منم از شاتل انصراف دادم.
احتمالا میام ÷ارس
حالا خوبه؟ یا یه جای دیگه برم؟
Printable View
منم از شاتل انصراف دادم.
احتمالا میام ÷ارس
حالا خوبه؟ یا یه جای دیگه برم؟
والا شما رو نمیدونم ولی برای من که با 128 داتک حداکثر با 18 دانلود میکردم فک کنم پارس خوب باشه:31:نقل قول:
به نظرم از مخابرات بگیری بهتره ! هم ارزون تر هم سرعت های بالاتر هم باکیفیت تر !نقل قول:
پیشنهادی دارم اگر دوستان موافق باشند
دوستانی که به تازگی قرارداد میبندند چون تعدادشون هم زیاده بیان بچه های همین تاپیک رو به عنوان معرف خودشون قرار بدند که هم به عنوان هدیه به معرف 10 هزار تومان تعلق میگیره و میشه 2 گیگ ترافیک خرید و یا در تمدید قرارداد بعدی مورد استفاده قرار داد و هم این مزیتی هست که پارس آنلاین قرارداده برای مشترکینش که اگر استفاده نکنیم از بین میره
حالا نمیدونم چند نفر از دوستان مایل هستند همچین طرحی پیاده سازی بشه که بعد از این پست مشخص خواهد شد
ممنون
ما که سرویس 1 مگ داریم روی همون 1024 ست کردن :46: عوض هم نمی کنن :46:نقل قول:
این فقط اینترنتی کار میکنه ؟!نقل قول:
چون من تا الان سه چهار نفر رو معرفی کردم و حتی خودم باهاشون رفتم برای قرارداد ولی هیچ چیزی ندیدم !
شما شماره اون شخصی که شما رو به عنوان معرف قرار داده بگیر و زنگ بزن نمایندگی مرکزی تهران و این مطلب رو عنوان کن که بنده معرفی کردم و خودم شخصا باهاشون رفتم ، از طریق این روش مشکلت برطرف میشهنقل قول:
SHIP داداش واسه شما احتیاج شد یا زنگ بزنم؟
در مورد رانژه میگی؟نقل قول:
اگر در این مورده که برای من رانژه شده بود تو 5 روز ولی چون اسپلیتر رو وصل نکرده بودم فکر میکدرم رانژه نشده و بعد 10 روز فهمیدم اسپلیتر رو نصب نکردم که چراغ status مودم ثابت نمیمونه
دوستان اگه حجم یه ماه رو کامل مصرف نکنیم میره روی ماه بعدی دیگه..!!!؟؟؟
شرمنده دیگه اخه تاحالا سرویس حجمی نداشتم و نمیدونم داستانش چیه.
نقل قول:
نه دادا اسمتو نوشته بودم منظورم اینه که برات 2 گیگ رو ریختن یا زنگ بزنم براشون :10:
خب 128 برستش 1024 هست و شما الان فرقي با 128 نداري! ولي احتمالا كيفيت خط شما براي 2048 مناسب نيست و نويز مي ره بالا.نقل قول:
شبها چطوره؟ حال ميكني نه؟:31:
به يكي از بچه ها گفته بودن اگه بازي نميكني برات 2 مگ ببنديم فكر كنم شما كمي رو مخشون كاري كني جواب مي ده:8:
شبا ؟ نه بابا داداش :41: شبی 1 گیگ :41: :31:نقل قول:
من بشون میگم بعد یارو درمیاد میگه سرعت خیلی پاییه نمیتونم برم تو سیستم
اصلاً نمیدونن چه میگن
واسه خیلیا که 1 مگ دارن رو 2 مگ می بندن ولی من ؟؟ نه نمیدونم چرا :31:
جالبه تا ساعت می شه 1 سرعت هم :2: به زور می شه صفحه باز کرد :19:
ولی با وی پی ان دوباره سرعت مثل روز میشه :5:
افتضاح شدن همه ISP ها مخصوصا پارس آفلاین
سرعت گیر کرده رو 90 نه بالا میره نه پایین!
اینم از EDGE:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اينجا مركز شهيد مفتح كسي سرويس نداره...؟؟؟
من که شب ها سرعتم زیر 45 نمیاد.دیشب هم 2 گیگ گرفتم.البته یکی 2 ساعت داشتم وبگردی میکردم:31:
1 هفته پیش 256 داشتم سرعت دانلودم تا 3-4 بالای 10 نمیومد:31:
عزیز شما چه اکانتی دارید؟نقل قول:
1 mb تو اهواز...:41:
باز مشکل ...
