از هواوی Nova Plus و یا با 250 تومن افزایش بودجه Nova 2 Plus رو میتونید بگیرید که چیزی از پرچمداران کم ندارند.نقل قول:
پرچمدار پارسال هواوی P9 هم میتوتید تهیه کنین.
Printable View
از هواوی Nova Plus و یا با 250 تومن افزایش بودجه Nova 2 Plus رو میتونید بگیرید که چیزی از پرچمداران کم ندارند.نقل قول:
پرچمدار پارسال هواوی P9 هم میتوتید تهیه کنین.
چی پیشنهاد میدید؟ در مورد غیراندروید نظرتون چیه؟نقل قول:
تا 800 تومن هواوی Honor 6xنقل قول:
توی این رنج غیر اندروید پیشنهاد نمیشه !
دوستان اطلاعی هستش کی قیمت S8 افت میکنه ؟ توی بازار از 2.3 تا 2.7 هستش ... نمایندگی رسمی منصف کسی سراغ داره ؟
تا قبل معرفی سری جدید همین قیمت میمونه و قیمت نمایندگی ها یکی از یکی بالاتره. بهتره از سایت گوشی شاپ تهیه کنیدنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
4 گیگابایت رم/ 64 گیگابایت حافظه داخلی / دوربین دو گانه
SD625 / USB Type-C / Corning Gorilla Glass / IR blaster
234 دلار
دوربین این گوشی شبیه به پرچمدار Mi 6 با فلاش LED دوگانه است.. شیائومی روی Mi A1 یک دوربین دوتایی قرار داده دوربینی که یک لنز دوم تله داره که این لنز دوم میتواند مثل آیفون ۷ پلاس هم برای زوم بیشتر به کار رود و هم عکسهای پرتره با عمق میدان بگیرد.
در مورد کیفیت صدا: This smartphone combines a dedicated amplifier and an advanced Dirac HD Sound algorithm to provide you with high-fidelity audio along with boosted speaker volume and deeper lows.
این گوشی با اندروید خالص عرضه شده و توسط خود گوگل پشتیبانی میشه و حداقل برای دو سال اپدیت سیستم عامل دریافت میکنه. (تایید شده تا پایان 2017 اندروید 8 و سال بعد اندورید 9 رو میگیره).
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقل قول:
گوشی فوقالعاده ای به نظر میرسه.. این گوشی تو بازار ایران هست برای خرید؟ تو دیجیکالا پیداش نکردم.. قیمتش چنده؟ مرسی
این گوشی هنوز وارد ایران نشدهنقل قول:
وبسایت های فروشگاهی چین هم به صورت پیش سفارش میفروشن و نوشتن ارسال از 11 سپتامبر شروع میشه
Mi A1 دو سه روزه معرفی شده. تا یکی دو ماه اینده با قیمت زیر 1 میلیون تو ایران پیدا میشه.نقل قول:
به نظر من این گوشی پرچمداری با snapdragon 625، جایگزینی برای pixel های گوگل و قاتل گوشی های میان رده نظیر Moto G5S Plus، Honor 6X، Huawei nova 2 plus و Samsung Galaxy J7 Plus خواهد بود.
محتوای مخفی: Mi A1 Spec
سلام دوستان من 30 روز پیش از سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] یه گوشی lenevo vibe shot سفارش دادم با گذشت 5 روز و پیگیری مکرر بنده در نهایت گفتن گوشی رو موجود نداریم. و با گذشت 25 روز هنوز هیچ پولی رو برای بنده واریز نکردند
کلا پشتیبانی این سایت به کل چرت و پرت میگه و فقط شما رو سرکار میزاره
هر دفعه که پیگیری میکردم یه بهونه درمیاوردن
یه بار طرف گفت کنترل پنلمون خرابه:eek:
خودتون حساب کنید اینا دیگه چه موجوداتی هستن:general208:
من از اغلب سایتها خرید داشتم ولی این مورد دیگه خیلی رو مخ بود و اولین باره که درباره چنین موضوعی تاپیک میزنم
به هیچ عنوان ارزش نداره جنسی رو ازشون خریداری کنی
یکی از دوستان بنده هم ۳ میلیون برای خرید گوشی واریز کردند اما پولشو پس نمیدن!
اگه کسی از دوستان مشکلات مارو داره حتما اعلام کنه باهم بریم شکایت کنیم
ممنون از همه شما
من نوسان قیمت s7 رو چک میکردم حدودا توی اواخر مهر شروع به افت کردش ... یعنی تقریبا 5 ماه قبل از معرفی نسل جدیدنقل قول:
نمیشه توقع داشت اندازه گوشی های نسل قبل افت داشته باشه هر سال سخت افزارها قوی تر و مسلما گران تر میشن و کمتر افت قیمت دارننقل قول:
در خارج از کشور گوشی از ابتدا تا معرفی نسل جدید با یک قیمت ثابت عرضه میشه و بعد از معرفی نسل جدید ارزون تر میشه اما ایران قوانین جنگل حاکمه.
سلام دوستان.راسیتش بنده قصد داشتم تا عرضه ایفون 8 صبر کنم و بخرم ولی اینطور که پیداس حالا حالا ها اپل قصد انتشارش رو نداره.از طرفی هم بعضی ها میگن سیستم عامل ای او اس محدودیت زیادی داری و خیلی از نرم افزار ها رو باید بخری.شکل و شمایل s8 سامسونگ هم بدجور منو دیوونه کرده.به نظرتون تا انتشار ایفون 8 صبر کنم یا همین s8 رو بگیرم؟بودجه هم 4 میلیون هستش.
سلامنقل قول:
محدودیت خیلی زیاد داره به طوری که به زندان تشبیه میشه
سرچ کنید متوجه میشید
صددرصد اس8 بگیرید
خب اگر بودجشو دارین بگیرین.نقل قول:
حتما هم اینترنتی و یا از خود نمایندگی سام تل بگیرید تا تقلبی نندازند بهتون.
و اینکه ارزش خریدش خیلی بالاس.مخصوصا نسخه پلاسش.
با آپدیت daydream گوگل هم ساپورت میکنه که دیگه عالی میشه.
Sent from my ASUS using Tapatalk
با تشکر
تصمیم دارم از دیجی کالا بگیرم.فقط خیلی به حساس بودن صفحش گیر دادن.همچنین میگن باتریش ظرفیت کمی داره.نظرتون چیه؟
در مورد نسخه پلاسش هم باید بگم خیلی بزرگه.گوشی فعلیم که 5.2 اینچه اذیتم میکنه بعضی مواقع چه برسه به 6.2
خب پس نسخه نرمال هم خوبه.نقل قول:
بله باتری کمه برای اون مشخصات که خب باید بهینه سازی کنید خودتون.
چجوری باید بهینه سازی کنم؟نقل قول:
تنظیم نور صفحه نمایش.برنامه های بهینه کننده.استفاده نکردن هنگام شارژ.انجام ندادن بازی های سنگین هنگام شارژ زیر ۱۰ درصد.نقل قول:
نصب نکردن برنامه ای که سنسور ها را زیاد درگیر می کند.
مثلا اپ CPU-Z خیلی درگیر کنندست.بهتره که مدت کوتاه چک بشه.
سلام دوستان
با بودجه 1700 نهایتاً 2 تومن بهترین انتخاب در حال حاضر چی هست؟
اولویت ها:
1.خرابی کم و کیفیت ساخت بالا و پیدا شدن قطعات و لوازم جانبی
2.دوربین
لطفاًبا دلیل بگبن
متشکر
samsung galaxy S7 edgeنقل قول:
LG G6
sony XZ
من به شخصه از نظر ساخت کلا گوشی های سونی رو از همه بیشتر قبول دارم ولی از لحاظ دوربین و بقیه موارد S7 و G6 بهتر عمل کردن
سلام دوستان ممنون میشم اگر تجربه استفاده از دو گوشی زیر رو دارید مزایا و معایب این دو مدل گو شی رو بفرمایید:
1.گوشي موبايل سامسونگ مدل Galaxy J1 (2016) SM-J120F/DS دو سيمکارت
2. گوشي موبايل سامسونگ مدل J3 SM-J320F/DS دو سيم کارت
نداشتن Light سنسور.نقل قول:
نداشتن باتری مناسب.
نداشتن رزولوشن مناسب دوربین.
نداشتن رم کافی.
تکنولوژی صفحه نمایش ها عالی هست اما رزولوشن پایین.
دو سیم کارت هستند و نازک.
حافظه های داخلی کم هستند.
در کل ارزش خرید پایینی دارند.
- - - Updated - - -
خیلی ممنوم چیزهایی که فرمودید در مورد هر دو مدل صدق میکنه؟نقل قول:
بله همینطوره.نقل قول:
در مورد مدل دوم خوبیش اینه که OTG هم میخونه.
که البته قابلیت پیش پا افتاده ای هست.
سلام Sony Xperia XZ Premium رو گفتید یا XZ ؟نقل قول:
فکر کنم XZ رو گفتن چون Premium بالای ۲ میلیون و ۵۰۰ هست.نقل قول:
منظورم XZ بودنقل قول:
XZ premium حدود 2.250 هست
همین هفته XZ1 هم اومد که 2.450 هستم که یه کارت هدیه 200 هم روش داره که در اصل میشه همون 2.250
سلام دوستان - یه گوشی 2017 میخوام بگیرم بودجم 600 -700 تومنه - و میخوام از LTE Cat6 هم پشتیبانی کنه واسم مهمترین چیز سرعته نته و بعدشم لمسش همین -پیشنهادتونو بگین
نقل قول:
تا 800 تومن گوشی LG Q6 گزینه خوبی براتون هست
دوستان نظرتون در مورد
Xiaomi Redmi 4x چیه؟
Redmi 4X انتخاب خیلی خوب و گوشی جمو جوری توی این رنج قیمت برای غیر گیمرها و استفاده متوسط و پایه ایه و رنگ مشکی ماتش زیباست. ظرفیت باتری این گوشی 4100 میلیآمپر ساعت اندازه سری بزرگترشه (Redmi Note 4X) با پردازنده ضعیفتر SD435 که توی بازی های سنگین با تنظیمات فول کم میاره. نرم افزاری الان روی اندروید 7.1.2 و MIUI 9 هست. همینطور این گوشی بدنه فلزی, 4G VOLTE, Infrared و حسگر اثر انگشت داره با اپشن های مختلف در انتخاب مقدار رم و حافظه داخلی که به ندرت در گوشی های این رنج قیمت دیده میشه.نقل قول:
سری note 4x قدرت پردازش و باتری بهتری داره به خاطر SD625 و صفحه نمایش بزرگتر با رزولوشن بالاتر (1080p vs 720p)
سلام
نظرتون در مورد نوکیا 5 چیه؟میخاستم j5 2017 بگیرم منتظر بودم ارزون شه گرون شد. اما انگار مشابه هم هستن. بعد lg k102017 چطوره؟درسته ال جی خط دهیش خوب نیست؟
کلا بین 600-700 کدوم گوشی بهتره و چرا؟
ممنون
سلامنقل قول:
گوشی انتخابی از سامسونگ هیچ برتری نسبت به نوکیا 5 نداره و 200 تومن هم گرونتره و یک آپدیت اندروید رو هم بیشتر دریافت نمیکنه درصورتی که نوکیا قول اندروید 9 رو هم به تمام محصولات اندرویدش داده !
تایید میشه. حتما نوکیا 5 بگیر به خاطر ساپورت نرم افزاری بهتر
ارزونترین تبلت یا گوشی هایی که cat6 به بالا هستند و 4.5G ساپورت میکنند کدوما هستند؟
نقل قول:ممنون دوستان:n40::n40:نقل قول:
یه سوال دیگه مشخصات گوشی نوکیا 5 رو بخونید ببینین تو کارای معمول مثل اینترنت و بازی معمولی و... کم نمیاره یا هنگ نمیکنه؟
بعد ال جی چطوره؟نظرتون در موردش چیه انتن دهی ال جی خوبه؟(k10 2017)
کلا برندای دیگه مثل هواوی یا شیامی چی بین 600 -700 تومن؟
اخرین سوال وسایل جانبی نوکیا 5 هست مثل گلاس و کاور؟اگه خراب بشه قطعاتش هست تعمییر بشه؟
لطفا همشونو راهنمایی کنید:n02:
ممنون:n12::n12:
خواهش :n16: توی بازی های نیمه سنگین و برنامه های عادی هیچ مشکلی رو نخواهید داشتنقل قول:
رابط کاربری نوکیا اندروید خام هست یعنی سبک ترین و بهترین رابط کاربری برای اندروید و 2 سال اپدیت هم نوکیا قولش رو داده در صورتی که برند الجی که ذکر کردید حتی به گوشی های این رده قیمتش کوچیک ترین اپدیتی نمیده
نقل قول:نقل قول:در مورد برندای دیگه یه نفر بهم گفت مثلا شیامی یا هواوی رم 3 دارن امکاناتشون بیشتره نظرتون چیه؟نقل قول:
بله همینطوره از شیائومی میتونید Note 4x نسخه 64 گیگ رو با قیمت 730 تومن تهیه کنین که کلا یه سر و گردن از باقی انتخاب هاتون بالاتره !نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]