تیک LB که کنار 16:9 و 4:3 هستش رو زدید؟ اون تی کباعث میشه تصویر به طور کامل تمام مانیتورتون رو پوشش بدهنقل قول:
Printable View
تیک LB که کنار 16:9 و 4:3 هستش رو زدید؟ اون تی کباعث میشه تصویر به طور کامل تمام مانیتورتون رو پوشش بدهنقل قول:
بله وقتی روی 16:9 کلیک میکنم خودبهخود اون تیک روشن میشه ولی تمام صفحه نیست...یعنی نبایدم باشه چون واسه اینکه 16:9 در یک مانیتور4:3 به نمایش در بیاد همینطوری میشه دیگه.نقل قول:
شما PES 6 رو بازی کردید ؟نقل قول:
تور اون بازی کاملا طبیعی بود
ولی از 2008 به بعد تور دروازه شبیه تور فوتبال دهه 70 شده.
نقل قول:
نه ببینید شما وقتی گل میزنید تور دروازه تا 50 متر کش میاد تویه PC در حالی که تو 6 خیلی طبیعی تر بود تازه من خودم با PS2 این 2011 رو بازی کردم خیلی عالی بود زمین تا آسمون فرق داشت خیلی با حال تر و رون تر بود تور دروازه هم عالی بود پاس دادن ها بهتر بود لباس بازیکن ها قشنگ تر بود خلاصه خیلی فرق داشت
لینکهای دانلود این بازی بهترین نسخه اش را می خواهم همراه کرک
فرق نمیکنه از چه سروری باشه فقط بهترین نسخه برای دانلود ...... اگر امکان داره لینک دانلود آخرین پچها را هم بدید ممنونم
با سلام
من وقتی به قسمت Becom al ege میرم بعد از تمام شدن بازی وقتی به رختکن میرم ارور میده واز بازی خارج میشه
ایا بغیر از دانلود این patch ها باحجم با لا راه دیگه ای هم هست؟ ضمنا من از اخرین نسخه diretx استفاده میکنم
نقل قول:اختیار دارید:31: بله، قبل تر از 6 هم بازی کردم:20:نقل قول:
بله، اگه منظورتون کش اومدن تور هستش درست میگید.
================================================== ==============
سوال: چطوری PES2011 رو آپدیت رسمی از داخل بازی کنم؟ (غیررسمی نمیخوام، فقط رسمی و قانونی:20:)
بروبکس یه سوال اساسی داشتم ، پس2011 روی کامپیوترم نصبه و پچ اون هم نصبه ولی یه پس دیگه دیدم که روش نوشته لایسنس کردن تیمها و... که لیگ ایرانم داره.....
میخوام ببینم اونم بخرم نصب کنم مشکلی پیش نمیاد ؟ یعنی میشه دوتا pes مثل هم روی کامپیوتر نصب باشه ؟
نقل قول:SKY SPORTS SCORE BOARD 3-4 & 16-9
کد:http://pes2011-tarfand.blogfa.com/post-69.aspx
بله میشه اما باید یه نکته و شرطی رو رعایت کنید:نقل قول:
یه فولدر واسه تنظیمات این pes و یه فولدر دیگه واسه تنظیمات اون یکی pes درست کنید، و هروقت هرکدوم رو خواستید بازی کنید، تنظیمات اون رو کپی کنید داخل فولدر konami توی my documents.
البته ممکنه نیازی به این کار هم نباشه، اما بهتره این کار رو انجام بدید تا هیچ تداخلی پیش نیاد
پس اینطوریه:13:نقل قول:
ولی من به جز استقلال پرسپولیس و سپاهان و ذوب آهن و تراختور دیگه تیمی از لیگ ایرانو نمیخوام و واسم لیگ قهرمانان آسیا مهم بود...
حالا توی این سایته:
توی این سایته یک پچ گذاشته که لیگ قهرمانان آسیا رو به جای کوپا لیبرتادورس گذاشته....نقل قول:
کد:http://pes2011-tarfand.blogfa.com/cat-9.aspx
چون من پچ1.6 رو نصب کردم میترسم این پچ آسیا رو هم نصب کنم و همه چیز خراب بشه!!!
یک دوستی که پچ 1.6 رو نصب کرده لطف کنه این پچی که گفتم رو نصب کنه ببینه مشکلی واسه پچ قبلی پیش نمیاد؟
راستی من کیت لباس جدید بایرن مونیخ رو دانلود کردم ولی نمیدونم کجا کپیش کنم کلا بلد نیستم چیکار کنم که لباس قبلی بایرن پاک بشه و لباس جدید جایگزین بشه....
میشه راهنمایی کنید؟
من امروز رفتم نسخه xbox رو گرفتم. چرا نقل و انتقالات اینقدر داغونه؟!!!!! :18:
امکان پچ کردن واسه xbox هم هست؟
کسی نبود جواب ما رو بدهنقل قول:
با سلام
تو بازی فینال جام حذفی اسپانیا، بین بارسا و رئال، دور زمین یه تبلیغات به چشم میخورد که نوشته بود:
PES2011 3D
خبرایی هست؟ ورژن جدیدیه؟ دوستانی که اطلاعاتی دارن منو راهنمایی کنن. مرسی
سلام دوستان
میشه آخرین ورژن پچ این بازی رو لینک بدین
ممنون
سلام اخوی! چطوری؟:11: چه خبر از اونور؟نقل قول:
پس بازی رو ول کردی تبلیغات دور زمین رو نگاه میکردی؟:27:
اسمش روشه لابد pes سه بعدی ساختن و حتما نیاز به صفحه نمایش و عینک مخصوص داره.