البته این دفعه از سمت مخابراته ...
ولی در کل بعد از عید کیفیت افت زیادی داشته
میگن تا 2 اردیبهشت همینه. تحمل کنید!
512 دارم:31: پس 1MB نگیرم:18: آخه شنیده بودم اکانت 1 مگ سرعت دانلود روی 300 به بالاست من روزا:21: ماکزیمم 250 دانلود میکنم اکثرا هم روی 235-240 نوسان داره:13:نقل قول:
فكر كنم يه مدته شبها دانلود نميكنم گفتن اين كه دانلود نميكنه بذار سرعتش رو زياد كنيم:31:
ساعت 2:14 ديشب دانلود كردم سرعت 100-130 بود.
سلام داش محمد سرعت منم دقیقا بعد عید پوکیده! سرعت بزور به 10 میرسه! روزانم هم 140 هم میشه. چه غلطی کردم ازش سرویس گرفتم.... یه دستی رو سر من میکشی؟
سلام من فکر میکردم سرعت من فقط کم شده بعد از عید دیگه سرعتم به 140 که قبلا بود نمیرسه!این تست الان منه با امضام مقایسه کنید! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پارس اگه میخواستی بعد از عید سرعتو کم کنی چرا عیدی دادی!!!؟؟؟؟؟:19::41:
خوزستان اینطوره گلم :46:نقل قول:
خودمونو اذیت نکنیم بهتره
کلا مارو آدم حساب نمی کنن انگاری :46:
بله که با خوزستانی جماعت نمیسازن آخه داستان رو که شما بهتر از من میدونید اوکی؟؟
زنگ زدم نمایندگی گفتم داستان چیه مگه نگفتی قراره مشکل حل بشه پس چی شد فروردین هم تموم شد گفت که بهتون قول میدم تا 2 روز آینده سرعت پار آفلاین درست بشه منم بی صبرانه منتظر 2 روز دیگه م که اگه درست نشد زنگ بزنم قهوه ایش کنم اساسی.
نقل قول:
خودتو عصبانی نکن داداشی :11: ماهم اینجا اوضاعمون همینه ، تازه شما اونجا 1 مگ بهتون میدن ، ما اینجا از 384 بالاتر نداریم ، حتی آنلاین هم نمیشه گرفت :41:
بابک جان نگو اینطورینقل قول:
من اگه با 128 یا 256 می تونستم بالای 70 دانلود کنم که 100% 1مگ نمی گرفتم ( رفتیم 1 مگ گرفتیم که بتونیم عینه همه جا تا نزدیک 200 دانلود کنیم نه اینکه به زور سرعتمون به 110 برسه در بهترین شرایط :46:)
نیازی نیست واسه خیلی از دوستان :46:
آدرس ورود به بخش تنظیمات مودم چیه ؟
127.0.0.1 هستش ؟ پس چرا وارد نمیشه ؟
شما کدوشم شهرید که 1مگ گرفتید اما به 110 هم نمیرسه
اگه من شیراز 1 مگ بگیرم همینجوره؟
نقل قول:
192.168.1.1نقل قول:
or
192.168.0.1
یوزر و پسورد پیش فرضش چیه ؟
admin نیستش.
هم یوزر نیم و هم پسورد به صورت پیشفرض admin هستش اگه عوضش نکرده باشید :20:نقل قول:
نازي گل پيازي!:31:نقل قول:
چي بود سرويست؟
اينم تست الانم 256 خوزستان:
سرعت خوبی دارید اما چون زمان ترافیک رایگان نشده معمولا همینطوری هست برای اکثر کاربراننقل قول:
ساعت 1:15 تست بگیرید افت شدیدی رو داره نسبت به حال
آها اون رو میگینقل قول:
نه نریختن فعلا و خبری نشده
فکر کنم کشیدن بالا
چشم تست ميگيرم.نقل قول:
ولي اينا ميگن خوزستان از بعد عيد سرعتشون مثل قبل 140 نيست و 60-70 شده.
نقل قول:
والا من به خاطر دانلود شبانه اش میخواستم 1 مگ بگیرم که فهمیدم نمیدن ؛
قبل 2 گیگ دانلود داشتم با 128 خودم ، الان شده 200 مگ:2:
اينم تست 1:15 دقيقه كه گفته بوديد:
این هم تست سرعت الان ما
مشهد / سرویس 128