eu west or nordic
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Printable View
اولندش چند سالته داداش؟ البته این ربطی به جواب سوالت نداره بلکه به پست دادنای تند تند و عجولانت داره!:n09:نقل قول:
دوما جواب سوالت بارها در پست های قبلی داداه شده لازم نیس که حتما از صفحه 1 شروع کنی کافیه همین 10 صفحه قبل رو دوره کنی البته به لطف دوستانی مثل خود جنابعالی شاید بهتره بگم 20 صفحه قبل!:n02:
سوما در جواب باید بگم سرور EU West و EU Nordic بهتره ولی میگن که EU West نوباش(بازیکن غیر حرفه ای) کمتره البته از این نظر به پای North America نمیرسه ولی سرور آمریکا پینگش بالاس تو بازی برات لگ میشه
بقیه سرور ها مثل برزیل ترکیه و...مخصوص همون منطقه اند و از زبان انگلیسی پشتیبانی نمیکنن!:n02:
محتوای مخفی: ....
دوست عزیز اینجا فرومه و نباید توش به سبک چت روم پست بدید .نقل قول:
یه بار پست بدید هر کی جوابتونو بلد باشه میگه و نباید هر چند دقیقه یه پست بدید .
درضمن فینگیلیش تایپ کردن خلاف قوانینه از این به بعد فارسی تایپ کنید .
من eastنقل قول:
تو برو west
از ما بهترون us
:n09:
اقا میخوان Master yi رو از قیافه تا ابیلیتی ها عوض کنن:n02:من که خیلی خوشم اومد از قیافش:n12: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
2-3 روزه داشتم به سبکه روسا ترول میکردم که امروز بن شدم:n10:
دومی مطلب خیلی جالبیه پیشنهاد میکنم همه بخونیدنقل قول:
سلام
ممنون از نظرات دوستانه و مفیدتون
با swain موقعی که مجانی بود بازی کردم ، بد نبود.
با کاتا و آکالی اصلا بازی نکردم
مورگانا و اوریانا رو هم امتحان نکردم
با فیدل رفتم خوب نرفتم
تا به حال با heim و gragas و galio رفتم ، خوشم اومده ، اینا چطوری هستند؟
بعد نظرتون در مورد AP yi و Ap teemo و Ap kayle چی هست؟cho چطوره برای mid?
اقا تو میدونی چی بدردت میخوره فقط هکاریم البته درست باهاش بازی کنی و ایتم های درست حسابی ببندی ها از اول بازی تا اخر بازی OP در حد المپیک هم میشه باهاش جانگل رفت هم تانک هم ADC مید گیمو که دیگه میترکونه خودم همیشه باهاش جانگل رفتم تو رنک ها هم دیدم بعضی ها هم تانک هم جانگل رفتن یعنی پنتا رو شاخته آخرشه هکاریم:n19:میخوام برای Role جانگلم هکا بگیرم خودم قبلا هم فری بود زیاد باهش بازی کردم اگرم داریش براش بوتی که بیشترین اسپیدو قبل از اینکه وارد جنگ بشی رو میده ببند با ترینیتی فورس و ریونیک بلید هم اخر بگیر با اسپیریت ویسج:n20:یعنی دیگه هی هیچ. فقط باید گنک ها رو درست انتخاب کنی بعد در عرض چشم به هم زدنی یه کیل یا دوتا میگیرینقل قول:
سلام
ممنون ولی خوب من یک APC خوب می خوام برای mid
حتی zed هم نمی خوام ، چون Ad هست آخرای بازی کم میاریم اگر آرمور ببندند.
راستی از ZIGGS هم خوشم اومد اون چطوره به نظرتون؟
اگه apc می خوای من leblanc و karthus رو به بقیه ترجح میدم مخصوصا leblanc راستی brand هم خوبهنقل قول:
شما ها توی کدوم سرور بازی میکنید اروپا یا امریکا؟؟؟???Any irani
اکثرا توی وست هستند.ولی East و NA هم ایرانی داره.نقل قول:
ahri با kassa امتحان کردی؟اگر با استایل بازیت جور باشن خیلی خوبننقل قول:
Ziggs که برا بچه ها خوبه:n02: . لااقل Brand یا Lux بگیر که هم تو team fight ها موثرتراند هم تو stun & immobilize کردن دشمن، از همه مهمتر اینکه یه تیپی هم دارند:n02: . به نظر من Lux اگرچه تمام ability هاش به صورت Skill shot هست و باید برای هرکدام هدفگیری کنید ولی از همه تو teamfight ها بهتره اونم به خاطر Range بالایی که تمام Ability هاش دارند.نقل قول:
نظر خوبیه!نقل قول:
ارزون هم هست میشه راحت تستش کرد!
بعضی وقتا هم که میشه باهاش ساپورت رفت ، فرارش هم خوب.نظر خوبی بود
راستی دوستان گفته بودند leblanc , kassa,brand ، با bran قدیما رفتم خوشم نیومد ، بزار باز مفت بشه تست کنم!
کاسا هم خوبه که زیاد بن میشه.
leblanc هم رفتم به استیلم نخورد
پس فعلا میرم lux رو تست کنم.
درسته اما Nautilus تو جانگل ضد hecarim هست یعنی تیمی که هکا پیک کرد کافیه یه ناتیلوس جلوش وردارن واسه جانگل:n10:نقل قول:
APCفقط کاتارینا. لول 18 اولتش تقریبا 2000 تا دمیج ناقابل میده :))
یه چیزه جالب کشف کردم نمیدونم قبلا کسی این سایت رفته یا نه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو این سایت وقتی میری داخل بازی summenor name رو که بزنی یه لیست میاد که کیا premade هستن و با چه runes و masteries امدن تو بازی
یه سوال ناتیلوس چه جوری ضدشه؟:n13::n02:ناتیلوس میتونه خودش رو به سمت دیوار ها یا دشمن رو به طرف خودش بکشه که مشکلی نداره برای هکاریم میتونه برای چند ثانیه دشمن رو stun کنه یه مقداری طول میکشه تا به دشمن برسه میتونه شیلد درست کنه و اسلو هم داره .به نظرم ابیلیتی هاش خیلی عادیهنقل قول:
اینا که میگی درسته اما Nautilus تو تیم فایت قویتره چون تانکش سفت تره وه میتونه با Grab حتی تو گنک بهتر از هکا عمل کنه تو تیم فایت هم کافیه یه Ulti رو Adc بندازه تموم میشه:n02: همون شیلدی که شما میگی عادی نیست کافیه روشنش کنه تو حالت تانک اندازه یه چمپ ad میزنه Titan's wrath خیلی قویتر از این حرفاس موندم چطور میگی عادیه :n02:نقل قول:
با سلام یه سوال داشتم چجوری میشه آیتم رو موقتا drop کرد من تازه شروع به بازی کردم و lvl 8 هستم.این سوالو پرسیدم چون تا الان برام پیش نیومده بود که بازی زیاد طول بکشه .برای همین وقتی دیروز بازیمون زیاد طولانی شد اومدم یه آیتم دیگه ببندم که از 4 چیز دیگه درست میشد منم اون موقع 3 تا از جای بگم پر بود منم فکر کردم مثل دوتا اگه آیتم رو درگ کنم رو زمین drop میشه ولی نشد.
سلام دوستان
آقا کسی میدونه این مشکل از کجاس نمیزاره لوگین کنم هی باید yes بدم تمومم نمیشه کیثافط:n02:
no بدم کلا خارج میشه از بازی کمک لطفا:n03:
بازی باهالی بود خیلی وقت بود قفلی نزده بودم رو بازی
Persian__Boy تاریخ ویندوز یا همون Date رو چک کن شاید به خاطر باتری مادربورد ریست شده به قبل از 2013 . این ارور رو برای مرورگر من وقتی تاریخ رو به 2007 تغییر میدادم (برای بازی Gears of War) خیلی زیاد میداد و هی yes میزدم ولی ول کن نبود... اگه مشکل از اونجا نبود تنظیمات Internet Explorer رو به حالت Default برگردان
داداش ایول داری دمت گرم درست شد....:n12:نقل قول:
مثل بازی دوتا نیست دوست عزیز و تنها راهی که میشه یه Slot از Inventory رو خالی کنید اینه که یا آیتم ها رو با هم ترکیب و یک آیتم واحد که یک اسلات میگیره بسازید یا اینکه آیتم های Early game بفروشیدنقل قول:
این draven هم هیرو جالبی هست اینم اولین بازیم با دراون:
حیف که لگ داشتم و دیلی فقط میتونستم 3 بار دیگه خیلی که خیلی بشه 4 بار لول q رو بگیرم پینگم 350 بود وگرنه خدایی خیلی بهتر از اینا میشد ولی هیرو خوبیه دقیقه 15 130 تا مینیون زده بودم و بلود با بوت رو داشتم و میخواستم برم کلیور رو کامل کنم.
اقا name یه champ دیوونه ای ی ارزون رو بگید!!!:n06:
اگه میخوای اصلا نمیره و تانک باشه برو dr.mundo واقعا تانک هست 6 اش هم هلش رو پر میکنه
از چیزی که بدم میاد اونم تانکه!!!تانک نمیخوام:n21:
یه champ بزن میخوام.full attker میخوام.
کلا یه champ دیوونه ای! میخوام طرف به نگاه نرسه:n05:حالا چی سراق داری؟؟:n01:
اساسین میخوای که دو ثانیه ای بزنه؟
کاتا خوبه، آکالی هم خوبه ولی یکم سخته.
زد که هیچی کلا اگه بلد باشه دهن همه رو آصفالت میکنی :n02:
اگه خیلی خفن میخوای برو draven رو فعلا که فریه بازی کن:n06:،تریستانا هم عین کره میباشد خیلی خفن به نگاه نمیکشه طرف رو کشته منتها قیافش ضایع میباشد اینا که گفتم تقریبا با بیسیک اتک طرف رو دود میکنن و ابیلیتی نمیخوان زیاد استفاده کنی اکالی و کاتارینا با استفاده از ابیلیتی ها دشمن رو عین کره میکشن:n02:نقل قول:
اگه واسه تاپ میخوای Riven- Vi اگه adc میخوای draven-mf-quinnنقل قول:
agha emroooz man faghat lagam ya hamatoon mesle man lagin???
آره منم لگم نمیدونم مشکل چیه
منم الان به شدت لگ بودم.
منم لگ دارم کلن چند روزه اصلا غیر قابل بازی کردنه
دریون از اونی که فکر میکردم خیلی سخت تره دوستان با تجرهبه میتونن یه کم تجربیاتشون رو بگن یه راهکاری برا این گرفتن تبر هاش خیلی سخته دستم چلاق شد یه بازی کردم باش به صورت وحشتناکی دمیج میده ولی من خیلی سخت میتونم بگیرم این تبرهاشونقل قول:
مثلا چه وقت خوبه این q رو بزنیم و ...
سرور امریکا login نمیشه !!:n04: بقیه هم همینطور ان؟؟