من ويندوزم رو عوض كردم و الان pes نميگيره
راهي هست كه دوباره نياز نداشته باشم كه pes رو نصب كنم؟
توی جستجوهام اگه اشتباه نکنم چندباری دیدم، ولی برای اطمینان بقیه دوستان جواب بدن بهتره.نقل قول:
نقل قول:بله، برای نینتندو Pro Evolution Soccer 2011 3D ساخته شده. اگر خواستید با یه جستجوی کوچیک میتونید بیشتر اطلاعات کسب کنید.نقل قول:
اين فايلو دانلود كن بعد با نوت پد بازش كن اون قسمتيو كه تو عكس مشخص كردم با توجه به محل نصب بازي تغيير بده . بعد سيو و اجرا كن .نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دانلود فايل
کد:http://www.up.--------.com/images/46nyafbpzl5uezqc1ix.zip
سلام بروبرچسب :40:
میدونم خیلی آماتورم اما لطفا به این سوالا جواب بدین
1- میشه تو PES2011 افرادی که دیوار دفاعی رو تشکیل میدن رو خودمون انتخاب کنیم ؟
2- چجوری میشه فلش رو روی بازیکن مورد نظر آورد .خیلی مواقع پیش میاد که هرچی RB رو میزنم 2 تا بازیکنی که نمیخوام انتخاب میشن :41:
3- چجوری میشه دفاع تیم کل بازی رو آفساید گیری کنه ؟ برای چند ثانیه میشه اما برای کل بازی نه :41:
با سلام
مشکل من این خطاست وقتی میخوام به tab اخر تنظیمات برم یا وقتی در Becom A lege بازی تموم میشه این پیغام میاد و از بازی میام بیرون
لطفا راهنمایی کنید
دوست عزیز توی کنترل پنل قسمت Add Or Remove این نرم افزارهایی که دورشون خط کشیدم رو دارین؟نقل قول:
1- نه نمیشه !نقل قول:
2- در مورد عوض کردن فلش هم اولا با زدن LB این کار انجام میشه نه RB :31:
ثانیا اگه تو قسمت settings بازی ، آپشن cursor setting رو روی assisted قرار بدی ، تو بازی به طور اتوماتیک نزدیک ترین بازیکن ها به توپ انتخاب میشن و لازم نیست دستی این کار رو انجام بدی .
3- در مورد آفساید گیری بهترین کار استفاده از استراتژی Offside trap هست که باید اون رو موقعی که تیم حریف قصد حمله داره فعال کنی ( چون همون طور که خودت گفتی چراغش بعد از چند ثانیه خاموش میشه )
البته راه دیگه برای آفساید گیری دائمی اینه که تو قسمت Team Style تو گیم پلن ، شاخصه ی Deffensive line رو یه عدد بالای 14 قرار بدید .
ویوابارسا مرسی از راهنماییت :40: چه وبلاگ جامع و باحالی داری :46:
دوست عزیز فکر کنم اگه dot net framework 4 را نصب کنی مشکلت حل بشه.نقل قول:
دوست عزیز ایشون پچو نصب نکردن چون پیام اولشون اینه:نقل قول:
واسه همین فکر نکنم نیازی به net. داشته باشن!!؟نقل قول:
راستش منم همچین مشکلی خیلی وقت پیش داشتم. درست یادم نیست چیکار کردم تا درست شد. تنها چیزی که یادم میاد اینه که net3. نصب کردم. واسه همین گفتم net.نصب کنن. البته اینم بگم گیمی که من خریده بودم ارژینال نبود و یه ذره دستکاری شده بود.
دوستان آخرین ورژن آپدیت این بازی چه ورژنی هست ؟
اگه منظورتون پچهای جدید پس ادیت هستش فکر کنم به تازگی ورژن 2.1 هم اومده...نقل قول:
ولی یک پچ دیگه ای هست که دوستان کره ایمون ساختن که لیگ قهرمانان آسیا رو داره که توی وبلاگ ویوا بارسای عزیز واسه دانلود هستش.
نقل قول:
کد:http://pes-patchs.blogfa.com/post-14.aspx
چجوري ميشه از داخل خود بازي , نقل انتقالات اپديت كرد؟
پاك شود........
آخرین نسخه آپدیت رسمی کونامی 1.3نقل قول:
آخرین نسخه DLC رسمی بازی 7.00
آخرین نسخه پچ غیررسمی PESEdit هست 2.1.2
من به نظرم همون پچ 1.5 برای اکثر گیمرهای این بازی کافی هست...
من که ازش راضیم و به نظرم لازم نیست حتما آپدیتش بکنید !
دوستان میشه نحوه ی آپدیت کیت رو آموزش بدین؟
میخوام لباس جدید بایرنو جایگزین کنم.
سلام
چطوری میشه تبلیغات دور چمن یا Adboards را تغییر داد؟
دوست عزیز شما باید فایل تبلیغات ادبورد رو دانلود کنید بعدش توی پوشه ی کیت سرور و قسمت dt07.img کپی نمایید.نقل قول:
اینم یک لینک ادبورد که البته ف ی ل ت ر میباشد ولی با ...ش ک ن میشه دانلودش کرد:
نقل قول:
کد:http://www.mediafire.com/?va6a7jwpfr976vs#1
سلام دوستان یه نفر برای من فایل rdl.dll رو برای دانلود بذاره.dlc 1.01
بازی خوبیه
بله همش نصب راستی این رو هم بگم که تا الان پچی رو روش نصب نکردمنقل قول: