هم پایخودش هم نیست تکسچر های این بازی اصلا نیازی به یه سیستم بالا ندارند. راک استار قراردادش با انواع اقسام شرکت ها بود بخصوص با مایکروسافت چه ربطی داره که بازی روی sp2 اجرا نشه ولی رویه sp3 که هیچ ارتباطی با تقویت سیستم نداره اجرا بشه sp3 فقط پچ های امنیتی هست که به صورت یک جا در اومد و چون باید مایکروسافت این sp3 رو هم قالب ملت می کرد واسه تبلیغ محصول راک استار اومد و شک ندارم یه چیزی هم از مایکروسافت گرفته که بازیش حتما sp3 بخواد یا ویندوز ویستا sp1 نمیدونم محصول game for windows live اصلا چه ربطی به اجرای بازی دارن اینا برام خیلی جالبه که راک استار موفق شده این همه آدم رو بذاره سر کار با یه بازی که فقط جذابیت موضوعی داره که اون رو هم مدیون اشخاصی مثه آقای دن هوسر و توی بازی قبلی (gta sa) یعنی آقای نوید خوانساری بود. شما میتونید خود فریبی بکنید ولی بدونید یه بازی با این همه باگ و ایراد مشکل و دنگ و فنگ 9 نمیگیره ولی میبینید به خاطر اینکه راک استار امریکایی هست و وابستگی و تعامل زیادی با دولت آمریکا داره همه دارن چاپلوسی این بازی رو می کنن چون صرفا gta از ابتدا تا همین شماره 4 که ششمین بازی هست که برای gta ساخته شده همش تبلیغ در مورد اشتباه بودن مهاجرت به آمریکا هست. واقعا برای همه بخصوص راک استار و گیم اسپات و همه شخص یا اشخاصی که از این بازی حمایت می کنن متاسفم. در کل بازی که این همه مشکل داشته باشه و یه تاپیک براش بزنن به اسم تمامی مشکلات .... من فقط میتونم بهش بگم یه بازی مورد دار و ضعیف. در کل من فقط به خاطر عشقی که به gta sa داشتم از همون ابتدا بازی رو تهیه کردم و وقتی دیدم اینقدر مشکل برای اجرا داره سیستم رو چند روز پیش حسابی تقویت کردم تا ببینم اشکال از منه یا ذات بازی خرابه که امروز دیدم نه خیر این gta iv همینه که هست. و هیچ امیدی هم به بهتر شدنش نیست و هیچ امیدی هم نیست که مثلا راک استار بیاد سعی کنه کلا یه بازی برای pc دوباره ارائه بده مگه عقلش کم شده این همه عالم و آدم دارن پاچه خواری میکنن واسش (سو تفاهم نشه بیشتر منظورم سایت هایی مثه گیم اسپات هست که 9 دادن به بازی) چرا بخواد اعتراف کنه که بازیش ایراد داره. من کلا بعد اینکه بازی رو انواع اقسام مختلف امتحان کردم دیدم بازی واقعا مضخرفه (داستانش نه ها) گیم پلی و گرافیکش و حتی دوربینش هم واقعا مشکل داره. فقط میتونم بگم بیخیال... شاید gta بعدی بهتر شد
شما اگه می تونی منطقی جواب بدی، من خوشحال می شم جواب شما رو بدونم.(مطمئن باش بیشتر از این متنی که نوشتی وقتت رو نمی گیره.)در مورد بقیه ی صحبت هاتون هم باید بگم وقتی جنبه ی بحث منطقی ندارید بهترین کار اینه که یه لیوان آب خنک بخورید تا بتونید به اعصابتون مسلط باشید.نقل قول:
صحبت بحث منطقی نیست بحث منطقی رو باید با آدم های منطقی کرد شما اگه منطقی بودی نمیگفتی بازی اشکال نداره زمین و زمان میدونن بازی اشکال داره حتی جناب عالی می فرمایید بازی بد پورت شده بابای من پورتش نکرده که راک استار معبود شما پورت کرده بازی بد پورت بشه یعنی ایراد نیست؟ چطور یه ذره بازی هایی مثه pes 2009 که ژاپنی هست یه ذره اینور اونرو میشه 100 تا حرف واسش در میارن اما الان که راک استار سازنده بازی هست بد پورت شدن ایراد محسوب نمیشه افت فریم ایراد محسوب نمیشه کرش کردن های ناگهانی محسوب نمیشه اشکال باگ گرافیکی ایراد محسوب نمیشه اینکه گیم پلی بخصوص هنگام رانندگی واقعا ضعیف و ناجور هست ایراد محسوب نمیشه دوربین مورد دار سوم شخص و کند بازی ایراد محسوب نمیشه این که برای اجرای بازی باید یه تاپیک بزنن حل تمامی مشکلات gta iv آخه کدوم بازی این همه دنگ و فنگ داره کل لذت بازی رو ضایع میکنه دنبال این همه دنگ و فنگ رفتن واسه اجرای بازی دسته که ساپورت نمیکنه حتی پچ 2 هم باعث نمیشه ساپورت کنه (باید فایل های dll کرک شده بریزیم توی system32) حتما باس لاجی تک باشه چرا لاجی تک؟ پس معلومه یه چیزی هست پس کارخونه گیم پد سازی ها باید با وجود شرکت هایی امثال راک استار درش رو گل بگیرن؟ پس لطفا از دیکتاتور و خودپسندهایی مثه راک استار اینقدر تمجید نکنید. البته از من میشنوید از هیچ چیز تمجید نکنید اونقت سوزنتون توی یه بازی گیر میکنه و نمیتونین بازی های دیگه رو نمیتونین با دل خوش بازی کنید ولی در کل نه تنها نباید پاچه خواری این راک استار رو کرد بلکه باید توسط سایت های مختلف به خاطر کارهای غیر گیمی محکوم بشه اعمالی که راک استار گیمر ها رو مجبور به انجامش می کنه ربطی به دنیای گیم نداره عزیز شما منطقی بودی اینارو قبول میکردی شما مجذوب یه چیز بازی شدی ولی این دلیل نمیشه چشمت رو روی همه چیز و بقیه مسایل که سر تا پا اشکال هست ببندی اگه حرفام بهت برخورد واقعا متاسفم نمیخواستم تندی کنم ولی واقعا جوابی که دادین واقعا غیر منطقی و بدون فکر بود. کافیه وقتی پای گیم ننشستی یه ذره فکر کنی ببینی بازی با این همه نقطه ضعف شایسته این همه تقدیر هست خیلی راحت میشه فهمید این همه تقدیر کردن منشا دیگه ای داره. در کل لازم نیست شما هم وقتتون رو تلف کنید برای جواب دادن به پست من چون وقتی شما زمین گیر این بازی شدید دیگه هیچ کس نمیتونه نظر شما رو عوض کنه من هم نمیخوام این کار رو بکنم و اصلا از این کار خوشم نمیاد در ضمن من مگه درد و دل میکنم که شما می فرمایید تاپیک جای درد و دل نیست همیشه گفتم تاپیک های ما ایرونیا این فضا رو داره نمیدونم چرا اعضای یه تاپیک خیال می کنن تاپیک جایی برای تمجید و تعریف از یه گیم هست. آقا جون تاپیک هست معبد و عبادتگاه که نیست تاپیک یه تریبون آزاد برای بحث در مورد موضوع اون تاپیک هست. من هم نمیگم شما نباید جواب میدادین به پستم میگم که شما اگه هم میخوایین جواب بدید حرفهای با ربط بزنید وقتی من حرف از cod4 یا COD5 میزنم دقیقا منظورم بازی Call of Duty Modern Warfare محصوص اینفینیتی وارد و Call of duty World at War محصول treyarch هست من دیگه نمیتونم واسه بازیها بیوگرافی تعریف کنم پس نیازی نیست شما به بهونه cod4 یا cod5 گفتم بگید شما گیمر حرفه ای نیستید البته من هم هیچ موقع ادعا نکردم ولی دیگه نمیتونم قبول کنم کسی به یه دلیل غیر منطقی این رو بگه به من. در کل شما به کارت برس کسی هم شما رو نمیخواد از این بازی نا امید کنه و من هم این قصد رو نداشتم فقط نظرات شخصیم بود و اینکه اعتراض کنم به سایت هایی این همه پاچه خواری می کنن واسه این بازی. خوش باشید.نقل قول:
آیا این gta ارزش این همه انتظارو داشت؟!